icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

gabena1
23. mar 2010

baby, nechapem preco niektora uz mate tehu knizky a niektore nie, malo by byt dane ze v tom a tom tyzdni sa vydavaju tehu knizky, pre vsetky zeny rovnako...

monika0001
autor
23. mar 2010

vy toho popíšete.. juj..
ako to mám stíhať??? 🙄

😀 😀 😀

Aj aj si prosím, teraz po toľkých problémoch dve naraz.....
😝

monika0001
autor
23. mar 2010

gabena - ja ked ostanem tehu tiež ju dostanem hned. lebo som riziková.. to závisí od dr a od toho čo má žena za sebou a tak.. 😉

me5
23. mar 2010

ono potom aj tie prve vazenia a merania a tak sa riesia az v tom 12 tt, ked dostanem knizku ? lebo teraz sme neriesili vobec nic a to som sa pripravovala ako sa ho vsetko popytam a som ostala uplne mimo, ze dakujem a dovi 😉
napr. take ze ked mam standardne nizky tlak, nabeh na varixy - to vsetko az potom riesime?

gabena1
23. mar 2010

vies co monika, hockedy ma napadne, ze kolko je takych zien co sa im nedari otehotniet a tak im clovek praje, ved co krajsie si moze zena priat vo svojom zivote, a kolko je takych zien co s tym nemaju problem a dokazu odhodit svoje babo alebo urobit hocico aby sa ich zbavili, je to fakt nespravodlive...Ja osobne ti prajem aj tri 😀 ale aby si si uzila kazde jedno tak aspon po roku kazde jedno...fakt ti prajem len to naj a vela trpezlivosti...

gabena1
23. mar 2010

me5, my mame asi podobnych doktorov lebo mne ani krv nebral na to hcg, akoze aj nieco videl na ultrazvuku ale asi ho to obtazovalo povedat sestricke nech urobi odber...

monika0001
autor
23. mar 2010

gabena - Ďakujeemm!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵

No žienky v rámci môjho chudnutie (ktoré musím) sa s vami lúčim 🙂
Idem postaviť večeru... musím to totiž stihnut spapať do 18.00 a potom ked ju postavím pôjdem si troška zacvičiť.. 🙂
Viem je to nelogické, že cvičenie a potom večera ale čo už.. 🙂
Aspoň budem mať dobrý pocit, že niečo pre to robím.. xixixi

posielam Vám cmuk a vy sa pripravte na to, že od budúceho týždňa (teda ak mi príde milostivá mrcha)mi posielate tehu vírusíky!!! 😉 😀 😀 😀 😀

papapapapa

midsumergirl
23. mar 2010

no baby ja idem zajtra k midwife, tak uvidim, ci mi bude robit aj nejake odbery, lebo akurat ked budem ja 12tt budem na sk 😉 som jej to hovorila, takze sa hadam, k niecomu dopracujeme

gabena1
23. mar 2010

tak ahoj, a pocvic aj za mna, ja som strasne leniva 😠 papa

romy31
23. mar 2010

ahojte 😀 ja som tiež novembrovka,
v piatok som bola prvýkrát u doki a tá mi tiež len urobila ultrazvuk, povedala, že tam je ten amniotický obal (taká malinkatá bublinka), ale že to je ešte veľmi malé...tak ma objednala za tri týždne už aj na krv a bolo to všetko....a ešte mi povedala nech si kúpim ten calibrum baby plan.... 😀
ja som tiež čakala, že mi urobí prednášku o tom čo ma čaká, čo môžem a nemôžem robiť a jesť, ale nič.... 😀 spýtala som sa jej len na mačky, že či sa im mám teraz radšej vyhýbať a na to mi povedala, že mi urobia testy na toxoplazmózu na ďalšej kontrole 😀 😀 😀
takže tiež som neodišla nejak informovaná....ešte že je internet 😀

lubica69
23. mar 2010

No ono väčšinou keď je všetko Ok a žena čaká prvé bábo tak sa všetky vyšetrenia+odbery+knižka dávajú v tom 12tom týždni Ono do konca toho 12teho týždňa sa bábo nepovažuje za jedinca až po 12tom týždni A najviac nešťastných potratov býva do toho obdobia Ale samozrejme záleží od dokiho Ak si žena prešla v minulosti niečím takýmto zlým tak sa k tomu pristupuje aj inak teda ako k rizikovej Takže žienky čo nemáte ešte nič robené nezúfajte Značí to,že ste na dobrej ceste teda berú vás ako nerizikové Ale samozrejme treba dokimu určite povedať čo najskôr problémy ako ten tlak a tak

gabena1
23. mar 2010

ahoj romy, tí nasi lekari su ale....nepovedia nic, fakt ze mame ten internet, ale potom neviem preco kazdy upozornuje na to ze hned ako ti vyjde test pozitivne rychlo navstiv svojho gynekologa, mam taky pocit, ze tam mali dopisat ze ::: alebo radsej chodte rovno o tri tyzdne a rovno vam urobia aj odbery a nemusite cakat 😀

gabena1
23. mar 2010

lubica mas pravdu, ale aj my co sme nerizikove sme zvedavé.... 😎 😀

funlucy
23. mar 2010

gabena,romy,ja som dopadla tak isto 🙂 takže ešte šťastie,že sa môžeme prísť sem vyžalovať a popýtať,šak je tu dosť skúsených mamičiek 😉
Ja idem zajtra na krv,už sa vidím,jak odpadnem 😀 Dnes mi je tak blbě,od rána mám žalúdok na vode,ešte k tomu aj taký hnusný obed bol,fuj,šak ani som ho nezjedla..nejaký hríbový perkelt či čo.. 😝 aj chodím nad misu,som pripravená že idem hodiť tyčku,ale nič.. 🙄

lubica69
23. mar 2010

Gabenka ja viem mojka Tiež som si tým prešla pri prvom tehu A pravdupovediac teraz pri tomto tehu je to ťažšie Vtedy neinformovanost mi celkom nie že pomohla ale bolo to ľahšie Teraz po prekonaní potratu ma musí doktor strašiť a pripraviť na najhoršie Beriem všelijaké lieky Takže ak by som si mala vybrať radšej by som na tom bola ako pri prvom tehu Radšej neinformovaná(aj keď to teda tiež nie je bohvie čo)ako strašená a neistá Samozrejme naj by bol prístup hneď všetky informovať o všetkom Ale je tu taký nejaký doki???Hm asi nie Ale ak hej dajte typ hi hi

gabena1
23. mar 2010

moja prepac, nejako mi uslo ze si prekonala to co si prekonala, ale ja dufam ze ti vsetko dopadne na vybornu, treba mysliet pozitivne, aj viem ze niekedy sa neda, ale odmerany doktor tiez nie je bohvieco.... 😖

lubica69
23. mar 2010

A ešte aby som vás potešila Ja chodím k dokimu ako na hodiny klavíra Viem o tehu cca 2týždne a už som tam bola asi 6krát Aj teraz v piatok včera a idem zas v piatok A poviem Vám tiež to nie je bohviečo Povedal mi,že keď bude všetko Ok potom si bude môcť objednať ma až o mesiac Tak v to dúfam Takže ono je to kadejaké No už aby sme mali všetky knižky a bolo všetko Ok

lubica69
23. mar 2010

Gabenka v poho To zas môj je teraz pedant Ale tak to má byť Nevymeníme si ich na mesiac?hi hi

lubica69
23. mar 2010

Gabenka ty si Gabika?

gabena1
23. mar 2010

funlucy, mas pravdu, ze sa mozeme vyzalovat, navzajom si poradit, hlavne tie co uz maju svoje poklady doma, uz tym presli, ja idem zajtra na ultrazvuk, dufam ze uz bude srdiecko pracovat, co sa tyka stravy, ja by som zjedla vsetko a aj nic, rano mi poradili este v posteli piskotky alebo keksik + tekutiny a az potom sa postavit, vies co ze aj pomaha, a potom jemne ranajky, to len aby som nemala prazdny zaludok, a obed, to ked to moj nos schvali obedujem ked nie tak nemam obed, len furt do dacoho zobnem aby mi nebolo zle...ja nezvraciam, len ma napina...niekedy to je este horsie... ☹

gabena1
23. mar 2010

ano lubi 😀

gabena1
23. mar 2010

len nech sa o Vas pekne stara je to jeho povinnost, tak keby sme si mali vymenit na mesiac, tak by ma z mojich otazok asi poslal kade lahsie... 😀

funlucy
23. mar 2010

poraďte baby..ja som aj hladná ale na nič konkrétné nemám chuť... ☹ čo jete vy?čo mám zajtra uvariť?uff,zase ma naplo..ešte hoďku a pol v robote,porazí ma tu už!!!

lubica69
23. mar 2010

Gabenka ani nie Veď už keď by si si odsedela také 2hoďky v čakárni musel by sa ti plne venovať

lubica69
23. mar 2010

Funlucy ja som dnes varila zemiakovú polievočku s mrveničkou Som mala chuť Konečne na niečo A teda zgustla som si riadne

lubica69
23. mar 2010

Kočenky a viete čo mi začalo vadiť?Moja obľúbená aviváž Normálne som ju musela dať preč A ešte nemôžem cítiť bujón a vegetu Fuuu A vy niektorá pociťujete niečo podobné?

funlucy
23. mar 2010

hmm,Lubi,aj ja spravím asi nejakú mliečnu polievku na kyslo a k tomu zemiakové pagáče,mňam..si mi dala nápad..teraz cmúľám aspoň bonpari 😅

gabena1
23. mar 2010

tak ja som varila zemiakovu pol. na cibulke so zapražkou a majoranom a druhe bolo lečo ale to som varila pre manzela, lebo ja ho nemusim ale aj tak som si ho dala a uz lutujem, ale na veceru vyhra asi vareny zemiak a k tomu pohar mlieka....ale inac ja skor polievky ako druhe, ja si dam polievku aj 3 x, vcera vecer som zjedla bez problemov na veceru kakaove mušlicky s mliekom, zjedla som 2 misky mensie...

lubica69
23. mar 2010

Funlucy mňam pagáčik Aj ja som dnes chcela mliečnu ale keď som ju dovárala normálne som tam mlieko alebo smotanu nechcela

funlucy
23. mar 2010

Lubi,ja v sobotu,jak som piekla mäso 😖 tie výpary...fúúúj a ešte som tam dala aj cenak,normálne to musel muž chodiť pozerať,mne bolo z toho úplne zle..nejaké vône,parfémy to mi zatiaľ nevadí,skôr len tie pachy z jedla..