November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@peha81 to ja nie som ináč ranné vtáča, to len dnes ma vykopala z postele malá, lebo začala skoro kopkať, potom mi z toho začalo škvrkať v brucku, lebo som už bola aj hladná a aj mm vstával do práce o 6-tej a on zvykne potom vypnúť mob a ešte 10min pospať a aj nevstať, tak som na to musela dohliadnuť 🙂 a mám problém so spaním a zaspávaním 😒
@pepinka79 veď práve, potom si ani toľko neoddýchnem, keď príde na svet to naše malinké apokiaľ teraz môžem, tak oddychujem, len škoda, že až teraz od polovice 9mesiaca som si to tak vzala k ♥ 🙂 ešte minulý týždeň som po kolenách zmývala podlahu v obývačke a dnes, no jak tak na ňu kukám, trebalo by ju prejsť, ale asi si to nechám na sobotu, ale po kolenách už určite nie, vtedy som myslela, že prídem o kríže a to mi trebalo ešte spálňu pozmývať, tak to už s mopom 🙂
@nika147 no mimi vzdy ckalo rano, to bolo uplne ze pravidelnost a teraz cka fakt kedy ako, niekedy cez den niekedy v noci, ale nevsimla som si ze pri nejakej konkretnej polohe, tiez som to tak brala, ze asi rychlo pilo vodicku a tak sa mu z toho cka 😅
@majulienka333 mne čká väčšinou len večer, ale aj cez deň sa jej podarí 🙂
@pepinka79 no no, musíme sa šetriť, ja už na tom pracujem 🙂 ale niekedy mi je fakt ľúto, že toto a toto som mohla urobiť a ja nič ale si poviem, nooo prečo by som si v tehotenstve nemohla oddýchnuť, málo sa oddýchnem, keď sa malá narodí, budem rada, keď večer odpadnem do postele a v noci kojiť, tak si myslím, že mám právo na oddych a tak moje výčitky zmiznú 😀
joooj žienky, kukala som októbrovky a už dávajú foto svojich drobčekov, aj my tak onedlho budeme dávať naše babatka 🙂 už sa tak veľmi teším 🙂
Zeny straasna noc za nou ☹ v noci o druhej som zacala zvracat a hnacky mat,aj som trpla ci mi neodtecie plodovka alebo hlienova zatka... Ale po hodine v kupeky som vysla s tym ako mi blabocu creva,neviem co im bolo 😖 😖
@nika147 @weverka11 ved to baby,som sa stale obzerala,ci je vse OK,ale v brusku kde lezi babo som necitila nic zvlastne,len okolo som creva citlia... neviem ci mi zaskodilo co som jedla,mala som Vianocnu kapustnicu,len to ze mne prislo zle len co som si lahla do posteli,asi mi mala zaludok pritlacila zase.... Nech sa cistim este zo 3 tyzdne 😀
@e.l.i.e.n.k.a to verim moj sa stle snim rozprava rozprava mu co robime ako uz ma nachystanu postielku a co robkal no jednoducho su obidvaja na zjedenie 🙂
@luckaar no ved to, hotovo, pockajte to bude pohroma 😀 😀 😀 tam nech je radsej po tatkovi, aby nemusela drzat dietu cely zivot 😝
@mikailla no snad to bude len z tej kapustnice, inak to je vyborná večera 😀 😀 také lahké jedlo pred spánkom 😀, ale zasa má veeela vitaminu C, takze sa ziadnej chripky nemusis bát
jéééézis, co ten nás pes robíííí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som ju asi pred hodinou kupala, doteraz lezala zmrznutá pod dekou a teraz sa rozhodla, ze nam vytepuje celý byt, lieta tu jak šmarená, ale jak pekne vonia 😀 ma lepsí sampon ako ja 😀 no hotovo, uz su vsetky hracky povytahované 😀
inac baby, je tu nejaka, co ma teh.cukrovku? mne vcera na poradni povedali, ze by som kvoli nej nemala prenasat, takze ked sa maly do 2tyzdnov sam nevypyta, tak 3.11. idem do nemocnice a mi vyvolaju porod:(

@nika147 jéj aj ja ked ho šupnem na tie ruky čiže nosom na dol tak tiež štikúta 🙂 tak to robím pomalšie 😉