November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@mikailla a musis mat vyslovene zupan? nemozes mat daku mikinu, alebo sveter? alebo tuniku?
alebo ho mozes kupit a potom ho darovat niekomu, koho vies, ze by potesil a by ho nosil (babicka 🙂 ) no my sme pred 2 rokmi dostali pod stromcek, a aktivne sme ich pouzivali asi raz ked sme boli chori.
ja si župan neviem vynachvalit 🙂 . Mám jeden taký teplejší, ten som dostala, a druhý som si teraz kúpila v sade s nočnou košeľou na kojenie. Kramáre sa strašne vykurujú, tak si zoberiem ten druhý , lebo je tenší. Neviem ako to je v ostatných pôrodniciach, ale vraj tak teplo je tam kvôli bábetkám. Ak by mi bolo predsa len zima, tak mi donesú ten hrubší 😀
kočky kto si dá kávičku 😀 predo mnou teraz jedna stojí,,síce taká oneskorená,,,a idem si vás prečítať od včera večera 😉
no káva pomaly zamnou, príspevky prečítané a tu nikoho.. 😠
ja som si včera kúpila 3 kusy tých sieťkových nohavičiek v lekarni,,tiez majú ten kraťáskový strih,,ale pripadá mi to ako keby zošili dva obdlzniky a prešili a to je všetko,,bohvie ako budú pohodlné,,,no a dnes som si kupila aj jedny obyčajné bavlnené,,tak musím vyskúsať či sú dobre a nebudú tlačiť a ked hej tak este jedny dokúpim,,však potom aj nadoma využijem.
župan si tiež nekupujem,,tiež to nevyužívam,,ale požičiavam si od mamči,,ona má taky žltý mäkkučký 😎
ja som dnes uvažovala že aké prezúvky do pôrodky,,berete si obyčajné šlapky alebo seriozne papuče,,ja som skôr za šlapky + este jedny do sprchy
kočky a kupovali ste už kefku na vlásky drobcovi? ja som včera hľadala a mne prišli všetky také škrabacie,,nič príjemné,,,a jednu som našla ale zas tá bola taká jemnunká, že to by som ho iba hladkala,,,hm,dufam ze zoženiem
a este jedna otázočka 😅 ked to na vás príde, tak v čom idete do pôrodnice,,to si mám obliect normálne tehotenské rifle + dačo navrch a potom sa v nemocke prezleciem,,,hm,neviem či tie rifle budu pohodlne,,,a mozno budem mat taký fofr ze tam dobehnem v pyžame 😀
@peha81 ja uz mam po kavicke 😉 akoze dala by som si kludne este jednu, ale nechcem pokusat zaludok 😅 tak si ju pekne vychutnaj 😉
@peha81 ja pojdem v tehu nohaviciach, co mam take sportove a su pod brusko, takze budu dobre aj ked pojdem z porodky, oni ani nevyzeraju ako tehotenské. a aj tak nebudes mat brusko uplne vtiahnuté, takze tie tehotenske kludne este ponosis 🙂 slapky si tiez beriem dvoje, jedny take paradne od cinanov za 1,5 eur do sprch 😀, tie tam potom hned aj vyhodim a jedny normalne slapky take co mam adidase sportové
@majulienka333 ja si dnes skusim nedat, lebo opat nespavam, tak vyskusam byt bez kavicky, co to spraví
baby, ja sedím a ze co ma totak steklí na bruchu a zrazu pozriem a mne tecie mliecko a na tricku flak 😲 a mna boleli prsia pred chvilou 😲 sranda 😀
@ponyxx podla kalendarnych dni, nie pracovnych, tak isto ako PN
@weverka11 😀 hehe no super, ja to vacsinou necitim az uvidim flak, som tak minule rozmyslala, ze kebyze sa mi to stane vonku s takou nevystuzenou podprdou, tak by sa niekto dost pobavil 😀
@peha81 ja beriem jedny take makucke slapky a plus zabky do sprchy, no a tu kefku tiez este nemam, ani teplomer este nemam 😖 tiez neviem, ze ci ten taky na cielko digitalny, alebo do uska 😒 este som to vlastne ani nebola obzerat....akoze ja zacinam mat vazne pocit, ze uz nic nestiham ☹ ...a do nemocky asi zoberiem prve co ma napadne, ale asi nohavice tehotenske bo moje tehu rifle maju vysoky pas velmi a daku bluzu, skor rozmyslam co si obujem 😕 ale prinajhorsom asi corcsy 😀
@klaudialip taku si mi spravila chut s tou krupicnou kasou, ze uz ju aj robím 😀
ja mam kefku na vlasky,bola v spolocnom baleni aj s obycajnym hrebenom pri kojeneckych veciach v tescu.
teplomer ani ja nemam,kupila som sice digitalny,ale ten by som mu musela davat do zadocku a to nechcem,teta mi poradila dig.teplomer na celo kt.zmeria teplotu do 3 sek.,ale v lekarni ho najst je umenie,niektore lekarnicky o nom poculi aj prvykrat.
na stranke www.mojkocik.sk som nasla za super cenu 24 eur a k tomu dam este postovne,ale je najlacnejsi kt.som nasla na hocijakej stranke
@majulienka333 na tych strankach su aj take ze vies odmerat aj na celo aj v usku,ale ja by som sa do uska bala,aby som mu neublizila
@weverka11 ja som sa jej tak najedla ze ma zacala az zaha palit.tak som si musela dat maalox bo sa to uz nedalo vydrzat,ale uz aspon nemam na nic chut 😀 😀 😀
vonku strasne lietaju komare,no na nervy,moje male steniatka ma preto neznasaju,bo som ich zavrela do volieri,bo byt vonku a dozerat na 5 steniatok,kt.sa pchaju do kazdej diery,vytahovat ich a k tomu este sa ohanat pred komarmi,no hruza 😠
@klaudialip mnam, akurat chrochtam jaka je dobráááá - ja lubim taku redsiu, ale vacsinou sa mi podarí hustejsia a teraz je uuuuplne super na moju chut 😝 preco nechces teplomer do ritky?? ved ten je zevraj najpresnejsi, ja som kupila taky ten s ohybnou spickou.
@weverka11 a som kupila klasicky digitalny,ten je pod pazu,a moze ist aj do ust,no ale daj to malinkemu babenu. a trva to tam nejakych 10 sek.kym to zmeria.
a takto ho aspon nebudem trapit.
prajem dobru chut 😉
@klaudialip ten digi moze ist aj do ritky, nie? svagrova len ten pouzivala. ona mala aj dudlikovy ale ten bol velmi nepresny. A dakujem 🙂
a co ten teplomer ala cumel, ten je presny???
@weverka11 ja som tiez rozmyslala nad tym cumlikovym,ale poradili mi nech to neriskujem,pretoze tam ho musi mat aspon 3 min.co som citala,a mozno nebude chciet vobec dudel,niektore deti ho ze vraj odmietaju.
ano da sa dat aj do ritky,ale trapit ho,ved teplomer sa vzdy zide,mozno bude male casto chore
Ja som vam dnes nejaka extra unavena,neviem preco.v noci som spala celkom dobre,ale uz som si musela aj na obed lahnut a to som teraz nemusela,a teraz sa mi znova drieme.moji malinki ma dnes asi vycerpali,pretoze som s nimi bola viac krat vonku a behala za nimi
@kraviatko no stoji okolo 5 eur, ale neviem presne, lebo som toho kupovala viac. Ten cumlikovy ze nieje dobry, ale urcite zalezi aj od znacky.
@klaudialip no ja neviem, on je uplne tenucký a pamatam si ked sme neterke merali teplotu, tak o tom ani nevedela... Proti tomu ked nam nasi rodicia pchali do prdele ten velky ortutový teplomer 😀 😀 😀
@weverka11 a @klaudialip baby vy mi čítate myšlienky s tou krupicovou kašou 🙂 Tiež si ju robím takmer každý druhý deň, a grankom sa na nej šetriť nesmie. Keď som bola malá, tak som ju neznášala, potom som ju zjedla, ale len tak raz, dvakrát do roka. Ale teraz mám na ňu chuť takmer stále 😀
@kraviatko kam ideš rodiť? Ak ideš do Žiaru, tak by som ti poslala zoznam, čo mne poslala kamoška. Tá rodila v Žiari teraz v auguste 🙂
@mikailla skús si kúpiť nejaký župan, čo ty vieš, možno sa ti to zapáči 😉 Ja som župany tiež nemusela, ale keď sme žili v UK tak som si kúpila jeden a teraz naň nedám dopustiť. Vždy po sprche sa navlečem do pyžamka, do županíku, v zime si natiahnem ešte poriadne hrubé ponožky a je mi ako v bavlnke. Škoda, že už ho mám zbalený v taške do pôrodky, už mi je za ním aj smutno 😀

@klaudialip aj ja mam bavlnene, ako spominala ponyxx, aj tak ich zakazuju, takze si dam dole ci bavlnene alebo sietkove pred vizitou. a tie sietkove su mi nesympatické.. Krupicovu kašu papam tak 3x do tyzdna teraz mi straaaasne chuti, ale musi byt taka redsia a dobre ogrankovaná 😝