icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

pepinka79
21. okt 2010

@nika147 jéj aj ja ked ho šupnem na tie ruky čiže nosom na dol tak tiež štikúta 🙂 tak to robím pomalšie 😉

nika147
21. okt 2010

@pepinka79 veľmi som si vzala k srdiečku od mm, že nič nerob, len oddychuj a ja naozaj nič nerobím len oddychujem, veď ešte som stále v pyžame na gauči pred tv a notebookom a stále zbehnem do kuchyne niečo zobnúť 🙂

nika147
21. okt 2010

@pepinka79 aj ja sa snažím pomalšie, ale niekedy sa zabudnem 😒 a potom mi je to ľúto a tak ju hladkám, aby ju to rýchlejšie prešlo 😉 no neviem či to pomáha, niekedy sa jej prestalo čkať a niekedy jej to trvalo dlho pokiaľ ju to prešlo 😒

pepinka79
21. okt 2010

@nika147 ale to je správny prístup totok to sa mi páči,ja už som si tiež povedala že už nebudem tak makat,že budem tiež len odpočívat ved potom budem mat roboty okolo 3 detí 😀 😀 😀

nika147
21. okt 2010

@peha81 to ja nie som ináč ranné vtáča, to len dnes ma vykopala z postele malá, lebo začala skoro kopkať, potom mi z toho začalo škvrkať v brucku, lebo som už bola aj hladná a aj mm vstával do práce o 6-tej a on zvykne potom vypnúť mob a ešte 10min pospať a aj nevstať, tak som na to musela dohliadnuť 🙂 a mám problém so spaním a zaspávaním 😒

pepinka79
21. okt 2010

@nika147 mne ked sa malý narodil tak doktor vravel ked sa mu čká tak treba do tepla a hlavku vyššie že tomu bábatku dat 😉 mne ked čká tak vravím nebud po tatkovi e nehltaj tak papu 😀

nika147
21. okt 2010

@pepinka79 veď práve, potom si ani toľko neoddýchnem, keď príde na svet to naše malinké apokiaľ teraz môžem, tak oddychujem, len škoda, že až teraz od polovice 9mesiaca som si to tak vzala k ♥ 🙂 ešte minulý týždeň som po kolenách zmývala podlahu v obývačke a dnes, no jak tak na ňu kukám, trebalo by ju prejsť, ale asi si to nechám na sobotu, ale po kolenách už určite nie, vtedy som myslela, že prídem o kríže a to mi trebalo ešte spálňu pozmývať, tak to už s mopom 🙂

nika147
21. okt 2010

@pepinka79 uvidíme či sa jej tak bude štikútkať keď sa narodí 🙂 a to sa aj hovorí, žedeti štikútkajú, keď im je zima,nie?

majulienka333
21. okt 2010

@nika147 no mimi vzdy ckalo rano, to bolo uplne ze pravidelnost a teraz cka fakt kedy ako, niekedy cez den niekedy v noci, ale nevsimla som si ze pri nejakej konkretnej polohe, tiez som to tak brala, ze asi rychlo pilo vodicku a tak sa mu z toho cka 😅

pepinka79
21. okt 2010

@nika147 no ja som dnes tiež kolenačkovala 🙂 ale už na posledy fakt už nebudem sa musím šetrit aj ty 🙂 ved ak mi dopadnú zle výsledky tých prietokov tak v pondelok ma nehajú v nemocke a ked to bude stále klesat tak budem asi rodit skorej ,tak kedy si oddýchnem ... 🙂

nika147
21. okt 2010

@majulienka333 mne čká väčšinou len večer, ale aj cez deň sa jej podarí 🙂

pepinka79
21. okt 2010

@nika147 bude štikútat,moj teda ešte viacej ako ked bol v brušku....áno ved preto treba do tepla ich dat 🙂

nika147
21. okt 2010

@pepinka79 no no, musíme sa šetriť, ja už na tom pracujem 🙂 ale niekedy mi je fakt ľúto, že toto a toto som mohla urobiť a ja nič ale si poviem, nooo prečo by som si v tehotenstve nemohla oddýchnuť, málo sa oddýchnem, keď sa malá narodí, budem rada, keď večer odpadnem do postele a v noci kojiť, tak si myslím, že mám právo na oddych a tak moje výčitky zmiznú 😀

pepinka79
21. okt 2010

@nika147 presne tak robota ti neutečie a musíš byt pripravená na porod a nie sa unavit a pak ešte rodit...a potom si tak skoro neoddýchneš ,ja som teda riadne padala dolu držkou....som zaspávala postojačky 🙂

nika147
21. okt 2010

joooj žienky, kukala som októbrovky a už dávajú foto svojich drobčekov, aj my tak onedlho budeme dávať naše babatka 🙂 už sa tak veľmi teším 🙂

mikailla
21. okt 2010

Zeny straasna noc za nou ☹ v noci o druhej som zacala zvracat a hnacky mat,aj som trpla ci mi neodtecie plodovka alebo hlienova zatka... Ale po hodine v kupeky som vysla s tym ako mi blabocu creva,neviem co im bolo 😖 😖

nika147
21. okt 2010

@mikailla ahoj moja, ta to čo tebe, hm? dúfaj, že to nebude črevná chrípka 😒

weverka11
21. okt 2010

@mikailla chudatko ☹ no to moze byt ale predzvest bliziaceho sa porodu, mozno do tyzdna pojdes a ze sa ti cistia creva, alebo si volaco zle spapala, co ti nesadlo... a uz je dobre? ci stale ti je zle?

nika147
21. okt 2010

@mikailla no, alebo ako hovorí wewe, môže to byť blížiaci sa pôrod, uvidíš áko ti bude, keď ti to neprejde, tak by trebalo zájsť k doktorovi

luckaar
21. okt 2010

@weverka11 no, ked bude tvoja taka fesanda po tebe a ti nasi fesaci po nas, tak to bude mat doby vyber, jej budu oci letat z jedneho na druheho🙂

mikailla
21. okt 2010

@nika147 @weverka11 ved to baby,som sa stale obzerala,ci je vse OK,ale v brusku kde lezi babo som necitila nic zvlastne,len okolo som creva citlia... neviem ci mi zaskodilo co som jedla,mala som Vianocnu kapustnicu,len to ze mne prislo zle len co som si lahla do posteli,asi mi mala zaludok pritlacila zase.... Nech sa cistim este zo 3 tyzdne 😀

mikailla
21. okt 2010

@nika147 a este som sa toho zlakla,ze no do zadku, teraz ficia chripky ak ma chyti teraz v tomto case ☹ ☹ ☹

dobi382
21. okt 2010

@weverka11 no aj my uz sa tesime ako mu budeme davat vsetku lasocku 🙂

nika147
21. okt 2010

@mikailla a možno ti to urobila tá kapusta, kapusta má výborný vplyv na chod čriev, tak možno aj toto a ako sa teraz cítiš, hm?

dobi382
21. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a to verim moj sa stle snim rozprava rozprava mu co robime ako uz ma nachystanu postielku a co robkal no jednoducho su obidvaja na zjedenie 🙂

mikailla
21. okt 2010

@nika147 robila som segedin pred nejakymi 3 tyzd. a nic,pred tyzdnom som kura na kapuste a tiez nic 😅 ktovie 😅 zatial OK len sa bojim daco zjest 😖 no mozno ze az od teraz zacne reagovat zaludok inak 😉 A dakujem za opytanie 😵 😵

mikailla
21. okt 2010

@nika147 k tym oktobrovkam,ja tiez chodim zavse nazerat,ako netrpezlivo cakaju kedy sa ozve niektora 😀 boze ale to uslo nie ? vsetky tu to tak spolocne prezivame,dufam,ze aj po pordode budeme tak dufam,ze sa dakedy aj stretneme vsetky 😀 😀

weverka11
21. okt 2010

@luckaar no ved to, hotovo, pockajte to bude pohroma 😀 😀 😀 tam nech je radsej po tatkovi, aby nemusela drzat dietu cely zivot 😝
@mikailla no snad to bude len z tej kapustnice, inak to je vyborná večera 😀 😀 také lahké jedlo pred spánkom 😀, ale zasa má veeela vitaminu C, takze sa ziadnej chripky nemusis bát

jéééézis, co ten nás pes robíííí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som ju asi pred hodinou kupala, doteraz lezala zmrznutá pod dekou a teraz sa rozhodla, ze nam vytepuje celý byt, lieta tu jak šmarená, ale jak pekne vonia 😀 ma lepsí sampon ako ja 😀 no hotovo, uz su vsetky hracky povytahované 😀

weverka11
21. okt 2010

@luckaar inak neviem, ci som ti to hovorila, ale vybavila som si toho Suleka, tak som velmi rada. Iba som mu zatelefonovala a sestricka si nas zapisala, tak sa teším 😀

luckaar
21. okt 2010

inac baby, je tu nejaka, co ma teh.cukrovku? mne vcera na poradni povedali, ze by som kvoli nej nemala prenasat, takze ked sa maly do 2tyzdnov sam nevypyta, tak 3.11. idem do nemocnice a mi vyvolaju porod:(