November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@e.l.i.e.n.k.a tak zase je ta materská za 4 dni, nič veľkolepého som nečakala
@chiarra8 nám ta doktorka na prednáške spomínala, že sa robia odbery babatku, na nejaké strašidelné lekárske výrazy 🙂 a že to keď nedopadne dobre, tak výsledky posielajú pediatrom a oni to potom riešia ďalej. Aj nás vyvrátila z omylu o účele prvej návštevy lekára doma. Vraj je to o sociálnych podmienkach v akých je bábatko 🙂
@bamarama82 drobky robím miesto slížov,je to rýchlejšie 🙂 do hlbokého tanierika si vysypem hrubú múku a dám tam jedno vajíčko a osolím a prstami tak do toho vajíčka vmačkávam tú múku až je z toho také tuhšie cesto skoro ako kamen a potom ked je polievočka uvarená tak to cesto nastrúham do nej na hrubo 🙂 moj to zbožnuje viacej ako slýže 🙂
@bamarama82 aj ja si prosim receptik na vyzivku.. dakujeeem 🙂
@ponyxx doktorka má pravdu,presne v tom momente ako malého zo mna vytiahli ma oblial taký pocit úlavy až som nevedela kde som a čo sa to deje a ked mi doniesli malého ukázat hned ako ho umyli tak som na neho pozerala s takým neprítomným pohladom a skoro som zaspala...akurát to zašívanie ma zasa prebralo 😖 a to vstávanie bolo fakt že hlava sa točí brutálne som tiež potrebovala pomoc sestričiek až na druhý den som bola ako tak schopná sa sama o seba starat.... 🙂
nechce sa niektorej dožehliť plienky za mňa 😖 ? ja zaspávam, na žehliacou doskou 🙄
@pepinka79 ja sa obavam ze v tom, co budem mat prve po ruke, ked ma to chyti 🙂 mam sice vylozene tehu veci, kt. nosim na striedacku, ale ked neviem ci ta plodova voda bude odtekat postupne...tak asi si dam nieco skaredsie, ved to je fakt jedno, v com tam pridem. neviem preco mam taky blby pocit, ze ma to chyti v noci, lebo aj dost casto ma chytili kramy v noci....aj ked...idealne by bolo cez den.
akosi tu nikto nie je , tak ja asi skoncim pri tych palacinkach
@sofhia no to je asi najpravdepodobnejsie, ze to cloveka chyti v noci, ja som zatial rodila dve deti a pri obidvoch to prislo na mna v noci, takze som musela si volat sanitku a este aj mamu aby mal kto pri malom ostat a teraz dufam, ze uz bude manzel doma a on ma odvezie a nebudem musiet mamu zatazovat a kedy mas termin
@bamarama82 mnam tie by som si dala 😀
jáj kočky konečne som tu...ani nechcite vedieť čo som dneska pojedla 😅 mám dáky žravý den,,no teda hlavne večer 😀
ja som dnes stihla navariť, požehliť plienky a to najhlavnejšie pobalila som si tašku do pôrodky 😵 aj ked tam este dáke veci chýbajú ten základ tam je,,tak sa teším,,budúci týzden pôjdem este dokupiť
tak rodinka napapaná, práve odistli 🙂 ale uz som aj dost unavená teda 😔 este si dame s manzelom cajík slivkový, pozreme volaco v telke a pojdeme spat... Dnes tu veru do pol noci nebudem....
@bamarama82 dakujem, uz len nacistit tie jablcka 😝
@chiarra8 to je najhorsie to cistenie...
@bamarama82 ojojoooj 😝 😵 😵 to nam nerob.. taketo provokacne fotecky o osmej.. 😀
@chiarra8 ja som tiez zacala az o pol osmej, aj vcera zemiaky boli neskore... tak musite aj vy sa zmobilizovat...hihihi. mam prazdnu chladnicku tak neviem cim sa dokrmim o dve hodinky
kde su vsetci???
@bamarama82 poprosím ťa aj ja o ten recept na detskú výživu 🙂
Tak baby ja som bola dnes u pediatričky sa opýtať, či nás vezme. Povedala, že jasné, že podľa ulice aj tak patríme k nej. Je síce staršia, ale veľmi milá bola. A jej sestrička je od nás z vchodu, to bolo aké prekvapko 🙂 Vraj sa máme ozvať, keď porodím. Tak som rada, že to mám z krku.
aj ja som bola vcera u pediatricky sa opytat na mimi ako s prehliadkou, a bud sa tam mame zastavit ked pojdeme z porodnice alebo ked budem moc unavena pridu nas pozriet domov
inak do ktorej poistovne potom dieta nahlasite? ma niektora nejake vyhody napr. bezplatne nejake speci ockovanie alebo podobne?
@jenta poslala som
@bamarama82 ďakujem moja 🙂
No my dáme asi do všeobecnej, lebo sme v nej obidvaja. Ani neviem, či má nejaké špeciálne programy pre detičky. Idem pozrieť 😉
@jenta potom daj vediet, mne sa zdala dovera trosku lepsia, neviem preco... ja ked som potrebovala nejake vysetrenie vsade sa ma pytali aka som poistovna a ked som povedala vszp tak tam ze sa dlhsie caka lebo neplatia a td
@bamarama82 my dávame malého určite do dôvery,,sme tam obidvaja s manželom,,a ked uz ste rodina (teda minimálne 3) tak sú tam nejaké zľavy,,kukni na ich stránku,,nám to prislo dokonca aj domov, kedze sme tam obidvaja 😉

@weverka11 ok, keby si aj meskala chvilku, poviem, ze prides 🙂 pa