November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
dobre beriem...
vždy som chcela 4 deti, tak dve naraz teraz po tých skúsenostiach - berieem všetkými 4 končatinami 😀 😀 😀
titu - to budete mat veselo - 3 deturence a k tomu dvojicky 😉 to vam vyslo prirodzene? mate aj v rodine nejake dvojicky?
aj ja som tehulka novembrovka a velmi sa z toho tesime, hlavne syncek sa tesi na surodenca. Zelam vsetkym bezproblemove tehulkovanie
bianca - Gratulujem aj Tebe!!! 😉
misinn, ja som bola u dr. 6+1 a už bilo aj srdiečko takže kľudne môžeš ešte počkať
lubka, mm už mal odísť,len sa to skomplikovalo s ubytovaním a chce najprv na rok a potom sa uvidí
titulinka, žeby dvojky 😀
Tak máme ďalšie dvojky na obzore v novembri?To sú už tretie tuším Či druhé?Neviem Každopádne blahoželám
Zuzi neboj zvládneš bez mm Veď si šikovnica Nech sa mu tam teda darí
lubka, dúfam že zvládnem , a dvojky to možno budú tretie
baby, mne sa sialene nechce pracovat. stale som myslou uplne mimo, stale mi napadne ako doki povedal ze vidi zivy plod a stale chcem citat, co uz drobcek v brusku vsetko ma.
tak ja vas zatial opustam, na dnes vecer idem robit mexicku veceru 😀 😀 som zvedava co mi na to povie moj muzik 😀 😝
misinn - tak nech sa podarí..
me5 - sa ti nevidim 🙂
me5, mam napad : daj si pauzu nepracuj 😀, tak davajte na seba pozor
fiha, vy ste toho tu riadne popisali, baby 🙂 clovek tu chvilu nie je a potom musi vela dobiehat 🙂 Kvetka a Ajka uplne s vami suhlasim, ze je to uplne ine ako pri prvom tehu, ze sa trochu menej sledujeme (lebo uz jedno striebro doma mame 🙂). A tiez som hned vedela, ze som tehu, tie iste priznaky - unava, nevolnosti, vadilo mi vsetko pri krku, navaly tepla a potom zas chlad - veru, uz som vedela kolka bije 😉 ale vravim si, aspon to budem mat vsetko v cerstvej pamati (hm... ale zial aj porod ☹ , to bolo celkom o drzku)
a Titulienka - mas moj obdiv, aj my chceme viac deti, uvidime 🙂 ako to zvladas?
A ze pôrodnosť na Slovensku klesa, podľa tohto fora si nemyslim, 😀 ale som rada ze nas tu je tolko 😎
jojka, tie iste priznaky prezradili aj moje tehotenstvo, mam to uz oficialne od doktora v tehu knizke. otazocka, kolko deti by si chcela vychovat dokopy?
gabena: mame termin skoro narovnako ... u teba sa jedna o prve tehu?
No veď to Možno len ten február a valentín bol taký plodný hi hi
no valentin asi zaucinkoval. inac ja si fakt neviem vobec vybavit, ze kedy sme co riesili 😀 😀 😀
kajna - ty uz mas tehu knizku? ja som tajne dufala, ze mi da, ale az koncom aprila. neva, vydrzime.
gabena - to sa praveze neda, nepracovat, uz aj tak som znizila vykon dost vyrazne, a ziadne sibenicne terminy nerobim, zrazu vsetkym davam info, ze o 1-2 dni dostanu info.
ahojte babenky.....mozem sa aj ja pridat? 😀
ahoj titu..... 😀 tak sa stretavame 😀
adulka ahoooooooooooooooooj
jojka zvladam to uplne super mam doma 3 pubertacky 😀 😀 ....no ale s dvojkami som vobec nepocitala .....v rodine sice dvojky mame su to mamkiny bratranci cize vzdialenejsia ...
ale brala som prvy mesiac clostil a v pribalovom letaku je moznost viacplodovej gravidity a na folikulometrii som mala 3 foliky 😅 😅 ale ja stale verim ze je tam len jedno aj ked pozeram a pozeram na tu tabulku 😝 😀
titu - asi ti je sudene zachranovat porodnost SR 😀 tes sa z takej krasnej nadielky
Adu vitaj Titu tak ti aspoň pubertacky pomôžu A veď uvidíš potom na sone Možno aj 3 tam budú Či to už by bolo moc?hi hi
sa nam sranduje, ked sa to tyka druheho cooooo ? 😀
Juj veď to Ja len tak,že keď už sú doma 3 pubertacky tak by pomohli každá s jedným mimi Ale nie Veď ono to je jedno Juj ale teda ja si neviem ani len dvojky naraz predstaviť Také maminy majú môj veľký obdiv
ja som si tajne priala, aby mi dnes doky povedal ze su tam dve 😉
ahojte nove aj staronove tehulky! k dvojkam mate moj obdiv, u mna by to musela byt velka nahoda, kedze som nebrala ani hac a ani v rodine to nemame. babyyy mne sa tak straaaasneeee neche do praceee 😠 idem teraz na stvrtu (na piatu na sk 😉 ) a budem tam asi do jedenatej, dvanastej 😖
Kajna, ano je to moje prve tehu, je také nové...toto este nepoznam 😀
fuuuha midsum - tak vela sily ti posielam. nech to zvladnes
to ja o siedmej zacinam odpadavat a o osmej uz len drahy polozi otazku : spis?
ale mna tiez cakaju take pracovne zatahy pravidelne v nedelu od osmej do cca pol jednej. no tesim sa. 😒

monika dakujeeeeeeeeeem tak budem prosit hore aby ti doprail tak isto tolko kolko mne 😵 😵