icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

sofhia
19. okt 2010

@weverka11 ako sa citis teraz? ci uz ta odviezli ? 😉 asi naozaj pojdes prva.... aspon vies ako to predychavat. ja nemam ani sajnu 😒 mohli by ste nam ostatnym dat rychlokurz cez net.

baritus
19. okt 2010

@mikailla ahoj! Podla mňa tiež je to skôr bordová. A ináč krásna farba. Ja som robila v detskom obchode a tam okrem ružovej všetky farby brali aj chlapčekom,ešte aj svetlo-fialovú 🙂

baritus
19. okt 2010

@sofhia Po to dnešnom kurze aj som múdra 🙂.Vraj dobre treba dýchať.Ale mám také tušenie že keď budeme tam,tak nato asi zabudnem 🙂

sofhia
19. okt 2010

@baritus kolko chodis uz na ten kurz? no moje dojmy z 1. hodiny kurzu neboli teda ze uplne super, na kolkej hodine vas ucili dychat?

weverka11
19. okt 2010

@mikailla @sofhia ale rozdychala, tie kontra boli nastastie take silné iba 3 a potom jedna uz slabsia a potom to uplne prestalo.... No, este aby som neisla ako posledna rodit 🙂 kamoska mala tiez poslicky uz mesiac pred porodom... Boze zeny, povedzte mi preco ma ten moj musi tak srat v deviatom mesiaci?????????? osem bol uplne uzasny a teraz ma rozculi kazdy den tusím.... Dosiel domov, isiel pre auto do opravy, potom mu zavolal kamarat, akurat sa stihol najest a uz utekal za nim!!!!!! Ja som celé dni doma a on na mna kasle! A ked som mu to vytkla (so slzami v ociach) tak na mna zacal hučat, že uz nejsom normalna, ze mi nacisto drbe uz 😢 😢 😢 a treskol dveremi a odisiel....

baritus
19. okt 2010

@sofhia My sme boli len dnes na hodinovom posedení s psychologičkou, a to vlastne len preto,aby manžel mohol ísť snami rodiť 🙂

bamarama82
19. okt 2010

@weverka11 hruuuza chlap jeden. a este su oduti co ich obmedzujeme, ze?
ja mam zas nervy, mala sa cely den nehybe, uz som taka nervozna z toho, neviem dokedy mam cakat alebo ist na pohotku

sofhia
19. okt 2010

@weverka11 moja zlata, ked aj mna ten moj rozculuje, podla mna za to mozu tie sproste hormony, ze revem pri kazdej moznej aj nemoznej prilezitosti. uvidis, o 2 mesiace, ci par sa nad tym spolu len zasmejete.
aj mna vytacaju kadejake chujoviny, teda nepridu mi to uplne chujoviny...ale komplikujem zivot hlavne sama sebe.
neviem co ti poradit, okrem toho, ze nie si v takom stave sama. ja tusim kazdy den vypustim par slziciek.

sofhia
19. okt 2010

@bamarama82 a ked si lahnes na chrbat? skusala si rozne polohy? neboj, bude to dobre, mozno sa ti to len zda, ja ju stale nesledujem....ale niekedy mam tiez taky pocit, ze dlhsie nic...tak si lahnem,a zacne. hlavne sa daj do kludu ty, lebo urcite citi tvoju nervozitu.
a chlapi....no co sme si nasli to mame, aj vychovali + tie nase hormony + teda neviem ako vy, ale ja sa citim ako velryba, a uplne obmedzena, ze sice som na MD ale nikam poriadne chodit nemozem, a hlavne byvam unavena, a aj to ma znervoznuje, ze by som chcela robit XY veci,a nevladzem.

sofhia
19. okt 2010

@baritus a ta vam hovorila ako mate dychat?

weverka11
19. okt 2010

@bamarama82 mne dr hovoril, ze malické nemusi aj 9 hodin vobec kopnut, ze uz aj dlhsie spinká... zato nase dnes robí cely den kotrmelce, este aj tie kontra teraz, cele brucho mam obolené... Je hnusný ten moj muz posledné dni @sofhia ja viem, ze som nenormalna, furt revem a chcem aby bol pri mne, ale co to je aaaz taka strasna obeta este mesiac vydrzat???? Ja si myslim, ze by mu to mohlo docvaknút... A to je na tom to najhorsie, ze zbytocne stresujem miminko a mne to tiez nepridava...

bamarama82
19. okt 2010

@sofhia sla som si poobede lahnut bo som bola unavena, tak ze malu odsledujem, vzdy sa hybe nemozem si nijak lahnut, a dnes nic, vobec v ziadnej polohe, nakoniec som zaspala a teraz som vstala a stale nic, neviem ako sa mam uz dat. vacsinou kope ked som na pc. tak skusam. idem sa skusit este na gauci pootacat, aj cokoladu som si dala nech ma energiu 😲

sofhia
19. okt 2010

@weverka11 ach tie vztahy. a takto si mu to aj vsetko vysvetlila? na rovinu, bez zvysovania hlasu a obvinovania zo sebectva? teda nechcem sa hrat na daku poradkynu... len viem,ze cim som viac na draheho tlacila, ze nieco chcem a chcem a chcem....tak on nie ze by chcel robit uplne naschval...ale citil sa obmedzovany a tlaceny niekde. tak mu to takto pekne povedz , ze ho lubis, a teraz viac potrebujes...a nechces ho pritom obmedzovat...
aj ja som sa par krat tak kvoli nemu vytocila, ale citim, ze blizim hlavne sebe a drobcovi, a hoci manzel ma lubi, proste on si kludne spi, a ja som nemohla....a trapila soms a.

bamarama82
19. okt 2010

@weverka11 pre nich to asi obeta je...
to moje male stale nic... ja uz som na prasky...

bamarama82
19. okt 2010

@sofhia oni to nechapu ani s krikom ani s kludom, tvaria sa ze hej a aj tak urobia svoje

sofhia
19. okt 2010

@bamarama82 ale taki boli predsa vzdy , nie? urcite sa nezmenili po svadbe, ci po rokoch 😒 aj mna na tom mojom vytacaju stale tie iste veci, a obcas ten negativny pocit prevladne....a druha vec su ocakavania, ze od nich nieco cakame, a oni to tak necitia, alebo maju ine potreby....a robia si co chcu. a my sme tie, co sa skor prisposobime a potom to vyzera, ze mi pre nich robime vsetko, a oni malo...

weverka11
19. okt 2010

@mikailla moja ten kočík sa u nas vola bebetto vulcano, najdes viacero odkazov aj na MK je diskusia o nom, tak skus mrknut tam, inak mne sa páči 😀

weverka11
19. okt 2010

@mikailla https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/kocarek-... tu je link, je to na ceskom konikovy

baritus
19. okt 2010

@sofhia Áno,že v prvej fáze do brucha a nie do pľúc.A keď nesmieš tlačiť tak máš dychať ako psík 🙂

nika147
19. okt 2010

@bamarama82 awoj, skús si troška pošťúchať bruško, nie silno, len tam, keď vieš, kde má nožičky alebo chrbátik..mňa naša tiež tak vyľakala v nedeľu a už som nemohla vydržať a som ju pošťuchala a ona sa mi potom pohla len tak jemne, ale pohla, určite spinkala a večer mi dala najavo, že je v brušku, mala som pocit, že tancuje salsu 😀 neboj, určite len spinká 😉

baritus
19. okt 2010

@bamarama82- ahoj ! mne kázala dr.keď necítim dlho bábo spraviť 10 drepov,že vraj to zabere.

peha81
19. okt 2010

@bamarama82 mna tiez napadlo, že ju skus troška poštuchať,,ona o chvilu začne,,ja som tak našho stuchala ked som isla včera spať,,,som to nesledovala cely den a vecer som si tak nevedela spomenut ze ci dačo robil tak som ho štuchla chvilu nič a potom sa pomrvil 😲

peha81
19. okt 2010

bože baby tí chlapi...môj dnes prisiel z nočnej rano o pol 7,,tak mu hovorim ze vecer som si čitala ze čo ma všetko čaka pri pôrode, ze ako mi má pomáhať a ze ja tam asi budem plakať od bolesti,bo uz vecer mi to bolo luto ze čo ma čaká a som začala slziť a on mi začal rozpravať vtipy,,ja ze ty nie si vôbec empatický a začala som riadne plakat a on stale vtipkoval,,a ze preco neni sympatický a hluposti,,a ja stále revala a revala 😢 ,,,a potom bol konecne ticho a sme zaspali,,,ale tak nemam rada ked ma nechape a robi si srandičky,,,a on ze chce aby som zacala mysliet na nieco ine,,,ale mne to teda v tom momente vôbec nepomáha 😒

danielita13
19. okt 2010

@bamarama82 neboj aj moj sa minule cely den nehybal uz som myslela ze rano pobezim k doktorke ale nad ranom sa zobudil a uz kopal 🙂

danielita13
19. okt 2010

ja som aj stuchala ale spachtos spal cely den az v noci sa prebudil, cely tato 🙂

nika147
19. okt 2010

@peha81 joooj, určite ťa chcel len rozveseliť a aby si prišla na iné myšlienky..? 🙂 môj mm tiež, keď vidí, že už idem plakať alebo už plačem ( z hormónov) tak vždy to obráti na srandu a mi povie za každým, aká si nádherná keď plačeš a zároveň sa aj smeješ....

danielita13
19. okt 2010

@peha81 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 asi ta chcel trosku rozveselit a odputat ti myslienky od strachu z toho co ta caka, ved vies ze chlapi su z inej planety ako my 🙂 🙂 🙂 🙂 tak nas obcas nechpu, ale ja chapem aj teba a este ktomu tie nase tehohormony 🙂 🙂

peha81
19. okt 2010

@nika147 ved ja viem ze on to myslel dobre,,ale niekedy chcem aby ma poľutoval,,ved sa potrebujem niekedy aj vyplakať,,je sice pravda ze kebyze ma začne lutovať a mojkať tak revem este viac,,,no uz je to za nami,,,som zvedava zaco budem revať najbližsie 😅

weverka11
19. okt 2010

nejaké sme vsetky rozcitlivené ☹ ten moj este domov nedosiel od kamarata... To je pravda, ze su z inej planety, dokonca si myslím, ze sú úplne iný zivocisny druh... Dnes mam pocit ze moj pes so mnou suciti viac jak moj muz...

peha81
19. okt 2010

ved toto kočky,,z inej planéty,,a teraz v tehu to plati dvojnásobne,,,a zevraj po pôrode sa plače prve dni este viac, bo sa ti zas odplavujú hormony,,,to bude slzave údolie,,,,uz aby sme sa dostali do normálu 😅