November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ja si tot u musim ist upravit, lebo mi dr posunul termin proodu podla sona na 7,11 myslim.
ahojte, no ja sa uz z domu nepripajam - bojkotujem doma PC, staci mi v robote, a potom rano kukkam, ze kolko ste popisali. 😀
ja o chvilu bezi k dokimu - sa neviem dockat. moj vykon v praci je na bode mrazu, len pozeram na hodinky. a este som si rano pre istotu urobila test, ci faaaaakt. salena som, ale co uz. 😀 😀 😀
drzte mi palce.
me5 - ozvi sa, co a ako 😉
jasne, tak ja uz zdrham z prace a bezim si po dobre spravy 😉
juj ako sa teším že moje dve lásky sú v téme ktorú som založila 🙂
juchuu.. sa budem teraz z vás všetkých vytešovať a budem na vás myslieť a držkať palčeky a možno raz aj na mňa príde rada.. 🙂
Po troch rokoch by už mohla... 😉
me5 - držíím palceee!!!
monika - pride, urcite 😉
Me5 daj potom vedieť ako Držkám palce Monika neboj príde Len mysli pozitívne moja A v pase je miesto odkiaľ sme len je to hore v tej lište Tiež som to hľadala Madeline ty ešte asi tiež pracuješ,že?
mate niekto rovnaky problem?
mne ja od tej poldeviatej rano uplne super, vsetko v pohodicke, mam pocit, ze by som zabehla maraton...ale akonahle si poobede ked som trosku unavena lahnem do postele roztoci sa mi hlava a potom sa to jednoducho neda zastavit. A to iste v noci....v spanku sa mi roztoci hlava tak velmi, ze sa na to zobudim a potom mi je z toho nevolno. Nejako prekonam ranne vstavanie, naranajkujem sa a som opat uplne v pohode...chcem sa na to spytat v piatok na gyn, ale co si myslite vy ktore uz mate viac skusenosti?
mm sa zo mna smeje(samozrejme len v dobrom 😉 ), ze ja mam vlastne zabavny park celu noc uplne zdarma 😀 😀 😀
mad - micka a vieš mi povedať aj cca kedy? ak mi povieš presný dátum a bude to o rok nevadí.. hlavne, že budem vedieť kedy 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😉
lubi - hej pracujem, teraz je to trochu tazke, ale uz za par minut idem domov (mam nadrobene a nie je mi dobre)
moni - nemam vestecku gulu, ale podla mna skor, ako by si cakala, moze byt? 😎
Jonki mne býva zle len večer No zle... Točí sa Som malátna ale zatiaľ som ešte nezvracala Madeline tak len nejak ešte v robote potiahni Aj keď to musí byť náročné keď ti býva zle Ja som pri prvom tehu nemala vôbec tehu príznaky a robila do 8mesiaca Teraz by som už asi nezvládla Monika určite to bude skôr ako o rok A možno keď to budeš najmenej čakať a budeš milo prekvapená
no mad - dobre teda.. ak teda nemáš tú guľu spolieham sa na to čo najskôr 😀 😀
Lubi vdaka za odpoved 😉 no ano je to podobne ako u teba...ja som sice zvracala ale len raz..to som bola skor prekvapena co sa deje..to som este ani nevedela ze som tehu 😀
lubica - tak ja vám teda asi začnem možno veriť 😀 😝
Monika musíš veriť mojka hlavne sama sebe Aj keď sa mi to asi ľahko hovorí Viem ako dlho čakáš Ale neboj kto čaká dočká sa Hlavne keď je to taká milá osôbka ako ty Jonki neboj ono tie nevoľnosti časom ustúpia Dúfajme
no baby ste tu toho napisali, vitam nove tehulky 🙂
moni ty si ma si nepamatas, ale ja som bola chvilu v teme augustove snazilky (2009) od vtedy sme sa snazili a nic, v januari sme sa rozhodli, ze posledny rok v uk, planovanie sme odlozili na neskor, cize sme sa vobec nesnazili a davali si relativne pozor a vo february tesne po rozhovore so sefom, ze tu budeme len do konca roku, som zistila, ze mi meska a len zo zvedavosti som si urobila test a tam , ze tehotna, som skoro odpadla..tak len tolko ako hovoria ostatne babenky pride to vtedy, ked to budes najmenej cakat 😉takze drzkam palce, urcite sa zadari!! zajta budem musiet ist znova za sefom, ze zmena planov, si bude mysliet, ze sme strelenyy 😀 😀
inak ja som prisla z ranajsej smeny a mam momentalne prestavku do stvrtej a potom naspat, cim dalej menej vladzem v tej robote 😖 asi si pojdem lahnut..nic ine nerobim len spim, ked mam volno 🙄
Ahojte 🙂 pozerám, že nás tu pekne pribúda tak vítam všetky nové tehulky 🙂
monika, neboj určite sa podarí,keď budeš najmenej čakať, ja som toho príkladom 🙂 po 2,5 roku som to úplne vzdala a teraz keď som zistila,že som tehu tak som ostala v šoku
Jej tak sranda žienky Asi je to fakt pravda,že keď to najmenej čakáš tak to príde
Ahojte, ja len chcem povzbudit zienky ktore sa dlhsie snazia byt tehu, vacsina problemov je v psychike, moja kamoska sa snazili 10 rokov, vselijake vysetrenia, slzy, ale bojovali do posledneho, oni mali uz milovanie nacvicene , vsetko az nakoniec jej gynekolog dal na papier ze nemoze byt tehotna. No a ked mala ten papier, tak proste sa s tym musela zmierit.
A predstavte si ked na to nemyslela, presne o mesiac ostala tehu, urobila si test a utekala za gynekologom ktory nechcel verit ze to je jej test. A dnes mam krásneho zdraveho Jakubka...proste co ma prist tak pride....drzim vsetkym palce
Pozitivna sprava - krvne testy su v poriadku, 29.3. idem do poradne.
Babenky kedy sa tuto novinku chystate povedat rodine? Zatial sme to nikomu nepovedali, vie to len manzel a ja. Chceli by sme to oznamit rodine na Velku Noc, nie je to skoro?
ahoooojte, 😀 tak to mam potvrdene od dokiho - zacal ze ideme riesit to vysetrenie priechodnosti vajecnikov, a ja ze ups asi mala zmena, .... urobil UTZ a ze potvrdene tehu, vidi zivy plod 🙂
inac ide vo stvrtok na krv - tehotenske odbery a potom sa vidime az 28.4. - vtedy vystavime knizku - to uz budem 12 tt.
takze sa tesime, prve rodinne telefonaty za mnou, celkom fajn pocit sprijemnit den tolkym ludom 😀
velmi drzim palce vsetkym snazilkam, veeeelmi veeeeelmi
Blahozelam me5 !!!
Me5 tak to gratulujem a teším sa s tebou Jankaroy tak super Držíme palčeky Gabena máš pravdu
dik, ja som uz nevydrzala. povedali sme to zatial najblizsej rodine - teda rodicia, svokricka a svagrina.
jankaroy,me5 gratulujem
ahojtee tak aj ja sa sem teda oficialne pridavam, 😀 😀
aj gratulujem... 😉

vitma = vitam -- ale asi ste pochopili 😉