November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
no ale uz vas ozaj opusam aj ja.. musime s malou aj oddychovat, nielen na konikovi ficat 🙂 tak dobruuu
no to by som brala s tym sampanskym a bonbonierami, ale moj nie, len ze sa neda kazdemu k sviatku kupovat 2000 darcek. a vianoce ani nevravim. to je extrem podla mna. zas budu hadky.
no nic, idam sa pritulit k manzelovi, uz mi to v spani vyhrieva asi od osmej, co sa tam prestahoval z obyvky 😀
@mikailla no dosiel mi oficialny mailik z dakej babetkovskej stranky, ak chces ti ho mozem preposlat - vraj je normalne, a je to spojene so strachom z porodu, obavy z toho ako zvladneme starostlivost o dieta....depresie...no ved si predstav, ze nasim hormonom uplne sibe...chces to preposlat ? 🙂
@peha81 neboj, ked uvidi drahy co stoja plienky...tak sa bude tesit, ze aj tych par tisic usetrite 🙂 ani moj si zatial nemysli, ze dieta je drahe, kedze vsetko nakupujem je, a zatial som vecicky kupovala vacsinou cez mimibazar...musim ho zobrat nakupovat plienky 😀
. s tymi darcekmi je to tazke, nastastie - z tohoto pohlad - my to uz dlhsie mame financne horsie, takze uz min. rok si vsetci zvykli ze darceky take symbolickejsie, je to tazsie, lebo manzel sice nema blizku rodinu okrem otca, ale kupuje aj sesternicam, a to sa tazsie kupuje niekomu, kto ma vsetko + vela penazi...
tak som rozmyslala, ze vyobliekam malu, a posadim ju pod stromcek a budem ju prezentovat ako vianocny darcek pre vsetkych. 😉
dobre ranko kocky, opat tu nik nie je, ked som tu ☹ , ale mozem si za to sama, isla som spat o 21.00 strasne unavena, som zaspavala pri filme, a manzel ma tak vytocil, ked isiel spat, ze som uz nevedela od 3.30 zaspat....tak som na nete... esteze su taketo moznosti, ale pojdem si k nemu este urcite lahnut, aspon si pocitam, co ste tu preberali. 🙂
tema Vianoce je aktualna aj u mna - som cchela kupovat tiez darceky pre nasich, kym este ako tak som schopna behat po meste.
@weverka11 mas stastie, ze mas takeho sikovneho manzela, co sa tyka deticiek, a predpokladam, ze ked on je stresak, ty si jeho opak 😉 u nas je to naopak, ja som skor stresak, uz ked som tu mala ze akoze kontrakcie / neboli to, ale som sa vylakala, co ma tak pichalo v noci zrazu....a som uz aj pozerala na nete...a on ma ukludnoval. si ma pobavila s tym otravenym psom, aj ked...my by sme asi plakali obidvaja, keby sa nasmu nieco stalo. ☹
@peha81 dnes som o tom, ze sme vsetky roztrizite hovorila manzelovi, a on sa tak smial...- ma strasnu srandu z tejto stranky 😀 , ze kym trafim domov....tak je to v pohode, ale naozaj sa mi stava, ze sprostiem, a to som prec z prace len 3 dni 😒 a uz neviem obcas najst vhodne slovo, neviem si predstavit, co bude po 3 rokoch, ci nebodaj, ak by sa nam zadarilo ze po 5-6 😲
@sofhia ahoj 🙂 Moj manžel tiež pozeral že čo stoja mesačne plienky,si myslel že to bude takých 25 eur mesačne som ho z omylu vyviedla kedže chcem zo začiatku používat pampresky,ktoré ako jediné vyhovovali aj mojmu prvému synovi,iné nezniesol...a min.3 balíky sa mesačne minuli 😖
S tou zábudlivostou je to tak,akurát mne to teraz neprepuklo tak velmi ako v prvom tehu,kedže stále musím doma premýšlat nad niečím...som do teraz len vymýšlala prerábky bytu,takže bolo vela roboty a do toho ešte 3 ročný syn 🙂 ale v prvom tehu to bolo katastrofálne a aj potom prvý rok a pol som bola ako vymletá 😉
Vianoce mám velmi rada ale kedže tých financií neni až tolko, tak my to už v rodine máme tak zaužívané že len detom sa kúpi darček do určitej sumy a my dospelý sme radi že sa postretáme a pojeme si na vzájom tie maškrty 😀
Dudky a flašky vyváram ako moja mama kedysi v hrnci tak 10 min 😀
@weverka11 som si prečítala o tom tvojom manželovi ako je citlivý 😀 muži sú zvačša takí 😉 Zo začiatku je to tažké ked ti prvý raz dieta dostane horúčku abo sa povracia a stále plače ☹ mne sa to stalo cez vianoce ked mal 4 a pol mesiaca a poviem ti tá noc bola pre mna strašná,som vela plakala....vtedy mi mama pomohla a striedali sme sa pri malom bo celú noc plakal....ale potom ráno už bolo lepšie už neplakal horúčky klesli a malý bol kludný...ale čím je tohoto viacej tým je človek otrlejší a teraz musím aj mamu ukludnovat,bo ona je slepá a ked si dá okuliare tak vidí na malom aj to čo tam neni 😀 sa kolkokrát smejem na nej bo zhýkne že pod sem pod sem a že čo to tam má malý na krku a to nejaký viredok od potu,akurát že ona to s tými svojimi okuliarmi vidí asi 5 krát vačšie 😀 a tak je snou sranda 😀
A muž uvidím aký bude pri bábatku,bo sme sa spoznali ked mal moj prvý syn 1 rok,tak som zvedavá ako to zvládne 😀 ale začíname už porodom tak to bude pre neho dobrý štart 😀
jaaaaj, dobré ránko ženy, mňa včera večer uniesol môj manžel na vynikajúcu pizzu 🙂 🙂 🙂 a nejako som vás v tej rýchlosti ešte taká zaspatá stihla prečítať 🙂
babule, mne nejako dosť často tvrdne bruško a niekedy až bolestivo :( ..zajtra mám zasa poradňu, tak to musím spomenúť môjmu doktorovi...cez deň tak netvrdne ako večer, večer je to veeeľmi často, keď som išla spať, tak mi stvrdlo, že som si musela sadnúť a hladkať ho a potom rýchlo na wc 😖
ahojte, tak dnes som bola v poradni, výsledok steru na streptokoka mám negatívny 🙂 , čo ma veľmo teší ... inak všetko v poriadku, bábatko je otočené ako má byť, že je ešte len vo "vchode " takže nie úplne nízko, máme ešte čas ... uvidíme čo bude budúci týždeň, idem v piatok opäť do poradne ...
inak ste toho popísali o tých pečených zemiačikoch s masielkom že som zase hladná 😀 keď som si to dnes prečítala, inak ja som posledný týždeň stále hladná, niečo zjem a za hodinku musím zase, lebo asi odpadnem ... no a samozrejme že som pribrala kilečko za týždeň ... 😀 , keď to takto pôjde do termínu pôrodu tak celkom pekný sloník zo mňa bude 😀 😝
ženy a ako to máte poriešené s tým detským pediatrom? idete tam za ním ešte pred pôrodom, alebo nejdete vôbec alebo ako?
@pepinka79 ked sa bavime o tom pleteni, tak ja som omylom isla zubarovi o mesiac skor 😉 pred mesiacom....a krava sestricka ma tam nechala cakat v uzkosti 40 min, az potom ma zavolala dnu,ze ma robit nebudu, lebo som o mesiac skor, a ja som prezivala vsetok stres pred vrtanim, lebo mali mi robit taky komplikovany kaz...no som myslela ze ma drbne... ze mi to mohla povedat hned, ako som jej dala karticku poistenca.
@sofhia no po tom čo som ja porozprávala manželovi, že ako sme všetky za volantom už také nesvoje, tak na mna vypleštil oči, a že či to neni niekde v zákone, že tehotné by nemali šoférovať od určitého štádia tehotenstva,,,bo neštastie sa stane ani nevieš ako.
ja som doma od 1.oktobra,,som zvedavá ako za ten rok osprostiem,,bo ja chcem íst po roku zase do roboty 😖
ja teraz este nemám náladu nakupovať na vianoce,,ja to vyriešim potom tak, že maleho nechám segre alebo mame a ja si pôjdem po nákupoch,,,hm,hádam to bude také jednoduché,,len musím dopredu vymyslieť že čo kúpiť, aby som išla na istotu

@peha81 presne tak tu tasku !! 😝 😝 dufam ze sa ohlasis,ze je zbalena 😀 dobruuu 😉