November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@weverka11 dobre ranko 😀 tak to mas super ze si sa dobre vyspinkala 😉 ja som isla niekedy o pol jednej, ale este som asi do pol druhej knizku citala 🙄 no a otazky uz si radsej ani nevsimam, na zaciatku to bolo same, ze joj a kde mas brusko a ktory mesiac ? ...a teraz ze no co uz sa bojis? 😒 ale najviac ma vytaca otazka mena, lebo kazdy sa tvari, ze sak je to vas vyber, ale ked si nejake vyberieme, ze joj a preco take 😖
@weverka11 to s tym bruskom je hruza najme od uplne cudzich ludi / a potom tie komentare....ze to bude velke dieta....alebo ze neviem co vsetko...vsetci su mudri, alebo ak aj povieme meno, ze to nie je dobre meno, ze mame dat po nas. hruza. ale budme radi, lebo kamoska co zije v UK hovorila, ze jej to brusko aj obchytavali pre stastie uplne cudzi ludia, najradsej babky.
super, ze si sa dobre vyspala. a...nehadajte sa kvoli tomu prispevku. aj tak si myslim, ze to zial neovplyvnime,
@majulienka333 presne to s tym menom nenavidiiiiim!!!!! akoze podla mna je slusnostou, ze ked sa ti nejaké meno nepáci, tak predsa to nechrstnes buducim rodicom do ksichtu!!! Mne sa strasne paci meno gregor a moja svokra zareagovala asi stylom: Boze to je otrasne, hnusne meno, to ako mu mam hovorit geginko????hocijake ine len nie toto meno, nainfikovala tym aj mojho manzela, takze sme sa aj prar krat koli tomu pohadali.... Takze teraz som rezignovala, tak budeme mat asi Kristiana.... Tak isto to bolo, ked som spomenula ze Dorota... To bolo samé Dorota Máchalova...... Strasne mi to lezie na nervy, porad by som vrazdila!!!!!!!!!!!! 🙄 🙄 🙄 Z mojich mien neprešlo nič, ale uz nemam silu sa hádať...
@sofhia nenavidim, ked mi niekto chytí brusko!!!! samozrejme okrem mojho manzela 🙂 alebo najbližšej rodiny, to ešte strpím jakž takž.... Mne zas hovoria, ze som schudla, ze musim viac papat, ze mam male brusko... potom mam pocit, ze tomu maličkému niečo chyba... A to si myslim ze mam brusko riadne, proste niektorí musia za každú cenu niečo dodať, aby vyzerali velice múdro
@weverka11 Presne tak to bolo aj u nas s tym, ze vybrat pre nas nejake neutralne aby ho vedeli aj nasi vyslovit a aby bolo aj trosku pre tu druhu fajtu 😀 no akoze do zaciatku 8meho mesiaca sme sa na tom denno denne vadili, ze uz by sa patrilo mat vybrate a vsetko co som ja vybrala ofunal, ze toto je staromodne, hento je neviem ake...tak mu hovorim, ze ked sa nedohodneme, tak pri porode si vyberem sama jake chcem a budes mat smolu 😎 no a na dalsi den sme sa dohodli a uzavreli dohodu, ze ak sa nas bude niekto pytat ake meno dame, tak sa tvarime, ze sme si este nevybrali 😀
@weverka11 fakt nechapem ludi, ktori maju potrebu nas komentovat, ako vyzerame, co cakame, ake mame mena a ked nepovies, tak sa tvaria naco robime tajnosti!!! Vcera ma jedna holka od nas zo vchodu privitala, TY SI, ALE PRIBRALA!!! Aj keby som pribrala ju do toho prd, aj ked si myslim, ze skoro vsetko mam v brusku..
@majulienka333 najlepšie 😀 už to tak budem robiť aj ja 😀 máš recht 🙂
@weverka11 tak ja to mam presne to iste pri prvej dcerke som strasne chcela Emu ,cele tehotenstvo super bude Emka az kym sme nedosli na Slovensko a svokra ,ze nie ,ze to je hrozne meno ,ze ona mala susedu ktora bola postihnuta a volali ju hlupa Ema ,ze nech vyberieme ine!!!!!! islo ma porazit 😠 Muzicek hned ,ze dame ine len aby mamke vyhovel. mne ho znechutila az az, furt mi opakovala,joj nedavajte hlupu Emu!tak sme nakoniec dali Lianku co som spokojna lebo to bolo druhe meno co som mala vybrate a teraz mam vybrate meno Elena a vela ludi,ze preco take,ze daj ine, modernejsie ale uz sa nedam prehovorit ani za svet! 😉
@weverka11 😀 ale musis byt neoblomna s mamou je to najtazsie, lebo ta mi vola kazdy den a po otazke ako sa mam, hned nasleduje, ze uz ste vybrali meno 😀
@majulienka333 no tak s tymi menami je tu u nas dost problem, lebo,ked sa pytam manzela, ake meno dame on mi povie ,ze mu je to jedno a ked som malej dala meno Nelka, tak ze to co je za meno a pritom som mu onom vravela a teraz som mu povedala nech o n vyberie tak este doteraz nic nevybral, tak ja vobec neviem ake mena dam
@e.l.i.e.n.k.a 😀 a potom ta nema porazit... Ja som bola taka rada teraz, ze vsetkym sa pacili tie fotky, hlavne teda mne, a jeden moj spoluziak byvaly mi napisal ze: fúúúú ty si ale riadne nabrala... A ja jemu ze 7.5 kila iba a on ze ty kokso dost 😀 😀 😀 dilino 😀 .... A ja sa tu stresujem ze málo priberám 😀
@weverka11 tak to moze povedat iba chlap!!! povedz mu, ze si to pribrala len do prs 😀 😀 😀 do praveho 3,5 dila a do praveho 4!!! to sa potesi 😀
konecne vytuzena materska, od vcera som na MD, deticky mam v skolke, tak mozem si doma trochu polenosit a oddychnut, kym nepride male na svet a inac kde mate svojich drobcov doma or v skolke
@e.l.i.e.n.k.a inak ja som asi uplne slepaaa 😀 lebo ta nikdy nevidim v tom aute 😀 Stano ma vzdy napomenie, ze ci nezdravím, ze hen, Elenka 😀 ale ja fakt nikdy nevidíííím 😀 asi moc rozmyslam 🙂
mozu tehotne zeny papat vlašské orechy???? ja som od nedele zjedla asi pol kila, nemozem sa ich dojest 😀 už mam celu papulku vyhádzanú 😀 😀 a furt do toho ďobem...
@bonaquaba ja som uz tiez na materskej a malinku mam v skolke ale prave vcera som rozmyslala,ze sa viac narobim ked mala je v skolke ako ked bola doma 😒 teraz len upratujem a vysavam a umyvam ako taky deb......ale nemozem sa premoct ked dho sedim alebo lezim tak sa citim strasne previnilo,ze cely den som nic neurobila asi som ina 😀
@weverka11 len ich zob 🙂 su zdrave velmi, a malickemu prospievaju na mozog..takze papulka nepapulka, aj ked je vyhadzana, kludne pokracuj..
@bonaquaba fuhaa, no tak muzi maju vzdy cas 😀 s mojim to bolo skor naopak, ten vyberal az moc, na uplnom zaciatku sme spisali na papierik 30 mien z ktorych sme vyselektovali 2 a nakoniec sme nevybrali ani z tych 😀
baby nezacinate mat strach z porodu, ja od kedy som doma o nicom inom nerozmyslam hrozne!!!! uz mi asi sibe. Inak tie oriesky su dobre pre malicke na mozog. Ja ich nemozem vela lebo mi je zle potom ale mozem ja zato ze tak dobre chutia 😅
@kraviatko ano teraz od septembra,prve tyzdne boli take s fnukanim ale nie s placom a potom uz to slo v pohode a nevynechala este ani jeden den,takze to dost pomohlo.bola nachladena ale to asi vsetky deti v skolke,tak som ju nechala tam a preslo to 🙂 a teraz uz by sla aj cez vykend 😀 neviem ako dlho ju to bude drzat ale zatial super.
@e.l.i.e.n.k.a super ty si expert dobre vediet 😀 ale je to fakt malo ja som tiez tolko a iny boze kolko si pribrala ale mam to v iba v brusku a na prsiach 😀

@weverka11 Mas pravdu,je to naozaj smutne,ze ich osocuju a ony mozno nic neurobili.ked im ho nechaju zvyseni,nech sa paci,ale potom nech naozaj predlzia tu MD,i ked to maju v plane tak som dopletena z toho,ze ako to bude s nami,predsa babatka sa nam narodia pred januarom a oni chcu predlzit MD az od januara,bo mi to pride dost nespravodlive,ze tie co nastupia od januara budu mat rok a my len pol roka.som zvedava co z toho nakoniec vzide,ja som radsej prestala pozerat spravy,bo sa vzdy iba rozculim.
Nevies kedy sa ma rokovat a hlasovat o tom navrhu?