icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

bonaquaba
12. okt 2010

@camilapo no ty si teda sikovnica, mne sa uz nic nechce robit, tak ja uz idem len oddychovat a max. raz za tyzden budem upratovat

bonaquaba
12. okt 2010

@mikailla akoze sa nemas komu popysit, sak ides vona hned ta vsetci vidia nie, nezufaj

ponyxx
12. okt 2010

@bonaquaba termín mam 8.11 ako kraviatko 😀

bonaquaba
12. okt 2010

@kraviatko a ja vobec neviem ake dam mena bo doteraz som na vyber nemala ani cas, inac chlapa mas doma or robi niekde v zahranici

camilapo
12. okt 2010

@ponyxx no ja mam stastie lebo mamca aj svokra su Heleny tak ani jedna namala problem s Elenkou 😀 ale svagrine a kamosky ma strasne odhovaraju nechapem co sa im nepaci 😠

bonaquaba
12. okt 2010

@ponyxx tak sa budete predbehat, ktora pojde skor a inac baby kolko ste pribrali ja len 7 kg a vsetci, ze to nie je normalne tak malo pribrat, ale ja stale lietam, von s detmi chodim, tak som doteraz nemala ani cas oddychnut a teraz ked som naa MD tak uz vobec, lebo idem s detmi do skoly rano a o pol 12 uz ficim po malu a medzitym varim a upatujem a ja ze ako si odychnem a budem uzivat ked budem na MD

camilapo
12. okt 2010

@bonaquaba uz aj ja odychujem a aj letim po malu do skolky dufam,ze bude chciet ist 😀

ponyxx
12. okt 2010

@camilapo Elenka je strašne super 🙂 máš šťastie, že to máte v rodine takú zhodu mien 🙂

bonaquaba
12. okt 2010

@camilapo to jej je tak dobre v skolke, ze ani domov nechce ist a dokedy je uvas skolka otvorena ja o pol 3 maleho vzdy vyberam

mikailla
12. okt 2010

@bonaquaba Cudzich ludi nezaujimam 😎 😎 a nikoho v Anglicku nemam 😖 Je to ine ked sa mozes vybrat medzi kamaratky a rodinu. Mna rodina nevidela s tehot,bruskom ....

Inak mne sa vracaju stavy z prveho trimestra.... vsetko mi smrdi (zase), vsetko mi je jedno (zase) a nalada smutna-bez priciny 😀

ponyxx
12. okt 2010

@bonaquaba kašli na sedem kilo, su baby ktoré priberú 3, ja mám + 5 a čo? Hlavne že bábo je v pohode 😉

camilapo
12. okt 2010

@bonaquaba no ved vcera som sla o 3 a musela som cakat do pol 4 kym sa ona pohra 🙂 a sla s takym placom,ze som nechapala.ok baby ale idem skolka je do 4 az do pol 5 ale malokto tam este je

kraviatko
12. okt 2010

@bonaquaba no tak ja už 13 kg 😀

weverka11
12. okt 2010

@mikailla co hovoris, ja som ti ho vcera ci kedy okomentovala 😀, ale nie, je to blbé ked tam nikoho nemas... Jéééj baby, ten nas drobec si asi povedal, ze maminka uz je na nervy a nevyspata, tak po prespatej celej noci, som zadriemala aj na obed a zobudila som sa teraz 😀 to je parádička 🙂 kávička na stole, za odmenu som krpčekovi dala čokoládovú resanku a o chvilku pride manzelík z robotky a ideme za svagrovou na navstevu 🙂 praráda...

kraviatko
12. okt 2010

@camilapo ja chodím po dcéru tak pred 16.00, lebo sa mi už viac krát stalo, že som prišla a ona ešte nedokreslila svoj obrázok, lebo ona je taká maliarka 😀 ,tak sa na mňa normálne nahnevala a musela som čakať v šatni kým dokreslí 😀

bonaquaba
12. okt 2010

ok holky idem sa venovat detickam, tak sa majte krasne

weverka11
12. okt 2010

@camilapo Elenka je krásne meno!!! nedaj sa 🙂 toť e.l.i.e.n.k.a. by ti k tomu povedala viac 😀

ponyxx
12. okt 2010

@weverka11 niet na poludňajší spánok. ja keď nespím, tak si aspoň poležím pri telke, super relax

kraviatko
12. okt 2010

no počujte baby mám pocit že ja som tu jediný slon ktorý pribral už 13 kg, lebo keď to čítam že 5, 7 a tak ... 😀 😀 😀

bamarama82
12. okt 2010

tak som tu nebola tri dni a pribudlo tu toho od plienok, kosiel, kilogramov, mien ze nestiham normalne... ja vobec nespim posledne noci, vecer dostanem taku strasnu slabost do noh, ze ked si lahnem nemozem vydrzat, mate to niektora? idem sa zblaznit z toho, pritom nemam krc.zily, pribrala som 7 kg, neopuchaju mi, ale je to hrozne... ani sediet a toboz nie lahnut a spat. co mam robit???

weverka11
12. okt 2010

aj vy uz vasim detickam v brusku vyberáte budúcnost??? mne sa kazdý smeje, lebo jak ked hovorím o mene pre chlapca, tak vzdy si polozím otázku, ci by s takým menom mohol robit doktora 😀 a vzdy si este k tomu dodám napr. že Mudr. Gregor Malý - moze byt doktor 😀 a pri dievčatku zasa nie, to si zasa predstavujem, ze s nou budem chodit na rozne krúžky, hlavne teda na herectvo, takze aj preto vyberam asi také umelecké mená 😀, boze ja som uz nacisto svihnutá 😀

mikailla
12. okt 2010

@bamarama82 jeziis,neviem ci je to to iste co spominas ale je to hroza co mam ja v nohah ! normalne ked sa uvolnim tak taky blby pocit v nohach, ze mam nutkanie ich napinat... Napinam svalstvo kym nezaspim alebo mykam nohami ☹

@weverka11 juuj jasnee 😀 ukrivdila som Ti aj babam tu na koniku,co mi ho aspon vdaka koniku mozu okomentovat 😉 a este FB (aspon ze mam )

bamarama82
12. okt 2010

@weverka11 jasne ze vyberam, ja si dam krstne meno priezvisko a skusam tituly, ze ako by to vyzeralo... mam sa zo mna smeje.
@mikailla ja tiez v posteli len mykam nohami, natahujem, vstavam a zas lahinam, nie je to bolest len taky neprijemny pocit, slabost alebo co

e.l.i.e.n.k.a
12. okt 2010

@kraviatko ja som si odsavacku kupila od kamaratky, to ju mam hodit do vriacej vody celu? aj s masaznou vlozkou? tu som si kupila z aventu novu..dakujem 🙂

e.l.i.e.n.k.a
12. okt 2010

@camilapo ukaz mi komu sa nepaci meno Elena?! 😀 😀 😀 ale aj ja som si na neho chvilku zvykala 🙂

e.l.i.e.n.k.a
12. okt 2010

@weverka11
@ponyxx skoro kazdy den si doprajem maleho "slovicka" po obede, ak si to nase tela ziadaju, nebranme sa 😀

e.l.i.e.n.k.a
12. okt 2010

@kraviatko neboj, pridavam sa na tvoju stranu!!! ja 12!!! moje stastne cislo 🙂 len neviem, ci sa to pocita od povednej vahy, ale tej minusovej, ked sme vracali a chudli 🙂

e.l.i.e.n.k.a
12. okt 2010

@weverka11 Mudr. Gregor Malý - jedine gynekolog 😀 😀 😀

weverka11
12. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a ozaj a vy ked to mate to meno takto v rodine, tak v pripade, ze by to naaaahodou bolo dievcatko, das Elenku??? Inak ja uz som rozmylala, kedze sa nevieme dohodnut, ze ked sa naser..m tak dam Veroniku a basta, keby som sa tak nevolala tak to dam na 100% 😀 ale Agatka sa mi celkom pozdáva, tak uz to asi nechám tak... Síce mi kazdý tipuje chlapca, ale uvidíme 😀

weverka11
12. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a jj, to iste aj mna napadlo, ze jedine gynekolog 😀, ale Gregor bohuzial nebude, takze mam po gynekologovi 😀