November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@pepinka79
@cistko
@majulienka333 baby vy ste nasli ideal krasy 😀 😀 😀
@pepinka79 co banan, otvarak na konzervy!!! 😀
@e.l.i.e.n.k.a no mne teda ano, ja som uchylna na sprchove kuty a kupelky a zachody.. Ja ked niekde idem, trebars aj na hotel, tak nosim so sebou savo a vzdy drhnem... Neznasam skaredé kupelky a vliezt do tych hnusnych sprchácov 😕 😕 😕 ja by som tam umrela.....
@weverka11 ale jasné že neni,len som myslela ten prístup,tutok to berú tak lahko 🙂 inak aj ja som bola na tej izbe oproti jedálni ale na gyne tam boli dve postele...aj terz by ma mohli dat čo najbližšie k jedlu 😀 ale jedno mi vadilo vecko smrdelo teda statočne aked došli upratovačky s ich obyčajným páchnucim prostriedkom no ešte niekolko hodín sa tam nedalo dýchat fuj...ale inak v pohode 🙂
@cistkojednoznačne 😀 😀 😀 no šak totok je stránka najkrajších tehuliek 😀 😀
@e.l.i.e.n.k.a na konzervy to je malé,skorej niečo čo pužívajú hasiči pri havárkach ked chú dačo otvorit 😀 😀 😀
šak to vieš keby som sem pacla svoju fotku tak sa so mnou žiadna nebavíte 😀 😀
@pepinka79 tak naco ti mam davat svoje cislo? 😀 😀 😀
esteze mam 3nasobne zvacsovacie zrkadlo!!! lebo mne uz nepripada ani ako zaba, ked tak ta, co ju presiel osobak, ked prechadzala cez cestu pri pareni 😀 😀 😀
@weverka11 a to chces drhnut pred porodom ci az po? 😀
@e.l.i.e.n.k.a 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chudera 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Boze, inak tí gynekologovia musia mat zaludok..... 😀 😀 😀 😀 😀
tam sa na to teraz vykaslem 😎 nech tam aj hríby rastu, hlavne nech mam odrodené 😉
@weverka11 ale myslim, ze aj nejaky gynekolog by sa zlutoval, ved maju v evidencii aj babky!!! s nimi este superit hadam mozme 😀 😀 😀 😀 😀
hribiky usime a posleme najblizsim 🙂 slapky do sprchy mas, tak prinajhorsom sa budes sprchovat v zupane 😀 😀 😀
@e.l.i.e.n.k.a jak načo,šak cez telefon ma neuvidíš ne 😀 😀 😀
@pepinka79 😀 😀 😀 ahááá, takto to mas prespekulovane 😀 smsky poistky 😀 pridem Vas pozriet do porodnice, teba aj wewerku! 🙂
volala som hasicom, vraj jeden vyprostovak maju volny 😀
@e.l.i.e.n.k.a nespala som, ale polezala som si, teda som sa snazila 🙂 malinke sa vrtelo... 🙂
no tie vlasy mi davaju aj teraz zabrat a fakt sa tesim, ze budem chodit jak jedlicka dva mesiace po vianociach ala osicek otras sa a namiesto peniazkov vlaske pustim 😀
baby nepytali ste na niektora doktora na navierajuce zily? Ja na nohach nemam ani carecku, ale na rukach mi najvieraju dost 😖
@e.l.i.e.n.k.a jasné 😀 no tak zober a potom požičiaš :DDD bože to moje točidlo sa zasa stále točí z lava do prava celý den dneska ,už mi to pripadá že si tam robí výstielku ako nejaký chorbák a že sa chystá prezimovat 😀
už ta vidím ako dojdeš,s bábom a rozkročená,šak potom vyproštováku😀
@pepinka79 bléééé... tusim si to savo zoberiem 😀 ne, sak budeme na izbe spolu 🙂 ja mam este jednu kamosku z SI, super babu, moju byvalu koleginu a ta ma term. 18.11, takze ak sa tam stretneme aj s nou a elienka nas trosku pocká, tak to bude parádna žúrka 😀 😀 😀 luckaaar, ta ma skorej tušim termin, ta už bude mat odrodené 😀 😀 😀
@weverka11savo by asi nepomohlo skor nejaká silnejšia žieravina 😀 no hotovo nemocnica tras sa 😀 😀 také babské komando v jednej nemocke dakujem pekne,myslím,že nás pustia už na druhý den po porode 😀 😀
ahojte 🙂
pozeram ze spuchnuta zaba je zas v kurze 😀
ja som dnes ukecavala draheho, ze by sme mali roztahovat....aby sme lahko rodili, a on ze ani za svet, ze on si pocka, az bude krajsia...aj ked to bude trvat par mesiacov 😒 az tak ma to nemrzi, kedze som zospodu stale ubolena, aj ked dnes mi hovoril na prehliadke, ze som dobre zatvorena,
@weverka11 ty si sa stale stazovala , ze ti doky nemeria babo,. no vidis, ani ten moj, aj dnes robil ultrazv. aj prietoky, ale...zabudol to ulozit, tak vahu vobec netusim, akurat dolezite info, ze je hlavickou dole.
som prekvapena, ze lekari maju celkom radi cisarsky, a co sa tyka EPi ten moj sa tvaril, ze je to na mne, nech si to pozriem na nete. ako vidim kocky, kt. ste v 38.t , ze este len ju vybavujete, ja som na zac. 36, tak som sa ukludnila, ze si to premyslim.

@pepinka79
@weverka11 o obkladacky mi skutocne nejde 😀 😀 😀
cez vikend sme mali fazulovu omacku s udenym, ale polievocka mňam mňam 🙂