icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

titulienka
23. mar 2010

monika dakujeeeeeeeeeem tak budem prosit hore aby ti doprail tak isto tolko kolko mne 😵 😵

monika0001
autor
23. mar 2010

dobre beriem...
vždy som chcela 4 deti, tak dve naraz teraz po tých skúsenostiach - berieem všetkými 4 končatinami 😀 😀 😀

me5
23. mar 2010

titu - to budete mat veselo - 3 deturence a k tomu dvojicky 😉 to vam vyslo prirodzene? mate aj v rodine nejake dvojicky?

biancarv
23. mar 2010

aj ja som tehulka novembrovka a velmi sa z toho tesime, hlavne syncek sa tesi na surodenca. Zelam vsetkym bezproblemove tehulkovanie

monika0001
autor
23. mar 2010

bianca - Gratulujem aj Tebe!!! 😉

zuzkap2
23. mar 2010

misinn, ja som bola u dr. 6+1 a už bilo aj srdiečko takže kľudne môžeš ešte počkať
lubka, mm už mal odísť,len sa to skomplikovalo s ubytovaním a chce najprv na rok a potom sa uvidí
titulinka, žeby dvojky 😀

lubica69
23. mar 2010

Tak máme ďalšie dvojky na obzore v novembri?To sú už tretie tuším Či druhé?Neviem Každopádne blahoželám

lubica69
23. mar 2010

Zuzi neboj zvládneš bez mm Veď si šikovnica Nech sa mu tam teda darí

zuzkap2
23. mar 2010

lubka, dúfam že zvládnem , a dvojky to možno budú tretie

me5
23. mar 2010

baby, mne sa sialene nechce pracovat. stale som myslou uplne mimo, stale mi napadne ako doki povedal ze vidi zivy plod a stale chcem citat, co uz drobcek v brusku vsetko ma.

misinn
23. mar 2010

tak ja vas zatial opustam, na dnes vecer idem robit mexicku veceru 😀 😀 som zvedava co mi na to povie moj muzik 😀 😝

monika0001
autor
23. mar 2010

misinn - tak nech sa podarí..
me5 - sa ti nevidim 🙂

gabena1
23. mar 2010

me5, mam napad : daj si pauzu nepracuj 😀, tak davajte na seba pozor

jojka1
23. mar 2010

fiha, vy ste toho tu riadne popisali, baby 🙂 clovek tu chvilu nie je a potom musi vela dobiehat 🙂 Kvetka a Ajka uplne s vami suhlasim, ze je to uplne ine ako pri prvom tehu, ze sa trochu menej sledujeme (lebo uz jedno striebro doma mame 🙂). A tiez som hned vedela, ze som tehu, tie iste priznaky - unava, nevolnosti, vadilo mi vsetko pri krku, navaly tepla a potom zas chlad - veru, uz som vedela kolka bije 😉 ale vravim si, aspon to budem mat vsetko v cerstvej pamati (hm... ale zial aj porod ☹ , to bolo celkom o drzku)

jojka1
23. mar 2010

a Titulienka - mas moj obdiv, aj my chceme viac deti, uvidime 🙂 ako to zvladas?

gabena1
23. mar 2010

A ze pôrodnosť na Slovensku klesa, podľa tohto fora si nemyslim, 😀 ale som rada ze nas tu je tolko 😎

kajna
23. mar 2010

jojka, tie iste priznaky prezradili aj moje tehotenstvo, mam to uz oficialne od doktora v tehu knizke. otazocka, kolko deti by si chcela vychovat dokopy?

kajna
23. mar 2010

gabena: mame termin skoro narovnako ... u teba sa jedna o prve tehu?

lubica69
23. mar 2010

No veď to Možno len ten február a valentín bol taký plodný hi hi

me5
23. mar 2010

no valentin asi zaucinkoval. inac ja si fakt neviem vobec vybavit, ze kedy sme co riesili 😀 😀 😀

kajna - ty uz mas tehu knizku? ja som tajne dufala, ze mi da, ale az koncom aprila. neva, vydrzime.

gabena - to sa praveze neda, nepracovat, uz aj tak som znizila vykon dost vyrazne, a ziadne sibenicne terminy nerobim, zrazu vsetkym davam info, ze o 1-2 dni dostanu info.

aduliak
23. mar 2010

ahojte babenky.....mozem sa aj ja pridat? 😀
ahoj titu..... 😀 tak sa stretavame 😀

titulienka
23. mar 2010

adulka ahoooooooooooooooooj

jojka zvladam to uplne super mam doma 3 pubertacky 😀 😀 ....no ale s dvojkami som vobec nepocitala .....v rodine sice dvojky mame su to mamkiny bratranci cize vzdialenejsia ...
ale brala som prvy mesiac clostil a v pribalovom letaku je moznost viacplodovej gravidity a na folikulometrii som mala 3 foliky 😅 😅 ale ja stale verim ze je tam len jedno aj ked pozeram a pozeram na tu tabulku 😝 😀

me5
23. mar 2010

titu - asi ti je sudene zachranovat porodnost SR 😀 tes sa z takej krasnej nadielky

lubica69
23. mar 2010

Adu vitaj Titu tak ti aspoň pubertacky pomôžu A veď uvidíš potom na sone Možno aj 3 tam budú Či to už by bolo moc?hi hi

me5
23. mar 2010

sa nam sranduje, ked sa to tyka druheho cooooo ? 😀

lubica69
23. mar 2010

Juj veď to Ja len tak,že keď už sú doma 3 pubertacky tak by pomohli každá s jedným mimi Ale nie Veď ono to je jedno Juj ale teda ja si neviem ani len dvojky naraz predstaviť Také maminy majú môj veľký obdiv

me5
23. mar 2010

ja som si tajne priala, aby mi dnes doky povedal ze su tam dve 😉

midsumergirl
23. mar 2010

ahojte nove aj staronove tehulky! k dvojkam mate moj obdiv, u mna by to musela byt velka nahoda, kedze som nebrala ani hac a ani v rodine to nemame. babyyy mne sa tak straaaasneeee neche do praceee 😠 idem teraz na stvrtu (na piatu na sk 😉 ) a budem tam asi do jedenatej, dvanastej 😖

gabena1
23. mar 2010

Kajna, ano je to moje prve tehu, je také nové...toto este nepoznam 😀

me5
23. mar 2010

fuuuha midsum - tak vela sily ti posielam. nech to zvladnes
to ja o siedmej zacinam odpadavat a o osmej uz len drahy polozi otazku : spis?
ale mna tiez cakaju take pracovne zatahy pravidelne v nedelu od osmej do cca pol jednej. no tesim sa. 😒