November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@weverka11 ☹ ano ma, ja mam aj na prsiach navrete aj na brusku a uz dlhsiu dobu dokonca....no a to nehovoriac o striach, aj ked som sa poctivo kremovala od zaciatku tehu 😒 ale beriem to tak ze to patri k tomu a na bikiny aj tak nemam postavu 😀
@ani_sama_neviem No tak to sa mozem urazit,bo ja mam manzela kt.je o 15 rokov starsi,ale ja mam na to osobne dovody preco som sa mladsim vyhybala.Mala som vztah kde bol o 5 rokov starsi a spraval sa ako decko,ale potom som sa zoznamila s manzelom a ani jeden z nas neveril ze to dlho vydrzi a nedaval ziadnu nadej,ale sme spolu uz 4 a pol roka a manzelia od maja 😀
Ale ako hovorim,kazdy chlap je iny,ja len aby si si nemyslela ze som nejaka zlatokopka alebo co 🙂
A to je super ze ti pomaha priatel a ze ta tak podporuje a skus sa ozvat kamaratkam kt.vraveli ze ti veci pozicaju alebo daju,opytaj sa ich,zato nic nedas a aj ked ti to bude blbe tak to urcite urob. Kazda pomoc dobra,a ked ti povedia ze nie tak potom nakupis
@peha81 ahoj to som pisala ja,mne vravel dr.ze ak by to pichalo pri vajecnikoch tak by si mohla mat slaby zapal,ale hlavne sa neplas,este ta to tam picha?nemusi to byt nic vazne a mozno male tym smerom nejak buchlo a preto to tak bolelo
@klaudialip no už to v podstate nepichá,,ale dnes fakt celý den ležím a nič nerobím,,oddych s vyloženými nohami (a manžel umýva riad 😵 ),,, v stredu idem dokimu, tak hadam bude všetko ok
@peha81 Mozno ze ta malinke len tak tlaci ked nieco viac robis,mne sa tiez niekedy stane ze ma zacne tlacit hlavne ked dlho chodim,je to velmi neprijemne tak ti verim,ale netreba mysliet hned na to najhorsie a mysliet len pozitivne 😉
no aj ja patrim asi medzi vas ,hoci asi len tak tesne termin je 1.novembra beriete ma ????????
Tato noc bola strasna,taka velka bolest v krizoch a v klboch ze som nemohla verit,cez den som vela upratovala a stala skoro stale na nohach a k tomu sme isli na jarmok,kedze sme mali navstevu.Dnes znova,unavena ako kon,ale hadam sa mi bude uz lepsie spat a nebude to tak boliet
Ako vam zavidim ze viete rozlisit co kde vystrci malinke,ja citim tvrdsiu gulu a na inych miestach je to makssie ale neviem povedat co to je presne mozno to bude aj tym ze som pevnejsia a preto to necitim,fakt neviem ☹
@82timka 😉 vitaj
Baby dajak neviem najst ci uz ste to rozoberali, ale mate uz niektora kocik...akoze ja stale netusim ze aky kupit 😒 jeden je moc tazky, dalsi nema pekne farby, aj ked moze to byt jedno, ale ked vidim niektore kriklave farby, tak vadi to mne dost nie to este malemu... a kupovali ste hned trojkombinaciu, alebo len po castiach 😕
@majulienka333 dakujem za privitanie ,no mohli by ste mi to tu tak troska vysvetlit bo neviem kam sa pohnut.dakujem
@majulienka333 áno kočík už máme,,my sme kupovali rovno 3-kombináciu,,máme zeleno-čierny,,je tiež myslím z tých ťažších, ale mne to nevadí, lebo bývame v rodinnom dome a aspon neni labilný,,,,myslím že väčšina báb tu už má kočíky, už sa to tu rozoberalo 😉
@82timka 🙂 mas na mysli aj nieco konkretne, ci len ako prispievat a tak ... hmmm?
@82timka v podstate na to prídeš aj sama,,ved odpovedat konkrétnej osobe už vieš 😀 no a hore v záložkách máš Forum-tam si vies najst temu,čo ta zaujíma,je tam aj vyhľadávač,,a potom Fotobloky - tam si môžes zavesit daku krátku správu že čo sa s tebou deje,alebo sa báb dačo spýtať,,tam ti odpovedie rôzne kočky, nielen z tejto témy,,ved poklikaj,pokazit nemas naozaj čo 😉
@peha81 😲 a jeje zas som daco zmeskala...no nevadi skusim to tu pohladat...ja sa budem musiet trepat schodmi sama povacsinov si myslim, takze kvoli tomu by som radsej nieco lahsie, ale no cim lahsi tym fakt mi pripada labilnejsi, ale hadam sa nerozpadne 😖 uz som rozmyslala, ze by sme mozno aj do polska nieco isli okukat, ale tak som si nerozmyslela skor a v tomto stadiu uz mam asi smolu 🙄
@majulienka333 aj tu na konikovi sú temy o kočíkoch,,tak si skús pokukať aj tie,,ja som vyberala aj podľa toho,,,a kočík som objednávala cez net,,vychádza to lacnejšie ako priamo v obchode,,rozdiel bol skoro aj 100e,,,ale samozrejme že som si ho bola najprv ochytať v obchode a až potom objednavala 😎
@majulienka333 no vlastne ak mam nejaky problem a chcem poradit tak kde to napisat?
@majulienka333 no ja by som znacku PEG PEREGO nevimenila za nic na svet.je to lahky kociar ,prakticky, vojde aj do maleho kufra auta ,a je aj krasny.
@peha81 🙂 hej to mam precitane, len ked nemam predstavu co aku znacku chcem, tak uz mam z toho hlavu velku ako balon 😀 a vzdy ked sa mi nieco zacne pacit, tak najdem nieco co mi na nom vlastne chyba, ze bud ho nemaju na SK, alebo ze nema polohovanie chrbatika a podobne veci...ale snad daco vyberiem...alebo budem vymyslat, kym nevyberiem nejaky strasne hnusny...a potom uz budem musiet byt spokojna 🙄
@82timka ak mas podla mna hoc co na srdiecku, tak nemusis nikoho oznacovat na odpoved, len to napis do okienka a cakaj, ze ci ma niektora k tomu co povedat, resp. poradit 😉
@majulienka333 do ktoreho okienka?asi som otravna co?
@82timka 🙂 ale nie v pohode, do toho do ktoreho pises ;) aj mne alebo hocikomu. Ak chces napriklad vyhladat nejaku inu temu nez je ta nasa, tak si len hore klikni na forum, hore vpravo mas potom take ze hladaj vo fore, a tam si podla slovicka priblizne vies najst aj temu hoc aku inu a uz len tam sa spytat, alebo prispiet 😉 popripade ak by ta zaujimal bazar, a kliknes nanho hned mas kategorie a lahsie vyberies podla toho co ta zaujima 😉
@zaza26 no ja sa asi pojdem aj tak opýtať, pre istotu 😉 Veď ja mám polikliniku len 5 minút od domu, tak to hádam nejako zvládnem 😀
@nika147 tie flašky som kúpila v Anglicku, ale videla som ich aj niekde v nejakom e-shope. Ale zabi ma, nespomeniem si v ktorom 😀
@dadika1114 no tiež som ostala prekvapená, keď som tie podprdy tam videla, tak som ani teda neváhala 😉
jááááj baby, konečne sme od štvrtku doma 🙂 Boli sme segre v piatok za svedkov na svadbe a mala aj narodky zároveň, tak sme až dnes večer došli domov. Ja som normálne unavená jak malé decko 😀 A hlavne som konečne na nete 😀 😝
Baby chcela som sa vás opýtať, či aj vás tak strašne svrbí brucho??? Mňa dosť často a dosť intenzívne svrbí pupok a okolie. Je to ako keby som tam mala štipanec od komára. Stačí, keď sa len nejako obtrem a už musím škrabkať, lebo by som sa asi zbláznila z toho 😖
A zajtra popoludní nás čaká veľké sono, tak dúfam, že všetko bude v poriadku. Už sa neviem dočkať, že uvidím znova drobčeka po dvoch mesiacoch 🙂
@majulienka333 no dakujem uz som sa troska do toho dostala a adokonca mi uz aj odpovedali,takze som spokojna .si zlata ze si mi to vysvetlila a uz som aj ten bazar navstivila.
@82timka - vitaaaj 😉 urcite sa rychlo dostanes do toho, vidis uz hadam aj si zapraxovana 😀
@majulienka333 - som v tom s Tebou 😒 😒 kocik som mala vybraty jeden rok pred otehotnenim, a teraz ked ho mam kupit a zistujem si co by mal mat,tak mi nevyhovuje ziadny. Kompletnu vybavu mam uz dobre ze nie od polky tehu ale kocik 😖 😖 😖 😖 dufam,ze stihnem do porodu. Ak mas schody a nemas vytah tak by som si zvolila na tvojom mieste jednokombinovany ci ako sa to povie,ze po case len ten sportak lahucky......
@82timka - aj ja som veeelmi vdacna za tuto stranku, strasne vela ludi tu vie pomoct ci poradit 🙂 🙂 ja som tu asi pol roka ale len pred par dnami som prisla na taky detail ako si ulozit oblubenu temu a tak heeh... aby som ju nemusela hladat medzi tymi tisickami temami, tak sa casom dostanes do toho 😉 😉 Syncek sa tesi na surodenca?

baby, ja mam strasne navrete zily na brušku a prsiach. Doteraz som mala iba na prsiach, dokonca mi aj praskla a mala som tam modrinu ce pol prsa, ale teraz uz mam aj na brušku. Striu nemam ani jednu - klop klop, ale žily mam hroznéééé. Mate to niektorá? Je to hnusné... ☹ ☹