November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@suzik viesco, to su take blbosti, tam stací ak sa pomyli o 1cm a hned más 300g hore dole!!! Mne dr. povedal, ze to je akurát...
@bamarama82 ale prosím ta, to slubujú furt, ale ja to nepotrebujem, sak nech si dá v sobotu nejaké to pivko, to neni problem, ale nie teraz, ked ma mat nejaku zodpovednost!!! Doprdele ved ten 1 mesiac uz moze vydrzat nie?????
@nika147 lebo oni sú jak jedna tlupa vlkov!!! drzia spolu partiu aj keby sa neviem co malo stat... Najlepsie je, ze vacsina jeho "kamaratov" futbalistov je bud rozvedených, po liečeniach, samy gembler... Chvala bohu si to uz trosku uvedomuje, ale ako hovorím, dalo to roboty....
@alenka82 ano citim a riadny tlak 😉 doma to este ujde, ale v sobotu som bola na prechadzke s kamoskou, naozaj kratkej...a vracala som sa sama, a normalne som sa hambila, isla som pomaly ako babicka, ale zial rychlejsie sa nedalo. do min. tyzdna som mala pocit, ze chodim normalne...ale teraz uz sa mi ani nikam nechce.
@bamarama82 som bola dva krat a bolo velmi super...len podla mna tam vela zalezi ci tam mas rodinu a aku 🙂 este fakt netusime, ze kde by sme chceli byt, ale takto sme aj od nasich daleko aj od ich, a chceli by sme aspon s jednymi byt blizko 🙂
@weverka11 dalo to roboty, ale pozri, máš z neho vzorného manžela 🙂 veď nechodí stále v takom stave, či?
ozaj žienky, trocha intímna otázka a ešte k tomu poobede, ako ste na tom so sexíkom? 😀 ..u nás je to už trocha obmedzené, ale už mávam také chute, že už sa teším, kedy budeme môcť s mm si dať taký fajný sexík 😀 a najhoršie je na tom, že sa mi už aj o tom sníva 😀 😀 😀
@sofhia no nato asi fakt treba mat povahu, alebo odvahu alebo neviem co mi chyba 😀 ale dufam, ze raz sa prekonam...a na to prenasanie na doma a tak, to som chcela kupit to hojdacie kresielko, to aj na krmenie by sme neskor pouzili....a prinajhorsom kamoska ma vajicko ktore pouzili asi 5 krat, tak mi pozicia 😀
@majulienka333 😀 😀 😀 sponzor 😀 tak aka prezyvka pre muza,to asi pochytim od Teba 😀
@sofhia - tu v Uk je pocasicko ako na Sr akurat ze v noci nemrzne.... Tiez si mysli, ze to pocasie nam nepridava na nalade...a mozno sme vsetky v predporodnych depkach 😕 😕
@peha81 - a kde vsade ta vrbi? mna svrbi telo tam kde priberam,ci ze sa mi koza natahuje,ak to ma vrbenie ako pri kyahnach tak choj s tym....
Inak vas vasi drbci tiez kopu stale viac a viac? hovori sa ze uz nema tolko placu ale prd...ma praveze viac sili,nie len ze nemozem spat na bruchu a na chrbte uz ani na boku,lebo chce kopkat presne tak kde chcem lezat......
@weverka11 presne presne presne!!!! moj mi povedal, ked som nadavala ze ako pride do nemocnice, ci opity, ako mi tam pomoze atd, ze kym ti porodis ja aj vytriezvem. ma skoro rozhodilo
@majulienka333 a teraz byvate kde ked ste daleko aj od vasich? ci vas tam drzi praca?
@nika147 ja mam od zaciatku zakaz...ale pokusy boli. nalada u mna vobec nie. ale minuly tyzden sa mi inak chcelo
@mikailla vitaj... aj moja kopka hlavne vecer ked si lahnem na bok, tak zrovna to jej vadi...
@bamarama82 hej v BA sme kvoli praci...a nasi na vychode....za cele tehu som bola doma raz ☹ na zaciatku som cestovat nemohla, mi doktorka zakazala a potom sa mi raz podarilo s bratom na aute...sa fakt niekedy citim ako keby som zila v zahranici...
@mikailla ahoj, a ty si spinkala ešte na brušku??? mne sa tiež už zle spí na bokoch a na chrbte už mám zakázané spať ☹ a malá tiež by som povedala, že viac a viac kope a niekedy až bolestivo, ale teraz za posledné dva dni čosi sa jej nechce a včera ma tak preplašila, že od noci sa nepohla až do rána, keď v noci idem na wc tak vždy zvikne sa pohnúť a minulú noc nič,, vydržala som tak do pol ddeviatej a potom som ju šťuchala pokiaľ sa nepohla a až potom som bola spokojná a večer som mala pocit, že tancuje salsu 😀
@bamarama82 ďakujem, no Vandu sme vybrali tak náhodne, ja s dcérou, muž sa neangažoval, lebo on vyberal prvé meno pre dcéru, no my sme mali tri mená Katka, Vanesaíťa, Vanda.... a nakoniec to vyhrala Vanda 😀
@mikailla kludne to vyuzi 😀 to ja aj v obchode, ze moment, opytame sa sponzora, ci to schvali, tak sa zo mna smiali predavacky 😎 no a nad tym kopanim som tiez rozmyslala, ze vsade pisu, ze cim vyssie stadium tym ma menej miesta a menej sa moze rozhadzovat, ale tak podla mna mu to asi dost vadi, ze ma maly priestor 😖 tak hoc ako sa suchne hned je to citit, ale tesim sa ked sa pomrvi, lebo ked je klud tak potom dumam, ze co tam asi tak robi 😅 so spanim to mam asi tak, ze vcera som isla spat v noci o pol tretej, a od siedmej som hore 🙄
@suzik asi som to zle definovala,skor by som povedala ze sa hybe vela,ako pises Ty, niekedy mi slzy vyjdu,niekedy sa uplne prelaknem ked sa zaprie...ale nech len kopka... 😉
@bamarama82 no presne,tam kde chcem lezat na boku tam zacne ona kopkat.... da sa to prezit,ale ked mne tak pride luto,ze ci ju netlacim na tom boku,ze si nadavam,ci musim vobec spat... ☹
@nika147 nie nie na brusku uz dlhoo nespim ani na chrbte lebo mi potom vylezie malicka hore a vyvracia mi jedlo,uz za chvilku nebudem ani na boku,tak to len po sediacky 😀 😀 😀 jooj na sex sa ja tesim po porode,za cele tehu nic(3x) ale posledne dni ma chyta taka mania,ze drahemu perverzne rozpravam,chcem ho vyhecovat a on nic 😖 vraj ked sa "pipka" zahoji 😠
@majulienka333 😀 to sa mi paci 😀 😀 ci schvali sponzor,moj sponzor vela toho neschvali vacsinou to hodim do kosika bez opytania 😀 noo ale tak ako pises, ked sa chvilku nemrvi tak sa prelakneme, tiez potom stucham do nej ako nika147 pisala....
@mikailla no mna svrb väčšinou lava ruka, brucho,,tiez som to najskôr pripisovala tomu natahovaniu kože-teda hlavne na bruchu,,ale ruka začala len teraz nedávno a tam sa koza hadam nenatahuje,,tak proste cele telo si musim tak dako cele rukou posuchat,,,neviem ako to svrbi ked su kiahne,,to som mala ked som bola malinká,,,skúsim povedat najbližšie dokimu a uvidim čo povie.
nas krpcek sem tam vykopne nôžku, ale väčšinou sa pučí,,ja tomu tak hovorím,,ze sa našponuje cez celé brucho, vytrčí hlavu alebo riťku a chvilu tak vydrží 🙂 a potom zas nic,,ale niekedy ozaj sa začne tak mrvit a vlniť celé brucho,,tiez som si myslela ze uz to bude menej,,ale teším sa z toho,,bo potom mi to bude aj chýbať
@nika147 no aj mne sa posledný týžden začalo o tom snívať 😅 ale mm radsej nepokúsam,,predsa len uz sme blízko do finále
@mikailla aj ten náš drobec sa hmýri akosi stále viac a viac. Včera večer som myslela, že sa asi chce pretlačiť von, tak sa naťahoval a preťahoval pod rebrami. Na ľavej strane vystčil ritku a na pravej nožičku 😀 Som myslela, že ma roztrhne 😅
@nika147 u nás je to so sexom teda bieda. Ja na to vôbec nemám náladu a už ma to aj trochu štve kvôli mm 😖 Ale on je v tomto zlatý a vôbec sa nesťažuje. Ale som mu povedala, že začneme sexovať určite tak o tri týždne, aby sme uvolnili cestu pre malého, nech ide von načas 😀 Ja by som len nerada prenášala, už by som to najradšej mala za sebou 😔
@mikailla moja, môj keď odo mňa "niečo" chce, tak mi to niekedy naznačí tým, že mi pustí privat, ale len keď tam ide niečo normálne, jemné...žiadne drsné veci 😀 ...a keď je po všetkom, tak som potom smutná, že on z toho niečo má a ja zasa nič ☹ ale včera mi sľúbil, že po pôrode, si dáme spolu horúci kúpeľ, že mi urobí masáž a aj milovanie 😀 😀 😀
@jenta ono ide o to, že u nás tak nie je problém sa spolu milovať, veď to môžme aj tak len od zadu a aj to len na taký asi 1cm 😀 ale ide o to, že niekedy počas toho sa malá pohne a je to dosť blbý pocit, tak to kvoli tomu už radšej nechcem a mm som ani nepovedala, že by mu to nejako neprišlo ľúto alebo niečo také...
@mikailla jezis, ja mam posledny tyzden teda chut na sex! ale uz nechcem moc riskovat, aby sme to nejak nepopohnali 😀 inak aj mne sa sniva o sexe a uz mi asi hrabe, lebo je to s mojim vlastnym muzom 😀 😀 😀 😀 rano mu to vzdy porozpravam, ale dodám, ze uz pockáme este aspon tie dva tyzdne 😀 chudák zvesí uši a hotovo 😀
doprdeleeeee ja to uz serem!!!!!!!!! v tej nasej sprostej trube mi zhorela pizza!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 trafí ma šlak, cely byt vydymený!!!!!!!!! a to tam bola len 10 min!!!! prvé co kupujem z príspevku pri narodení dietata je nový sklokeramický sporák s el. rúrou, lebo tento má uz asi 100 rokov!!!!!! posledná stará vec v nasom byte
@peha81 podla mna sa aj na ruke moze koza natahovat 😀 zeny hocikde priberaju alebo sa nafukuju vodou,ale to podla mna sama uz vies,ci je to take strasne.... ked sa opytas dokiho tak potom nam daj vediet co povedal 😉 😉
@nika147 jeej tak ako nenapadne to naznaci,my private nemame 😠 😠 hlupe UPC 😀 ale ked nieco chce tak si sadne ku mne aj so servitkami v ruke a chapeme sa 😎 😎
@weverka11 no kym sa Ti sniva s vlastnym muzom to je dobreee !! 😉 😉 keby daky nadrzany cudzi frajer a ty otvoris oci a vedla teba milovany... ☹ stalo sa mi to a vycitky som mala ako keby som naozaj bola s cudzim....
baby myslite ze Vanesa je uz take caste meno ako Sofia?
@nika147 bozeee tak Vin Diesel !! 😵 😵 preco nie... hormony so mnou biju ako s pubertalnym chlapcom teraz 😝
@bamarama82 Vaneska je krasne meno,tiez som uvazovala nad nim,a ake si chcela Ty ? Vaneska tak velmi ficala pred 4 rokmi to uz su vsetko velke slecny. Poznas daku v okoli ? Ja vobec....

@suzik netrap sa, nahodou, ja som si vcera pozerala v knihe, a tiez sa mi to zda dost, ze v 39 tyzdni dieta 3.4 kg....ja som sa narodila 2.7 kg....a to by mi aj stacilo vytlacit, ziadne 4 kg hebiedko ☹ aj ked...no ked budem musiet, tak budem musiet. ja doteraz neviem kolko mala vazi, a som zvedava ci mi teraz v stredu povie, mam poradnu.