November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@peha81 noo ja tiez taka som smutna z nicoho nic, som zvedava ako to bude po porode.... Myslim ze budeme vsetky este viac citlive lebo budeme matky ...
@cistko a ked ta bude z neho zapekat tak to nemusis jest,to uz je kusok do konca... aku mas hodnotu nevies?
@weverka11 tak vy ste kamosky 😀 😀 ja tiez hovorim teta,ale ja mam akysi blok v hlave ...neviem preco nedokazem sa skamosit so svokrovcami... 😒
Inak nekukate modre z neba? taka krasna zena sa takto zhodila pre takeho debila s tym detektorom pravdy...
jaj zemiaciky v supke z truby prave prisli hoveju si na mojom brusku, s masielkom..mnam
@mikailla ja som kukla len kusok bo tuto relaciu nemusim ale cumela som ze ked niekto straaasne nema peniaze tak asi nema umele nechty, ci ako?
@weverka11 a tvoj doktor ti kontroluje krcok ? aky mas? ci uz je makksi ? Inak co nedas aj svadobne foto 😀 nase zeny novembrovky maju malo foto 😠
@bamarama82 mnaaam taku chut si mi narobila ze asi ich aj ja hodim do rury 😅 myslis ten posledny pribeh? ci tu kocku co sla na detektor...
@bamarama82 tak to je super luxusnééé jedlo 🙂 milujem pecene zemiacky s masielkom a este je k tomu super kyslá kapusta 😀 boze zas mam na nieco chut, idem dat aspon jablcko
@mikailla myslim tu mamicku tej malej tanecnice, ujo hovoril ze maju 6800sk mesacne prijem, exekucie.... a ona umele nechty 5cm,
zemiacky mnam mnam, ja poslednu dobu nemam chut na nic, pocit hladu hej ale nic co by ma napadlo jest, tak aspon zemiacky
@bamarama82 citim vonu tvojich zemiacikov 😕 😕 ahaa tie nechty som si vsimla ale som prepocula ze nemaju peniazky....
@mikailla to mi kontroluje, ale na poradni som bola pred 3 tyzdnami a dalsiu mam v pondelok, tak som zvedavá co mi povie, lebo ma to uz dost intenzívne bolí... Nie stále, ale od vcera, jak sme tu dopísali tak asi 3-4x tak po polhodinke az hodinke a potom niiiic a zas.... co sa tyka tych foto, tak si predstav, ze moj brat vymenil pc, co som mala u nasich, on si kupil novy a nezalohoval mi subor, kde som mala svadobné foto... a CD neviem nájst... dufam, ze svagor ich este niekde má, lebo nás fotil on... musim sa ho opytat...Je to uz vyse 3 rokov, takze pochubujem....
cafte, akurat som dokukala modre z neba.. 🙂 a dala som si druhu veceru, takze mi je zle.. furt si poviem nezer uz a ked pridem do kuchyne, zabudnem na to a kukam do chladnicky 😅
@bamarama82 inak som zabudla dodat dobru chut 😉 😉
@weverka11 tak to je smola s tymi fotkami.... tak az v pondelok budes vediet ako si na tom s maternicou 😎 potom daj vediet 😉
@chiarra8 len si daaaj,kym mame vyhovorku ze jeme za dvoch 😅 😅
@mikailla uz je po zemakoch...teraz cajik z termosky 😝 aby som nemusela vzdy novy varit. vymyslam.
vam kontroluje krcok pri kazdej navsteve? mne nie, len obcas
@bamarama82 jooooooooj to je jaky super napad, pecene zemiaky v trubeeeee...to tak neskoro na vecer napises 😀 teraz nezaspim 😎
teda baby, je to fuška prečítať všetko, čo ste od včera popísali 🙂
@weverka11 moja svokra by ti povedala, že keď mávaš chute na kyslé, tak vraj čakáš chlapca 🙂 Ale moc by som tomu neverila, lebo ja kyslé nemôžem ani cítiť a tiež čakáme chlapčeka 😀
@bamarama82 teda ty vieš narobiť chute takto na večer 🙂 Ja som sa o deviatej napchávala krupicovou kašou (zase) 😀
@majulienka333
@jenta
hehe, ja som sa tiez dlho rozhodovala ci tak neskoro to ist robit bo dlho to trva ale musela som, nakolko uz neviem co by som jedla...mnam mnam
@bamarama82 mne kontroluje krcok pri kazdej navsteve..
@bamarama82 no ja uz budem teda o tom snivat dokial si nespravim 😀 ale strasne nam huci rura, tak teraz uz fakt nemozem, ale kebyze nehucala, tak uz su tam natlacene, ale spravim si zajtra na obed, super inspiracia, dakujeeeem... 😉 no a s tym krckom, mne kontrolovali na kazdej jednej poradni 🙂
@bamarama82 to poznám 😉 Mne dnes kamoška narobila chute na bryndzové halušky, tak hádam v sobotu si ich urobím 🙂
Baby dnes som na seba taká pyšná. Vyhádzala som tašku do pôrodnice, zasa som to začala baliť, ale tentokrát som tomu dala aký taký systém, že to, čo budem potrebovať prvé, som dala navrch. Nachystala som mužovi vecičky na oblečenie pre malého na cestu z pôrodky, aj deku a vajíčko 🙂 Do kočíka som si nainštalovala takú fajn teplú deku, aby mu neťahalo od spodu, dala som tam aj fusak rovno. Postielku sme včera presunuli do spálne, že aby sme si zvykali. A dnes som dala monitor dychu pod matrac a odskúšala som to všetko 🙂 Už len mimi nám tu chýba 😉
@bamarama82 mne tiež kontroluje krčok na každej poradni 🙂
No nič kočeny, idem ja do hajan. Zajtra skoro vstávam, bo drahý ide darovať krv do BB, tak idem si urobiť výlet a hádam aj niečo kúpiť pre malého 😉 Dobrú noc všetkým 🙂
takze zajtra mame vsetky na obed zemaky z truby s maslem? mnam 😵
ja som mala halusky na obed ale miesto bryndze taveny syr /bryndzu nemusim/
mne sa zda ze mam v tej taske do porodky toho nejak malo, neviem teda
@chiarra8 ale co mam na obed zajtra ja???
@bamarama82 aj mne kontroluje na každej poradni
kočky tak na zajtra si dávam záväzok, že sa konečne do tej pôrodky zbalím aj ja,,ved ja uz mám ozaj načase,,bože už len 3 týždne,,a doki mi hovorí,,vydržte aspon týždnen,,no akoby to odomna záviselo 😅 ale zajtra to už určite dám dokopy,,a ožehlím dalsiu kopu vecí,,,áno áno,,musím si to takto napísať aby som to splnila 😝
kočky a berete osobitne tašku pre seba a osobitne pre drobca? či to balite všetko do jednej? a este aj príručnú? hm,,zajtra bude dilema

@mikailla co tebe do hora, ale ja mam zas tie tlaky a pichanie pri krčku - dnes uz tretí krát, ja mam pocit ze mne sa tlačí už von, normalne musim mat nohy prekrízené, lebo by som si asi aj cvrkla, keby som ich mala od seba a prisiel ten tlak zas.... Vy to tak nemavate???