November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
tí chlapi stále len frflú, ale neviem si predstaviť, keby boli oni tehotní, že ako by sa oni správali 😉 Veď stačí, keď majú nádchu, alebo chrípku, a už akože umierajú, tak si predstavte čo by robili v tehotenstve. Si myslím, že by nechceli absolútne žiadny sex počas celého tehu, a by len ležali a nechali sa obskakovať 😀
@mikailla vidíš, to asi aj ja tak urobím, že pár dní pred termínom asi pripustím manžela 😉
@bamarama82 hej aj ten som si uz pozerala pacil sa mi v kombinacii takej cierno zelenej, apple sa tusim vola, ale nie som si ista...a ta cena hej teraz co je je celkom fajn, len trosilinku velky sa mi zdal, aj ked podla mna je super ak ma velku vanicku, lebo narvat tam male s fusakom nebude asi velmi easy...inak da sa v nom sportova cast dat aj v oboch smeroch jazdy?
@weverka11 mne sa cerveny paci, ale skor mi pripada pre dievcatko cervena....neviem ani preco 😕 a kocikaren tu nie je 🙄 akoze tie schody nie su zas nejake hrozostrasne, ale zas nechcem sediet doma kvoli tomu, ze ist von s kocikom pre mna bude nocna mora 🙄
@majulienka333 sportak sa neda dat na fusione v oboch semroch, na concord neo ano, ale tam je ten sportak mensi taky ako na jane.
@peha81 dnes som bola na predporodnej priprave a opytala som sa na tie zvlastne pocity,tak vraj su to nasi poslickovia🙂 malicke sa tlaci do stien bruska stale viac a viac neviem ci vydrzime do terminu,ale aspon do toho 1.nov.by sme mohli,mangelik ma narodeninky,tak by sme mu dali zivy darcek.-) Tak sa drzme teda,aby nase babulatka este trosku sa ohriali v bruskach.
Presne tak,uz aj my oddychujeme🙂 Neviem si predstavit,zeby to uz teraz malo prist,mam pocit ze to tehu nam nejako velmi rychlo zbehlo.Uz kedy sa nam drobatka rozhodnu,vtedy to bude,hlavne nech jsu nam v poriadku.Na kontrolu za dokim idem az buduci tyzden,no keby ze sa opakuje ten isty problem,budem musiet ist skor aby ma prezrel ci je vseko ok.
@bamarama82 dikes za info 😉 ja som ho videla len v obchode kde mi to nemal kto ukazat, a som ho nechcela rozoberat sama a skusat, ci sa to da ci nie 🙂
fuha dnes vsetky spite???
@bamarama82 ja nespiiiiiiiiim u nas nie je ani pol noc 😀 😀 😀
Zeny mame povolene kochat sa na chlapoch v telke? 😅 😅 😅 😅 to robia asi tehotenske hormony,v zivote pre mna nebol krajsi chlap ako ten moj ale nasla som si v telke nahradnika 😅 😅 😅
@mikailla joj kolka romantika, aj tie idealy raz prejdu 😀 a ostane sa nam uz len kochat
ja ked som sama tak do postele ma to vobec netaha, a vobec nemozem zaspat, ten konik je uz asi zavislost
@bamarama82 - tiez myslim ze je konik zavislost 😀 😀 tiez ma nikto v posteli necaka,aspon ze mam telku, kukam CS ma talent este chvilku posledujem jarka slavika a potom zavolam drahemu do prace,ze ho niekto na vecer nahradil 😀 😀
@mikailla ja telku nepustim ako je tyzden dlhy. a to v uk chytate takuto domovinu? no mna tiez nik necaka, este ze mam konika...aj ked moj ho moc nemusi,ze som potom moc mudra
@bamarama82 😀 😀 😀 😀 odpadla som 😀 ze si potom moc mudra ti povedal? a teraz pracuje? ci aj oni daco cini? my mame UPC zo slovenska,sledujem cely den slovenske programy 😀 😀
@mikailla spi, ale tam kde pracuje...mimo domov...
@bamarama82 - tak si uzivas vecernu samotu ako ja 😀 😀 ja si to teda viem uzit 😀 😀
@mikailla co mi ine ostava.aspon moja psica si tu chrape v izbe ako stary chlap.
Dnes bola po dlhej dobe asi ta najlepsia noc aku som v poslednych mesiacoch zazila.I ked cikanie bolo,ale nebola az taka bolest v klboch,tak som oddychnuta 🙂
Ale vonku pocasie ako kebyze ma prist koniec sveta,lutujem mm pretoze robi vonku v tej zime,chudacik moj ☹
Tak ma napadlo,neviete ako je to ked si zavolate sanitku ked to na vas pride?Mame problemy s autom a na nove nemame,takze budeme musiet volat sanitku. Ja chcem ist rodit do NZ,ale nemocnica v GA je blizsie,preto neviem kam ma sanitka odvezie. Oco tvrdi ze do najblizsej nemocnice,ale potom sa vobec netesim a budem sa este viac bat. Ak viete napiste
@klaudialip ahoj, aj mne hrozi nemocnica v GA, vraj to nie je take hrozne, neboj sa 🙂
mna len zaujima, ze po akom case umelo vyvolavaju porod, ked ako dlho prenasas?
@klaudialip ahoj ja som tiez pocula,ze vezu hned do najblizsej nemocnice ,oni sa s tym nebavia,pre nich si len dalsia z mnohych ,ich praca.oni si neuvedomuju,ze ci si prvorodicka roztrasena alebo matka 5 deti,uz skusena.spravaju sa ku kazdemu rovnako a preto ta urcite odvezu do najblizsej nemocnice.skus poprosit ked to na teba pride,nejakeho znamehoi.dohodni sa s nim ,ze keby nieco ci mu mozes zavolat ,ak ma auto.ja to tiez tak riesim,lebo manzel je v Holandsku,sice ja auto soma mam ,no sama si uz asi neodsoferujem.

@mikailla on to chape ale to brblanie okolo,,,