November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@sofhia waw paradne sa to cita uz len sa do toho pustit ale zbieraju sa mi veru slinky hlavne na ten bors, ozaj masko v nom krajas ci nechavas v celku?
co sa tyka tej fazulky aj ja taku preferujem, lebo ma nikdy nenapadne den skor klasicku namocit 😀 😀
a tu nasu kapusticku varil manzel - ono to malo byt povodne nedlo vepro zeli 😀 😀 😀 ale nidke nenasiel recept a knedlik sme zabudli kupit 😀 tak to bolo masko na cesnaku a rasci, zemiacky a kapustovy privarok. Ale bol urcite duseny a bol fantasticky, dokonca mi chutil viac ako od mamky a to je co povedat 😀 😀 😀 pssst ale jej nehovorte 😀
@cistko prezrad tu znacku tatarskej, a odkial ju mas, kt. chuti normalne ako kedysi? je to hruza, tolko vyrobcov a znaciek teraz , a nic moc....ked hladas taku chut, ktoru si pamatas 😉 si mi spravila chut na hranolky teraz.... 😲 musim povedat manzelikovi, sa dusoval, ake dobre hranolky robi, a za tych 4.5 roka co sme spolu mi ich este nespravil ani raz. diky za typ,aj ked....nezdravy, zijeme len raz, nech si male zvyka v brusku. 😉
inak obdivujem tie baby, ktore sa dokazu cele tehotenstvo vzorne stravovat, ziadne sladke, nic co by sme nemali...ja som napr. jedla aj zmrzku zo stanku, az kym sa tomu kamoska jedna co rodila v maji necudovala, ci sa nebojim, a ja ze coho? 😀
@sofhia aj my sme chodili plavat cele leto, potom mi kazal lekvar ten rosalgin kedze som mala cudne pocity 😀 😀 a odvtedy som nebola 😒 hovorila som si ze este pred sterom by sme mohli ist a akosi sa toho nahromadilo a sme nestihli a teraz sa uz bojim ... co ak nieco lapim? 😀
a po porode 🙂 tak tomu velmi neverim.....to mi bude luto zeby som ja sla plavat a chlapci by ostali doma to skor oni pojdu ja budem s babatkom a ked trosku babatko vyrastie budeme chodievat zase spolu ako pri Jakubkovi....len teraz enpamatam odkedy sme s Jakubkom chodili plavat.....
@cistko no taska k pôrodu: 1 balenie vloziek, toaletak, uterak, mineralku, doklady,,to je asi tak vsio,,este premyslim,,a taska na izbu: vlozky, toaletak, mineralku, uterak, zupan, nočna košela, hygienicke potreby pre mna a malinke, tampony do podprsky, podprsky asi 2ks, nohavičky obyč. a tie jednorazove, papuče do sprchy a po izbe,plienky, podlozky tie jednorazove, malemu deku, rukavicky, čiapocku, ponozky, latkove plienky 2-3ks, a zevraj aj šálka a príbor u nás,,tak hadam som na nic nezabudla 😉
@sofhia bola som kuknut ci zvysila 😀 😀 je to perkins tatarka podobna tej co byvala doteraz ale ze delikatessa 😉 mne teraz velmi chuti a paci sa mi na nej ze je taka husta ako niekedy ze musis tresnut lyzickou aby ti odletela z nej a celkom mi pripominal acasy ako ked som sa vracala zo zemiakovej brigady v rupsaku som mala nakradnute grule a oco nam na veceru piekol hranolky a mys me sa obzierali a priberali 😀 😀 😀
jaaj kocky, strasne rychlo tu bezi pri vas cas, dobre mi je tu, ale musim ist dalej upratovat. machrovala som pred muzom, ze upracem kuchynu, tak musim to dokoncit, a dam postavit aj zemiaky a vajicka na ten salat.
zasa toho popisete....aspon budem mat co citat.
skoda, ze ste vsetky tak zdaleka, by sme mavali stretavky...to by bola ina haluz teraz s bruskami. je sranda, ze uz som mala pocit, ze vacsie uz nemoze byt, a ono stale rastie. 😀
@sofhia dobry napad s tym menu 😀 😀 😀 nie som vegetarianka ale zjem len kuracinu,aj ked varim pre draheho gulas a omacky z bravcoviny (zajaca,kacku,morku nevarim ani jemu ) ja maso povykladam,ale teraz ako som tehu tak slintam po klobase 😀 to malicka si pyta 😀 😀
@cistko uz som sa nanho usmievala,ze ci nejdeme po kapustu 😀
@mikailla tie ostatne maska ti nechutia? alebo preco ich nejes?
inak ja som kedysi tiez nemusela vela kacicu, a hus...nemali sme to doma, ale raz sme boli s kolegami na husacie hody, a nedalo mi neochutnat....a odvtedy jem skoro vsetko. teda, to co mi vonia, raz sme skusali jahnacinu, ale asi to bola starsia baranina, a nie jahnacina, tak aspon pes mal hody. 😀
@sofhia uz dooost,lebo uz by som si dala aj salat s kaprom ☹ ☹ idem si urobit zoznam co kupit v obchode 😎 Nechuti mi to ostatne masko, kacku by mozno zjedol aj drahy,ale on nema rad ked varim iba jedlo pre neho,vzdy povie ze mam nieco z coho sa aj ja najem... 😀 takze vascinou kura 😀
baby ja mam zas kontrakcie, ale jakéééé 😲 jéééj, mam pocit ze sa mi podvozok rozbíja a do krížov mi to ide a do slabííín.... aaaa kurna to je neprijemne....... idem predychavat.....
@weverka11 ani neviem či ti závidím alebo nie,,,ja nič take nemám a pritom skoro o 2 týzdne skôr pôrod,,na jednej strane som rada, a na druhej strane ty sa aspon pripraviš na bolesti a mna to prekvapí,,,hm ale neviem či sa dá na to zvyknut,,asi radsej nech pridu len tie originál pôrodne
jáj,,kočky chaos....predo mnou 5 zoznamov... 😠 že čo do pôrodky, čo k pôrodu, čo dokupiť, čo pribalin neskôr, zoznam od dokyho,,fuuu,,zajtra snad dokupim posledne veci a cele to skopletizujem, zazipsujem a necham tak 🙄
Ahojte! Konečne vybavený papier,aby ocino mohol ísť snami rodiť.🙂 . Aj kufor zabalený. A úprimne vám poviem už by som aj išla 😀 .
Zeny prosiiim o radu a o nazor !!!! dam sem link kedze sa mi neda stiahnut obrazok a povedzte mi ci si myslite,ze ked ten kocik pride,ci bude mat farby take ako na obrazkuuu.....???? chcem ho vyuzit aj pre chlapca neskor,no podla foto je to taka hnedobordova ale bojim sa,ze ked pride ci na zivo nebude do ruzova ........

ja som k.o. asi si musim na chvilu lahnut...tak vas snad docitam nepiste vela