icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

gabena1
23. mar 2010

ja tiez avivaz a mam tu novu ten ,, lenor zlaty,, maggi polievkove korenie sa mi zhnusilo, kavu mi neziada vôbec a to ja som pila 4 denne a prestala som fajcit, nie ze by mi nechutilo ale chcela som, ale teraz mi to skor vadi ten dym

lubica69
23. mar 2010

Inak ja som pred včerom robila moje obľúbené lasagne a keď som ich dovarila vôbec som ich nejedla Som nemala chuť Možno s tých pachov počas varenia Ble

lubica69
23. mar 2010

Sranda tie vône a pachy Inak Gabi ja som pri prvom tiež prestala fajčiť a vadil mi dym

gabena1
23. mar 2010

moj muz sa zo mna smial, a vravel ze som na tuti tehotna, raz ked sme dosli z roboty, tak ked sme vosli do kuchyne otec stal pri dverach a ja hned, fuuuj ty si jedol cesnak, nechapavo pozrel a potom 2 dni na to som si robila test a boli //

lubica69
23. mar 2010

Jej tak cesnak ti predvídal tehu?

gabena1
23. mar 2010

strasne mam citlivy nos vsetko citim...tak keby unikal plyn aspon nebuchneme 😀 😀 😀
Ale tie lasagne by som si dala...lubi ake zvyknes robiť???

gabena1
23. mar 2010

no cesnak, potom meskala ms a prsia mam asi o 2 cisla vacsie, nesranda... 😉

lubica69
23. mar 2010

Juj fajné robím Ale teraz ich nechcem ani vidieť S takou ako bolonskou omáčkou s lúpanými paradajkami a veľa syru

gabena1
23. mar 2010

to sme tu ostali len my dve???

gabena1
23. mar 2010

to su moje oblubene, je s tym trocha babracky ale stoji to za to...no dala by som si , ale keby som to teraz mala pred sebou nooo neviem co by na to povedal moj nos... 😢

lubica69
23. mar 2010

Juj neviem Možno sme sa tak zažrali do témy že ostatné nestíhajú

gabena1
23. mar 2010

inac velmi lubim aj taku moju taliansku paradajkovu polievku s postruhanym syrom...mnaaaaaaaaaam, asi urobim zajtra...

lubica69
23. mar 2010

Juj aj môj malý ľúbi paradajkovú By každý deň mohol

jonki
23. mar 2010

este aj ja som tu 😉 len nestiham citat lebo pomedzi to som umyvala okna a potom chvilu lezala 😀

mate aj vy take stavy...ze ste uplne v pohode a potom vas zrazu prepadne "vlci hlad"??? ze by ste zrazu zjedli aj klince....mna az zacne boliet brucho, dam si nieco male a som v pohode

a k tym pachom....byvame na tretom ja citim cigarety asi aj z prizemia 😝 a dnes rano som muzovi skoro vyhodli salamu nitran...jednoducho som to nezvladla 😀

uz prisla navsteva tak ja bezim, majte sa pekne buduce mamky

gabena1
23. mar 2010

mas pravdu...hoc kedy odbehnem tak musim citat dozadu aby som vedela kde som skoncila a aby som sa zorientovala 😀

lubica69
23. mar 2010

Juj Jonki prepáč Veď píšeme s Gabi ako dračice

gabena1
23. mar 2010

parada, niekto stiha aj okna,
jonki aj mne treba ked si taka rozbehnuta...
tlacim do hlavy pomaranc...uz to na mna ide, davam si pauzu od pc a idem si urobit ten zemiak...tak sa zatial majte a vecer ide ordinacia a panelak,hmm tak sa mozno este zastavim...papa maminky

zuzkap2
23. mar 2010

no baby ja normálne nestíham 😀 ja jedlo nemôžem ani cítit je mi stále zle a keď zacítim dáky pach hneď ma napne 😝

funlucy
23. mar 2010

no,ja som už dala pokyny na nákup mužíkovi,už pobehuje po Tecsu-ten je na nákupy jak drak 😀 on nakúpí za 20 min.čo ja by som sa tam motkala aj 2 hodiny hehe..
Tiež sa pre dnešok lúčím,držte sa a pekný večer 🙂

lili24
23. mar 2010

Ahojte 🙂

teeeda precitala som asi sest stran, normalne nestiham 😉 super 🙂
vitam nove tehulky, a gratulujem 🙂

funlucy diky za tip na tu nitru, bola som dvakrat na expo rodina, raz ked som bola este tehula a druhy krat uz smalou 🙂 bolo tam fajne, nic extra ale podostavala som rozne vzorky vvyziviek aj ovocne aj zeleninkove 🙂 a mali sme pekny viletik 🙂 tento rok sa ale vyberieme do tej nitry super sa tesiiiim 🙂

ja mam tiez zaludok ako na vode raz mi je blbo raz dobre 😝 😔 tiez nemozem citit nejake pachy a s varenim zacinam mat problem, nemam na nist chut 😝 neviem ani co zajtra uvarim, dnes sme mali iba cestovinky
cez vikend som robila segedin a manzel musel umyt po nom hrniec, nezvladla som to bleee 😝 😝

muzik isiel s diankou von tak vegetim, pozeram bez servitky 🙂

lubica69
23. mar 2010

Funlucy tak mm šikovný No dnes bez servítky teda nič moc

jankaat.
23. mar 2010

ahojte ste sa rozkecali ani sa mi nechce docitavat..
ja som sa dnes sikovne oblilala z horucim olejom 😖 nic strasne ale..ale..

me5
23. mar 2010

fuuuh, tak ja som mala problem uz len citat tie debaty o jedle. paradajkove omacky na cestoviny, a polievka, to uz pri precitani ma napina. varit nemozem vobec. vari len manzel, zavrety v kuchyni pri otvorenom okne 😉 na cokoladu a sladke nemam absolutne chut, jedine co zo sladkeho mozem je vianocka s malinovym dzemom a kakao. ja musim jest strasne male porcie a castejsie. inac po piatom suste nezvladam. ale zatial to zvladam.

lubica69
23. mar 2010

Jeje Jani Horúcim olejom Juj Dávaj si ty pozor na seba Me5 vianočku by som si dala Zajtra si kúpim

jankaat.
23. mar 2010

lubi ja som taka nesikovna.. cele noci nespim a ptotom to takto dopadne 😢

lubica69
23. mar 2010

Tak to radšej cez deň nič nevyprážaj

zopka
23. mar 2010

Ahoj, tehuľky 🙂
Ja si vás čítam od začiatku, len som si vravela, že nebudem prispievať, lebo potom nič nestíham, ale už mi to nedalo, tak niekedy niečo napíšem.
Ja mám termín podľa UZV 6.11. a tiež mi je trošku zle (skoro celý deň), čo sa mi teda vôbec nepáči, lebo prvé teho som mala úplne super. Aj mne napadlo, že mi je zle, ako sa zobudím. Ako keby to spôsoboval spánok. A ja ešte aj so synom (2,5r) poobede spím, tak to si asi zakážem. Už som si skúsila napiecť aj zázvorníky, ale asi som tam dala málo zázvoru, lebo necítim nejakú zmenu, keď ich zjem. Dievčatá, zohnali ste tie teho-lízatká? Pozerala som ich zloženie, tak vápnik, vitamín C a zázvor sa dajú zohnať aj osobitne. Ja som si kúpila mletý zázvor-korenie a minule som si ho len tak lizla z prsta a trochu mi to pomohlo. Čaj som ešte neskúšala, lebo by mi asi nechutil. Je to dosť štipľavé.
Ja som bola dosť na sladké, ale teraz to nejako nemusím. Kúpila som si dnes slané tyčinky, tak tie idem vyjedať. Ale aj bonpari (ako funlucy 🙂 ) mi teraz večer zachutili.

A tiež si myslím, že keď sa nesnaží, tak bábo príde.
Monika0001, máš dobrý dôvod, že nechceš rodiť v januári, možno sa to akurát podarí. 😉 Ani ja som nechcela rodiť v novembri (taký fuj depresívny mesiac), takže snaha odpadla (len sme si užili Valentína 😉 ) a vyzerá to tak, že asi budeme mať doma novembrovčiatko. 🙂 My sme sa inak snažili teraz od augusta.

lubica69
23. mar 2010

Ahoj zobka Vitaj Tak aj ty valentínsky darček?Sranda to zloženie tých lízatiek Inak mne teraz večer pomohlo aj obyčajné kyslé lízatko Som malému zlízala A zajtra si kúpim určite bonpari

zopka
23. mar 2010

lubica69, tak dobrú chuť k bonparom! 🙂 Ja som si kúpila tie superkyslé 🙂

kaminka1
24. mar 2010

ahojte!zopka, mame dost spolocneho, 2, 5 rocny syn, snazili sme sa tiez od augusta a termin mam 5.11, inak taku chut ste mi narobili s tymi bonparmi o hodinku idem s malym von a sup, sup do obchodu ich kupit 😉 ,od vcera je mi o stupen lepsie 🙂 z, klop, klop, nechcem zakriknut, normalne som dala oprat a umyla riad, co som bola doteraz neschopna, ale radsej sa predcasne netesim,inak nestiham vsetko citat, len tak zbezne, monika je mi velmi luto, ze sa to nepodarilo, asi to chce cas, zelam vela sil,zatial sa majte