November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
k tym alergiam, aj som liecena od uplneho malicka, 3 rocna som bola uz na lieceni. minuly rok ma nasr...l moj alergolog, lebo furt len pokracoval v liecbe aj som mu spomnala, ze uvazujeme o tehotentstve a tak a on nic. lieky co sa maju brat 3-5 rokov, som brala uz 7.rok. ked som sa pytala co dalej, tak vzdy ze vsak sa rozhodnite ,.... kokso som mohla ist studovat medicinu, ked sa mam sama rozhodovat. no nic. tak som sa rozhodla a pred rokom som k nim dosla, ze rusim vsetku liecbu od toho dna neberiem ziadne alergo lieky. zatial som v poho, len teraz neviem, ci tam mam ist ze som tehotna a ze ak by sa mi cokolvek prihodilo tak ze co mam brat, alebo ako postupovat. ja k nemu s trasne nechcem ist. prip. nemate niektora dobreho alegologa/icku v Bratislave?
me5 - ja som preto prestala. Kvôli tomu že chcemem mimi...
a veľmi dobrá alergologička je na Dolných Honoch na námestí.. 😉
mas kontakt a skusenost?
skúseností mám a ten kontakt pohľadám... 😉
dr je síce na vozíku, ale je dobrá v tom čo robí.. prvý krát som mala pocit po dlhej dobe (vtedy ked som tam bola) že konečne lekár čo vie čo má robiť..
Ale to bol mj názor. Ale podľa toho koľko ľudí tam mala bola asi naozaj dobrá.
Ja som tam ale prestala chodiť po prvých 10 injekciách lebo sme sa so setrickou dohodli, že sa to neoplatí riskovať ked každý mesiac neviem či som alebo nie som tehu ..
hlavne ze sa lekar zaujima o pacienta, ja som mala brutalne jesitneho chlapa, ktoremu bolo vsetko ukradnute. cokolvek som sa opytala, tak len ze to je sanca 50:50 vsak povedzte ci to chcete a take keci.
len teraz by som asi mala ist sa nahlasit, ze som tehotna a ze nech mi prip. nieco predpise, aby som v pripade nudze mala po ruke.
kokso dnes som asi mala al.reakciu, tak som sa zlakla. ale ja nechcem brat ziadne lieky ☹
no mici netuším kde mám tie papiere hladala som teraz na nette a neviem sa jej dopátrať a dokonca ani na informáciách mi ju nenašli.. idem skusiť ešte tie moje papiere pohľadať...
Ahojte Vítam nové tehulky Som Vás nestihla ani prečítať
našlaaa soomm posielam do IP
diky moni. inac dolne hony, to je cca kde? toto nikdy neviem. 🙂
me5 - dolné hony sú smerom na galantu.. 🙂 neviem či ti to pomohlo ale neviem ako ti to napísať :-d
Gabi Super Gratulujem Áno počas PN ťa nesmú prepustiť A PN myslím do 7 dní treba poslať Misinn a ty nie si doma na RD keď chceš na PN?Som myslela,že si doma Monika krásny havo My máme labradora No a Sebastián pre mňa naj meno
http://maps.google.sk/maps?hl=sk&client=firefox...
skus toto otvoriť
tak ani to neskusaj
daj si goglee mapy a tam daj trojicné námestie 6
ono ti to presne ukáže kde to je 😉
a tam som mala svadbu 😀
ja uz idem domov o chviiilku 😀 😀 jupii
moni - cize sedia na trojicnom namesti. v IP nebola ziadna ulica, tak len preto sa pytam, sak prinajhorsom sa opytam sestricky na presnu adresu. 😉 este raz dik, zajtra volam.
inac dnes akosi malo piseme poobede
Misinn tak super Domka si aspoň oddýchneš
lubica prave ze ani nie lebo zajtra ideme do tatier tak musim balit, trochu poupratovat...a tak vies 😀 😀
cavte baby ste tu toho popisali. 😉 tak ja som dnes bola na prvej navsteve u midwife, vyse hodiny. Dostala som plno materialov o tehotenstve, plus aj samotna midwife mi toho dost povedala. sympaticka aj ma objala ked som si poplakala po dvoch neuspesnych pokusoch zobrat krv (som sa hanbila jak pes, ja normalne, co slzu horko tazko vytlacim 😕 ) potom mi povedala , ze ma nebude trapit a zoberu mi ju v nemocnici, ked pojdem na sono (asi 7.aprila)...tak som hovorim, ze co som ja z vesmiru ci co a mam ine zili?! vravim jej ci este raz neskusi a ona ze aka som odvazna 😀 😀 a podarilo sa!!do vsetkych nadobiek...viem znie to cudne alebo smiesne, ale mne zobrat krv je velky problem, vela krat som uz skoncila s modrinami po celych rukach...ale dobre to dopadlo..inak dnes som to oznamila aj sefovi, bol v celku mili aj nam pogratuloval..takze toto moj den..sorry som sa nejak rozpisala 😝
me5 - Trojičné námestie 6 😉
midsumergirl - 🙂
Midsumergirl supeeer Vidíš tak to nakoniec dobre dopadlo A aj v šéf v robote A ako si sa dohodla s tým očkovaním?
Misinn tak do tatier?Jej A čo idete si urobiť výletík?
nooo ideme trosku si oddychneme ..uz som tam nebola strasne dlho tak sa tam tesim 🙂 🙂 musim sa ale teplo obliect aby som neprechladla 😖
Ahojte,zas ste toho popísali,že ani nestíham čítať 😕
me5 aj ja som alergička ,teraz lieky zatiaľ neberiem,kedže bola zima ale asi budem musieť ☹ len sa musím dohodnúť s dr.
midsum - super, tak to mas za sebou.
misin - si to uzi a hlavne oddychuj
Juj no to hej Len sa obleč A riadne My sme tam boli v decembri Inak na víkend hlásia škaredo tak to dúfam nebude platiť My máme na pláne grilovačku tak počko musí poslúchať
lubi...jaaaj na to som aj zabudla, som sa rozhodla, ze zatial nie..

dikes, ja len v rychlosti, neskor to tu prelistujem, idem si zbuvnut na pol hodku lebo od 5.30 rana mam toho dost, este raz dakujem vsetkym... 😉 😉 😉