icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

kraviatko
21. okt 2010

@nika147 ja mám kúpený neonato reverso starší model, ale vyzerá úplne ako nový, neviem či ho tá maminka vôbec používala od ktorej som to kúpila 😅 , aj ja ho mám už v albume 🙂

pepinka79
21. okt 2010

@nika147 no to aj my teraz len okolo auta ved musí byt pripravené na cestu keby nás to chytlo,treba už zimné gumy a rozne iné veci šak teda 😀
moj by mi povedal skorej že ved ja ta tak milujem ja viem že ty si to lepšie urobíš 😀 no a to má teda sakra pravdu bo ked upratuje on tak ja ešte raz po nom 😀 😀

pepinka79
21. okt 2010

@nika147 všetky išli upratovat 😀 😀

weverka11
21. okt 2010

@pepinka79 no vidis, ja uz mám kôš prázdny 😀 aj ja by som brala rodinny, ale teraz sme si spravili radost, pred letom sme si kupili zahradku s chatkou na Kunove v trojke, síce sme ju trosku zanedbali, lebo koli tehu a tomu horku sa mi tam nechcelo chodit, ale uz sa tesim, jak na jaro/leto tam s malickým vypadnem z toho baraku prec 🙂 a trosku si to tam porobím 🙂 urobime tam párty pre drobcov 😀

vlastusss
21. okt 2010

@ponyxx no mam ist ku nemu 2novembra...mozno ma pocit ze sa babatko tak skoro na svet nebude pytat, alebo neviem preco mi dava tak pozde..akoze mna to ani moc neobmedzuje, akurat ked sa obuvam tak citim ze su mi male topanky, len mamina stale do mna pinda ze aj do tvare som akoby opuchnuta, ze mam ist za nim skôr... 😖

pepinka79
21. okt 2010

ozaj baby aj vaše dieta reaguje na niečo tak ako moje na kofeín? včera som si po mesiaci dala ráno pol kávenky a kapučíno silnejšie a celý den nespalo a sa stále točilo až do deviatej večera...už to radšej nebudem riskovat 😉

vlastusss
21. okt 2010

@ponyxx no moj krvny tlak je 110 na 60 vtedy mi je fajn,,,a ked uz mam normalny 120 na 70 tak mam pocit ze mi je zlee a trasu sa mi ruky...takze tlak to asi nebude..pijem dost tekutin a zase nie priliz tak neviem...to on ma posle niekde na vysetrenie este??ci to on hned poriesi... 😒

weverka11
21. okt 2010

@vlastusss no tak ja by som isla skorej radsej, alebo mu aspon zavolala, ved on ti povie.. Ja uz mam poradnu kazdy tyzden v porodke a termin mam rovnako ako ty

pepinka79
21. okt 2010

@weverka11 ja som koš dala ráno mm do ruky šak nebudem sa ja predsa s tým tahat,bol podarený sa opýtal a toto mám vyhodit ? no ked chceš zober si to do práce 😀 😉
tak to je super aj my sme najprv nad takým dačím uvažovali že zahrádku ale potom sme sa rozhodli pre domček,šak chcem velký dvor a tam sa ja budem kutrat v hline,to je moje okopávat a sadit a tak 😀 ale teda to bude paráda tak škoda že nerodíme v lete by sme tam oslavovali s deckama narodky 😀 tak ale žúrovat sa dá aj bez dovodu 😀

weverka11
21. okt 2010

@pepinka79 moje sa točí furt, či si kávu dam, alebo nedám 🙂 ale pripomenula si mi ze by som si aj mohla spravit 🙂 akurát nemam mliecko ☹ zeby som si odstrekla???? 😀 😀 fujko...

vlastusss
21. okt 2010

@kraviatko noo asi tak... 🙂 tak mne od toho piateho mesiaca alebo tak dako..zacali opuchat, ale len ked som velmi dlho chodila alebo mala az priliz vela pohybu ze som bola vystavena..tak vtedy som to aj zbadala ze to nije dobre...ale takto ja si to neobzeram a pokial ma nieco neboli velmi velmi tak ja sa lekarom vyhybam 😅 na rukach mi to dost aj vidno..obrucku ani na malicek nenatiahnem 🙂 ale tak ako som uz pisala pokial ma to nejak neobmedzuje v pohybe a v cinnostiach tak ja to nevynimam ako velky problem 😒

nika147
21. okt 2010

@kraviatko pekný kočiarik, aj tá farba sa mi páči, ja som náš kočiar chcela, ale inakšiu farbu, no mm chcel takú akú máme, tak taký bude...

vlastusss
21. okt 2010

@weverka11 noo tak to mas pravdu..len ja som taka osobka ze mne to pride ako stazovanie 😅 nechcem aby si o mne myslel ze som daka mazna..ale tak pojdem...nie kvoli sebe ale kvoli malej... 😉

pepinka79
21. okt 2010

@vlastusss radšej chod ku nemu skorej napúchanie je bežné ku koncu tehu ale tak musí ti doktor povedat čo je v norme a čo nie,mne tiež pri prvom napúchali tak mesiac pred porodom teda ale neštestie to bolo v norme,tak radšej mu skps zavolat o tom aspon abo tam chod..

nika147
21. okt 2010

@pepinka79 😀 😀 😀 no hej, ale ja sa snažím nedopratávať za ním, lebo mi nabudúce už neupratá 😀 potom si bude myslieť, že nie som spokojná s tým, ako poupratoval 😉

weverka11
21. okt 2010

@pepinka79 no ja uz sa na to strasne tesím, jak malickému napustim v auguste 2cm vody do bazenika a budeme sa čvachtat 😀 akurat je to stráááásne vysoko peši, tak uvidim, ci budeme davat prechadzky vramci chudnutia, alebo autom radsej 😀

kraviatko
21. okt 2010

no ja som s opúchaním mala problém len v tých najväčších horúčavách a potom nie, až teraz ako som písala posledné dni, no musím si viac krát vykladať nohy, to mi pomáha 🙂 , ja mám tiež tlak tak 110/60 takže nižší, ale lekoška mi nepovedala že by to bol nejaký problém .... a prsten nenosím už asi 5 mesiacov, lebo ma tlačíl na prste 😀

nika147
21. okt 2010

@pepinka79 moje tak nejako zvláštne reagovalo na 100% pomarančový džús, ktorý som včera vypila 😀 asi jej nechutil alebo čo...

vlastusss
21. okt 2010

@majulienka333 no ja som pred tym vobec nesolila..teda minimum..ako som tehotna tak strasne mi to zacalo chutit..no ako som bola raz na obede u maminy a ta ma sprdla tak som s tym prestala 😅 takze ja nechapem v com to je...to ze na nohach to nevidim ja, ale vcera som si chcela cizmicky kupit a ja co mam ciso 37-38 tak som ledva obula 39 a hore pri clenkoch som ich ani nezapla 😅 😅 ☹

nika147
21. okt 2010

@weverka11 aspoň ochutnáš čo budeš dávať svojmu babatku 🙂

pepinka79
21. okt 2010

@weverka11 😀 😀 😀 no ja som to len raz olizla a poviem ti ...no radšej nepoviem 😀 😀 ale nerob to 😀 😀

weverka11
21. okt 2010

@nika147 bleee 😝

weverka11
21. okt 2010

@pepinka79 ani skusat nebudem 😖

vlastusss
21. okt 2010

@weverka11 noo ved ja sa cudujem ze uz by som to mala mat aj ja kazdy tyzden ale dako ma stale posuva neskor ☹ ked som chodila kazdy mesiac a pak sa malo prejst na dva tyzdne tak on mi dal ze o tri pak zas o dva..no ja mam z toho miz maz....nooo tak skocim za nim..alebo mu zebehnem zazonit pred branu...byva oproti 😀 😀 😀 do dvora mu hladim...hi

pepinka79
21. okt 2010

@nika147 možno má vyberavý jazýček a povedalo si že pomaranče z dovozu ee 😀 abo bol kyselý 😀 😀

vlastusss
21. okt 2010

@pepinka79 noo ved ano..uz som rozhodnuta ze sa ho pojdem spytat...len mi nejde do hlavy ako to zisti..on ma pred tym nevidel ci som bola taka ako pusika 🙂 🙂 ale tak na rukach to vidno aj zili mi trcia a na kozi aj na nohach mam take biele bodky...dufam ze mi to po tehu zmizne...

pepinka79
21. okt 2010

@weverka11 veru už sa aj ja na bazénik teším,jáj ako chcem letooo a to má príst tuhá zima ☹
inak aj ja mávam na balkone bazenik a teraz nám vymienajú za ešte širšie balkony tak tam možme tiež besedovat pri detoch 😀 😀

nika147
21. okt 2010

@weverka11 😀 😀 😀

nika147
21. okt 2010

@pepinka79 joooj, a aký fajný kyselý, že mňaaam 😀

majulienka333
21. okt 2010

@vlastusss no ja sa uz ani nepokusam nic take obut...pretrpim dufam este dako do porodu v crocsoch :D je sice zima, ale dam si hrube ponozky a to je jedine do coho dokazem vlozit nohy...ale ked mas poradnu az tak neskoro, tak ja by som mu aspon zavolala, ze ci treba dojst skor, ze opuchas nadmerne, alebo ked je taky ze berie aj bez objednania, tak rovno chod 🙂 inak este bublinkove vody zadrziavaju vodu v tele, tak aj to by som neodporucala, aj ked ja sem tam aspon kofole neodolam 😀 tak ale s mojim tlakom 160/100 😖 ja viem dobre z coho to mam tie opuchy ☹