November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@kraviatko ja uz od dnes tiez mozem, konecne mi dosla opravena konstrukcia 🙂 ...kurnik sopa a mne teraz napadlo, ze prislusenstvo nemam vyvarene, no zajtra uz musim, teraz sa mi uz nechce 🙂
a uz idem odtial konecne...tak zase nieco mudre popiste, nech mam pri ranajkach co citat a neponocujte ! 😀
Jééjda nie 160 eury ale 106 eury omlúvam sa 😅
bože baby mna tak bolia kríže,,,som sa rozhodla variť a beham tam po kuchyni hodinu,,,uz nevládzem,,,čakám kedy to vytiahnem z rúry, som myslela ze to bude jednoduchsie spraviť,,,kuk http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22805
a este mi aj ten syr odtial vyteká 😠 😠
@ponyxx jeej dakujem za presny rozpis ako to je s tou Epi, mas stastie, ze sa to tak zlahka berie, a mas asi aj istotu, ze ju budes mat, ked budes chciet, nie? pride k tebe hocikedy, ci ako to u vas funguje?
@peha81 no inak tak presne ratam aj ja....ze ten porod ma vyde celkom slusne, ale mam nan nasetrene. ja som este pocula, ze mam dat navyse aj anesteziologicke, ked chcem aby prisla v noci, ci mimo sluzby, a ked budem operacia, tak mozno nepride vobec. hej, presne, lekari to nemaju velmi radi, vraj nespolupracujes, ale rodilo s nou mojich par kamaratiek a boli spokojne, nemali komplikacie.
je tu niekto kto má termín okolo 7.novembra a ide rodiť do Ružinova??
@sofhia no ja za epi dám v pohode, ale o zajednaní doktora som ani neuvazovala,,ale teraz fakt neviem,,,hlavne nechcem chytit k pôrodu toho starého poprdáka,,ale ze uz má málo služieb,,no ale môze sa stat. Ja som sa bavila s anesteziologom a ze on pride aj o 2 v noci, pokial nebude mat nieco súrne,,lebo ze máva služby aj na ARE či kde a ze vtedy sa nedá, ze tam musí byť 24hodín,,, ☹ jeden anesteziolog na celé mesto ☹ ,,hh a tiez sa môze stat ze si zajednam aj epi aj dr. a nakoniec mi ten zajednaný dr. bude zbytočný, lebo anesteziolog nebude môct príst ☹ asi to predsa len nechám na náhodu,,fakt neviem,,ale zistujem informacie a potom sa zariadim,,,ah jaj,dilema 🙄
táto kočka čo tam bola dneska so mnou tiez vybavovat epi tak hovorila ze pri prvom mala a ze zo 7-8hodinoveho pôrodu mala minimálne 3hodinky pokoj od bolesti,,nam to vysvetloval, ze ono sa to pichne ked si cca na 4cm otvorená a ide ti to az pokial nie si na 10cm a to uz ides rodit,tak vtedy sa to stopne, ty za chvilu zacnes znova vsetko cítit, aby sa vedelo bábo vytlačit a ze potom ti dajú dalsiu dávku predtým ako ta idú zasívat,,,ide vlastne o ulahcenie tej prvej doby,,pri druhej to vpodstate cítiš,ale ze tá trvá max. hodinku,,vlastne si usetrís sily, ze nie si tak vyčerpaná z tej prvej doby,,,,aspon takto mi to bolo dnes vysvetlené 😅
Nespite zeny este?ci uz aj ano ... 😉 ja mam daku blbu naladu, drahy si pozval kamosov kukaju fucik 😠 😠 😠 a ja v posteli kukam rozpravky... navise som trosku nachladla od spodu tak sa nadajam cajikmi.... Daka depka a ci co 😖 a este ma sere to,ze mam porod predodvermi a nemam ziaden kocik,sa naserem tak kupim tie ich anglicke carachy ☹ ☹ ☹
@mikailla ja som tiez nad nou dlho uvazovala,,ale prisla som k tomu ze radsej hej,,ja a bolest nie sme dobré kamarátky 😅 ozaj kukni túto stránku, myslím ze som na nej videla aj 3-kombináciu aj s tým na tie tvoje chrumky,,len uz fakt neviem ktorý to bol kočík,,,je tak dost chujovo robená tá stránka ale však pokukaj,mozno nájdeš 😉 http://ppluxbazar.sk/pplux/
@mikailla Este nespim 😎 dnes asi ani skoro nebudem, lebo som si poobede lahla, tiez na mna dajaka depka dolahla, lebo som sa vykaslala na prednasku o epi a uz asi ani dalsiu nestihnem, tak mam smolu, ale vlastne ja epi nechcem, len pre dobry pocit som chcela mat poucenie 😕 no nevadi aspon nebudem vymyslat 😔 a ten anglicky babystyle oyster sa Ti nepaci, ja som donho stale zamilovana 😵 ale tak ked sa raz nedalo tak sa nedalo ho dotrepat sem 😒
@peha81 dakujem moc 😀 idem omrknut stranku... ked nie ste kamaratky tak si mozes ine lieky dat,na upokojenie a tak ci ee? Tiez nie som kamoska s bolestou,dokonca niekedy mam take tlaky v konecniku ze si neviem predstavit ze pridu porodne 😕 😕 uvidim mozno ani nezvladnem bez...som teda zvedava sama na seba ci to zvladnem 😅
@majulienka333 pekny je idem kuknut ceny kolko stoji..... 😉 😉 horsie je aj to,ze je tu strasne malo obchodov kde sa da obzriet kocik len objednat ☹ to je inak dost blbe ze musite mat poucenie o epi a predplatene,ze sa nemozte rozhodnut pocas kontrakcii... 😒 😒
@mikailla no to hej, to ani ja nemam rada, ked si nemozem popozerat, omackat, vyskusat...aj preto sme kupili ten nas, ze som ho videla v obchode, mnohe sa mi velmi pacili a ked som ich uvidela nazivo bola som dost sklamana, ale viem ze na oficialnej stranke mali rozpisane mesta kde sa nachadzaju a kiddycare ho tusim dodaval do 24 hodin, teda taky servis mali, skus kuknut u nich, oni maju aj predajne 🙂 a na youtube ma tento kiddycare taku tetu ktora ho do bodky rozoberie posklada a vsetko poukazuje, co ten kocik ma, mozno aj to by ti pomohlo 🙂
@peha81 @domidomi veru aj v Žiari sa platí celkom dosť za epidurálku. Tuším 133evrí 😒 A pritom ešte do mája, či tak nejak, sa platilo len okolo 60evrí. Ale tak čo už narobíme, keď nechceme trpieť jak kone 😉
@sofhia našla som dva spacie vaky pekné za 5evrí 🙂 No nekúp to 😀
Jaaaj baby ja som dnes úplne jak omáčka. Dúfam, že dnes budem konečne normálne spať 😔
@peha81 Nevadiii 😀 ja uz som sa zmierila s tym,ze tu hlupost na chrumky nenajdem 😖 pokukam tam nejake znacky a potom vygooglim...🙂
@majulienka333 nasla som nejake stranky kde ho ponukaju ale stoji okolo 500 libier co je asi 570eur a to sa mi vidi vela za kocik 😒 😒
@mikailla na kiddy stal urcite menej, alebo mozno bola nejaka akcia ale bolo to okolo 370 libier do 400 urcite...ale tusim bez tasky a taska stala nejakych 35 libier alebo tak...a mozno na ebay by bol lacnejsie, ale tak to uz si nepamatam, lebo kedze nikto nemal shipping na SK, tak som to potom vzdala ☹
@jenta ja pri tej epi uz neviem ako to brat, zaplatim si dopredu a nakoniec mi ju dojde neskoro pichnut, este ani nezaberie a 106 evri pojde hore kominom... 😒 ale uz fakt kaslem na to nebudem sa nad tym zamyslat, budem verit ze to zvladnem aj bez nej 🙄
@mikailla nieeee ani nehovor...ja som prave dotlacila a citim sa dajaka hladna zase... a cely den rozmyslam nad cestovinami s nejakou smotanovou omackouuuu 😝
@majulienka333 ooch nie nespominajme jedlo 😉 a co si dobre dojedla? Ja nemozem jest,lebo drahy ma navstevu a je mi sproste si pred nimi vytiahnut jedlo a tlacit ... 😒 A to ked ti ju pichnu neskoro je ich problem nech nepichaju vobec a peniaze vratia nie?? 😒 ty kokso.... na ebay som ho nasla ten kocik za 400-450 liber . Keby ze mi niekto da typ,tak by som sla aj na druhu sranu anglicka po kocik len nech vidim osobne .... 😒
dobré ránko žienky, sledujem, že ešte spinkáte 🙂 ja už som vyprevadila mm do práce a nie a nie zaspať, tak som si vás dočítala, že od včera...toľko čo som sa snažila pripojiť do debaty, už na mňa zavolala svokra, tak nič z toho a potom zasa ako som sa sem dostala konečne tak na mňa zavolal mm, že ideme na nákup, tak zasa nič a večer keď už aj som, že naťukám, tak mi mm vzal notebook, tak zasa nič ☹ a mu hovorím, som zvedavá, kto ich potom tie žienky dočíta, keď ony sú ako spisovateľky 🙂 🙂 ale stihla som 🙂
Kurňa baby, to tu ja mám kazdy den otvárat???????? 😀 😀 😀 😀 ja uz som vybuvkaná do ruzova 😵 vcera sme mali taku mensiu rodinnu oslavu, svagor mal narodky, tak som si aj stamprlík vajecného konacku dala 😀 Mám jaksi moc energie, tusim idem upratovat, nemam moc co, ale este tam su riady a pozametat by sa tiez hodilo 😀
@dobi382 ahoj, uz si tu dlho nebola, no veru, mame to za pár, mne to aj tak stále nedochádza, ze sa mi zmení celý zivot a budem mat to maličké pri sebe, uz sa stráááásne ale na to teším 😉

@ponyxx joj aby sme to už mali za sebou 😀 , každý deň kontrolujem oblečko v komode, postieľku či je všetko pekne narovnané 😀 , kočík torška potlačím po chodbe hore dole 😀 😀