icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

jankaat.
25. mar 2010

me5 ten mesiac vydrzis 🙂

jonki
25. mar 2010

tak ja mam za sebou vesela rano 😒 zobudila som sa s teplotou nemohla som nic jest ani pit lebo som bola objednana na usg zaludka...tak som s tlakom 85/55 sla na ten ultrazvuk a potom k mojej doktorke. Mam virozu a povinny pobyt v posteli do pondelka....takze ani moje na zajtra naplanovane prve tehu gyn vysetrenie nehrozi, nech tam nenakazim vsetky mamky ☹

najviac ma stve ta teplota ☹ chudak babo

baby drzte sa a davajte si na seba bacha nech neschytate take nieco ako mam ja 😉

jankaroy
25. mar 2010

me5 a vysledky nebudes mat skor ako o mesiac?
jonki prajem ti skore uzdravenie, drz sa.

jankaat.
25. mar 2010

jonki skore uzdravenie prajem,..uvidis do pondelka budes fit🙂 inac taky tlak mavam bezne 😅

me5
25. mar 2010

no vysledky z krvi maju urcite skor, ale preberieme ich s lekarom az na tej prehliadke a zapisu mi co treba do knizky - tak aspon povedali
tiez si myslim, ze keby bolo nieco zle, tak mi zavolaju. ale take nesmie byt 😉

me5
25. mar 2010

no ten nizky tlak je aj moj problem. raz som sa sundala rano v kupelni ma len drahy dvihal a ked sme dosli o 1,5 hod k doktorke tak mi namerala tiez nieco podobne a ze to kolko ste mali potom rano, ked uz teraz po predychani je to tak nizke. 😀

jankaat.
25. mar 2010

me5 zle urcite nic nebude🙂- treba verit..a keby nahodne bolo tak ti isto daju vediet🙂..

jankaat.
25. mar 2010

mne uz napriklad nizky tlak nerobi nic🙂uz som si zvykla ja ho mavam aj bezne taky🙂

jonki
25. mar 2010

jankaat...no ved ano aj ja mavam bezne 90/60 ale toto nejedenie a hlavne nepitie ma polozilo a lekar sa pytal, ze co mam taky prazdny mocak 😕 tak mu vravim, ze mi sestricka zakazala cokolvek jest ale aj pit od polnoci....tak ako mozem mat plny mocak??? tak na mna pozeral jak puk, ze pit som kludne mohla 😀 ....tak som sa "susila" uplne zbytocne 😀

uz lezim v posteli a dohanam zameskane...a ma to aspon jedno pozit budem s prehladom stihat konika 😎

me5
25. mar 2010

no len aby sme to stihali aj my. ja mam najvacsi problem sa udrzat sustredena na pracu. stale odbiehavam v myslienkach k babatku a na baby weby a tak.

jankaat.
25. mar 2010

jonki ja som tiez kazdy den doma a konika nestiham 😅 ..a to vecsinu dna lezim v posteli..
tak dnes budes mat pitny den😀 aby si dohnala co si v noci zameskala.. 🙂

kaminka1
25. mar 2010

baby ahojte!ja idem zajtra na krv, nemozem pred tym zjest ani sucharik?no neviem si predstavit, ako to vydrzim, ked moj maly vstava o pol siestej a na krv idem o pol osmej, to nebudem 2 hodiny po zobudeni nic jest,no mam z toho obavy ☹

jonki
25. mar 2010

kaminka asi podla toho na co ides....viem, ze na bhcg nemusis byt nalacno...to viem naisto. ved tam zavolaj a porad sa s nimi

me5
25. mar 2010

ja som bola na komplet tehotenske odbery a to som musela byt nalacno ☹

kajna
25. mar 2010

baby, ja teda uz mam knizku a prvykrat na odberi idem 19teho s tym, ze nemusim byt nalacno (co si tiez neviem predstavit).

rozpravocka
25. mar 2010

Ahojte, ja som bola na odbere včera a nebola som nalačno. Ešte sme sa s doktorom smiali, keď som mu povedala, že dúfam, že nebudú robiť testy na cukor - lebo odkedy som tehotná, na raňajky mám vždy chuť na niečo sladké. (konkrétne včera som mala čokoládovú šišku 🙂 )
Takisto, keď som tam bola, tak som sa ho pýtala, že čo mám robiť z nevoľnosťami ( keďže tie lízatká sú všade beznádejne vypredané) a pobavila ma jeho odpoveď: 😉 Zvyknúť si! 😉

lubica69
25. mar 2010

Ahojte Jonki tak sa len rýchlo uzdrav Oddýchni si Me5 neboj bude to Ok A pred odberom krvi to už tak nie je,že nemôžeš vôbec nič zjesť Nejaký sucharik alebo tak sa určite môže Pokiaľ to nie sú riadne sýte mastné raňajky...Kajna závidím knižku Aj ja cem Guiri a ty si v Španielsku?Ja idem na gyndu zas zajtra na sono Ale krv mi budú brať zas určite Veď nejaký ten test sa ešte nájde čo mi nerobili hi hi

me5
25. mar 2010

inac ma udivuje, ake odlisne postupy su u jednotlivych lekarov, niekto uz ma knizku a odbery az neskor, niekto absolutne opacne. 😀 kto sa v tom ma vyznat 😀

lubica69
25. mar 2010

Me5 no veď to A aj veľa záleží na tom čím si už žena pred tým prešla

me5
25. mar 2010

to hej, ja som si z pohladu tehotenstva nepresla este nicim 😉 teda az teraz ale z pohladu inych veci - uz kadecim 😀

lubica69
25. mar 2010

No veď jasné Ja čo som si myslela,že pri druhom tehu to budú mať viac na háku keďže mám už doma zdravé bábo ale nie Presný opak Ale určite veľmi závisí od dokiho aký má prístup

aduliak
25. mar 2010

ahojte babenky....ja som dostala knizku hned v 5tt., aj my odbery robila vtedy....fakt je to individualne 🙂

funlucy
25. mar 2010

😢 😢 😢 baby mne teraz volala doktorka,že majú výsledky z tej včerajšej krvi a že či som sa niekedy liečila na štítnu žľazu,ja jej hovorím,že nikdy.Že mám zvýšenú činnosť-TSH vyše 6.Bože čo to je???? 😢 😢 😢 ja tu už začínam revať ,ideme teraz na týždeň preč,ešte neviem ani kedy sa dostanem na tu endokrinológiu..a čo tam somnou budú robiť...poradíte niektorá?

lubica69
25. mar 2010

Tak to teda hej Každopádne ak je potvrdené tehu aspoň nejaký papier od dokiho by ste mali mať Mne dal tiež hneď aj keď len papier

ollako
25. mar 2010

Ahojte, funlucy, budes sa musiet liecit, drzim palce dufam, ze budete OK
vy uz mate niektore aj knizky, tak to sa mate, ja uz asi nevydrzim k lekarovi idem az po velkej noci a to som este vobec bobuliatko nevidela, iba v rychlost sa pozrel ci je to v maternici a nic viac neriesil, nie to aby mi knizku daval, alebo krv bral 😝 , takze ani neviem, ci je vsetko Ok ☹ uz teraz ma mrle zeru ako je vydrzim este dva tyzdne 😲

guiri
25. mar 2010

Funlucy: poznam nejakych ludi s probelami so stitnou zlazou a neboj sa, lebo s medikacou sa to da napravit, drzim palce...
Myslim ze sme na tom vsetky rovnako, len nech uz mame nejake to potvrdenie, knizku, fotku z prveho sono.....Ja som dost netrpezliva. No a myslim, ze uplne najspokojnejsia budem, ked sa mi zacne vystrkovat brusko...
Inac minule som bola v buse a bolo mi fakt dost mizerne, bus na prasknutie a ja som sa ledva drzala na nohach a tak som sa zamyslela, ze co by povedal ujko, keby som sa dozadovala sedadla vyhrad. pre tehotne....aj ked v 7 tyzdni by to bolo asi tazke niekomu dokazat, ze hej....a tehu testy v kabelke zrovna nenosim...

lubica69
25. mar 2010

Ollako neboj Keby niečo nebolo Ok z krvi oni by ti volali A veľká noc ubehne ako voda

lubica69
25. mar 2010

Funlucy neboj Ono sa to liečiť dá Len ti dajú nejaké liečky a bude to Ok Ono vieš v tehu sú aj tak tie hormóny kadejaké Možno ti budú len opakovať testíky Guiri a ty si teda na Slovensku?Fu tie busy nezávidim Ja našťastie všade autom

hviezdickamaria
25. mar 2010

ach jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, ta vy ste tu toho popisali 😀 mala som takmer hodinku co robit, kym som to vsetko precitala 😕 ani neviem, na co mam reagovat, a pritom mam doma bordel jak v tanku 😠 no fuuuj 😅

tak ja neviem no, asi len napisem, ze mam za sebou dve neuspesne tehotnenstva, a mne este ziadne odbery nerobili, okrem jedneho na HCG, aby sa tehu potvrdilo 😒 , ta neviem teraz no, a najblizsie idem k doktorovi az o tri tyzdne!!! a tiez som moje babatko este nevidela, iba sa doktor pozeral a videl tam, len nejaku ciarku, ktora sa este nedala odmerat 😖 takze tak je to so mnou. ani ziadne lieky na trombozu este neberiem... ta ja len dufam, ze bude vsetko ok. joooj ta ja som teraz nervozna, ze mne nic nerobili a vy uz toho mate za sebou viac... 😒

ci ale mne tak chuti vsetko jest, vobec nemam ziadne nevolnosti, mozno okrem par divnych pocitov... ale v pohode, ziadne zvracanie,... ale to asi este pride... 🙄 ale nevadi, tak to ma byt 😎

jooooj vam musim povedat, co sa mi rano stalo. som sa zobudila a som nevedela, kde mam ruku!!! 😀 😀 😀 😀 😀 som si ju prilahla s hlavou a mi tak strpla, ze som si ju absolutne necitila... este sa mi to nikdy nestalo, normalne som sa zlakla... 😀 ze mi v noci zmizla 😅

tak ja tolko a este!!! nepiste tak vela a rychlo... nestiham citat 😀 😀 😀 😀

madeline
25. mar 2010

hviezdicka - ja idem prvykrat k dokymu az buduci tyzden v utorok a ani si nevies predstavit, aka som nedockava 😉