icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

bonaquaba
16. okt 2010

@peha81 nevadi aspon pes bude mat co jest ale zoskrab to zhorene a vychutnaj si zbytok

bonaquaba
16. okt 2010

@kraviatko ja si to iste kazdy den vravim a stale nic a ked to na mna pride necakane tak sa uz vidim ako hrabem po skriniach a zhanam potrebne veci 😉

weverka11
16. okt 2010

tak sme boli s manzelom na obede v restike a chytili ma tam poslicky... Ani som nedojedla... Uz to teraz prestáva, ale zacinaju byt akesi castejsie....

bonaquaba
16. okt 2010

@weverka11 to sa mate, ked siidete do restiky a ja len na domacej strave, dnes som varila bryndzaky, ale akosi mi nesadli, este keby mi ich niekto iny uvaril tak si pochutim ,ale takto velmi nie, a co ste si dali dobreho

bonaquaba
16. okt 2010

baby inac chem sa vas spytat ako sa tu prihlasuje do mimibazaru, ked chcem nieco predat neviete mi poradit
ako to funguje, di k moc

weverka11
16. okt 2010

@bonaquaba hovadzí vyvar, spageti carbonara - tych som zjedla tak asi stvrt porcie - iba som ich poprplala a puncovy rez -ten som dala celý 😝 ale ako hovorím, skrúcala som sa tam ako paragraf....
Tu na MK som este cez bazar nepredavala, ale cez mimibazar.sk ano, tam som si zaplatila clenstvo, a potom normalne nahrala foto a hotovo... Dá sa aj bez zaplatenia clenstva, ale vtedy sa ti tvoje foto nedostanú do hlavného menu, iba ak si ťa niekto naklikne....

peha81
16. okt 2010

jáj, baby nič nerobím,tak sa mi nechce,,iba som upiekla tie kolače a toť vsio,,este chcem dat doporiadku postielku a pozmyvať podlahy,,,ale taaaaaaaak sa mi nechce,,,idem sa naobedovať,ked to tu spomínate,,aspon budem mat výhororku prečo tu ešte sedím 😝

weverka11
16. okt 2010

@peha81 ani nehovor, ja by som mala tiez povysavat a umyt dlazky, ale tiez sa mi nechce... Najlepsie to vymyslel moj manzel!!!! - doviezol ma domov, vyhodil pred bytovkou a ide sa na futbal. Nie na jeden ale na dva!!! Dnes tu hraje Trnava, tak si to nemoze nechat ujst....Dojde domov az o osmej vecer a ja sa tu mozem aj zblbnut sama! som na neho nasrana... 🙄 🙄 🙄 A to ma zajtra zas zapas, takze zasa bude celý den v prdeli...A vcera mal trening a dosiel o osmej vecer!!! 🙄 🙄 🙄 🙄 fúúúúúúrt len futbal! Ja by som to zakázala!!!!

camilla_1
16. okt 2010

nerada vam skacem do debaty 🙂 ale pije niekto malinikovy caj?

peha81
16. okt 2010

@weverka11 no to ti verím,,údel manželky futbalistu,,,,môj je zas v robote od 14.00 a končí večer o 22.00 a mi už oznámil, že dnes ho nemusim ani čakať, že idu s kolegami si dakde sadnúť 😠 ,,a mne vždy povie,,ved oddychuj,nic nerob, ved netreba,,,no neviem ako by to tu vyzeralo kebyze tu nic nerobím,,chlapi proste robotu nevidia,,ono sa to upratuje asi samo všetko 🙄

weverka11
16. okt 2010

@camilla_1 este nie, malinikovy caj vyvoláva porod, nie???

@peha81 a mna uplne vytocí ked mi povie, ze vsak ty si cely den doma a nič nerobíš!!!!!!!! to by som ho roztrhla jak žabu!!!!! hlavne ze som mu vcera hovorila, ze je treba okná umyt!! jednym uchom dnu druhym von! Ale pockaj, zajtra mu nalozím a bude drhnut este pred zapasom, bude to mat ako rozcvicku! nech si nemyslí, ze ja budem na stvrtom poschodí v deviatom mesiaci umyvat okná 🙄 🙄 😠 jezis ja som dneska ale zláááá 😠 😠 😠

bonaquaba
16. okt 2010

@weverka11 no niekedy cloveku ani v restikenepasje jedlo a ta platba na bazare ako funguje ako sa toplati kartou ci ako si toplatila to clenstvo

bonaquaba
16. okt 2010

zenicky vy mate aspon chlapov doma, to ja mojeho vidim raz za rok, borobi v zahranici a uz sa tesim, bo zajtra pride domov, tak to mame sviatok 😅

camilla_1
16. okt 2010

@weverka11
no prave citam ze ulahcuje porod , porodne cesty budem mudrejsia asi ked sa spytam lekara 😖

weverka11
16. okt 2010

@bonaquaba http://www.mimibazar.sk/hvezdy.php tu to más popísané. to najlacnejsie je tusim za nejakych 7 eur na 3 mesiace a mozes tam mat 100 fotiek, teda aspon to tak byvalo, precitaj si

bonaquaba
16. okt 2010

@weverka11 dik moc idem to nastudovat

weverka11
16. okt 2010

@camilla_1 no ved, lebo bylinky, su bylinky, aby ti nejak skorej nevyvolali porod...Viem ze baby jedli aj lanove semeno ci co, ale este som to nestudovala veru...

@bonaquaba jeeej, to zas ja ked aj na neho nadavam, rok by som teda bez neho nevydrzala. To ti teda nezavidim... A to budes teraz aj s babatkom sama, ci sa manzel vracia na trvalo? My sme boli najdlhsie od seba 3 dni a to sme spolu 8,5 roka...

camilla_1
16. okt 2010

@weverka11
veru,radsej sa popytam Dr. bude to istejsie

lennka79
16. okt 2010

@camilla_1 ešte nie, máme čas, aj keď píšu že ho môžeš piť od 36 týždňa radšej ešte počkám aspoň do 38 týždňa

camilla_1
16. okt 2010

@lennka79
ano aj som myslela ze ked tak az od toho 38tt, u mna sa zatial ani poslickovia neukazali tak som zvedava ze co dalej...

peha81
16. okt 2010

@weverka11 ešte ma napadla jedna príhoda s futbalom,,,to aby som ta potešila 😀 ,,,kolega je tiež futbalista, a jeho manželku to chytilo akurat ked hral zápas,,tak mu to tréner, zhodou okolností aj jeho svokor povedal až po zápase, že manželka už rodí,,aby dohral zápas 😀 futbal nadovšetko!! 😉

lennka79
16. okt 2010

@weverka11 neboj keď sa narodí bábo tak bude doma. Ja ti verím že ti je dlho môj je tiež často mimo domu a samej mi tu hrabe, Veronika(dcéra) je cez víkend väčšinou vonku a aj keď je doma nemôžem chcieť aby sedela pri mne.

weverka11
16. okt 2010

@peha81 ved aby to tak nedopadlo aj u nas! Baby ja uz mam tie poslicky vyse tyzdna... uz som stráááásne nevrlá...
my sme mali skotnú suku pudlíka a takto jak ja vyzerala den pred porodom 😀 , normalne som si na to rano o pol piatej, ked som cumela zas na bednu spomenula a to uz je sest rokov nazad 😀 😀 ... Aj ona si chystala hniezdo - ja som vcera chystala postielku a mam furt potrebu upratovat.... ona fucala a furt chodila nervozna - uplne jak ja a potom vecer zacala mat stahy - jak ja vcera 😀 az na to ze ona rano o pol siestej porodila.... chvala bohu ja nie 😝

weverka11
16. okt 2010

@lennka79 no ved to dufam. Ja viem, ze má toho dost, ale dnes som hrozne nervozna a tak by som bola rada, keby bol doma a trebars by sme isli volaco kupit pre mimi, by som sa trosku aspon skludnila, ale ked som celé dni doma a v sobotu zas a v nedelu zas a este mi aj auto zobral!

peha81
16. okt 2010

@weverka11 kašli na upratovanie,,este vydrz 3 týzdne aby bolo bábo ok,,mne uz chýba iba 1 týzden a máme ho ok,,ale aj tak dúfam ze tam vydrží čo najdlhšie

lennka79
16. okt 2010

@weverka11 mňa zase ten môj volá na nákupy a mne sa tak veľmi nechce ale asi budem musieť isť lebo pohyb treba a dnes som toho veľmi veľa nenarobila. ja už chodím po tých obchodoch len z dlhej chvíle už máme toho dosť a on by len kupoval a kupoval

weverka11
16. okt 2010

@lennka79 a šak ani ja uz nemam velmi co kupovat, to fakt len na rozptylenie, lebo som taká zdeptaná. este aj to pocasie vonku - no des...

@peha81 no ved dnes som toho vela nenarobila, iba riad umyla a odpocivam, idem si spravit čajík... ešte keby bolo niečo aspon v telke, ale nič....

weverka11
16. okt 2010

Dnes mi prislo samo na rozum meno Dianka, co na to poviete - Diana Malá??? Agáta Malá??? Dianka, Agátka..... Kurnik uz mi z tych mien sibe, ale nieco uz musime vybrat...

sofhia
16. okt 2010

@weverka11 mas krasnu vybavicku, som minule sacovala. preco si na ceskej stranke? nemozem ta komentovat ☹

lennka79
16. okt 2010

@weverka11 Počasie je strašné ty ozaj nemáš už čo kupovať pozerala som album máš toho dosť a všetko veľmi pekné. Agátka je krásne meno.