November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@weverka11 no ja kludne dojdem, od dnes som na materskej -tiez ma mohol dat dr. neskor, a suseniek a cokolad mam furu od muza, tak donesiem
@cistko to bolo co za porodku ze v rifloch herecky chodili??? to si neviem ani predstavit, ledva sa posadis vo volnom nieto este v rifloch...fuha herecky.to bolo kde?
mne dali zoznam ked som si bola pozriet nadstandardne izby /100e na noc/ co som rozdychavla dlho... taky kratky...
@mikailla ojoooj a ja som sa zaprisahavala ze o mojom porode nikomu nebudem, ze naco strasit:D:D:D:D:D
co sa tyka epi....ja uz radsej nic nehovorim a pevne verim ze to bude presne naopak:D pri prvom som bola zasadne proti ze som nejaky "chlap" ze nieco vydrzim a za usetrene peniazky potom radsej kupim nieco anjelikovi a prd:D doteraz sa hanbim ako som vrestala po lekarovi nech mi pichnu epi lebo skapem a on vrestal po mne ze mam poriadne dychat lebo nebudem vladat rodit a tlacit:D:D:D
a ze mi ju nepichnu lebo musim byt otvorena na dva palce a ja niesom...mala som len kontrakcie a som sa neotvarala...
a pravdou je aj to ze mali toho vela lebo nas vela v ten den rodilo dokonca aj lekarov co mali volno stiahli na porody aj asistentky rodili....
a potom zrazu zmena a doteraz neviem preco ci som sa dostala na rad, ci to tak bolo spravne a podla postupu ci sa dovolal svokrin znamy:D:D
prisiel primar z ara pichol epi ja som sa uvolnila a zacala sa otvarat joooj bolelo to i tak ale oooooovela menej ako bez nej:D
a teraz som naivna a toaka aj chcem ostat epi si nahlasi m a verim ze porodie m tak rychlo ze mi ju nestihnu pichnut:D
@bamarama82 v poprade🙂 hej aj ja som pozerala ako puk, pekne riflicky, dokonaly makeup:D:D:D:D herecky do slova do pismenka🙂 ale teraz ked som zazrela pri navsteve svagrinky aj som sa pytala tak ze nocne kosele na noc ale tak cez den tie mlade devuchy v teplacikoch 😅
@bamarama82 100 eur ???? to co su v interhoteli??? alebo to za teba porodia????? u nas to stoji nejak okolo 16 eur na noc alebo tak nejak. V Skalici porodnici musi byt nočná košela a na vizitu bez nohavičiek iba s vlozkou. Ziadne jogingové súpravy... A si myslim aj tak ze mi to bude jedno... Inak ty si odkial? kludne dojdi 😉
@bamarama82 100 e na noc??????????????? fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀
@cistko jo jo 100 maly apartman, 133 velky, interhotel presne
baby 😨 ja som niečo stlačila a mne mizne ta lišta hore s nastrojmi, kde sa piše aj adresa stranky ☹ ked tam idem s kurzorom, tak sa objaví... Jak to mam dat tak aby tam bola stale?????? mne to takto lezie na nervi a vytáča ma to ☹
prave som si od jednej maminky z MK kupila hupačku fisher price pre babatka, taku co zapnete a ona sa hupe, kupovali ste niektorá niečo take? som zvedava, strasne sa mi to páči...
@cistko - taak co sa mna tyka vklude mozes rozpravat zazitky z porodu 😉 skoda ze ich nemas viac heeh 😀 ja si strasne rada taketo zazitky vypocujem.Tu je to v UK vsetko uplne inak a bojim sa ze ked pridem na SR tak budem velky sralo... ale aj tak si vypocujem rada pribehy 🙂 a nastrihavali ta pri porode? opytam sa intimnu otazku (ak nechces nemusis odpovedat) za aku dobu po porode si bola schopna pohlavneho styku 😀 😀
@weverka11 hod link
@bamarama82 pozri v mojom albume vo vybavicke 😉 dala som si tam foto od predavajucej
@weverka11 tak to mam fakt dost... kamoska rodila pred mesiacom, a male malo 4,1kg a rodila normalne, tiez ju zasivali hodinu... hroza. ja ked si predstavim po laparke ze mi ostali dodnes problemy s cikanim tak je mi z toho zle
@mikailla mi hovor, mne porad zle doslo, uz teraz sa mi zda ta moja buchtička akasi deformovana 😀 a nieto este po 5O stychoch!!! bléééé poculi ste o epi-no??? baby tu na MK si to chvalia, ze sa im lepsie rodilo, ze nemaju nastrihy nic, aj som o tom rozmyslala, ze si to kupim, ale cena je okolo 90 eur!
@mikailla no ale vazne, ty ju mas normalnu??? 😀 😀 😀 ja som si vcera trhala obocko a hovorim si : "kuknem na nu, jak sa dievcina má, ked uz mám to zrkadielko po ruke, lebo inak si tam nedovidím cez pupok ".... noo a normalne som sa zhrozila 😲, jakasi taka spuchla a tmavsia 😀 😀 😀 😀 😝 chudera, ta sa bude dlho spamatavat 😝 😝
@weverka11 co to je???
@mikailla no len ono je to tak, ze mna samu to strasi 😀 😀 😀 😀 prveho porodu som sa vobec nebala, necitala som ziadne clanky tehu som mala bezkomplikovane a jedine co ma okrem odtecenej vody strasilo 😀 bolo ci budem zvladat vychovavat babatko a aka budem mamicka 😉 teraz je to ine, za ten cas som pocula kopu pribehov, situacii....takze priznavam bojim bojim, bojim porodu a bojim aj nedajboze nejakych komplikacii ☹ pevne vsak verim ze vsetko dopadne ok 😉
Ano nastrihavali ma....zacala som sa otvarat prirychlo sa anjelik tlacil na svet a ja som bola naozaj vycerpana kedze som naprd dychala/lekvar mal pravdu/ tak som nevladala tlacit a uz som bola zufala prestrasne zufala myslela som si to ze to nezvladnem a to uz bol manzel pri mne a uz som mala aj epi v sebe ale naozaj som nevladala...potom mi pomahala sestricka, stlacila brucho/modriny neboli ziadne a bola to velka ulava ze pomaha/taka spolupatricnost a to ma akosi nastartovalo a potom som uz tlacila ako diva a slo to ako po masle:D
anjelika som ale nevidela lebo manzel mi dal v poslednom stadiu dole okuliare 😀 😀 😀 😀 ale on to vsetko zdokumentoval 🙂 zasivanie som uz neriesila, bolomi vsetko jedno, priznavam nezaliala ma ziadna nadherna euforia ze toho ze som matkou a ziadne slzy dojatia ze vidim mojho anjelika, preotze som bola tak unavena ze som ledva existovala, takze zaver ani nepamatam ... len som chcela vydrzat a pocut ako diktuju apgar skore a ked som pocula ze je vsetko ok tak som vypla uplne 😅 anjelika mi aj tak vzali, kedze vsetci rodili nechali ma cakat v takej chodbe na lehatku, manzel tam dojaty a prestastny poskakoval sestricka mi praskla kilo "ladu" na maternicu nech sa stahuje ze tlac ale som nevladala ani to tak tlacil muz pomedzi to posielal sms ani neviem ako dlho sme tam cakalikym nas odviezli na izbu a to uz som len prelahla z vozika na postel ani jest som nechcela, jedine po com som tuzila bol spanok 😉doteraz pamatam ako velmi som tuzila spat a mat svaty pokoj od vsetkeho nic ine len spat 😝 matne si pamatam ako bol manzel pre tasku s vecami ako mi vybalil veci do skrine ako mi zjedol neskory obed:D:D ani neviem kedy odisiel som zaspala 😅 Prebrala som sa az vecer, ked mi priniesli neskoru veceru 😀 😀 😀 pamatam v telke davali super star, zjedla som kura s ryzou zavolala manzelovi ti uz vo velkom oslavovali 😉 sestricka sa ma pytala ci zvladnem cikanie tak som sa odhodlala a ojoooj cikala 😝 a potom som zase uplne vycerpana zaspala a prebrala som sa az o polnoci a to mi uz zacalo dochadzat ze co sa stalo, ze to nebol zly sen ze to bolo naozaj ze som rodila a ze ako je mozne ze uz preslo skoro 12 hodin a ja nemam pri sebe anjelika...
Ale kedze je anjelik /spachtos doteraz/ rovnaky spachtos ako ja tak on o porode tiez tak dlho spinkal a akurat sa prebral tak mi ho priniesli na kojenie a nechali nas chvilku samych a to bol ten krasny neopisatelny pocit 🙂 🙂 🙂 🙂
Hej a sex? hahaha-zle som sa hojila stehy by mali vypadnut maximalne do 7 dni mne nevypadli ani o dvoch tyzdnoch 😠 😠 😠 😠 rana sa nehojila, hnisala, hrozilo mi opatovne sitie 😠 boloto utrpenie brrrr na sex som ani nepomyslela len som plakavala ze v buducom zivote chcem byt chlap 😀 😀 😀 teraz som uz poistena, repik nazbierany vysuseny domaci, aj kupny, aj rosalgin pripraveny:D hadam to bude lepsie🙂
@weverka11 - straaaaaaaaaaaaaaaaasne sa smejeeeeeeeeem ako to opisujes, asi sa musim zodvihnut aj na cikat !!! umrem z teba 🙂 je presne taka ista ako opisujes a tiez nedovidim na nu tak to davam za ulohu priatelovi,a ten na nu "fuuuuuj to co je s nou ???? az mi slzy tecu od smiechu 🙂
@bamarama82 nic, ze to tak byva, to uz sa prekrvuju organy, ale mna to prekvapilo 😀 😀 😀 mikaila sa neozyva, teraz si vsetky zhanate zrkadielka a kukate na ne 😀 😀 😀 sa smejeeem doma 😀 😀 😀 😀
ja mam zas pocit ze mi vypadne z nej vsetko von... tiez napuchnuta, akoby mala vypadnut odtial... hruza. ja to pozorujem uz dlho ale muz sa tvaril ze ziaden rozdiel a vidim ze som mala pravdu...
a co je to epi-no?

@weverka11 - donutila si ma vstat a urobit si tu kavu 😅 😅 😅 😅
@cistko - tak tvoj pribeh je dobry,rada citam taketo situacie,zas sme o nieco mudrejsi,aspon ja som mala skusenost ze plodovka odteka na etapy,ale ked mi to takto clupne naraz tak sa asi tym potravinam budem vyhybat . 😕 😕 😕 Ja som tym nemyslela ,ze za to ze mala zena epidural nie je matka 😀 ja len hovorim za seba ze ja som proti epiduralu 😀 😀
Jooj ja som velmi sfajnovela tu v Anglicku 😠 😠 😠 neviem si predstavit,ze pocas porodu kedy budem vystavena mi nedaju zahryznut do dacoho ☹ alebo pit ☹