icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

weverka11
16. okt 2010

@sofhia to som sa omylom a uz to neislo prehodiť, ale mozes komentovat, nie? to som nevedela, ále to je jedno...Dakujem za pochvalu 🙂

sofhia
16. okt 2010

@bonaquaba no vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody, urcite aj deti.
hej, my budeme mat 1. - na slovensku som "starsia" prvorodicika 😀 najskor budeme vystrasene z porodu, a potom co s malickym doma. neviem ci sa podari byt tu mamine s nami aspon den, dva, je na tom zle s dovolenkou, a sice manzel je odvaznejsi, ze ved zvladneme, a on ma volno a bude mi s malou pomahat...no bude to vesele.

peha81
16. okt 2010

@weverka11 ja som sa pustila do tých podláh,,ale zatial jedna izba a kúpelka a mám dost,,tak som si sem prisla zas na chvilu posediet,,ale hádam na 2krát to dám 😅
takze ked máš priezvisko Malá, mne sa tam viac hodí Agátka,,to je pekné meno a neni také okukané, aspon zatial,,,my máme v prípade ze by sa dr. pomýlil tiež viacero babských mien v zálohe,,,chlapčenské naštastie len jedno 😵
ale u vás to vyzerá na chlapca,,,či???? 😉 a chlapčenské máte definitívne Kristián?

sofhia
16. okt 2010

@weverka11 aspon ze mate za sebou tie dychacie cvicenia, pomaha ti to pri predychavani tych poslickov, co ta chytaju?
a ten vas predporodny kurz je super lacny, az neuveritelne. skoda, ze je ta Senica tak daleko, isla by som, ale teraz sa mi nechce cestovat uz ani babicke na hrasne,....pri kazdom vstavani ma boli podvozok. a niekedy aj pri kazdom kroku, som bola hrda, ze doteraz som nechodila ako kacica, ale zial tusim uz zacinam.
a som sa ta chcela spytat, ak sa nenahnevas, a pamatas si, ze kolko ta stala ta hracia deka? ja uz som uplne mimo z tych cien... aj ked stale zvazujem, ci to kupit ci nie.
nie, ja nemozem komentovat tvoje veci, mi tam vypisuje, ze sa mam zaregistrovat.
Agata aj Diana je krasne meno. Agatka sa mi paci viac. prave dnes som bola s kamoskou , ktora ma malu Agatku, a nas pes bol z tej malej uplne namakko - 5 mesacny drobcek.

weverka11
16. okt 2010

@peha81 u nas to vobec nieje jasné, to je len moj subjektívny pocit, ze to bude chalan, ja som si vobec do siedmeho mesiaca nevedela pripustit, ze by sme mali mat dievcatko... Nie, ze by som dievcatko nechcela, ale proste mi to vobec nejak teraz nesedí 😀 A co sa tyka Kristiana, tak to je tatinova volba, s tym som sa iba zmierila....moje mená vobec nepresli, preto som z toho taka nevrlá, lebo mne sa páčia uplne ine typy mien Gregor, Svätopluk, Zachariáš, Jozef...

sofhia
16. okt 2010

@bonaquaba poslala som ti spravicku ohladom toho mimibazaru.

weverka11
16. okt 2010

@sofhia ten kurz je super, ale poviem ti pravdu, ked dostanem taky dobrý krrrrč, tak praveze zadrzím dych a to by sa malo naopak rozdychavat, takze mi to zatial moc nejde.... Nechcem klamat, ale ta dečka vyšla nejakych 7,5 eur, tie drobne si nepamatam - to som vyhrala na mimiaukciach. sice je taka ruzovo oranzovo zelena, skorej pre dievca, ale to je fuk.... Aj mne sa viac páči Agátka 😉

sofhia
16. okt 2010

@weverka11 no kazdy chlap ma svoje 😉 si to vedia obhajit....moj ma PC a bicykel. na biky sme chodili spolu, odkedy som tehu, tak sme sa boli previezt, ale uz sa mi dost zle sedelo toto leto a bala som sa , lebo sme sli po polnych, aj hrbolatych...a hoci bezne len tak nepadam, proste nechcela som nic riskovat.
a ked si nebola tehu si chodievala na fotbal s nim? inak vas je vela zo Senice a okolia, mozte sa stretavat, to mate super. 🙂

weverka11
16. okt 2010

@sofhia my sme tusím celá senica teraz tehotná 😀 😀 😀 detské ihriská a skolky budú nedostatkový tovar 😀 ale fakt, veeeelmi vela zien je teraz tehotných a vela mojich kamaratiek a znamych, rodina... Normalne ze babyboom 😀

sofhia
16. okt 2010

@lennka79 jeeej, tak mi pozicaj svojho manzela, ked rad kupuje a kupuje a beha po obchodoch., a co rad kupuje?
ja musim toho mojho nasilu tahat do obchodu, aj ked mu nieco treba. on rad kupuje cez net....tak oblecko pre neho riesim tak, ze kosele, tricka si trufam, kratasy, ked som nebola tehu, a este na zac. vztahu som bola stihlejsia, tak som si vyskusala a bolo mi dobre...nesmej sa, on ma 60 kg, a 180 cm 😉

sofhia
16. okt 2010

@weverka11 inak ja som mala pocit do 7 mesiaca, ze to bude chlapec, aj vsetci mi to tvrdili - podla tvaru bruska, ze som neoskaredela, a pod...tie povery, a neviem co, ze som akosi bola v tom chlapcovi, a drobec sa stale tak otacal, ked sme boli u lekara, ze az v 7. mesiaci mi povedal, ze budeme mat slecnu, ci dokonca v 8? no cca mesiac dozadu...a odvtedy som uz kupila par ruzovych veciciek.
a ako sa drobcovi prihovaras? lebo ja uz len menom, tak dufam,ze nebude mat poruchu osobnosti., ak by to bol chlapec.
no aspon sa uz nestresujes, ked mas tych poslickov pravidelne 🙂 no dobre, ja viem, ze sa mi hovori, ale ja asi budem stresovat, ked nieco budem citit....

peha81
16. okt 2010

@weverka11 ved viem, že to nemáte na 100% potvrdené,,ale už ti tuším aj viaceré baby okrem mna podla tvaru bruška-futbalky pisali, že to bude chalan 😉 v mojom okolí to tak bolo, že kto mal bruško dopredu vupučené tak chlapec a komu to viac liezlo do bokov tak baba,,,,inak s menami Svätopluk a Jozef by si u mna tiež nepresla 😅 my máme v podstate tiež kompromis,,mne sa páčil Tobias ale to mi mm zatrhol, tak máme Tomáša,,po nom,,ja odveký zástanca toho ,že mená po rodičoch teda nikdy,,,ale čo už, to meno sa mi velmi páči a nič lepšie som nenašla 😅

weverka11
16. okt 2010

@sofhia ja mu hovorim ty moje babatko 😀, ale vacsinou v muzskom rode 🙂 no ja som kupila iba jedno jedine dievcenské bodynko ružové, inak nič. Nejaké ružové veci mam po neterke a tie som zatial ani neprala 🙂 pre mna bude dievčatko veeelke prekvapenie, ale samozrejme sa poteším

lennka79
16. okt 2010

@sofhia teraz hlavne kupuje malému keby som ho nekrotila tak máme doma toľko zbytočností že by som aj tri deti odpelhala. 🙂 Uznaj načo sú nám troje značkové tenisky do 9 mesiacov a to chcel daľšie kupovať 😉

weverka11
16. okt 2010

@peha81 ved to mi vsetci praveze hovoria ze to bude chlapec, iba manzel jediný si myslí ze dievcatko 🙂

sofhia
16. okt 2010

@lennka79 waw, no ja som nekupovala ani nohavice pre drobca do 3-6 mesiacov, lebo mne pridu overaliky a bodicka najpraktickejsie. a tenisky....no budete stylovi. urcite to bude vyzerat super. 🙂 ale je to strasne milene, ze tatino tak chce zasobit malickeho. nech kupi radsej tebe, tebe sa zidu viac. 😉

lennka79
16. okt 2010

@sofhia ja som si kúpila tiež dvoje tenisky ja to veľmi nenosím ale teraz keď som tehotná tak je to najpohodlnejšie. ja som zvedavá kolko krát ich bude mat malý obuté 🙂 mi máme aj nohavíc dosť. pozri do albumu a to nieje všetko 😉

sofhia
16. okt 2010

@lennka79 no teeeda veciciek mate pozehnane, a to do akej velkosti ?

no idem uz nieco opat robit, uz sa mi tu zle sedi, musim zmenit polohu, a drahemu som slubila palacinky, minule ste mi na ne robili chute 🙂

lennka79
16. okt 2010

@sofhia to je tak maximálne do jari a na leto musíme kupovať všetko nové nič väčšie sme nekupovali 😉

weverka11
16. okt 2010

tak som sa pusila do poslednych uprav detskej. Prebalovací pult som dala do kupelky (vobec sa mi tam akosi nehodí), inak otočila postielku, komodu.... Uz mi hrabe... zistila som ze mam v kupelke malo poličiek a v detskej by sa mi tiez nejaké hodili, musím to nejak zorganizovat...

lennka79
16. okt 2010

@weverka11 dávaj pozor moc sa nenaťahuj aby sa ti niečo nestalo radšej oddychuj

luckaar
16. okt 2010

@weverka11 ahoj, citam, ze si zo senice...mas uz vybrateho lekara pre babo?

weverka11
16. okt 2010

@luckaar ahoj, no dalsia Senicanka, pozrime sa 😀 lekara este nemam dohodnuteho, ale chcela by som ist k dr. Šulekovi, v pondelok mu budem volať, či nas zoberie

weverka11
16. okt 2010

kurňa už to zas začíííína 😖 no poviem vám, ked budem mat takto často tie posličky ešte nejaké tri týždne tak poteš pánbuh.... 😲

luckaar
16. okt 2010

@weverka11 my este rozmyslame aj nad dr. Lidajovou, o nom som pocula ze je dobry...no neviem este, ale uz by sme sa mali rozhodnut

luckaar
16. okt 2010

@weverka11 ja som to asi este nemala...:(

weverka11
16. okt 2010

@luckaar aj ja som rozmyslala aj na Lidajovou, uvidim co vybavim v pondelok u suleka 🙂 inak o nic si nedosla, ja mam este termin daleko, takze som z toho neni velmi rada ze takto casto ich mam 😒 v pondelok idem na poradnu, tak uvidim co povie moj gynekolog

nika147
16. okt 2010

ahojte žienky, taaak už som tu 🙂 a myslela som na vás, naozaj, aj som vám odfotila tú tortičku, idem dať do albumčeku a aj my s manželom sme sa odfotili, vyzerám tam ako hroch 😀 ale napapanáááá 😀

luckaar
16. okt 2010

@weverka11 ale aspon by som zistila co ma caka "naostro"🙂 ja mavam iba take bolesti ako pri menzese, ale to je nic...

weverka11
16. okt 2010

@luckaar no ja si myslim, ze to s tymi origos kontrakciami este nema vela spolocného, ze to bude oooovela horsie 😕 ale toto je skorej dooost neprijemne a cítim tlaky a stahy, ale veelka bolesť to nieje