icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

mikailla
13. okt 2010

@chiarra8 😀 😀 😀 tak to vyriesil 😀 mala si mu pekne povedat ze nech trenuje 😎 😎

tamka84
13. okt 2010

jééj baby, vidím že sa už vo veľkom balíte... Aj ja som dnes spravila prvý krok, vyprala som vecičky, už len ich ožehliť 😖
A som zistila že nemám ani papuče, ani pyžamo, a ani tašku lebo sa mi minule pokazil zips na nej...hmm...Pred prvým pôrodom som bola už dááávno pobalená 😅 Musím cez week čo to dokúpiť.

peha81
13. okt 2010

@mikailla no ja sa bojím, aby to dovtedy nevydržalo mne 😅 manžel ze v pohode,,,,ja ked mala segra decká malé tak mna pri tom tak napínalo 😖 😖 dúfam, že pri svojom to bude iné

mikailla
13. okt 2010

@peha81 za chvilu to bude tak nam das vediet 😀 😀 ze ci ti nie je zle. 😀 Mne bude lebo ja mam labilny zaludok ja ani smeti nemozem vysypat,ale verim ze si zvyknem 😒 😒

bamarama82
13. okt 2010

teda akych mate citlivych chlapov... moj uz chce aby bola mala vonku. ze bude kupat a prebalovat...tiez neviem dokedy mu to vydrzi...

weverka11
13. okt 2010

@mikailla @peha81 my to mame natrenované na neterke, moj muz je hotová chúva, on zvláda vsetko, aj hovienka prebalit a poumyvat 😀 ale pre mna je najdolezitejsie, ze ho tie decká žerú, on sa s nimi vie perfektne pohrat, zabavit ich... Jediné čoho sa bojím je to, že je strašný stresák, mám pocit, ze sa zrúti ked malé dostane horúčku, alebo sa zakucká, alebo nieco podobné... Nám sa raz otrávil pes a manzel tak plakal, ze nebol schopný ani soférovat. Ja som musela kriesit aj psa a aj manzela...

bamarama82
13. okt 2010

@weverka11 prepac ale som sa zasmiala som si ta zivo predstavila ako tomu tam vsetkemu velis s chladnou hlavou, davas pokyny, atd

peha81
13. okt 2010

@weverka11 😀 tiež som sa pobavila 😀

chiarra8
13. okt 2010

inak baby nemate nejaky dobry typ na vianocny darcek pre tych nasich super muzickov? ja by som to chcela vyriesit do porodu, aby som potom uz nemusela stresovat s malym mimi.. uz sa budem chciet venovat iba jej.. 😅

mikailla
13. okt 2010

@weverka11 fuuuuh tak to ja nemam rada taku paniku a ked zacne niekto panikarit ide ma porazit... 😔 ale zvladne to, drobec ho nauci zvladat to -mozno 😉 😉 😉

weverka11
13. okt 2010

@bamarama82 no, tak to nejak aj vypadalo... ja som taká, ze vacsinou vsetko riesim chladnou hlavou, ale veru uvidím čo so mnou spraví to babatko 😉 mozno ze sa zo mna stane hysterka a budeme obaja s manzelom plakat 😝 ale nieee, to by som nemohla....

weverka11
13. okt 2010

@chiarra8 špunty do uší v darčekovej krabičke 😀, neviem ci ocino tvojho babatka chodí na rannú do prace, ale ak ano, tak ver, ze mu prídu vhod, ked bude malé 4x v noci plakat 😀

chiarra8
13. okt 2010

dobre kocky, nejako ma uz stipu oci, tak idem do hajan.. dobru nocku vam prajem a zasa zajtra 😉

mikailla
13. okt 2010

@chiarra8 ,mojho potesi vzdy nieco s jeho oblubenym futb.druzstvom,ale mam taky typ na tieto vianoce,je to disk na TV aj PC napojis do pc stiahnes akykolvek film (pamat ma na tisic filmov) a v telke si pustas,neni treba napalovat DVD. To je moj zalusk pre draheho 😉 a kupujete si prekvapka?

chiarra8
13. okt 2010

@weverka11 😀 😀 😀 budem nad tym uvazovat 😀

peha81
13. okt 2010

baby mna strašne ukludnuje ked vidím ako ostatní stresujú,,,takze ked sa bude blížiť môj čas tak budem od vás očakávať ze budete stresovať aby som ja bola kľudná,,,čo ? musím si vás už teraz vytrénovať 😀

chiarra8
13. okt 2010

@mikailla ano, prekvapko musi byt, inak by neboli ie prave vianoce 😉

chiarra8
13. okt 2010

@mikailla ale tieto vianoce budu aj tak najkrajsie na svete 😵 tesiiim 🙂

weverka11
13. okt 2010

@peha81 ha ha tak to je dobré 😀
@mikailla ja neviem, tento rok si kúpime asi balíček pampersiek, myslim ze ziadny darcek nepoteší tak ako to maličké, vobec nemam chut na nejaké materialne veci na vianoce, zdá sa mi to teraz uuuplne nepodstatné... najviac sa tesim na to, ako ozdobíme stromček, navarím a mm bude zatial varovat maličké a budeme sa všetci lúbit a budem pozerat rozprávky, lebo teraz ich uz budeme pozerat inak, tak rodičovsky.... Jéééé už som zas rozcítená.....

mikailla
13. okt 2010

@chiarra8 presne tak ako pises 😀 budu to krasne Vianoce 😵 😵 😵

bamarama82
13. okt 2010

ja si na prekvapka nepotrpim, mam rada prakticke darceky, nechcem kupit nieco cim nepotesim alebo by niekoho potesilo nieco ine, vzdy sa opytam, ale moj muz sa vzdy nastve a povie ze sa nad tym nechcem namahat a rozmyslat-co nie je pravda, a k tomu ma rad drahe darceky, co mu stale vysvetlujem ze to uz skoncilo, budu vydavky na dieta, ale akosi to nechape...celej rodine chce kupovat zas drahe dary. a ja mam ine nervy uz teraz

mikailla
13. okt 2010

@weverka11 tak to ja sa zase tesim na novy mixer a rucny vysavac 😀 pekne si vopred vyberiem 😀 Radsej sa nerozcitujme lebo ja budem zase plakat,ze nemozem byt na Vianoce s rodinou ☹ s mamkou a starkou vypekat kolace a torty ... ☹

bamarama82
13. okt 2010

@mikailla ani ta nepridu rodicia kuknut po porode do UK? preco si ty nesla cez tehu domov kuknut?

peha81
13. okt 2010

@bamarama82 no to ako môj,,teraz sa ma pýta že či našim kúpime nový pc,,,ja že sak teraz uz nebudeme kupovať drahé darceky,,vsak bábo,,budúci rok kupujeme dom,,,šetriť treba,,a on ze čo mi pomôze ked ušetrím 2-3tisícky,,srandista 😀

weverka11
13. okt 2010

@bamarama82 ja som tento rok zauradovala s darcekmi pre rodinu!!! vzdy sa kupovali drahé darceky ci uz k narodeninám, meninám, vianociam a tento rok som to zavrhla... Chlapom kupujeme uz len sampanské a bonbonieru k sviatku a zenám kvetinu - napr. orchideu, alebo nejakú takúú... A hotovo!!! a na vianoce uz budeme kupovat len deťom... Takze my len neteri a mojmu brachovi...

mikailla
13. okt 2010

@bamarama82 ja tiez tak,ja strasne nerada kupuem prekvapka,radsej sa kazdeho opytam alebo poviem vopred nech sa ohlasi ak je to sprostost... A co chce kupovat drahe? mozno ze aj vam daju na oplatku nieco drahe a prakticke 😀

chiarra8
13. okt 2010

@weverka11 jeej uz si rozcitila aj mna.. mas pravdu, tieto vianoce budu uplne o niecom inom 😵 😵 ale nejaku drobnost musim vymysliet.. 🙂

peha81
13. okt 2010

kočky končím,,dáko sa mi drieme,,tak idem, aby som zas zajtra nespala doobeda,,,ved idem balit tú tašku,,tak aby sa mi chcelo 🙂 tak brúúúú noc 😉

mikailla
13. okt 2010

@peha81 fiiiha dom to budete mat pekny darcek na buduci rok 😵 😵
@bamarama82 za 3 roky som rodinu videla 5x ☹ chceli by prist rodicia po porode pozriet,lenze v novembri ja navstevu nechcem budem mat co robit so sebou a v decembri su sviatky a strasne drahe letenky a v januari nemozu,lebo bratova frajerka rodi a ona potrebuje moju mamu ako sol. ☹ budeme sami zase..ale s drobcekom 😵 😵

chiarra8
13. okt 2010

@weverka11 no v rodine to mame zariadne podobne, tiez sa kupuju darceky len detom (myslim deti surodencov) a rodicom, ale tam uz tradicne kupujeme pre nasich nejaky kupelny pobyt, na ktory sa zlozime vsetci traja surodenci.. nasi sa potesia, oddychnu a tym ze sa to vydeli tromi, ani to nevyjde tak draho.. len tomu mojmu drahemu nieco vymysliet.. hmhm.. on mi stale kupuje prekvapenia, tak nemozem len brat, ale aj davat 😀