November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Dobre ranko.....mne byva strasne zle hned rano a potom poobede od takej pol 4 az dokym nejdem spat.......strasne......ale moja dr mi povedala,ze ked mi je zle, tak to znaci, ze vsetko prebieha ok 😀 tak sa tym utesujem 🙂
misinn.....ja by som spala stale, ale pocas noci musim minimalne dvakrat na vecko 😀
ahoj misinn, ja sa mam dnes fajn, ale zle som sa vyspala, same hluposti sa mi snivali. Odkedy som tehotna tak sa mi nic pekne nesnivalo.
aduliak, ja by som tiez stale len spala...a hlavne vecer niekedy uz cez spravy by som zaspala...
aduliak juuuj ked uz teraz chodis tolko cikat tak co budes potom robit na konci tehu? to hadam aj kazdu hodku 😀 😀
jankaroy, presne u mna to iste... mne sa tiez take veci snivaju ze normalne nechapem... 😖 😖
ahojte babulky...
zopka - myslíš, že by to pomohlo? Tak ja to potom v januári nechceeemm... (to hovorím preto aby to vyšlo teda 😉 ) 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝
Lubi - keď budeme mať raz niekedy synčeka bude sa volať tak ako Tvoj.. to je jediné meno, ktoré sa mmm (vtedy keď som bola tehu) páčilo 🙂
misinn - tak to je fajn, že si sa vyspinkala..
ja som mala takého budíka, že som skoro infarkt dostala... juj.... náš 40 kilo hafan sa rozhodol, že je dobrý čas na brechanie.. a teraz mi to chrápe na celú obývačku.. juj.. 😠 Ale vyspala som sa v podstate dobre aj ja.. xixixi... aj Keď tehu nie som 🙂 ale je mi teraz ráno (skoro každé ráno inakň strašne zle.. blee.. už aby prišla mrcha mrchatá...
ahoj monika, a ake je to meno pre chlapca co sa ti paci? 🙂
a akeho mas psa? my mame tiez ale len toho uplne najmensieho pudlika 😀
Sebastián 😵 😵 😵 😵 😵 😵
a dievčatko Stella 😵 😵 😵 😵
mne sa uz aj snivalo,ze som bola s maminou v Indii a nahanali nas krokodily 😀
ja chodim casto na vecko kvoli tomu,ze vela pijem, kedze jedlo mi teraz moc nevonia 😀 akurat obed mi vydrzi v zaludku......
baby....a strasne mi smrdi pivo 😀
a psíka akého mám? to nie je pes... to je niekedy ďábel 😀 😀 😀 😀
Gabena - doki mi povedal, ze na sone je vidiet uz aj srdiecko, tak nema co riesit a knizku vypisal... inak, dojalo ma to, ked som videla to malilinke stvorenie so srdieckom, tak to snim pekne do rytmu otriasalo 🙂
monika mne sa tiez paci sebastian straasne ale nakoniec dame ine meno ak to bude chlapcek...
aduliak mne sa zas strasne sprostivili paradajky, ale to som mala aj pri prvom tehu a tiez mi velmi vadia vone niekotre...a inak som dost podrazdena hlavne na rano 😀 😀
misinn - ja mám vybraté 4 mená lebo som chcela 4 deti 😝 😅
Ale takto budem vďačná aj za to jedno ak vôbec niekedy bude 😉
Ale tak mená môžem dať...
Sebastián a Stella
Samuel a Sofia
strašne sa mi potom páči aj Tobias...
juj.. ale ja chcem aby mali rovnaké iniciálky 😀 😅 😝 😀 😀 😀 😀
monika to nie je nahodou jack russel terier? krasny havo 😀
nie nie je to pitbul... 😉
mne sa paci aj Simon, ale mojmu muzikovy sa to meno nepaci....no a ak budeme mat dievcatko tak moj muz chce aby sa volalo po mne Michaela 😀
monika treba verit a urcite budes maminou....ja tiez verim ze budem maminou, strasne velmi si to prajem...
a Ďakujemeee 😵 😵 😵
ozaj a aj sofia je velmi pekne meno 😉 🙂
ja som podrazdena navecer, ked mi byva zle 😀 akurat muzik si to odnesie, ked pride z roboty 😒
Simona má suseda... Aj Ema sa mi páčila ale tú má zas druhá suseda.. 😠
Ale nevadí.. ja mám svoje a nech má teraz suseda (čo čaká ďalšie bábatko) meno aké chce. Aj keby dala niektoré z mojích ja sa ich nevzdám... 😠 😀
aduliak ja som zas vecer vacsinou bez nalady... 😒
u nás v paneláku je na každom poschodí okrem 7 (viac nemáme) bábatko.. a teraz suseda vedľa nás čaká druhé.. a ja som si myslela, že teraz už je rada na mne 😀 😀
Ja naivka...
misinn - strašne Ti držkám palčeky!!!! Verím, že teraz to bude ono... verím tomu!!!!!
monika, tak to musi byt dos tazke ked vidis okolo seba same babatko..napr. mne ked zomrel syncek tak to bolo nieco strasne a ked som videla ine mamicky s detickami tak som sa vzdy len opytala ze preco sa to stalo prave mne....ale zas potom som si uvedomila ze vlastne clovek nikdy nevie ze cim si museli prejst tie mamicky kym sa im to babatko narodilo...niekto to ma lahke a niekto caka na babo aj niekolko rokov... je to zvlastne... ☹
misinn - poslala som Ti IP
bybulky idem do obchodu..
ale vrátim sa...
zatiaľ cmuky!!!
dostala som pozvanku od jednej z vas, tak sa pridavam 😎 aj ja by som chcela dietatko v novembri, aj ked ten mesiac sa mi nepaci 🙂 ale to je vlastne jedno, kedy sa dietatko narodi, hlavne nech je zdravucke... 😵
je to uz moje tretie tehotnenstvo a pritom nemam ziadne babatko... tak sa dost bojim, ako to vsetko dopadne, ale ako sa hovori na tretikrat vsetko dobre, tak hor sa do tehulkovania 😀
vsetkym buducim mamickam prajem krasne tehotenstvo, a tym, ktore sa snazia, vela stastia!!! 😉
misinn - toto je krásne a plne ma to vystihuje
Naučila som sa zniesť bolesť, skryť smútok a smiať sa so slzami v očiach. A to všetko len preto , aby som urobila ľudí, ktorých mám rada šťastnými..
(Ale ako dlho to zvládnem, neviem.. 😒 , viem len, že teraz mi Vy - babuľky čo ste tu, dodávate silu!!!! Krásne sa na to pozerá koľko vás je v "mojej" téme 🙂 Veľmi To prajem každej jednej, či už otehu hneď na prvý krát, alebo nie... prajem Vám to a viem, že s vami to zvládnem, lebo sa budem z vás vytešovať a sledovať ako rastiete a možno pri toľkých tehuľkách zabudnem na seba a vtedy to príde 😉 )

ahojte, ako sa dnes mate? ja uz lepsie, konecne som sa vyspala 🙂 🙂