November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@lussy007 dobry argument 😀 ja sa snazim vsetko s mierou, a nemyslim ze male to nejak ohrozi, potvrdili mi to aj lekari, minimum a obcas nemoze uskodit, teda tomu aspon ja verim, ale snazim sa ovocie zeleninu pravidelne jest, a tu jednu colu v mesiaci si doprajem
@lussy007 @bamarama82 no kočky ja si dávam každý den jednu kávu,,,bez toho neni den 😀 a ked mám chuť tak aj colu alebo kofolu,,dakedy aj pol litra 😀 (samozrejme všetko s mierou),,,tlak mam ok,,tak hadam to teda nejako neskodí,,,ved fakt, čo budeme zbytočne stresovať organizmus 😉 ...hh, len potom aby som sa nečudovala ked bude malý hyperaktívny 😀
@peha81 No ani ja som ho prvy krat co mi ho predpísal asi v 5tom mesiaci nebrala, ale teraz mi vysvetlil, ze to je na uvolnenie svalstva maternice, tak som ho zacala uzivat - snad vie co robí 😖 ale ako hovorim, nevsimam si ze by to nejak pomáhalo. Krce ako pred ms a pichanie mam stale, ale je to nepravidelné a iba niekolkokrát do dňa, tak to snáď bude fajn. Uz som týzden na PN, tak myslím, ze ked budem teraz uz odpocívat, tak sa to zlepší. Mala som totiž dosť stresovú prácu cca 10 hodín denne v banke, takze nic moc...
@bamarama82 ved to aj jaaaaa.... vsetko s mierou 😀
@peha81 tak to dufam aj ja.... niekedy mala tak strasne kope ze sa len modlim aby takto nevystrajalaked bude vonku... dufam ze to robi len koli tomu ze ma menej a menej miesta.... 😅
@weverka11 ja som tiez mala take bolesti... ten guajacuran som neuzivala lebo som sa bala ked tam bolo napisane ze tehu by nemali... potom som aj tak ostala na pn lebo som zacala mat problemy so zlatou zilou a odvtedy nemam bolesti... obcas ma pichne ked sa zle otocim alebo spravim prudsi pohyb ale to je ok...
Jak tak hovoríte o tých kávickách.... Strasná chut ma prepadla, takú slabsiu, vela mliecka 🙂 🙂 🙂 idem si ju spraviť - aj mamina si musí troška užiť... Mňam...
ohladom tych kaviciek a kofeinu...niekde som sa docitala ze 100mg kofeinu na den by malo byt ok, co je v podstate jedna kava.....na druhej strane je tak vsetko relativne.... 🙂
ja ked nechcem mat pocit ze som moc zhresila, tak si dam teda bezkofeinku so zmrzkou dovnutra a mam ladovu kavu...bo radsej by som si dala normalnu. ja zas mam stale chut na colu, ale neprehanam to s nou bo to odvapnuje organizmus a uz aj tak sa mi tehotenstvo trosku podpisuje na ust.dutine, ale obcas si dam. mnam
Akoze kava bola super 🙂) je pravda, ze sa clovek musi krotiť, ja mam napr. od prveho mesiaca chuť na alkohol 😀 😀 ale hroznú... Keby som mohla tak vypijem sedmičku vína, samozrejme, ze toto si nedoprajem este dlho 😅 😅 - tak to nahrádzam aspon jablkovým džúsom 😀
@baritus no vsetkodobre dopadlo a nakoniec som o tyzden viac.cize podla PM som v 26.tyzdni,ale inak som v 27.tyzdni,dnes mi to dr.povedal,podla velkosti babatka
@klaudialip Unás zase je to naopak 🙂. Podla mš som 29 ale podla ulrtazvuku a podla 4D 28. 🙂
@e.l.i.e.n.k.a ahoj aj ja som rozmyslala nad ruzinovom, ale vyhrala asi antolska, a Ty ako si sa rozhodla? Dakujem za odpoved 🙂
@baritus no tak to sa tam este mozme stretnut,ja idem na 4D v utorok tak som zvedava co nam tam povie :D
Baby potrebujem pomoc! Nechodili ste niektora k MUDr. Černej na Kramáre s cukrom? Dala mi totiž prúžky (ocikavacie) a zabudla som, ako sa majú zapisovať výsledky :( Budem veľmi vďačná
@mikailla hej dala som už do albumu fotky 🙂 No a cestu sme zvládli na výbornú. Drobec ani moc nekopal, tak sa mu možno aj páčilo letieť 😉 Pred letom som už nebola na kontrole. Mala som poradňu dva dni po prílete, ale bola som len na ten cukor, potom ma pozrela odspodu a počúvali sme srdiečko, takže na sono si musím počkať do 13.9.
@ponyxx aj ja si dávam sem tam nealko pivko, na vytrávenie 😉
@jenta - tak som kukla,vybavicka kraaasna,uz aj finishujes s obleckom ci este nie? mne hovori kazdy ze mam toho moc,aj mi je niekedy luto,ze bude rast tak rychlo a nestihne to vynosit ☹ super ze sa drobcovi pacil vylet 🙂 @weverka11 - ja tiez neviem co je to poriadne sa vyspat ☹ uz asi 3 tyzdne sa nejdem ulozit a ked sa ulozim,musim vstat na wc 🙂 a ked si predstavim ze to bude uz len horsie 😖
@klaudialip to vážne moja muselo to byť krasne to si si mohla aj natočiť na mobil ja až tak nie moc ako Ty.
Ahojte.... chcela by som sa vas spytat ci aj vam tvrdne trosku brusko ked viacej chodite? 😖
ahojte 🙂 davno so tu nebola co je tu nove? 🙂

@bamarama82 ale vraj to tiez nieje dobre si uplne odopierat taketo nase neresti ... vraj je to stresujuce pre telo a tym aj pre babo