November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@e.l.i.e.n.k.a čo vieš možno sa ani nestihne nadýchnut a prezliect a budeš mat potom 😀
@ponyxx spiiis? 🙂
neboj, po porode vlasy zacnu padat aj same, takze nemusis ani trhat! 😀
@pepinka79 😀 ja hlavne dufam, ze moj nebude natacat nic 😎
@pepinka79 ja som mala v noci pocit, ze mi pomaly odteka plodova voda, len som si opakovala, ze este nechcem do nemocnice, ale asi to bol len vytok..ale ak by som to mala tak rychlo za sebou, tak nech porodim aj dnes na poradni! 😀 ja este stale rozmyslam aj nad Kyjovskou porodnicou, bola som sa tam pozriet, fakt super pristup personalu, pisala som primarovi reagoval hned v ten den, maju prerobene novorodenecke oddelenie, kazda porodna postel je v zvlast miestnosti, kde mas sukromie..uuuplne iny pristup s akym sa stretavam na Slovensku 😖
@kraviatko alebo nejaku krimošku a ja budem natahovat kontrakcie, az sa dozviem kto je vrah 😀
@majulienka333 len nech točí,nech všetci robia poctivo svoju prácu,to vieš doktor bude starostlivý ak ho budú natáčat 😀 ja som rozmýšlala že to dám aj do jojky do večerných správ 😀
@weverka11 potom musi chodit k tebe, ked Stano nebude doma 🙂 boze si bosorka sama sebe vyvestit porod? 😀 nemala by si vestit nam?! 😀
@pepinka79 no to bude tym, ze sa tlacím uz druhym tanierom paradnej zemiakovej omacky 😀 😀 prestalo mi byt zle a jupíííí do papania 😀 😀
@e.l.i.e.n.k.a ja to mavam tiez niekedy, tiez som sa bala, ze to je plodovka, ale dr. hovoril, ze to je taky vytok bezfarebny... Ale slipku nosim furt...
@pepinka79 aj tak ti nedovolia natacat cely porod, az ked sa maly bude driapat na svet 🙂
@e.l.i.e.n.k.a 😀 😀 😀
@pepinka79 vies co ja som tip, ze ani fotky ani kamera, kebyze na mna rodina netlaci, ani na svadbe by sme to nemali... 🙄 dost sa sama sebe nepacim za normalna nie to este v takej situacii 🙄 ....babatko nech si potom nataca aj foti 😎
@e.l.i.e.n.k.a ná kludne dojdi, mam omacku navarenú 😝 😝 😝 vyvestím ti z nej 😀 😀 😀 😀
@weverka11 ale ked mi ten vytok preserie aj slipovku, tak sa nadtym zamyslam, radcsej nebudem mysliet 😀
@weverka11 to sa da aj z omacky??? 😀 za hodku letim do Holica na poradnu, este sprska, udrzba a pááádim 🙂
@e.l.i.e.n.k.a nemysli, daj si deli... Sak co, mozno, ze ta to fakt chmatne dneska 🙂 niektorá to musi zacat 🙂 ale nee, nech tam este aspon dva tyzdne leňoši to krpaté 🙂
Baby 😕 inak dnes som sa tak suchtala do obchodu a vseliak mi bolo...a tiez som zrazu zacala rozmyslat nad tou plodovou vodou, ze kebyze mi teraz vysplechne to bude ina hanba 😲 akoze ja tiez nosim slipku, ale ked by mi mala odtiect naraz, ze spluch...tak to asi nezamaskujem uz nijak 😨
@e.l.i.e.n.k.a ty brdo,tak to je iná nemocka....tak nerozmýšlaj a chod tam ked sa ti zdá lepšia...skalická je taká masárska 😀
ja mám tiež taký výtok že niekedy sa zlaknem či to neni voda....ale po prvom viem že to je iné,mne začala odtekat o tretej po obede u kámošky lebo som išla cikat a už som docikala a stále niečo takým tenulinkým cícerkom tieklo tak som si dala slipovku a išla si ho domov a že pokial nedojdú kontrakcie tak nikam nejdem 🙂 došli až o pol jedenástej a tak som si ich rátala až do tretej ked boli každých 5 minut tak až potom som išla do porodky a aj tak ma doktor zprdol že ak začne plodovka odtekat okamžite treba íst do nemocky 😝 a aj tak som nerodila až v dalšiu noc bo som sa neotvárala...tak bodaj by sme to všetky mali tak že šup šup a vobec by mi nevadilo to odrodit aj v sanitke 😀 nech ked už tam dojdem tak nech už ma dajú spat 😀
@e.l.i.e.n.k.a no ved nevadí ja to len chcem mat preto aby ked moj muž bude rožky vystrkovat a už zabudne aké to bolo tak mu to pustím a nech si to pripomenie 😀 ale nie úplne postačí ak ma bude držat za hlavu,teda bude mi ju držat 😉
@pepinka79 ked si hovorim, ze kolko zien tam rodilo, tak naco byt za fajnovku 🙂
na predporodnej prizvukuju, ked zacne odtekat plodovka, sup do nemocnice..drobci si tam sice docikaju, ale ked odteka, nemaju taky silny cvrk 😀 ale aj tak je zvlastne, ze si mala kontrakcie a ani tak si sa neotvarala, aka je to spravodlivost na tomto svete! 🙂
@pepinka79 ale vies co, neni az taka strasna ta skalica, ja som mala peknu izbu, aj sprcha a zachod boli novucké, prerobené - sice take skarede zelene obkladacky, ale na nemocnicu v pohodke... To bola skoro posledna izba napravo, neviem cislo, ale bolo to napravo od vchodovych dveri, kusok od jedalne... Ja som bola hosp. na porodnici, kedze na gyno nemali miesto...Boli tam 3 postele...ooo a fazulkovu polievocku moooc lubim, ja som zasa dnes namocila hrach, tak zajtra budem robit hrachovu kašu s párkom a chlebíkom 😝
@majulienka333 ale ved máš peknú fotku vyzeráš ako ja tak si pekná 😀 😀
@e.l.i.e.n.k.a nechcem ta strašit ale tak to býva u prvorodičiek 😀 že sa pomaličky otvárajú...ale tak snád budeš iný prípad 😀 si donesieš banán a otvoríš sa aj sama 😀
@e.l.i.e.n.k.a inak co sa tyka sestriciek a starostlivosti, tak ja nemozem povedat ani jedno krivé slovo... Fakt, doktori super (okrem Kvaltína, ale zas ten je ze super odborník) sestričky úžasné, behali tam kazdych 5 minut tusim a fakt boli velmi empatické a vedeli povzbudit, jedlo tiez dobré, teda ja som mala trosku iné ako mamičky...

@e.l.i.e.n.k.a no veru my sme fcul kamosky jak hrom akurat mi volala, teraz ma strasne baví, ked jej radím, ako si ma trebars napisat motivačný list, alebo ako poslat mailom zivotopis 😀 😀 😀 😀 😀 som ja ta mudrejsia 😝 😝 😝 Ale zas ja jej volám, ako urobit nalev do šalátu, ako spravit zasmažku 😀 😀 😀 a co teprv, ked sa narodí malé, to budú telefonáty 😀 😀 😀 😀
@jenta mojho uz kleplo dnes, lebo som slubila ze uz nic neobjednam a rano prisli dalsie dva balícky 😀 pancusky a tenisky 😀 😀 😀
@pepinka79 no jasne, cisla si vymenime.. A ja tam budem len styri dni, lebo porod budem mat parádny, babatko zdravucké, ziadna zltacka, ani ma nebudu musiet nastrihnut, ani epi nevyuzijem, lebo porodím do 3 hodín 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jééj, bodaj by toto bola veštba 😀 😀 😀 😀