icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

catrin1
22. mar 2010

ajka aj ja som pozerala ze mas nicolaska o 2 mesiace starsieho...super...dufam ze fazulky budu rast... 🙂

lienkalenka123
22. mar 2010

Ahojte, gratulujem buducim mamičkam a tiez by som sa chcela s Vami podelit o tu najkrajšiu spravu...aj ja budem mamina... 😉

lubica69
22. mar 2010

Ahojte Madeline a ty máš už aj foto v pase Jeeej kočica si Lieky na udržanie tehu Duphaston+kyselinu listovu+anopyrin Takže som vybavená hi hi No a tá výstava vyzerá super No uvidíme A čo sa týka pocitu ako pri mrche je to normálne Doki mi vravel,že je to aj v období kedy by mal byť ďalší cyklus+maternica sa rozťahuje takže tieto pocity sú Ok Vítam aj nové tehulky Gratulujem

jankaat.
22. mar 2010

jonki potesila si ma ciastocne.. a dakujem za varovanie comu sa mam vyvarovat..

lubica aj ja beriem duphaston..

midsumergirl
22. mar 2010

tak baby ja mam prvu navstevu uz tuto stredu a dnes som sa rozpravala s mojim lekarom, ktory by mi odporucil to ockovanie ktore som tu uz spominala a ma s nim dobre skusenosti, tak este mam dva dni na rozmyslenie 😒

midsumergirl
22. mar 2010

jankatt az teraz som si vsimla ty cakas dvojicky? Gratulujem!! 😵

midsumergirl
22. mar 2010

sorry som ti skomolila meno jankaat 😝

jankaat.
22. mar 2010

midsummergirl nabuduce napis jednoducho janka🙂... aa a dakujem🙂

lubica69
22. mar 2010

Jani tak aj ty duphaston?Si mala nejaké komplikácie či kôli dvojkam?Môj to dáva vždy keď už žena pred tým niekedy potratila Tak preto to beriem ja

jankaat.
22. mar 2010

lubi ja hobeirem preto lebo som prvykrat potratila.. a potom aj kvoli minulajsiemu krvacaniu..

lubica69
22. mar 2010

Aha Jani Tak už máme to zlé za sebou v minulosti tak už hádam len dobre bude Midsumergirl inak ja by som s tým očkovaním asi neriskovala No veď uvidíš Porozmýšľaj

jankaat.
22. mar 2010

lubi tak snad uz bude🙂 bolo by na case🙂

midsumergirl
22. mar 2010

no doki mi spominal, ze teraz ide znova sezona (chripkova) tak mam o tom popremyslat, do nicoho ma netlacil, povedal, ze je to len na mne, este uvidim co mi na to povie midwife, mam to tiez v stredu..moj doktor tu v uk vravel, ze ma s tym dobre skusenosti a ze ockoval aj tehotne 😒

jankaat.
22. mar 2010

mid ja by som sa nedala ockovat aj keby bolo riiziko neviem ake vysoke 😒

lubica69
22. mar 2010

Jani jasné,že to bude teraz v pohode Mid tak uvidíš čo ti ona povie-poradí

midsumergirl
22. mar 2010

no akurat sme nad tym premyslali, ze asi este pockam a poradim sa aj s mojim gynekologom na sk, tu v uk mi doktor povedal, ze rozhodnut sa mozem kedykolvek neskor...

jankaat.
22. mar 2010

mid pozhanaj si co najviac info o tom a tak sa rozhodni..

moniqe3
23. mar 2010

mid: ja len k tomu očkovaniu. ...Určite si ho nedávaj... ako tu už niekto spomínal u nás už tie vakcíny nikto nechce. Tak ich rozdávajú zadarmo. Ja sama som proti všetkým očkovaniam. Očkovacie látky obsahuju ortuť a iné jedovaté látky. Mala som o tom celú prednášku. A ak sa chceš naozaj očkovať... prosím ťa počkaj až keď porodíš. Nie teraz keď si tehotná. Bože môj, však to malé bezbranné sa nevie ani brániť a dostane do seba kopec neznámych jedovatých látok. Viem, že veľa ľudí je za očkovanie ale nie je to všetko o reklame a farmaceutických spoločnostiach ako o chorobnosti? Telo je tak silné, že sa dokáže brániť a regenerovať ale také, ktoré sa v kuse očkuje prestáva mať silnú imunitu na ostatné choroby a vírusy. Vírus mutuje stále..do konca života bude ešte veľmi veľa očkovacích látok na rôzne druhy chrípky. Toto je len môj názor takže ak má niekto nejaký iný tak mu ho neberiem. 😉

Ja som len musela prispieť kvôli tomu očkovaniu keď sa o tom tak bavíte.

U mňa žiadna zmena od rána do večera zle. Každý deň si poplačem. Už aj zvraciam. Nie len pocit na zvracanie. No hrúza. Už aby som bola v 13tt. Dúfam, že dovtedy to prejde. ☹

Vítam nové tehulky a GRATULUJEM.

kaminka1
23. mar 2010

ahojte!ohladom toho ockovania, suhlasim s moniqe, urcite by som sa zaockovat nedala,inak u mna tiez ziadna zmena, cely den mi je zle, 2kg som uz schudla (muz hovori, ze to urcite dobehnem! 😉 ),citim sa mizerne, este ma aj zacala pobolievat ruka, to ma boli len pri absolutnej vycerpanosti, naposledy ma bolela po porode, zatial sa majte, prajem pekny den 😵

moniqe3
23. mar 2010

kaminka: taká som rada, že nie som sama.. ☹ ja sa radšej ani nevážim, lebo už mi viacerí hovorili, že som na pohľad schudla. Na začiatku som mala 55kg ale idem sa odvážiť dnes tak dám vedieť, že koľko to činí u mňa.. ☹

monika0001
autor
23. mar 2010

Gratulujem novým budúcim maminám !!!!

😉

titulienka
23. mar 2010

takze sa asi oficialne pridam k vam mozem ???? 🙂
babulky kedy ste zacali mat nejake tehu priznaky 😅 uz sa ich neviem dockat 😀

monika0001
autor
23. mar 2010

Titu ja som vedela prečo tuto temu zakladám 🙂
Veľmi Ťa Ľubkaaaam!!!!!! aveeeľmi sa tešíím, že aspoň ty sa budeš teškať 😉

jankaroy
23. mar 2010

Ahojte budúce mamicky,
po 9 mesiacoch snazenia sa zadarilo a cakame nase prve babatko. Pat dni mi meskal menzes tak som s malou dusickou nabehla do lekarne. Ked mi vysli 2 x // ciarky som nemohla tomu uverit. Hned som to oznamila manzelovi, ktory sa usmieval od ucha k uchu. Isla som k lekarovi na krvne testy - potvrdene tehu. Minuly tyzden som bola na vsetky odbery. Dnes budu vysledky, dufam ze bude vsetko v poriadku. Predbezny termin mam stanoveny podla poslednej menstruacie na 11.11.2010, ale podla mna to bude o dva tyzdne neskor ked som mala ovu. Ved uvidime.
Inak sa vobec necitim ako tehu, len v poslednom case ma bolia prsia.

Titulienka: moje tehu priznaky hned od zaciatku - naduvanie, caste chodenie na WC, neskutocna unava a zvysena teplota asi tyzden v kuse a teraz prsia.

VSETKYM BUDUCIM MAMICKAM BLAHOZELAM !!!

monika0001
autor
23. mar 2010

Jana - Gratulujem aj Tebe 🙂

(Takže ja vám sem budem písať ako jediná netehuľa 😀 Dúfam, že Vám to nevadí... )

kajna
23. mar 2010

Ženičky, od včera som oficiálnou maminou čakateľkou 😅 Dúfam, že si navzájom pomôžeme v čakaní a prekonávaní "ťažkostí", pretože od môjho prvého pôrodu je ďaleko (8 rokov) a obavy mám rovnaké ako po prvýkrát 😅 ...

kvetka515
23. mar 2010

Monika budeme velmi radi ked nas tu budes navstevovat : )))
baby ja pijem po par dnoch kavu bezkofeínovu a akosi mi neberie, ble. mala spinka ja dovaram obed a idem sa dat do poriadku lebo vyzerám.... 😒

a ked sa doma vyšantí pojdeme snád von : )

sme od 6tej hore, ale uz mi 1,5hod spinka, tak dobieham zameškané.
inak ja sa citim uplne inak ako pri prvom tehu. to som hned vedela ze som tehu, ale pravda je ze som sa o mnoho viac sledovala a sustredila na seba,teraz je tu maličká a nie je čas na mna 😉 Nemyslela som si ze som tehu a test som si robila len zo zvedavosti lebo mi asi tyzden-či dva?? meskali. a dve čáry ako hrom. no nechapačka 😀
inak mi byva dost zle ale nevraciam, čo som pri prvom tehu uz dávno.

Majte sa krásne! a zdravim moju skoro susedku a kamaratku ktora sem chodi a nevie ze ja viem, a nevie ani kto som ja 🙂
totiz este sme utajení, ale ved ja sa jej čoskoro pochvalim....ved ani ona sa mi este nepochvalila ale včera mi to uz hlásila druhá suseda....no dzedzina dzedzina 😀 😀

lubica69
23. mar 2010

Ahojte kočenky
Vítam nové tehulky
Monika jasné,že neva a môžeš Pravdaže moja

madeline
23. mar 2010

dobre ranko,

monique a kaminka - tak mne je tento tyzden horsie, ako minuly, takze s vami súcitim 🤐

monika - ahoj 😎

vitma nove tehulky 😀

kvetka515
23. mar 2010

Kajna blahozelám!! 😉
známa tiez vravela, ked bola po 10r.tehotná, ze bola ako prvorodička, ze vsetko nanovo prezivala a bala sa male aj kupat a pritom jedno vychovala 🙂
a myslim si ze ja budem taka ista 🙂

inak baby prečo teraz v pase nie je vidiet odkial kto je?