icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

bamarama82
17. okt 2010

@bonaquaba no a ked pride hned ma vytoci

bonaquaba
17. okt 2010

@bamarama82 tak si uzi nakupy, bo ked budes mat male takbudes musiet vsade s nim ist, ja sa teraz ani pohnut nemozem, ked neblaci jedno tak druhe a uz som v koncoch a stareho nikde hroza uz ma sere nacisto

bonaquaba
17. okt 2010

@bamarama82 to si viem predstavit, ja sa tiez na chlapa vzdy tesim, ked ideprist a len co otvori dvere hoposielam do sprchy, aby sa dal dokopy, ale on je lenivy a nic sa mu nechce akurat tak lahne do postele a kape a ja nemam byt unavena z dvoch deti?, ked somstale sama s nimi

bonaquaba
17. okt 2010

a moje krasne deturence len bzikaju mami podme von a mne sa tak chce v tej kose stepovat brrr zima, deti vydrzia vsetko ale co tam mam ja robit, hadam uz aj snezit bude

weverka11
17. okt 2010

@bonaquaba ja varím tak 2x do tyzdna vo velkom, pridu k nam na veceru svagrovci a svokra, alebo moji rodicia a potom naoplatku navaria oni a pozvu nas, takze my sa tak striedame 😀 to je vyhoda ked vsetci byvame v jednom meste 😀 ale niekedy sa ideme aj najest do restiky, ale to iba obcas 🙂
no keby som ja takto cakala na mm tak ma asi trafí slak, ale neboj o chvilku zastrngocú klúce v zámke 😀... sú tí chlapi jakísi gramblaví, ale zato som sa na mojom vcera úúúúzasne nasmiala 😀 ked isiel na futbal bolo mu zima, tak reku nech si dá moje elasťáky pod rifle, tak chodil potom po byte jak princ bajaja, iba určité partie mužské mu trčali, tak som sa na nom rehotala, to sa nedalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale co, jemu sa zalubili, ze jake su paradne bavlnené tak dneska v nich chodil celé doobedie, skoro som si cvrkla, fajnový bol 😀 😀 😀 😀 😀

bonaquaba
17. okt 2010

@weverka11 ty si nejaka vesela to sa mi paci, apson sa clvoek zasmeje, to si viempredstavit chlapa v elastakoch, ja ked malemu dam niekedy obtiahnute teplaky, tak mije smiesne a nieto este chlapa vidiet v nich a to mu boli aj dobre, tak mu kup pod stromcek bude sa vytesovat 😀 😀 😀 a ty tiez budes mat radost z neho, no sak aj ja byvam v jendom meste s celou rodinkou, ale my sa tak nepozyvame na obediky, bo to by moja rodina asi skrachovala, keby somtam ja nabehla s detmi 😀 a co dobre take varievas daj daky recept

weverka11
17. okt 2010

@pepinka79 a sak co, keby nas to chytilo obe, zavolame taxika 😀 idem nieco zjest, uz som aaaaz tri hodiny nejedla 😀 boze ja ked som takto sama doma len zeriem

weverka11
17. okt 2010

@bonaquaba ja vacsinou mäso, lebo moj muz je masozrút. A najviac sa mu zavdačím akymkolvek masom na šťave, tak to striedam - raz na porku, potom na hrašku, na leči na kari.... Do blba....Ale robievam rada aj omáčky - teraz cez tehu milujem obyčajnú zemiakovu - tu by som jedla aj kazdý den, alebo fazulovu, sviečkovú... Alebo ked ho mám mooooc rada, tak mu spravím guláš - to dokonca hovorí, ze robim lepsí jak ktokolvek druhý 😀 alebo kelový prívarok... Ale najlepsie je, ze ked sa ho opytam, co mám varit tak odpoved je: nič, alebo já neviem, uvar čo chceš! a to neznášam, mna potom nevie nič napadnúť

pepinka79
17. okt 2010

@weverka11 teda a ešte si odskočíme na disku ked to bude cez víkend 😀 no šak aby sme ešte za tie 4 týždne nepribrali 5 kilo,bo aj ja v poslednej dobe nič iné nerobím ako šrotujem 😀

bonaquaba
17. okt 2010

@weverka11 tak sa len najedz, ked porodis taknebudes moct vsetko zjest tak si to este teraz rychlo vychutnaj a inac spravy, ktore ti chodia sa zobrazuju automaticky,lebo mne nie ja musim preklepnut na nejaku stranku a potom ked idem spat tak az vtedy sa mi objavi, ze dakto nieconove pridal, neviem, ci to mam ja len taky blby pocitac or kazdemu to tak ide ale o tom pochybujem

bonaquaba
17. okt 2010

@weverka11 jasne ja to tiez mam rada, ked mi povie ze uvar co chces ale co uvarit ze. a inac zemiakovu omacku to je aka to som este nejdla a kel a take veci kupujes cerstve alebo mrazene a cim zahustujes maso a aomacky ked robis

weverka11
17. okt 2010

@bonaquaba to iste robi aj mne, a potom mi pridu aj 3 odpovede naraz! jakesi to je tu zblbnute, aj ja to musim preklikavat, neni to pocitacom

bonaquaba
17. okt 2010

@weverka11 tak aspon viem, ze nedrbe mojmu pocitacu, ale ten programje taknastaveny

weverka11
17. okt 2010

@bonaquaba zemiaková omačka to je uuuplne jednoducha, normalne uvaris na kocky zemiaky, nalejes tam potom mileko, ja davam aj smotanu a nechas zovriet. Ja potom k tomu davam oprazenú spekacku, alebo fašírku, proste ako prívarok, len to je take redšie.. Omačky zahustujem zapražkou, ale teraz mi strasne smrdí pri tehotenste, takze niekedy aj obyc. zatrepkou.. Guláš len zemiakom nastruhanym a maso na štave bud tiez zatrepkou, niektoré struhankou a niektoré skrobom, podla toho ake robim a co sa mi tam hodí... A kel aj vacsinu zeleniny kupujem cerstvu, lebo mame kusok od bytovky faj zelovoc...

peha81
17. okt 2010

caute kočky,,,kuknite čo som našla..ak sa vám bude chcieť čítať...celkom dobrý opis 😉
http://www.pvt.estranky.cz/clanky/porod-krok-za...

lennka79
17. okt 2010

@weverka11 s tým prívarkom si mi narobila chute 🙂 🙂 🙂

weverka11
17. okt 2010

@peha81 citala som 🙂 aj vy ked prídete k odstavcu o narodení babatka a ako vam ho daju na prsia slzíte,??? ja som strasne precitlivelá a ked vidím novonarodené mimi, alebo o tom cítam tak hned revem 😀

weverka11
17. okt 2010

@lennka79 aj ja som si narobila, tusim si zajtra spravím 😀

ponyxx
17. okt 2010

ahojte, ja mám dnes divný deň, malinké je od rána nejak moc pokojné 😨 Sem tam sa zamrví, ale určite to nie je bežný jav. Ráno na posteli ma aj dobre kríže poboleli aj podbruško dalo o sebe vedieť. Dúfam, že sa na večer krpec ešte rozkope. Dnes sme dali s mm aspoň spálňu do stavu v akej by som už mala fungovať s malinkým, postieľka pre mimi tiež pripravená. A máme už aj riešenie do kúpeľne na pohodlné kúpanie nášho krpáčika. Zajtra poradňa, tak som zvedavá, čo mi povie na tie pohyby 😒

ponyxx
17. okt 2010

@weverka11 no mi pohovor o citlivosti...keď sme boli na tej predpôrodnej príprave a keď začala doktorka vravieť presne o tých momentoch a o tom ako sa tatinko môže posadiť s bábom čelom k mamine, kým ju zašívajú 🙂 tak som si pripadala jediná, ktorá ma slzy na krajíčku. Som to maskovala smrkaním do vreckovky a akože si utieram špirálu.
A ostatne baby pohodičkaaaa
Ja podľa mňa budem béékať aj na pôrodnej sále, lebo ja revem zo všetkého 😀

weverka11
17. okt 2010

@ponyxx ja budem plakat urcite, mna to strasne dojíma

sarra6
17. okt 2010

AHOJTE baby my mame termin 2.11 budem rodit v Trnave. Je tu niekto taky kto bude rodit tiez v TRNAVE

peha81
17. okt 2010

@weverka11 ja sa už na tú fázu teším, a dúfam že to bude tak ako píšu, že už potom to šitie ti bude jedno a nebudeš ho ani vnímať a zabudneš od šťastia na tú bolesť,,,ja som zvedavá aké budem mať vtedy obdobie, bo raz revem zo všetkého a niekedy nič,,,ale skôr budem plakať, bo ked ma niečo bolí som strašne precitlivelá 😢

weverka11
17. okt 2010

@peha81 aj ja spolieham na to, ze psychika zafunguje a potom mi bude uz vsetko nepríjemné fuk... No nic, idem sa pokusit sa oholit, idem zajtra na poradnu, tak nech sa ma dr. nezlakne...

peha81
17. okt 2010

jáj, kočky este ma napadlo,,,majú teraz akciu v Metre na plienky Pampers...ak vám chodí leták tak tam sú také kupony na zlavu...pri kúpe 2ks...tak tie najmenšie 3-6kg 72ks za cenu 9,5e,,,tak ak máte cestu...podla mna velmi dobrá cena 😉

mikailla
17. okt 2010

caute zienky,ako tak citam,viacere sa citite byt same, nie len ja. Drahy celu noc maka,cely den spi,ked vstane je moj cas na domace prace a je vecer zas som sama. Do teraz mi to nevadilo ale teraz akosi zacinam zavidiet,ze poniektore mozte pokecat s mamou,s kamoskami, ist sa prejst s niekym hoc aj so psikom. Ja sa rozpravam cele dni s babatkom a zavse s kvetmi, este ze mam ich 😀 😀

majulienka333
17. okt 2010

Ahoj baby...konecne som sa dohrabala ku konikovi, som mala trosku rusny vikend to vyzera, ze som ani nestihla poriadne nic napisat...ale sledujem 😎 aby som nebola mimo 😀 inak dnes je asi taky nejaky, naladovo hormonalny den, ja mam pocit, ze sa kazdu chvilku rozplacem, ani neviem ze preco by som mala 😖

jenta
17. okt 2010

baby aj ja som dnes sama. Môj muž išiel na nadčas do práce od šiestej večer do šiestej ráno a tá naša psina stále len drichme 😖

majulienka333
17. okt 2010

Baby kupovali ste niektora monitor dychu? Ja sa tu hrabem po bazare, lebo teda v obchode je to fest drahe 😕

jenta
17. okt 2010

@majulienka333 ja som kupovala monitor dychu s vysielačkami v jednom 🙂 Mám ho v albume. Mala som ho vyhliadnutý už dlhšiu dobu, tak keď sme boli v UK tak som neváhala a kúpila ho 😉 Je fungl nový a vyšiel ma zhruba na 65€.