November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@bamarama82 pozerám práve tvoje foto, na tebe tam nevidno, že si tehu v tom 32tt čo máš fotku s manželom 🙂 pekná maminka
@nika147 dik. no v skutocnosti to bolo vidno ale na foto absolutne, mame male brusko
a ze koho uniesli???
@bamarama82 tak uz idem hladat fusak aj ja 😀 prave som sa snazila natlacit ten po mne do kočíka a zdá sa mi fáááákt strasne velký do tej vaničky, babatko sa tam teda uz nezmestí 😀, určite by sa mi zišiel menši tak idem niečo omrknúť...
@weverka11 ako to omrknes, nazivo, na nete?
@bamarama82 pozrem najprv na nete a hlavne podla rozmerov, lebo henten tam fakt nenatrepem... original quinny stojí cca 70 eur, to sa mi zdá vela, tak pozeram ake este su...
@weverka11 ja som uvazovala nad kaiser alebo eisbarchen, mau sice 100cm ale su take makke poddajne ako spacak, a buduci rok uz by boli do sportaku
@bamarama82 ved to, teraz rozmyslam, ze ci kupit taky malý nejaký z druhej ruky do hlbokého a potom buduci rok do sporťáku iný, lebo tam fakt asi 100 cm dlhý fusak nenatrepem... to má aj ten moj... dva som nasla na MMB jeden za 10 eur a druhý za 12 eur také akurát 75 cm teplucké,
@bamarama82 ja mam kaiser a je taky makky, ze sa vmestil do vanicky 🙂
caute kočky,,,no som konečne tu,,ste toho riadne stihli od včera večera popísať 😀 ,,tak idem sa aj ja pochváliť..
dnes poradna a máme malého pomeraného,,takze údaje k dnesnému dnu: váha 2700g, dlžka cca 49cm (bo to sa určuje len podla dlzky stehennej kosti), priemer hlavičky dákych 9,19cm,,to je asi tak vsio,,akurat zas sa ma dr. pýtal, že či je manžel vysoký,,ja že hej,, a ze to vydno,,ze dáky tučnučký nebude nás drobec,,,ale dlhý je už teraz dosť 🙂 ze bruško má skoro o 2 týzdne mensie ako hlavicku,,a hlavičku má na tento týzden akurátnu,,no tak budeme mat takého chudého dlhána,,ale len nech je zdravý,,,sme si s dr. povedali, že budem mať aspon lahsi pôrod, ked nebude bucko.
tak od dnes uz aj ja beriem železo,,že aby som bola fit pri pôrode,,ale len 1 tb. denne,,chutí ako čokoláda 😀 som si čítala čo to obsahuje a okrem iného aj kakao 😕
ja ešte šoférujem tiež,,ale tiež uz na mna kukaju ze ci si este trúfnem,,no dnes som musela skočit na brzdu, bo si idem po meste a som si nevšimla že auto predo mnou brzdí a púšta chodcov 😅 no ale všetko som našťastie stihla,,,asi to bude fakt tým tehotenstvom,,tiez si niekedy pripadám uz taká roztržitá.. a ked dačo hovorím mm,,tak ten na mna kuká 😕 ze no vykokci sa už,,alebo začínam slovo uplne iným písmenkom,,si ho opakujem nahlas ze napr. mmmmm..a potom poviem rožky 😀 a on ze mrožky??? 😀 😀 😀
@chiarra8 a do akej vanicky???
no do hlbokej vanicky na kociku- ja mam kocik Hartan.. lebo najprv som chcela Emitex, ale ten bol taky tvrdy a nevmestil sa mi tam..
rozhodla som sa, ze zajtra si urobím vianoce 😀 idem robiť zemiakový majonézový salát a snicle kuracie aj bravcové, pozvala som aj svagrinku a svokru na neskorý obed, tak sa teším, zas budem zajtra vecer nadávat aká som ustatá.. Chápete mojho manzela? o siedmej zaspal v obyvacke, no uz ho nejdem ani budit, som zvedavá ci bude spat az do rána...
@chiarra8 ta tvoja vanicka je velka? ja mam concord proton, ma 74x37 tusim
boze to akostihate? tolko pisat? ved jav asnestiham anicitat 😀
@bamarama82 moja je tusim trosku mensia, 70 x 34 - neviem to presne.. 😅 - je to tam trosku napchate, ale v zime bude babu aspon teplucko a na jar budem mat fusak do sportovej casti 🙂
chcem sa opytat ohladom toho zeleza...ajmne lekar v poradni predpisal zelezo...ale pocula somze je to velkou nevyhodou hlavne pre tie,ktore maju problemy so stolicou...a ja mam zapchu aj bez zeleza a strasnu tak sineviem predstavit aka bude so zelezom a zo zapchou porodit a potom sa vykakat ojooooj, bojim bojim...nieje nejaka alternativa???
a tiez sa chcem este raz opytat na to homeopatikum na lepsie hojenie po porode,neviem to uz akosinajst arnika???
pytala som sa v lekarni nevedeli o tom nic...
@bamarama82 tu sooom, bola som s havinom vonku a robila manzelovi desiatu do prace 😀 a zabuchla som si palec do suflíku v kuchyni ☹ ja som strasne nepozorna v poslednej dobe, tá plodová voda mi tlací na mozog uz asi 😀
@mikailla ale tak my mame v rodine dobré vztahy, síce niekedy ma aj vytocí, ked napríklad zakázem aby dávala mojmu psovi domace jedlo a ona jej dá plný tanier masa z polievky 🙄 alebo ked my okomentuje mnou vybrané meno pre chlapceka 🙄 ale inak v pohode, este 3 roky dozadu sme spolu aj na diskotéke tancovali 😀
@mikailla neharasi,,, ja mam to iste
@weverka11 na disco ? 😅 odpadnem 😀 a volas ju mama ? ako si to niektore svokry zelaju... 😀 😀 😀
@bamarama82 tak neharasi ...? ja fakt okrem nevolnosti mam vsetko co ma pred tym trapilo hlavne mi zapacha vsetko 😠 😠
och moje dietatko je nacuvane ritkou uplne hore ako tretie prso v strede... cely den jej vysvetlujem ze von pojde cikulou nech sa tam tlaci ........ 😀 😀 😀
@mikailla nie ja jej hovorim ze teta 😀 😀 ale to preto, ze ja ked som zacala chodit s manzelom som mala 16 rokov a vtedy by som jej urcite nehovorila svokra a mama urcite nie, mamu mam len jednu! no a chodili sme spolu 5 rokov, takze som si na to tak zvykla a teraz, ked sme cez 3 roky uz zobratí, tak sa to neviem odnaucit. Inak ked si z nej robim srandu, tak jej poviem svěkra napr: Ahojte svěkrušo, jak sa máte? co ste varili? 😀😀 teraz jej budem hovorit babka a je 🙂

@nika147 mna uz vratili