November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@peha81 nie ale 70km od domova a keby chodil domov kazdy den tak nevyzijeme. ked bude male na svete tak neviem, ma tu samu asi porazi. alebo budeme zrat suche rozky aby mohol chodit domov
@peha81 no ale vlastne ked potom dostanem ten rodicak 190e tak to bude lepsie 😠 to budu ozaj uz len tie rozky
@bamarama82 😀 no to mi hovor,,a este henten chuj mihál v správach hovorí ze ako pomohol mladým rodinám ze sa im zvýši príspevok o 30e,,,ale to ze niekomu sa znízi o 60e tak to asi vypustil z hlavy
jáj,jeden cas môj manzel tiez robil v blave,,to je od nás cca 120km,,tiez chodil iba na víkendy,,no ale potom nas to prestalo bavit,,chystali sme sa zalozit si rodinku tak podmieka bola ze si musí nájst prácu u nás,,,no pol roka bol nezamestnaný, ale uz nastastie robí,,takze je to ok
inak ja plánujem íst po roku naspät do roboty,,,takze mna to az tak nes...ie kôli sebe ale uz len z princípu aký su vo vláde chuji,,cigánkam tak pomáhat,,,ale zas mi vyhovuje, ze budem môct popri RP aj pracovat,,tak som taká rozpoltená osobnost 😅
@bamarama82 ja som naporciovala kurca a robim ho na kari s basmati ryzou 🙂 ale inak tiez keby som mohla tak budeme kazdy den jest karfiol, ale na to moj muz hovori, ze on nie je zajac aby take veci jedol 😀
Fijuuuu nase novembrovky su riadne spachtosky.... 😀 😀 😀 vsetky vyhrievaju postel muzickom @bamarama82 - zas ostaneme same,co nemame komu postielku vyhrievat 😉
@majulienka333 no normálne si ma navnadila na nejakú čínu alebo niečo také 😀 Asi si idem aj mäsko vytiahnuť z mrazáku. Ja už tiež neviem, čo mám variť. Môj muž má teplú stravu v práci, takže keď navarím, tak to jem väčšinou sama. A ja neviem navariť malé množstvo, tak sa so všetkým väčšinou tlačím celý týždeň 😀 Ale zasa aspoň si môžem variť jedlá, ktoré jemu nechutia 😉
@majulienka333 a tebe chlap uz spi ? ci nie je doma? tak ty varis vazne 😅 😅 no ja som bola pradlo vyvesat pred chvilou a zas budem hodinu hotova sediet heheee
@bamarama82 no s tym spankom, akoze ja som za poslednych 10 rokov iste nesla spat skor ako o 12tej 🙄 ja som taka nocna mora 😀 a asi ten tlak moj vysoky moze za to ze este sa mi teraz chce varit, pre mna je to uplny relax...kebyze nam nehuci tak strasne rura, ja by som este aj nieco upiekla, mam chut aspon na bublaninu 😝
@jenta ja to muzovi pekne rano nabalim a zoberie si obed do prace a tam si to ohreje, lebo tiez tak bolo ze jedol v praci a potom ja som tu tyzden jedla to iste 😖 tak som ho zrusila, ze ziadne take nedomace stravy tu nebudeme praktizovat, ja potrebujem varit 😀
@mikailla ale doma je pozera este nejake spravy z domoviny, on zacina v praci az na 9.00 takze tiez nechodi skoro spavat 🙂
@majulienka333 to ja ani vecer von nechodim bo by som zaspala v podniku ale ked som sama tak sa mi spat nechce vobec.ja rada varim ale nakolko som stale doma a stale len to iste, upratat uvarit oprat tak uz ma to nebavi
@majulienka333 jaaj spravy z domoviny 😅 😅 a ja ze poradte mi kde mam prepnut,to ako ten moj ten si fici na TA3 (ked sa dostane k ovladacke) 😔 😔 😔
@mikailla no u nas idu bud spravy, alebo futbal ☹ alebo sa dohodneme a pozerame film po anglicky 😀
no a uz som baby aj dovarila, tak mam zajtra pokoj, rano ma dojst kamoska na navstevu a potom uz budem dufam len valat sunky a este prat veci pre mimi, lebo este nemam vsetko oprate a dnes ked uz to vyzeralo kazdu chvilku ze ostanem v nemocke som si vstupila do svedomia, ze neni na co cakat 😅
@jenta no ja nechapem tych chlapov 😖 😖 u mna fici zase TV paprika,ale lepsie ako TA3 😖 😖 @majulienka333 - ze navsteva rano 😅 😅 nevyleziem z posteli skor ako o 10tej 😀 😀 uz si dovarila,no sikulka,a preco si mala ostat v nemocke? ja som dnes prala uz plysakov tak mam uplne svaty pokoj......
@mikailla no to zasa mňa nebaví, tie kanály o varení. Už je toho aj v normálnej telke až až. A potom by som furt len mala na niečo chuť a stále by som len tlačila niečo do seba 😀 Radšej si sadnem za net alebo idem so psom von, len keby bolo počasie lepšie 😒
Ok baby idem ja asi búvať, tak sa tu majte krásne a neponocujte moc 🙂 Dobrú nocku a zase zajtra 😉
@mikailla čosi,,nestraš 😀 veď je unavený z roboty a ja tiež nemám dvakrát chuť 😅 ,,,uvidíme čo bude zajtra cez deň,,na robote nemáme žiaden plán tak sa uvidí 😅
inak ty si inak šikovná,,že už perieš aj plyšáky,,ja este ani plienky nemám opraté
ozaj baby, dnes som bola v lekárni,,akú masť ste si kupovali na bradavky,,mne dala iba nejakú kalciovú mastičku,,ze to je klasika,,,tak že či nemáte dačo špeci 😕
@mikailla vysoky tlak mam uz asi take 2 tyzdne a nejde a nejde dolu a pritom som mala stale nizky ☹ tak poberiem magnezium a o tyzden ze uvidime 😒 a kamoska dojde o 9 tej,ale ja som si pospala do desiatej hodinku a co ja viem kedy pojdeme spat, ale ja aj tak dlho nevydrzim, vzdy tak spim na etapy, ze si pospim 4, 5 hodin a potom este poobede nieco 🙂
@jenta Dobru nocku 😉
@peha81 joj 😲 ja na bradavky nemam este ziadnu masticku...ale vraj davaju v nemocke nieco a ze to je nejaka namiesana a ze je fajn...hmmm fuha no prinajhorsom vyslem muza nech nieco splasi 😖 aj olej na hradzu som si chcela kupit...ale nakoniec polovicu z veci co som si AKOZE planovala ani nestihnem 😕
@peha81 hehe ze nestraaas 😀 😀 😀 zariadi Vam plan hned 😉 😉 ja mam na prsia Cicaderma,hladala som taku ktoru nemusim umyvat z prsa pred kojenim a aj som nasla dobre refrencie na nu,no uvidim,Inak tiez pisala jedna mamicka tu na koniku,ze im v porodnici davali na prsia Bepanthen co maju deti na ritku 😅 Ja ti pridem pozehlit plienocky 🙂 do Levic trafim 😀 😀 @majulienka333 aha tak vysoky tlak,tak len lahnut a oddychovat..... 😔
@peha81 ja mam plienok len 7 tak uz su pozehlene. baby vy mate kolko?
@bamarama82 no ja som zdedila po segre,,dala mi za tašku,,je ich tam hádam aj zo 20,,,aspon nebudem musiet tak často prať,,,,ved ja sa ich tiez chystam oprat a požehliť uz dva dni, len chcem kupit este deku do kocíka a potom to naraz spolu oprat aby som nemusela na 2krát,,ale neviem zohnat tu deku,,asi objednam cez net

@bamarama82 no som zvedavá ako nám náš režim rozhasia drobcekovia 😲
jáj,,o chvílu ma odtialto asi vysačkuje mm,,,ale ešte je v sprche tak mám chvílu čas 😀
a tvoj manželík ako často chodí domov,,,robí v zahraničí?