November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@ponyxx no a veta mala zniet 😀 ze ja obvaram do makka az tak obalujem a vyprazam 😀 😀 😀 tak ani kava nepomohla, ale co sa da cakat, ked som spala asi necele 4 hodiny 🙄
@majulienka333 pochopila som ťa, neboj 🙂
@pepinka79 no tak to rada pocujem, lebo teda ja len zovsadial pocuvam co vsetko nebudem moct ked budem kojit...to je presne ako na zaciatku tehu,milion veci co nemozem jest a nakoniec podla mna ked to nie je vo velkom mnozstve, fakt sa moze skoro vsetko...tak aby som zacala nejake vanilkove sladkostky do zasoby nakupovat 😀
@majulienka333 no ja sa teda čokolády nevzdám... moja mama ked ma cakala aj kojila jedla len barilu a zakusovala ju rohlíkom - na kilá, ked sa to tak zobere, tak vlastne vymyslela resanky 😀 😀 😀 furt hovorí, ze preto mam také hnedé očiská 😀 a bola som hyperaktívne dieta 😀 a alergiu nemam! Vlastne mam, ale iba na zvieracie materské mlieko a to s cokoládou nemá nič spoločné 😀
@weverka11 ja som strasny strachoput v tomto, akoze kebyze sa jedna vyrazka vyhodi, tak to bude hned panika, no a kebyze to ma byt od cokolady, tak ja ju nebudem aj 2 roky...aj kavu som si prvu dala ked som bola na konci 5 teho mesiaca 😀 a to som pred tehu pila aspon 3 denne 😖
tak som si spavila zas tú krupicu 😀 mnam mnam 😀
@majulienka333 každá sme nejaká a každá máme nejaké gény...ja som toto zažila s malým ked mal dva a pol roka,mu povyskakovali strašné také tvrdé vyrážky,som išla kožnej a prvé čo kázala bola dieta a žiadne čokoládové veci vlastne nič čo obsahuje kakao a citrusové plody,vraj to je to najhoršie pre deti do 3 rokov...tak a mal pravdu pol roka sme to liečili chúdatko moje ale zmizlo to a traz si u neho nato dávam pozor,ešteže mne sa to po sladkom nerobí 😀
@majulienka333 a s kávou som vysporiadaná bo mi prestala už na začiatku chutit a teraz ked som si ju dala pred mesiacom tak mi spustila také kontrakcie že som bola pripravená na odchod do porodky taký silný tlak v konečníku že som sa nemohla pohnút...radšej už neriskujem a aj moja mama mi vždy vravela že to vyvoláva kontrakcie a že ku koncu by sa to nemalo...ale tak ked chutí tak tažko sa jej človek vzdá však 😀 ja už len kapučínko 😀
baby ja krupicu nemozem ani vidiet 😝 ale prajem vam dobru chut 😀
ďakujem 😀
caute kocky, kolko ste toho zasa vela popisali.. 🙂 my sme dnes spali fajnovo, akurat cikpauzy boli.. inak ja vam normalne zavidim tych poslickov.. ja by som ich uz chcela, kedze by som podla terminu mala ako jedna z prvych novembroviek rodit 😉 a nist.. asi sa v brusku malej zapacilo a nechysta sa tak skoro von.. no som zvedava, v pondelok idem do porodnice na kontrolu, tak som zvedava co mi povedia.. tych poslickov musim mat ci je mozne, ze dojdu hned prave kontrakcie..? 😕
ahojte žienky, nooo ja som sa dnes zničila 😒 , konečne som poukladala veci pre malú do skrine, tým sa uvolnilo miesto v našej skrini, tak tiež už som potiredila veci a už keď som bola takto rozbehnutá, tak som sa pustila do upratovania, tak mám všetko upratané a zajtra mááám frei 😀 ...len poobede som dostala také bolesti do krížov, čo mi prechádzali až do podbruška potom to pomaly ustúpilo a o takú pol hodinu zas a teraz sa už nemôžem vôbec pohnúť...tak mám nohy vyložené na stole a snažím sa vás dočítať 🙂
@nika147 juuuuuj, tak to Ti v dobrom zavidim 😉 mne sa podarilo ozehlit vsetky oprate vecicky, ktorych nebolo malo, a stihla som si akurat tak este navarit a teda tak provizorne upratat, ale chcelo by to este povysavat a zmyt podlahu....ale s tym vysavanim pockam asi radsej na muza 😎
tuším som si tej krupice urobila málo, ešte jeden tanier by som zvládla 😀
@weverka11 to ti tiez nezavidim , vsimla som si na nasom vajicku, ze su tam take nasivky ohladom bezpecnosti, no nic moc, a spomenula som si, ze bol niekto na koniku, kto to chcel dat dole 🙂 hm, co s lepom, aby si to neznicila uplne...skusala si hladat rady na nete? ja som obcas celkom dobre odporucania nasla na www.nanicmama.sk
@peha81 ja viem ze mam cas, ale...ja som vzdy radsej pripravena, a moj muz by nezbalil ani prd...chcem to mat vyskrtnute, ze spravene, vies, dobre mozem upratovat, a varit, a tak...ale to ma az tak nebavi. 😉 a uz som spravila take, ze mam tie veci na kope v hale, a to vyzera strasne, tak ich chcem supnut do tasky, akurat ze ja mam bud batoh alebo kufor 😒
@bamarama82 ty tak velmi rada varis? waw, inak tych chlapov svojich rozmaznavate, zeny 🙂
žienky končím..dovi dopo 🙂
@bamarama82 toho tvojho havina som nikde nemohla najst, ale nasla som fotky vybavicky, .....mate toho pozehnane 🙂 vsetko krasne veci, a fotku teba aj manzela s kocikom, ste zlati, a taki mladi. 🙂

@weverka11 joj ja som tiez rada ze moj uz je vycviceny odpovedat, ze "este sme sa nedohodli" 😀 lebo zase riesit dilemu mena, to uz nie 😖