November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@vlastusss po tehu skoro všetko zmizne,ja som okolo nosa aj pusy pehavá,že vyzerám ako keby mi rástli fúze 😀 ale už viem že po porode mi všetky pigmentové škvrny a aj začervenalé jasná zmiznú...
chod ked to máš tak daleko 😀 ale priprav sa že ti povie nesolit nohy vykladat a tak 😀
@weverka11 ked aj to je to ze ja zo svojim doktorom nemam ziadny vztah ☹ som si myslela ze sa to zlepsi ze to len z o zaciatku..on je vpohodicke ale nejako..neviem..asi aj vo mne je chyba ze ja som taka ze som zo zaciatku hanbliva, inak som papulka,,len ked vidim ze nieje z tej druhej strany zaujem tak sa stiahnem 😖 . my sa vobec nerozpravame..ked sa spytam odpovie, ked sa on nieco opyta odpoviem ja a tym to hasne...si neviem predstavit ako by som mu volala...to fakt tam radsej docupkam 😀
no ja som si kvoli tomu cela kupit dake teple cizmickee lebo mi je v botazkach zimka a hrubu ponozku nemam sancu obut..ledva si ich obujem v normalnej 😒
noo na bulinkovych vodach som bola doslova zaaavisla ja som musela mat mineralku, inak som velmi malo pila...ale ted som sa nejako na cajiky preorientovala..160 na 100??? fiiha to som si myslela ze len moj brat je taky ze ma taky vysoky tlak..aj to vacsinou ked nejaky sport pozera 😀
@pepinka79 noo tak dufam ze to zmizne..aj ta ciarka z bruska zmizne vsak?? ked tu ciarku bratova priatelka videla najskor si myslela ze to mam od tehu nohavic odtlacene 😀 😀
ved to ze nesolim vela a nozky si snazim vykladat, len sa mi uz horsie lezi na chrbte.. 😒
a pri porode je poloha na chrbte, ci to pak mozem povedat ci mi nemozu operadlo vyssie polozit?? 😀
Baby s tym spanim, nemavate niekedy pocit, ked lezite na boku, ze male tam moc na ten bok kope, alebo tak...ja vzdy sa bojim, ci som mu tam dakde nozicky abo rucku abo hoc co neprilahla...akoze mne na chrbte sa nedycha az tak dobre, ale vtedy sa mece najmenej 😖 tak uz fakt neviem, ze ako spat ☹
@majulienka333 ja možem spat vačšinou len na pravom boku tam má bábo vačšinou chrbátik a tak sa mú leží najlepšie bo sa tolko netrepe,ak ho šupnem na lavý bok tam má ruky a nohy tak ich riadne vytláča a to sa nedá a na chrbte sa mu tiež nepáči....a ten pravý bok už mám tak obležaný že až... 😖
@majulienka333 joooj, ani nehovor, dnes v noci som sa prychytila ako spím an chrbte a v tom momente som sa otočila na bok, ale tiež už dlho nevydržím, lebo ma bolia klby a na chrbte mám zakázané spať a neboj, keď ležíš na boku, tak ho nepriľahneš, ono si tam nájde svoje miesto 🙂
@nika147 @weverka11 aj ja by som chcela byť ranne vtáča,,to toho aspon viac postíhate,,,ale ja teraz dobieham dobu ked som do roboty vstávala o 6 😅 a predspávam si dobu ked uz bude mimi vonku 😅 ..ani nejdem všetko prečítať bo tu zas budem sediet 2 hodiny a nic nespravím a budem mat výčitku,,,najprv robota a potom zábava 😀
@majulienka333 moja malá má na pravej strane chrbátik a leží sa mi lepšie na ľavej a niekedy keď sa naraz popretáčam, tak malej sa potom z toho čká a mne je to potom tak ľúto 😒
@majulienka333 to moje sa zas točí akokeby toho včera nebolo dost,no snád pri porode nebude strúhat také kúsky 😉
ja občas lahnem na sekundu aj na chrbátik ale to ked viem že drobec hajá 😀

bože vy ste odkedy hore,,,ja som dnes stihla akurát vstať, uvariť čaj a zjesť ranajky,,a teraz tu este stále sedím v pyžame 😅 ale mne sa tak nechce,,,a ten den tak rýchlo zbehne ked vstávate o 10,,to uz za chvilu je obed a za mnou nic 😖