November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ja som dnes konečne niečo aspon upratala, stihla som povysavať, umyť riad a umyť záchod a kupelku... Ešte do vecera mam na plane skompletizovať postielku, lebo je len tak symbolicky postavená, matrac este v igelite a tak....
Kocky do kedy planujete soferovat? resp. soferujete este v pohode, nie ?
moj lekar na mna tak divne min. tyzden pozrel, ked som sa ho to pytala...cakala som zasa odpoved "tehotenstvo nie je choroba" a nie ze...ako myslite....pricom bolo vidno,ze sa mu to moc nepozdava.
ako citim na sebe, to co som citala,ze nie som uz taka pozorna ako som byvala, a malej sa nepaci, ak soferujem dlhsie ako 30 min, tak mi to dava pocitit, a tlaci na mechur atd...proste musim si robit prestavky, ak idem dlhsie, a to bolo pred skoro mesiacom....uz si az tak netrufam, ale po meste mi to pride OK.
@sofhia no keďže to je maďarská vyžla, toš stavač a švagor je sokoliar a poľovník a neviem, čo všetko, tak nám podaroval poľovnícku píšťalku a zopár dobrých rád. A počúvať počúva aj keď niekedy zaškrečkuje 🙂 Ale keďže z nej by nebol nikdy poľovnícky pes, tak sme ju všetky povely neučili .....
A šoférovať odmietam práve pre mechúr a nepokoj bábatka, lebo niekedy mám dosť keď musím tlačiť kolena k sebe ako spolujazdec a neviem si to predstaviť pri šoférovaní 😀
@sofhia no ja este soferujem na male vzdialenosti v pohode ale uz na mna pozeraju,ze kde to sadam a na dlhsiu vzdialenost uz pocitujem bolesti v panve,minule mi trvalo 15 minut kym som vystupila z auta 😀 aj dnes ma manzel vezie k rodicom keby nahodou to na mna prislo lebo ide na sluzobku a nepraje si aby som sla sama 🙂 sa o mna stara 😀
@weverka11 takze pranie prebehlo v poriadku, hlavne ze som neprala cierne ale farebne a biele, ale s tym ciernym pradlom a servitkom sa mi to obcas tiez zadari, to mam ine jedy!!!
perinky prezlecene, skla roldorov vylestene, vysate koberceky, dlazka, umyty nabytok, domace kino, sedacka, pradlo zavesene, kupelka vylestena, i hajzlik, spotrebice umyte, este mi chyba umyt dlazku a odpratat nejake veci co tu ostali pri revizii skrin. prachu tu bolo ako po burani-to z tej skrine potvorskej co nam robili cez vikend, ale hlavne ze uz stoji...
@sofhia ja stale soferujem ale uz dlho som strasne nepozorna za volantom, nevidim babku na prechode, alebo si nevsimam znacenie kt.cesta je hlavna, ako taky puk... neviem co to tehotenstvo tak vplyva na hlavu
@nika147 mame rovnaku postielku 😵
@camilapo no super, si v 38. T, tak ak este do vtedy budem soferovat, tak super. zatial mi brusko netvrdne vobec (klop klop) - ale to som len na zac. 35.T.,to je dobry napad, ze nebudes sama, predsa len asi aj ty sa citis lepsie, ze keby nieco su tam tvoji rodicia. 🙂
@bamarama82 inak to tehotenstvo asi vplyva na hlavu - aspon ja si tak hovorim, ze to nie je starnutie 😀 , ale fakt zabudam, a som velmi roztrzita tak celkovo.
dnes mi prisiel taky ten mailik z dakej babetkovskej web stranky, vraj depky v tomto obdobi su OK, ze sa vracaju nalady z 1. trimestra. niekto to tu spominal,ze je naladovy, tusim Mikaela....
no ja sa snazim zatial nespat cez den, aby som nemala cas pred spanim rozmyslat nad porodom a nemala obavy, ako sa mi uz parkrat stalo.
@letenka ja tiez dumam nad fusakom uz dlhsiu dobu, chcela som taky co vyuzijem buducu zimu aj do sportaka, kupila som aj tu flisovu zavinovacku ale baby pisali v teme o fusakoch ze to nestaci do hlb.vanicky pre novorodenca v zime, ze to len tak do sedacky a ked nie je moc chladno do vanicky. takze fusak kupim ale fakt neviem aky...rozmyslam kaiser alebo eisbarchen.
@sofhia mne aj vsetko pada z ruk k tomu, alebo do zarubne narazim... ale fakt som nepozorna...neviem ci som podvedome stale zamyslena, minule som si vykrocila na prechod a aj som sa pozrela ale nevidela som ze sa ruti auto...no slepa uplne
@bamarama82 ja tiež ešte šoférujem, ale presne ako píšeš som nepozorná.... dívam sa na cestu a myšlienky inde ... minule som skoro nabúrala .... :( takže to tehotenstvo asi dosť vplýva na určité zmysly ...
@kraviatko presne tak... nechapem to, pripadam si ako mimozemstan niekedy...
@letenka no ja mám dva fusaky... jeden dedičstvo s kožušinkou ... 🙂 , ale som ho ešte neprala ... cez víkend, lebo ho mám u našich uskladnený na povale ..., no a druhý taký vatovaný, čo som kúpila s kočíkom a ten je dosť dlhý takže je vhodný aj na športovú verziu kočíka ... tak uvidíme .. 😀
@bamarama82 no ale to je asi normálne, aj mne stále niečo spadne .... ale najlepšie je na tom že moja dcéra sa už na mne smeje, lebo táram nezmysly, hocikedy keď jej niečo vravím tak úplne poviem niečo iné čo som chcela... napríklad volám ju jesť a poviem poď sa umyť .... 😀 , totálne od veci ... no čo už 😎
@kraviatko presne tak... mne sa muz smeje ze opakujem.. on hovori ze zajtra treba vyniest smeti a vysat a ja po nom-aha vysat, vysat
@bamarama82 och joj...to padanie z ruk mam na dennom poriadku...co by este nebolo take zle keby sa preto netrebalo zohnut a zdvihnut to 😀
@bamarama82 a ty odkiaľ si objednávala? máte už ju aj poskladanú? my ešte nie, stojí v garáži, ale už sa neviem dočkať kedy bude poskladaná 🙂
@bamarama82 no na zimu mam taky zdedeny po mladsom bratovi ale snad na tuto zimu postaci, to je este taky zpred xx rokov a potom mam zalusk na tento http://www.bubu-babo.sk/index.php?ID=6859
ženy, kde ste všeeeetke zmizli??? čo vás uniesli či čo??? 😕

@nika147 boli ste sa fotit v nejakom atelieri?