November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@kraviatko my s mm sme ja rak a mm je škorpión, vraj že je to super kombinácia a v našom vzťahu je to naozaj tak ako má byť...sme spolu zatiaľ 5rokov....no takú vážnu hádku sme mali 2x a vedeli sme sa porozprávať a vysvetliť si to...on je také moje slniečko a večer môj anjelik a som šťastná, že ho mám, on sa stále usmieva 🙂 🙂 dúfam, že nám to takto vydrží ešte veeeeľa rokov to porozumenie čo je medzi nami 🙂
@nika147 no to som chcela aj ja, len my mame spalnu dost chladnu 😒 , a kedze sa ma babo kupat tak okolo 26 stupnov (v miestnosti) a mam ho potom preniest do spalne kde bude dajme tomu 22, tak mi to prislo ako teplotny sok pre malinke. A najma ked ho vyberiem z vody, mi to pride jak finska sauna 😅 Tak sme to vymysleli tak, ze po kupkani sa osusi, vyolejcekuje a oblecie este vo vykurenej kupelni (lebo ta sa vykuri skor ako spalna) a potom pekne zabalene uz moze ist baars kde 🙂
☹ babenky je tu nejaka, ktora ma opuchnute ruky a nozky?? pred tym som bola v pohode ale ted nejako sa mi to asi zhorsilo...vsetci ma strasia a ze mam ist za doktorom skor ako mam poradnu... 😢 hm?
a my sme este narodení tak, ze ja 2.3, manzel 5.3 a svokra 3.3 😀, ale sranda je, ze od zaciatku, ked sme spolu zacali chodit, tak kazdý nam hovoril, ze my uz spolu zostaneme do smrti 😀 síce sme boli 3x akoze rozídení - skorej veeelmi pohádaní, ale tak to asi v kazdom vztahu príde taký moment, ze uz nevladzete 😉 ale je to dobré, dufam, ze uz to bude len lepsie a lepsie 🙂
@nika147 tak to je super 🙂 že si rozumiete, my žijeme spolu 12 rokov, a za tie roky sme prekonali kopec hádok, rozchodov a tak, ale aj kopec pekných vecí a zážitkov, no len naozaj naše znamenia sú veľmi odlišné, kým ja som taký zodpovedný plánovací rodinný typ on je úplný opak, rozdvojená osobnosť- blíženci 2 v jednom, a toto znamenia je aj moja prvá dcéra, takže niekedy s nimi dvoma vyjsť je horor 😀
@ponyxx tak to je pravda, že kúpelňa sa ti vyhreje skôr ako spálna, no my máme v celom dome podlahové kúrenie a keď sa zatvoria dvere do spálne, tak je tam dosť teplo..my sme minulého roku otvárali okná v decembri, tak bolo teplo a to bolo nastavené na nejakých 24 stupňov...tak si mylsím, že nebude to nejaký až taký šok pre bambulku...
ake krasne vyznania lasky. 😀 my sme tu prave nervozni, lebo MM nemoze najst preukaz poistenca, a je objednany na rentgen. nuz ...treba upratat jeho izbu, uz mu o tom rozpravam veelmi dlho, ze tu ma bordel. a on nic. tak mozno toto ranne hladanie mu nieco napovie...aj ked...
on je vahy , ja lev, a tiez sa doplname.
baby nejdete niektorá namiesto mna s mojim havinom von???? 😒 😒 😒 😒 ja ked si predstavim tie styri poschodia, tak mi je na grc... Vcera vecer sa mi na tretom aj hlava zatočila, ze ma musel mm podrzat 😖 😖 fúúúj
kocky, myslite ze bamarama82 ostala v nemocke? tusim tu nebola vyse dna...?
@ponyxx no ja ju budem kúpať v spálni, lebo kúpelňa je malinká, a keďže mi vôbec nekúrime v spálni, ja mám radšej chladnejší vzduch pri spaní, tak si budem musieť zvyknúť a zapnúť radiátor, ale mám aj taký malý elektrický ohrievač, ten som používala aj pri prvej dcére, vždy pred kúpaním som to poriadne vykúrila a potom prevetrala 😀
len ho musím ísť pohľadať niekde do pivnice 🙂 , dúfam, že tam ešte je 😅
boze, toto je cista zavislost, ako viete popri tomto aj upratovat, a vsetko....musim ist daco robit, kym sa mi ako tak chce.
pozriem vas neskor. asi pojdeme na tu prechadzku so psikom, predsa len upratovanie, varenie moze pockat, kym nam dieta nepisti mozeme si stale robit na co mame chut, este nam zostava par tyzdnov.
ja sa dnes pojdem urcite prevetrat 🙂 minimalne do mesta kupit obrus 🙂 a potom ked este budem vladat tak na malu vychadzku s tym nasim madarom 😀
ahojte babulky 🙂 tak dúfam,že sa nestalo nič bamarame horšie ako to že už porodila...ked to malé začalo kopkat a ktovie možno aj klopkat a nakoniec vykoplo štupel a je na svete 😉
ja som teraz doupratovala celý byt teda ale som krásne upotená a voniam po všetkom možnom len nie pekne 😀 musím íst do sprchy 😀

@weverka11 vies kolko bab by chcelo mat take vnady?? 😀 ja som tiez nejak tak na tom, ale mne muz slubil ze po druhom dietatku mi zaplati plastiku 🙂 problem nastal ked som mu navrhla ze si ich dam zmensit....uz bol ohen na streche 😀 😀