November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Kocky, ako casto sa cka Vasim babatkam? Nasmu malickemu aj 3x denne, sa mi to zda byt nejak moc casto, nie?
@zuzanka1983 ahoj, naša malá hviezdička teraz neviem koľko už váži, ale viem, že v 31tt+2 merala 40cm a vážila 1366g...za tie 4 týždne neviem koľko mohla už pribrať, ale nazaťažujem sa s tým...ja keď som sa narodila, som merala 48cm a vážila 2475g a môj manžel meral 55cm a vážil 4750g 😀 ..tak sa pre istotu nestresujem, koľko bude vážiť naša malinká 🙂
@bamarama82 vieš, že aj ja by som niekedy chcela pobozkať si bruško a vypočuť si ako jej bije ♥♥♥ 🙂 ...môj manžel pred včerom priložil hlavu na bruškoa hovorí: "ja počujem ako jej bije rýchlo srdiečko" a ja jemu aj ja cheeeem počuť...no ale ako, nedokážem sa takto skloniť 😀 😀 😀
@kraviatko určite s EPI, ja som na bolesť posera 😀
jaj baby nehovorte mi o čtikútke ani o pohyboch, lebo mojho drobca jak to vcera vecer o siestej chytlo, tak som do jedenastej nevedela, co so sebou. A len čo som sa zobudila už buntoší opäť.
O váhu babatka sa nebojte. Moj mm len o 5 g minul inkubator 🙂 , mal mäkké kosti, tak mu museli varit ako malemu babatku ryzu a podobné kraviny až ho nejak vypiplali 🙂 , lebo nechcela mu zpevniet hlavicka, ako decko bol polamany jak fazulka, vkuse vyklbene ramena, to uz s nim nechodili ani k lekarovi. Rameno mu napraval svokor a teraz....187 centy a pred dvoma rokmi mal takmer stovku - na vahe 😀 . Ja som mala 3300g pri narodeni, cele detstvo som na telesnej bola posledna v rade 🙂 , napichavali ma B12, aby som jedla a aj tak im to nepomohlo 🙂 . Teraz meriam 165 cm a len pred dvoma rokmi som dosiahla vahu 55 kg. Ked som sa vydavala tak som mala 50, co ma skoro ani vidno nebolo 🙂 . Babatko si od vas jednoducho zoberie, co potrebuje 😎
@82timka ona sa to da kupit aj vpastilkach ale ja som pastilky nechcela,nie je tam pisane ze to nemozu tehotne a poradila mi lekarnicka tak asi vie,ved neberiem to kazdy den,zaha ma nastastie pali len niekedy (klop,klop,klop)
@klaudialip kto je? 😀
@ponyxx to len aby som nezakrikla 😀 😀 😀 😀 😀
timka budes mat vlasate babo,tak tvrdi moja babka 😵 😵
@ponyxx ahoj, ja som mám 162cm a v deň svadby-minulého roku som vážila 46kg..maximum čo som v živote vážila bolo 50kg a hneď mesiac po svadbe som prestala fajčiť sama od seba a pribrala som na 55kg a tak sa to ustálilo až pokiaľ som neotehotnela 🙂 ..teraz mám 69kg 😀 😀 😀 a z toho neviem koľko má naša bambulienka 🙂...bolo by super, keby mala aspoň dva kila 🙂
@alenka82 nam sa tiez casto stikuta...tak sa idem poprechadzat po byte... ale vraj babatkam to nevadi
mne vazil v 32.tt 1880g.
@alenka82 - mne je tak luto drobceka ked cikutka, chudiatko 3az 4x denne a vdzy tak dlho okolo pol hodky moje chudiatko,ako si tam dole hlavkou lezi a este ho aj natriasa ☹
Och zeny kolko vazite? naposledy ste to rozoberali pred dobrym mesiacom. kolko mate v pluse? ja mam pocit, ze si budem musiet kupit bombardy 😅 😅 😅 😅 pri tom brucho nemam velke,ale zasoby vsade inde 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒
@mikailla ja nepriberam a zda sa mi ze aj brucho mi prestalo rast ☹
@mikailla
@bamarama82
@nika147 Dakujem za odpovede, ste ma ukludnili. Aj mne ho je luto, tak ho len hladkam, moje zlate. Ale tak snad je to v norme.
Ja ked som na poslednej poradni tak som mala pribratych 5,9kila z toho som 3,3 kila pribrala za 5 tyzdnov v 7.mesiaci,takze asi tak.no som zvedava kolko budem vazit na dalsej poradni,bude skoro az za tri tyzdne,tak som velmi zvedava kolko nasa malicka vazi a ci mi dr.povie aj kolko meria
@mikailla Ja mam zatial +11kg, uz obleciem asi tak 2-je tehu-nohavice, kazde rano probelm pred skrinou. Ale uz nechcem nic kupovat, dako vydrzime. Mam to stastie, ze moj chlap mi kazdy den niekolkokrat zopakuje, aka som nadherna 🙂 Inak by som sa citila uz ozaj ako kvargla. Vdaka nemu si vzdy pripomeniem, ze mozem byt vdacna za kazde jedno kilo na sebe, nie kazda zena ma to stastie vynosit dieta.
No to nemate vela pribrate 😀 😀 cakala som ze ake palky mi tu napisete ked kuknem inde do temy ze baby pribrali aj 25kg 😀 ja neviem ako mam pocitat kolko som pribrala,lebo pred tehot.som mala 58kg a pocas prveho trimestra som schudla na 53kg, tak neviem od kial mam pocitat kila.... teraz mam 68kg.... ale viem,ze po porode si este dost dlho uzijem tehu oblecko 😒
@klaudialip ano ano, babska rada ak pali zaha rastu vlasy:D
@mikailla hej babatka cikutkaju vela vela a niektore aj ked sa narodia cikutkaju, nas anjelik aj kazdy den dva tri krat ked uz bol na svete 😀 😀 😀 hovori sa ze ked im treba cikat alebo sa pocikaju alebo im je zima...ktovie cim to je, mna to skor "trapilo" ked sa anjelik narodil tak som sa vypytovala ci je to zdrave, pediater povedal ze si nemam robit starosti ze tak to je ok 😵 aj teraz ho to niekedy chyti a to uz ma tri roky 😉 vacsinou ked mu je zima alebo ak potrebuje piskat a zadrziava 😉
@mikailla tak ja to tu dvihnem 😉 este v auguste som bola na minimalnej hranici priberania to sa aj lekar cudoval ze malinko priberam, potom som dostala tie hnacky a zvracala som, to som este schudla...a potom to zacalo🙂 na poslednej poradni som mala uz desat kilo plus a vcera 14 😀 😀

@ponyxx joj veru aj mne sa páčilo v PK, ale s rodinných dôvodov som sa presťahovala do žiaru --- späť odkiaľ vlastne pochádzam ... no stále som si akosi nezvykla ... ☹
ja som prvú dcérku rodila v Ružinove a musím povedať že personál bol v pohode, asi som chytila dobrú smenu, také mladé sestričky a lekára,ktorý ma odrodil .... no trvalo mi to dosť dlho, v noci o 4.00 ma muž odviezol a porodila som o 17.OO .... doma mi odtiekla plodová voda, bola som otvorená na 4cm a potom sa to zastavilo .... až mi nakoniec dali tú urýchlovačku či vyvolávačku či ako sa to volá .... no a čo sa týka bolestí ... mala som EPI takže v pohode .... a čo Ty chystáš sa rodiť s EPI alebo bez ?