icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

e.l.i.e.n.k.a
14. okt 2010

@weverka11 ok, keby si aj meskala chvilku, poviem, ze prides 🙂 pa

ponyxx
14. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a tak zase je ta materská za 4 dni, nič veľkolepého som nečakala

@chiarra8 nám ta doktorka na prednáške spomínala, že sa robia odbery babatku, na nejaké strašidelné lekárske výrazy 🙂 a že to keď nedopadne dobre, tak výsledky posielajú pediatrom a oni to potom riešia ďalej. Aj nás vyvrátila z omylu o účele prvej návštevy lekára doma. Vraj je to o sociálnych podmienkach v akých je bábatko 🙂

pepinka79
14. okt 2010

@bamarama82 drobky robím miesto slížov,je to rýchlejšie 🙂 do hlbokého tanierika si vysypem hrubú múku a dám tam jedno vajíčko a osolím a prstami tak do toho vajíčka vmačkávam tú múku až je z toho také tuhšie cesto skoro ako kamen a potom ked je polievočka uvarená tak to cesto nastrúham do nej na hrubo 🙂 moj to zbožnuje viacej ako slýže 🙂

chiarra8
14. okt 2010

@bamarama82 aj ja si prosim receptik na vyzivku.. dakujeeem 🙂

chiarra8
14. okt 2010

@ponyxx no len nech dojdu 😀

pepinka79
14. okt 2010

@ponyxx doktorka má pravdu,presne v tom momente ako malého zo mna vytiahli ma oblial taký pocit úlavy až som nevedela kde som a čo sa to deje a ked mi doniesli malého ukázat hned ako ho umyli tak som na neho pozerala s takým neprítomným pohladom a skoro som zaspala...akurát to zašívanie ma zasa prebralo 😖 a to vstávanie bolo fakt že hlava sa točí brutálne som tiež potrebovala pomoc sestričiek až na druhý den som bola ako tak schopná sa sama o seba starat.... 🙂

ponyxx
14. okt 2010

nechce sa niektorej dožehliť plienky za mňa 😖 ? ja zaspávam, na žehliacou doskou 🙄

sofhia
14. okt 2010

@ponyxx to o tej Epi, co ti hovorili, mi hovorila ta kocka tiez, ze bola ako zfetena, ale ze hybala sa v pohode, aj ked sa o nu sestricky bali....no ako uz citam kade tade, aj o spinaly, aj o sekcii, tak naozaj kazdeho telo reaguje uplne inak.... cize...kazdu nas caka nieco ine.

sofhia
14. okt 2010

@pepinka79 ja sa obavam ze v tom, co budem mat prve po ruke, ked ma to chyti 🙂 mam sice vylozene tehu veci, kt. nosim na striedacku, ale ked neviem ci ta plodova voda bude odtekat postupne...tak asi si dam nieco skaredsie, ved to je fakt jedno, v com tam pridem. neviem preco mam taky blby pocit, ze ma to chyti v noci, lebo aj dost casto ma chytili kramy v noci....aj ked...idealne by bolo cez den.

bamarama82
14. okt 2010

@pepinka79 aha tak to sa vola aj mrvenka aj struhanka, a teraz uz aj drobky, tiez to mam rada. ja casto robim halusky do polievky.
@chiarra8 idem poslat

bamarama82
14. okt 2010

akosi tu nikto nie je , tak ja asi skoncim pri tych palacinkach

bonaquaba
14. okt 2010

@sofhia no to je asi najpravdepodobnejsie, ze to cloveka chyti v noci, ja som zatial rodila dve deti a pri obidvoch to prislo na mna v noci, takze som musela si volat sanitku a este aj mamu aby mal kto pri malom ostat a teraz dufam, ze uz bude manzel doma a on ma odvezie a nebudem musiet mamu zatazovat a kedy mas termin

bonaquaba
14. okt 2010

@bamarama82 mnam tie by som si dala 😀

peha81
14. okt 2010

jáj kočky konečne som tu...ani nechcite vedieť čo som dneska pojedla 😅 mám dáky žravý den,,no teda hlavne večer 😀
ja som dnes stihla navariť, požehliť plienky a to najhlavnejšie pobalila som si tašku do pôrodky 😵 aj ked tam este dáke veci chýbajú ten základ tam je,,tak sa teším,,budúci týzden pôjdem este dokupiť

weverka11
14. okt 2010

tak rodinka napapaná, práve odistli 🙂 ale uz som aj dost unavená teda 😔 este si dame s manzelom cajík slivkový, pozreme volaco v telke a pojdeme spat... Dnes tu veru do pol noci nebudem....

sofhia
14. okt 2010

@bonaquaba termin mam este "daleko" 24. 11, ale... kedze som mavala kratky cyklus, myslim, ze to bude skor.
a mala si aj dohodnuteho lekara, alebo si proste isla do nemocky s tym, ze ta niekto odrodi?

weverka11
14. okt 2010

@peha81 gratulujem k zbaleniu tasky, uz mozes ist rodit 😀 😀

peha81
14. okt 2010

@weverka11 joj,,nestraš,,ja chcem mať este 3 týždne klud 🙂 ja to dnes tiež vidím na skorú posteľ,,mnam čajík ..idem si aj ja uvariť

chiarra8
14. okt 2010

@bamarama82 dakujem, uz len nacistit tie jablcka 😝

bamarama82
14. okt 2010

mile dievcata, dakujem za tip jedla na dnes...ja kotim palacinky mnam mnam

bamarama82
14. okt 2010

@chiarra8 to je najhorsie to cistenie...

chiarra8
14. okt 2010

@bamarama82 ojojoooj 😝 😵 😵 to nam nerob.. taketo provokacne fotecky o osmej.. 😀

bamarama82
14. okt 2010

@chiarra8 ja som tiez zacala az o pol osmej, aj vcera zemiaky boli neskore... tak musite aj vy sa zmobilizovat...hihihi. mam prazdnu chladnicku tak neviem cim sa dokrmim o dve hodinky

bamarama82
14. okt 2010

kde su vsetci???

jenta
14. okt 2010

@bamarama82 poprosím ťa aj ja o ten recept na detskú výživu 🙂
Tak baby ja som bola dnes u pediatričky sa opýtať, či nás vezme. Povedala, že jasné, že podľa ulice aj tak patríme k nej. Je síce staršia, ale veľmi milá bola. A jej sestrička je od nás z vchodu, to bolo aké prekvapko 🙂 Vraj sa máme ozvať, keď porodím. Tak som rada, že to mám z krku.

bamarama82
14. okt 2010

aj ja som bola vcera u pediatricky sa opytat na mimi ako s prehliadkou, a bud sa tam mame zastavit ked pojdeme z porodnice alebo ked budem moc unavena pridu nas pozriet domov
inak do ktorej poistovne potom dieta nahlasite? ma niektora nejake vyhody napr. bezplatne nejake speci ockovanie alebo podobne?

bamarama82
14. okt 2010

@jenta poslala som

jenta
14. okt 2010

@bamarama82 ďakujem moja 🙂
No my dáme asi do všeobecnej, lebo sme v nej obidvaja. Ani neviem, či má nejaké špeciálne programy pre detičky. Idem pozrieť 😉

bamarama82
14. okt 2010

@jenta potom daj vediet, mne sa zdala dovera trosku lepsia, neviem preco... ja ked som potrebovala nejake vysetrenie vsade sa ma pytali aka som poistovna a ked som povedala vszp tak tam ze sa dlhsie caka lebo neplatia a td

peha81
14. okt 2010

@bamarama82 my dávame malého určite do dôvery,,sme tam obidvaja s manželom,,a ked uz ste rodina (teda minimálne 3) tak sú tam nejaké zľavy,,kukni na ich stránku,,nám to prislo dokonca aj domov, kedze sme tam obidvaja 😉