icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

e.l.i.e.n.k.a
12. okt 2010

@weverka11 ak by bolo dievcatko, bolo mi Nela, je tam ELA po maminke 🙂 takto by sme sa maskovali..Agatka je krasne meno 🙂 aj Alzbetka..a Gregor sa nepaci komu? Ani Stankovi? Musis mu vysvetlit, ze ked budeme stare a budeme mat zvacsene vajecniky potrebujeme gynekologa v rodine!!! A uspesna kariera ho v tomto remesle, caka len s menom Gregor 😀

weverka11
12. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som sa zasmiala teraz 😀 bohuzial sa to nepaci nikomu okrem mna 🙄 Tatino chce Kristiána, tak uz asi kaslem na to, nebavi ma to dohadovanie....Mudr. Kristian Malý - to vidim tak max na dermatológa 😀 alebo módneho návrhara.... Tatino uz ale vidí, jak má na drese malický napísané KIKO a mna moze aj roztrhnút 😠

e.l.i.e.n.k.a
12. okt 2010

@weverka11 modny navrhar futbalistom 😀 😀 😀 bozska kombinacia, uz vidim loptu v modnych pastelovych farbach 😀

kraviatko
12. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a no ja mám tiež od kamarátky požičanú Chicco, no ja som vyvarila len flašu,prísavku na prso, vlastne tie časti ktoré prídu do styku s mliekom, takže tak 🙂

kraviatko
12. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a no konečne niekto nad číslo 10 😀 , ja som ale žiadne mínusové hodnoty nemala na váhe, t.j. moja východia váha napísaná v materskej knižke a terajšia je rozdiel krásnych 13kíl a myslím že to pôjde ešte hore za tie 3 týždne 😀

e.l.i.e.n.k.a
12. okt 2010

@kraviatko zajtra vyvarim aj dudlik aj odsavacku, bo sa nikdy nezbalim! ak by som ratala od minusovej vahy, tak mam 15 hore!!! ale 12 vyzera krajsie 😀

kraviatko
12. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a však aj ja som sa chcela dnes už zbaliť, ale ešte mi chýbaj jedna nočná košela čo visí opratá, takže zajtra ožehlím, no a potom zbalím 🙂
15kg je v pohode, toľko som pribrala pri prvej dcére a aj som to zhodila a celkom rýchlo 😀 , prvé dieťa, stres, panika... to ma držalo prvé 2 mesiace ... a potom to už bolo v pohode 😎

mikailla
12. okt 2010

@kraviatko ze 13 kg je vela? 😖 😖 ja mam z mojich 53kg kraasnu vahu 70kg za 2 mesiace som to pribrala.... Najviac ma bavi moj drahy , ked som mu zakricala z izby moju vahu tak mu zabehlo a povedal,jeeej tolko co ja 😅 😅

kraviatko
12. okt 2010

@mikailla no tak mi to pripadalo, keď kočky písali stále o 7kg, 5kg, ..... ale moja kamoška pribrala 20 kg a aj to pekne zhodila, takže ja si myslím, že je to všetko v pohodke 🙂

e.l.i.e.n.k.a
12. okt 2010

Prave som sa vratila z obchodu zo sidliska a predavacky ma pocastovali pripomienkou: "A vy kolko chcete to babenko nosit?" ked sa dozvedeli, ze este mesiac, tak zalomili rukami, "Vy budete mat, ale velkeee babo alebo dvojicky" 😝

kraviatko
12. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a no tak, ja takéto rečičky neznášam, hlavne od cudzích ľudí, dnes som bola v lekárni, čo to dokúpiť a keďže tam nemali iných zákazníkov tak ma hneď začali vypočúvať, v koľkom som týždni, čo to bude, ako sa bude volať ... no strašné ... mne je to nepríjemné ... 😒

mikailla
12. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a ja by som im hned povedala,ze asi zabudli na to,ze v tom brusku je aj plodova voda nie len babo 😀 😀

e.l.i.e.n.k.a
12. okt 2010

@kraviatko ja to tiez neznasam od cudzich ludi, ktorym sme ukradnute, len zo zvedavosti sa vypytuju a potom este chvilu komentuju!!!

@mikailla az im tu vodu vypustim v predajni, maju sa co naupratovat 😀 😀 😀 mas novu fotecku, aktualnu?

chiarra8
12. okt 2010

ja to uz neriesim.. tiez som pribrala 15 kg.. a co.. hlavne, ze nam chuti 😀

chiarra8
12. okt 2010

@mikailla prave som si pozrela tvoje fotecky, ste na nich zlatucki.. brusko mas kraaasne a vobec sa mi nezdas pribrata.. ty porodis a budu kila dole 🙂 mne to teda islo aj do zadku a stehien 😅 no co uz.. chudnut budem neskor 😀

peha81
12. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a jemine,,toto aj mne povedala jedna predavačka asi 2 týždne dozadu,,ze kolko este a ja ze mesiac a pol a ona ze ci nebudú dve 😀 drzana,,no ale zasmiala som sa,,inak praveze v rodine mi hovoria, ze rýchlo schudnem, lebo nikde som nepribrala iba mi to všetko lezie do brucha a do pŕs,,krpec sa proste tlačí len dopredu,,,tak to je dobre,,malý vylezie von a zvyšok rýchlo pôjde dole,,teda dúfam 😅

peha81
12. okt 2010

@kraviatko ty si tuším písala, že pre drobca berieš do pôrodky klasickú bielu perinku,,fusak atd....my máme tiez tu klasicku bielu perinku, čo sme este my nosili,,,,ja len otázočka,,v tom chces brat prcka aj domov? ako to nasačkuješ do autosedačky??? 😕 či som to len zle pochopila?

peha81
12. okt 2010

kočky,,tak dnes som bola ešte pomíňať peniažky,,,bola som v Lidly kuknut tie podlozky nepremokave podo mna a pod maleho,,ale tam to nemali,,potom som kukala v jednej drogerke,,tam maly tie 60x60cm,,ale dost vysoku cenu na nich maly tak som ich nezobrala,,,no a potom sme isli este do Hypernovy a tam som dostala ...značka BellaBaby, 10ks, a rozmer 60x90cm,,tak som ich hned zobrala,,som chcela pre istotu take väčšie, len som nikde nevidela,,a tu hľa 😀 a stáli 3,99e,,takze este aj cena super,,,tak ak este nemate kupene tak len také odporučanie 😉

baritus
12. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a Ahoj! Tak takéto zlaté predavačky sú asi všade🙂. Mne zase nechcú veriť, že už rodím o 3 týždne.Vraj mám malé bruško, čo mne sa nezdá, hlavne keď chcem stáť z postele.Hoci som pribrala len 5 kg 😀.

mikailla
12. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a fotka nie je aktualna ☹ je s pred tehu,lebo aktualne sa mi moj buclaty ksichtik nepaci vobec 😒 😒
@chiarra8 dakujem Ti kraaasne za komplment 😵 Mne sa kila rozliezli teda vsade,do ruk,do pliec,stehna,tvar,brucho,no a o tej mojej "sexi" ritke ani nehovorim 😀 😀 ked sa pozriem do zrkadla na nu tak mi pripada ako nejakej tetusky 😀 😀

ale ja uz som si na Vianoce napisala Jeziskovi darcek a to domaci posilovac,neviem ako sa to vola,ale dvihaju sa na tom nohy hore dole ako ked sa po schodoch ide... 😀 😀

sofhia
12. okt 2010

@weverka11 co sa tyka vlasskych orechov, papaj papaj, orechy a sus. ovocie som citala, ze je super zdrave a odporuca sa tehotnym.
a ten tvoj spoluziak...no nekomentujem, akurat si fakt myslim, ze sa kazdemu vsetko vrati, a mozno ho o par rokov stretnes s jeho tehotnou partnerkou, ktora bude z tych, kt. priberu nie 7 ale 25 kg 😀

bamarama82
12. okt 2010

aj mne idu tie otazky typu kedy to bude? preco mas male brucho? je male ok? ake pohlavie a meno? riadne na nervy. teraz mesiac pred porodom si akosi vsetci vsimli ze som tehotna, a podla vsetkych som tak v 5.mesiaci a musi byt nieco v neporiadku a mam isto male babo... tak uz radsej ignorujem vsetkych. ja by som sa v zivote skoro cudzej osoby na ulici neopytala co caka.

kraviatko
12. okt 2010

@peha81 áno klasickú perinku a šup s ňou ešte do fusaku , no pochopila si dobre, ja neberiem autosedačku, z nemocnice je to domov k nám autom cca 5 minút, takže ju budem držať na rukách 🙂

kraviatko
12. okt 2010

@peha81 no ja mám klasické 60x60 a myslím, že sú postačujúce, kúpila som ich v DM drogérii ale koľko stáli neviem , tiež balenie 10ks ...... 🙂

sofhia
12. okt 2010

Naozaj si myslim, ze vyber mena je kazdeho osobna a sukromna vec. na jednej strane mi je luto, ze mama mi napr. nekupuje vecicky pre mimi, a nezaujima sa viac o mna...ale na druhej strane, aspon sa naozaj nemusim trapit, ze sa jej nase vybrane meno nepaci - my budeme mat Zaru. a nenechame sa odradit nikym. kamoska hned na zaciatku hovorila, ze je to smiesne v spojitosti s priezviskom, ale ja som si uz zvykla, a zvykne si aj mala.

kraviatko
12. okt 2010

@sofhia no s mamou ma to mrzí, že nemáte dobrý vzťah ... ☹ , no ani mne mamina nekupuje vecičky, ale preto že ten výber čo potrebujem nechá na nás, a keď sa narodí bábo a budú treba plienky a iné potreby tak potom sa bude angažovať, čo veľmi oceňujem .... Zara je zaujímavé meno, takže ak ste sa rozhodli a páči sa Vám tak ho nemeňte 🙂

peha81
12. okt 2010

@kraviatko aha,,tak uz chápem 😅 ,,,to máš super že máš nemocnicu tak blízko 🙂

weverka11
12. okt 2010

@sofhia Zara je pekne meno pre dievča, mne sa tiez pacilo... Ja uz banujem, ze som vobec niekomu o tom gregorovi hovorila, takto by som dosla z porodky a museli by to akceptovat.... Ani mne nikto nic nekupil, teda svokra mi kupila deku pre mimi... Nasi nemaju koruny, ale dnes sa mama konecne zamestnala, tak som strasne rada, lebo som z toho mala strasne depky, ze nema robotu, tak sa strasne tesíííím 🙂 🙂 a oriesky papam a aj brusnice susene mi strasne chutia 🙂 a dnes som citala ze su velmi zdrave pre tehotne...

weverka11
12. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a sak sa ani necudujem, hentie tety tam na tom konci ze taketo nieco vypotili.... Ja zas sem chodím do toho naseho uzasneho cba skoro kazdy den a aspon 2x do tyzdna sa ma nezabudnu opytat, ze ci som este celá, ze kedy to uz bude 🙄 ci sa este gúlam...

nika147
12. okt 2010

ahojte babule, noooo nebola som tu od včera a ste sa rozpííííísali, ale stihla som si vás prečítať...nooo, čo sa týka tých pribratých kíl, tak ja som pribrala 19kg 😅 ..meno pre malú, tieeež sme sa rozhodovali dlhooo a na niektorých sme sa nevedeli dohodnúť a nakoniec, ked sme boli na 4D, tak manžel rozhodol, že sa bude volať po mne- maminke 🙂 a keby náhodou, že by bol chlapček, tak tam nemáááám žiadnu šancu, bude sa volať po ockovi, žiadne iné meno nechce...do pôrodnice som konečne dnes zbalila veci a ešte dnes som dokúpila tie popôrodné vložky, že vau...a aj krém na tie bradavky...
..dnes som bola na poradňu, tak doktor mi povedal, že dnes ma posledný krát pozerá zo spodu, poslal ma na ctg, ktoré mi urobili v pôrodnici, kde budem rodiť...a tie prietoky si nepamätám, že by mi niekto robil 😅 ...možno, ked mi robil ten posledný veľký usg, tak tam možno on niečo viddel, keď to mal také farebné, nevravel nič, tak to neviem...no a od teraz každý týždeň na poradňu a povedal mi, že môžte čakať každý deň, kedy to na vás príde, keď ste už v 9mesiaci...čo dosť ma preplašil, keď mám ešte nejaké tie dajme tomu tri týždňe do pôrodu...čo sa už veeeľmi teším, ale zároveň veľmi bojím...