icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

kabomasa
17. aug 2010

@klaudialip ahooj..to som si už všimla aj ja...som v 27. týždni...ocko nechce aby sa jeho synáčik volal poňom tak to asi bude Matejko..ak si to ešte nerozmyslí... 😵

klaudialip
17. aug 2010

@kabomasa moj to chce velmi,pretoze to bude uz potom Stefan IV.,tak mu urobim tu radost.
ved co mu budem odopierat, no nie ? 😀

weverka11
17. aug 2010

Je tu nejaká novembrová mamina zo záhoria, Senice? My máme termín 21.11. 2010 a ideme rodit do Skalice 🙂)

zuzanca14
17. aug 2010

@klaudialip ahojky moja ja sa mám výborne ale strašne kope xixi.

klaudialip
17. aug 2010

@zuzanca14 tak to aj moje,dnes som hovorila manzelovi ze som sa citila akoby som zjedla nieco zive,tak mi chodilo brucho.
kebyze niekto nevie ze som tehotna,tak by sa zlakol.vyzeralo to ako z hororu :D

zuzanka1983
17. aug 2010

@weverka11 Ano som tu ale nie priamo zoSenice ale okres Senica. Pri Šaštíne Strážoch.My sme rodili prvé v Skalici a už nikdy v živote .Teraz ideme do Ružinova.

bamarama82
18. aug 2010

@lussy007 aha tak este ze je to ok, mne vysiel moc ok, ale len podla toho papierika , teda kysly ale ziadene bielkoviny, ale stale som na wc, este len odidem tak uz zas idem. vraj mam pit urologicky caj-no neviem ci je to vhodne v tehu

mista89
18. aug 2010

Ahojte dievčatá,

aj ja čakám drobčeka v novembri, termín mi vychádza na 8.11. S priateľom čakáme chlapčeka, bude sa volať Damián, tak vybral ocko 🙂
Ešte pre 4D ultrazvukom som si myslela, že to bude dievčatko, mali sme krásne prekvapenie. S priateľom sme obaja škorpióni, takže už budeme doma traja 🙂
Tento piatok idem na kontrolu, tak sa teším, že uvidím drobčeka.

baritus
18. aug 2010

Ahojte ! Chystá sa z vás niekto rodiť do Nových Zámkov ?

weverka11
18. aug 2010

@zuzanka1983 ahoj a bola si nespokojná s personálom, ci nemocnicou ako takou? Ja som bola hosp. asi rok a pol dozadu, lezala som na porodnici, kedze mali plné gyno. Vtedy som potratila ☹ , ale nemozem si starostlivost vynachválit. Sestricky super, fakt tam boli kazdu stvrthodinku, lekari tiez behali okolo mna, nové sprchy, záchod... My máme term. 21. novembra, tak dufam, ze sa to tam zmenilo este k lepsiemu 🙂, zatial tam idem s dobrým pocitom 😀

lussy007
18. aug 2010

@bamarama82 ja tiez chodim stale na wc... niekedy mam take strasne tlaky a na wc len kvapka 😀 ... ale vraj je to v tehu normalne

bamarama82
18. aug 2010

@lussy007 ale ja z wc este len vyjdem a idem zas...aj tri krat za 10 minut

lussy007
18. aug 2010

@bamarama82 prechladnuta asi niesi leboaj ty by si mala bielkoviny... a ten cajik mozu aj tehu?

klaudialip
18. aug 2010

@baritus ahoj,ja sa tam chystam

klaudialip
18. aug 2010

ahojte,zajtra nas caka vysetrnie cukru,tak mi drzte palce aby mi vsetko dobre dopadlo.uz sa neviem dockat kedy nasho drobca uvidim :D

peha81
18. aug 2010

caute kočky,,,vybavujete si už niektorá aj materskú 😲 ? chce niektorá robiť dlhšie ako je zo zákona nástup na materskú (oficiálne 6 týzdnov pred plánovaným TP) ...to sa musí asi posunúť oficiálny termín pôrodu,,hm?

bamarama82
18. aug 2010

@lussy007 ja si myslim ze nemoze, ale dr. povedal ze sa moze, mne sa to nezda

lussy007
18. aug 2010

@bamarama82 raz sa mi stalo ze mi dr. predpisal lieky ked som mala bolesti na zaciatku tehu.... tusim GUAJACURAN alebo tak nejak,,,, a v letaciku som citala ze tehu to nesmu.... tak som to ani neuzivala....

pancake
18. aug 2010

ahojte mamicky. chcela by som sa vas spytat ci nechcete niektora pyzamka z nextu 0-3mesiace velkost.
tieto:
http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys...
ak ano napiste mi ip. dakujem a prepacte ze som vam sem vtrhla. 🙂

bamarama82
18. aug 2010

@lussy007 juj ja som pri migrene dostala aj injekcie novalgin, aj tabletky, ale tab som nebrala, aj antibiotika som mala. ja som sa ani coly ani kavy nedotkla a potom mi 2.lekar povedal ze konacik mam pit, tak uz si aj alko dam, samozrejme trosicku, cuc, aj colu ale malokedy, ale tabletkam sa vyhybam na mile. ani s bylinkami si nie som ista preto ani ten urolog.caj nechcem, tak kuknem este info na nete nejake

peha81
19. aug 2010

dnes rano ked som isla do roboty svojim uz teraz vychádzkovým tempom, tak ma zrazu strašne začalo pichať vpravo bruska ☹ normálne som musela postáť a potom zmeniť tempo na slimačie 😅 ..dufam, že to nič nebolo ☹ stáva sa to aj vám? ☹ ☹

strelka11
19. aug 2010

@peha81 urcite to mohlo byt z tej chodze,neboj 😉 ak ta to uz pomaly prechadza tak je vsetko dobre,mna uz zacalo popichavat v podbrusku,samozrejme nie trvalo,tak si myslim,ze maly si zvacsuje svoje teritorium 😅

baritus
19. aug 2010

@klaudialip Ahoj! Držíme ti palce neboj.Chcela som napísať,že možno sa tam v NZ stretneme 🙂 , ale potom som pozrela tvoj termíne a dúfam, že mi už vtedy budeme doma s maličkou 🙂

weverka11
19. aug 2010

@peha81 ahoj, no mna pichá a tlací v pravo v podbrusku uz kazdý krát co prejdem viac ako 20 metrov 🙂 doktor povedal, ze to je normálne, predpísal mi magnézium a guajacuran, ci jak sa to volá - na uvolnenie maternice - nezdá sa mi ze by to nejako pomáhalo... Nás dr predpisuje guajacuran tusim kazdej 😖 asi ma z toho provizie 😀

peha81
19. aug 2010

@weverka11 hm, tak asi je to teda ok,,ja som to doteraz nemavala,,hadam to nebude teraz bývat pravidelne 😠
..a ten Cuajacuran sa mi zdá, že tu písala nejaká kočka, že na letáčiku je napísané, že by to tehotné nemali brať,,,tak si to pre istotu prečitaj 😉

lussy007
19. aug 2010

@bamarama82 bylinky by si nemala to je fakt.... a ten konacik ti pomaha 😉 ? ja zase bez kavy nemozem byt.... teraz som to obmedzila a vraj ked budem kojit tak by som mala vynechat uplne ... ale ja si musim najst nejaku nahradu sak sa zblaaaaaaznim 😒 😀

bamarama82
19. aug 2010

@lussy007 mne moj gyn doporucil kavu, kludne aj dve denne, mam nizky tlak, ale ja si len obcas chlipnem od tatina, alebo bezkofeinovu

bamarama82
19. aug 2010

@peha81 stava casto, a nic to vraj nie je , teda podla mojho dr. ale podla toho je vzdy vsetko ok

lussy007
19. aug 2010

@bamarama82 tlak mam vzdy na poradni ok... tak preto si z tej kavy nic nerobim... aj ked mam chut na kolu tak si dam...nieje to casto lebo sladkosti nejak nemusim...ale dam si

bamarama82
19. aug 2010

@lussy007 ja som tiez prve mesiace sa obmedzovala, ziadna kava alko cola, nic, ale od piateho si obcas dam, ale tlak mam vzdy nizky, az moc