icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

e.l.i.e.n.k.a
20. okt 2010

@pepinka79 nie je zla myslienka, mat mamu pri porode, lebo moj partner ma z toho zmiesane pocity..lenze aj ked mam rada svoju mamu, obcas mi svojimi poznamkami lezie na nervy 🙂

weverka11
20. okt 2010

baby ja sa dnes len stazujem, ale mne je original na hovno 😢 nespala som, hrozne ma bolia krize, trtol a teraz som bola v obchode, tam ma zas tlaky chytili a dosla som domov a bolíííí ma zaludok.... Ja uz nevytiahnem ani paty z domu do porodu 🙄 toto je debilný den....
@pepinka79 inak vcera som to zakríkla s tou zahou!!! prvy krat v zivote ma zacala palit, nie nejak extra moc, ale bolo to dost neprijemne - asi o pol druhej v noci 😠 dala som malox a preslo, chvala bohu mame furt doma koli mm....

weverka11
20. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a ahoj, mamu pri porode???????????? aaaaaaa!!! No henta moja nervacka, ta by tam vynadala doktorom, sestrickám, popritom vsetko preorganizovala a odrodila by ma nakoniec ona, lebo doktor by zinfaktoval... Ale inac ju mam velice rada, hlavne ked sme sa odstahovali 😀, parádny vztah teraz máme 😀 ale vážne, to sa ani nedá porovnat s tym co bolo, ked sme tam byvali 😀

kraviatko
20. okt 2010

@weverka11 no ja sa tiež dnes necítim najlepšie ☹ , som akási unavená aj ma bolí dosť brucho a kríže a vôbec nič sa mi nechce 😒 , ja by som tiež rada šla do obchodu, lebo potrebujem čo to nakúpiť, ale nemôžem, keďže dcéra má tie hnusné kiahne tak musíme trčať doma 😢

kraviatko
20. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a no ja by som mamu nechcela asi pri pôrode, neviem ... moj MM tiež nebude, on na to nie je povaha a ani som ho do toho nenútila, myslím, že pre nás oboch je to lepšie ...

pepinka79
20. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a mi hovor 🙂 aj ja ju lúbim ale nakoniec aj tak nebola pri porode lebo som rodila až na další den a aj tak som mala komplikácie tak by tam byt nemohla a keby bola určite by len hovorila niečo čo by ma vytáčlao,bo mna ked niečo bolí tak neznesiem ani len pohlad na mne nieto ešte keby ma tam hladkala 😀 ale lúbim ju 😀

ponyxx
20. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a mm trenoval ludi uz aj pred tym,len akurat teraz ako na potvoru zmenil posobisko a hned mu prichystali na prichodnu toto, ale zvladli sme aj horsie 😉 snad ma raz doma nenajde s vytrhanymi vlasmi 🙂 vyskakovat nanho? no neblaaaazni, sak my sme radi, ze sa zvladneme porozpravat zmysluplne 15 minut 😅 s otvorenymi ocami 😔

Asi zahajim prostestny spanok.... 😔

pepinka79
20. okt 2010

@weverka11 asi je dnes zasa divný tlak abo čo bo ja som bola v obchode a stačilo na dnes,tak ma bolí chrbát aj podbruško,mám tam také tlaky že ojoj a bábo sa otáča zasa ako keby nič a nohy len vytláčajú moju už tak napnutú kože že des...ale lúbim ho toho čerta 🙂 no ku koncu záha býva častejšia ☹

pepinka79
20. okt 2010

inak neviem si predstavit ako prežijem v porodke bez internetu kedže nemám notebook 😀 a ako sa dozviem že už máte abo čakáte 😀 a po porode či sa vrátime do tejto skupiny abo skočíme na novú 😀

weverka11
20. okt 2010

@pepinka79 no tie štyri dni nejako zvládneme 😀 ja mam notebook, ale urcite ho neberiem... potom budeme mat aspon co citat 🙂

cistko
20. okt 2010

@sofhia no a ja som mega optimista tak dufam ze budem aj kojit aj ze budem moct ochutnat z celeho vianocneho menu 😀

majulienka333
20. okt 2010

@pepinka79 jeeeeeeeho, ze mama pri porode, ja svoju tiez nadovsetko milujem, ale fakt posledne co mi tam chyba je vidiet ju plakat 😕 sak to by nestihali dlazku utierat... 😒 ...ja som zvedava ako tam bude pohukovat doka po starom, lebo tu sa ziadna predpriprava pre otecka nerobi, hlavne je ze zaplati a moze prist...len ci ten moj netreskne hned ked uvidi este len porodny box 🙄

peha81
20. okt 2010

jáj kočky,,dnes je ozaj blby den,,,mna tiež tak bolia kríze,,idem si na chvilku asi lahnut,,len cakam kym sa mi dovaria zemiaky,,som nevyspatá, bo ráno som vstávala na poradnu a teraz o 2 mam ist vybavovať epi,,tak sa mi nechce, ale uz musím, na poradni všetko oka,,popočuvali sme dnes iba srdiečko,ani som ho nevidela,,ale nevadí,zas nabudúce,,povedal ze o týzden sa este určite vidíme, bo malý je este vysoko,,a ze sa vrtí na hlavičke 😀 iba chrbatik toči na strany a nohy prehadzuje,,,a stery dopadli ok,,takze ziadny streptokok 🙂

jenta
20. okt 2010

@pepinka79 tak nad týmto som sa už aj ja zamýšlala, že ako to prežijem bez netu (kurnik toto už je fakt závislosť 😀 )
Ja síce notebook mám, ale nebudem ho brať, aby mu náhodou nenarástli nohy 😉 Ale ak by mali v nemocnici wi-fi, tak by to bolo super, dalo by surfovať cez mobil 😀

jenta
20. okt 2010

baby ja som nenapraviteľná!!! Dnes mi došiel balíček vecičiek z bazáriku a ja som si zasa objednala ďalšie 😅 Môjho už zo mňa asi klepne 😀

cistko
20. okt 2010

a ja som sa vcera nakoniec vykaslala na vsetko povinnosti nie povinnosti:D a kedze chlapci rozhodli ze oni idu plavat a ja som pukala od zavisti ved taku chut som amala aj ja, vtreala som sa na navstevu ku svagrinke co ma tyzdnove dvojcatka a obdivovala som ich, kochala sa pri kupani a pri papkani a trosku aj popestovala tak nakoniec krasny vecer to bol 😀
ale noc zato priserna, plavanie neurobilo dobre Jakubkovi 😠 lezi chorucky so soplikmi nastastie zatial nema teplotu ale aj tak je mi ho luto a tiez sa bojim aby som sa nenakazila ked sme takto spolu cely den a to by bolo isto to posledne co by sa mohlo stat 😢
poobede sme mali ist na destske citanie to takej milej kaviarnicky,t esili sme sa na deticky s ktorymi sa vyhra a namiesto toho ostaneme doma, och joooj hadam ho to do vikendu prejde a je to len nadcha, drzte palceky 😉

cistko
20. okt 2010

@jenta joj ani mi nehovor tiez som besna a to mam kopu veciciek po jakubkovi ale uz sa krotim uz len potrebne veci objednavam 😀 teraz mi ma prist este jedna perinka, digitalna vaha, odsavacka a mega balick s vianocnymi darcekmi pre jakubka co som vydrazila tak sa tesim ako male decko 😀 😀

pepinka79
20. okt 2010

@weverka11 no mna išiel v porodke šlak trafit od nudy 😀 som len bečala a bečala 😀 ale to asi preto že som išla na samotku,radšej som mala ostat s dievčatami na izbe,aspon by ten čas ubehol rýchlejšie 🙂

pepinka79
20. okt 2010

@jenta no tak čo,mne táto závislost neprekáža 😀 a myslím,že majú wi-fi takž aspon niečo 😉

pepinka79
20. okt 2010

@majulienka333 no ved aj moja maam by plakala a to by ma asi šlak triafal a dala by som ju asi sama vyviest 😀 uvidíme ako to ponesie moj jeho som ešte plakat nevidela 😀

e.l.i.e.n.k.a
20. okt 2010

@weverka11 ale zase by si pofajcila s doktorom, medzi tvojimi kontrakciami a hned by ti bol blizsie 😀 mas pravdu, odkedy nezijem s nasimi, je to ovela ovela lepsie, aj ked moja mamina je uplne ina kava, ako tvoja 🙂

majulienka333
20. okt 2010

@pepinka79 no to ma nenapadlo, ale moj asi bude plakat 😅

kraviatko
20. okt 2010

@peha81 tak to je super, že je všetko OK, ja idem do poradne v piatok, tak uvidíme, či sa posunula nižšie alebo je stále vysoko 🙂 , dnes mám takú depresívnu náladu ☹ , mala by som niečo vymyslieť na roztpýlenie 😖

pepinka79
20. okt 2010

@weverka11 no a nevieš či to budú 4 dni 😉 ja ked som bola tak sme tam boli normálne 5 dní a ked bábo dostalo žltačku tak aj o 2 dni dlhšie....som mala jediné štastie že bolo leto a som mohla malého opalovat na slniečku a tak nemuseli sme tam ostat dlhšie keby musel íst pod lampu... 🙂 ale tak od teba chcem číslo aj od elienky ked sme Seničanky tak si aspon tú správu pošleme ked porodíme 😀

e.l.i.e.n.k.a
20. okt 2010

@kraviatko
@pepinka79 no neviem, ci by ma moja mamina hladkala alebo poucovala niecim samozrejme mudrym 😀 partner povedal, ze zvladne tak prvu dobu porodnu..ale myslim, ze ta je pridlha, co tam bude robit, citat noviny? 🙂

cistko
20. okt 2010

@pepinka79 od nudy? oj oj a ja som bola na samotke a musela som manzela prosit nech porusi tie navstevy lebo som nemala cas si kedy ani oddychnut 😝

pepinka79
20. okt 2010

@majulienka333 😀 tak teraz neviem čo budeme natáčat či porod bábatka abo ja toho mojho ako plače 😀

cistko
20. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a ja by som sa pred tou svojou asi hanbila 😖 mne bolo neprijemne aj kojit pred mamkou ci svokrou....

pepinka79
20. okt 2010

@cistko jáj no ja som bola slobodná mamička a kedtak prišla len moja najbližšia rodina a to naraz tak som mala len jednu návštevu za den 🙂 ale je pravda že návšteva ma akurát tak vždy rozladila a potom som zasa len bečala ☹

kraviatko
20. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a ja akože mám dobrý vzťah s mamou ale to by ona sa musela angažovať že by chcela ísť k pôrodu, ja by som ju nevolala, príde mi to také čudné 😅 , asi som dosť konzervatívna 😀
no nech si pekne ten Tvoj manžel zoberie nejaké krížovky, poprípade nejaké noviny s vtipmy a bude Ti čítať na rozptýlenie 😀