icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

pepinka79
21. okt 2010

babulky idem si ja lahnút bo už mám oči ako angorák a som k.o. tak papa ráno a pekné sny a nerodte ešte 😀

@e.l.i.e.n.k.a no pekne tolkko porodou za sebou a detí nikde 😀 😀
ja sa radšej zrkadla nič nepýtam,šak by mi asi za takú sprostú otázku asi dobre vynadalo 😀 😀

peha81
21. okt 2010

@vlastusss myslím ze baramama to riešila a majulienka,a neviem či este niektoré,,,,
no musíme myslieť teraz pozitívne,,,aj ked je to niekedy tazke,,mna tiez niekedy prepadnú také blbé myslienky,,ale to asi kazdú 😖
@pepinka79 no ani sa nečudujem tvojim očiam 😕 😕 ,ked tu sedíte viaceré celý den 😀 😀 vás nestíham ani čítať 😅
dobrú a kludnú noc 😔

weverka11
21. okt 2010

ahojte žabičky 😀 😀 😀 😀 😀 nam akurat odisla navsteva, malé kopalo ako divé, vsetci sa pozerali ako sa mi brucho prevaluje 😀 😀 😀 ale uz ma vsetko bolí 😖 a ustata som jak pes...

@pepinka79 no dneska sme fucali kvalitne 😀 a ja este aj potom ked som tie poschodia styri davala 😀

@e.l.i.e.n.k.a ale uz som sa rozhodla, ze tam nepojdem, furt tie iste "vtipy" uz to snad za ten mesiac nezabudnem...

weverka11
21. okt 2010

baby, vy co ste rezignovali??? alebo uz rodíte a mna ste tu nechali samú??? 😲 a nočný strážca kde je???

vlastusss
21. okt 2010

@weverka11 ja som dosla len kukes ze co sa tu deje... 😒

mikailla
21. okt 2010

@weverka11 😀 😀 😀 😀 asi vsetky kukaju ordinaciu 😀 a co ste mali za navstevu? svokrusu ? 😀

jenta
21. okt 2010

@vlastusss ja som sa rozhodla, že pupočníkovú krv darujem. To vraj stačí na sále povedať dokimu. Nič za to neplatm a niekomu tým možno pomôžem 🙂
Teda baby ja už vás ozaj nestíham čítať. Som teraz preskočila 9 strán, bo by som tu sedela do rána 😀

peha81
21. okt 2010

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ja sa tak teším na drobčeka 😵 😵 😵 😵 😵 😵

cistko
21. okt 2010

@weverka11 tu sooooooooom 😅 😅 😅 😅 😅

cistko
21. okt 2010

@peha81 ja viac 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

cistko
21. okt 2010

teraz spite hej? a rano budete ako vtacikovia cvirikat, kto vas bude potom stihat citat? 😀 😀 😀
Mna caka o5 noc v Jakubkovej posteli choroba zatial nepolavila tak hadam to uz bude lepsie🙂

mikailla
21. okt 2010

@cistko ja nespim u nas je 22:37 najlepsi cas na filmy 😎 😎 ty nevstavas rano k Jakubkovi ? heh zas ides mat spanok,ze zadok von a potom brusko? 😀 aku ma postel ked si pisala ze malu... 🙂

majulienka333
21. okt 2010

Docitane, prehlad urobeny, nech nie som mimo 😝 akurat sme doskladali kociarik, tak robim este foto-dokumentaciu 😎 aj postielku sme dnes uz rozlozili, no uz len cakat kedy praskne skrupinka 🙂

jenta
22. okt 2010

ahojte kočky, tak dnes to tu otváram ja 😀 Od 5.40 som hore, bola som na WC a už sa mi nedá spať. Mm práve prišiel domov z nočnej a doniesol mi čerstvé nutelky z pekárstva, tak sa teraz tlačím jednou 🙂

ponyxx
22. okt 2010

@jenta bre ranko, no ja som mala tiež noc nafrasa 😖 , radšej som ani nepozerala na telefón, že koľko je hodín. Len som pekne čušala a čakala kedy mm zazvoní budík, aby som ho mohla vyprevadiť do robotky. Majú grand opening, tak som mu chcela popriať. Uvidím ho predpokladam zajtra ráno asi zasa na 10 minút. To už je že čo, keď sa musím ráno zobudiť, aby som si muža videla ☹
Joj som sa rozbehla zhurta, ale inak krásne ránečko, u nás s námrazou a vizerá to na opäť slnečný deň 😎

Juj a nutelku by som si dala a jaaaak, ale až tak hrešiť na tú cukrovku nemooožem

jenta
22. okt 2010

@ponyxx aj u nás je námraza, tráva úplne biela chuderka. Ale normálne že vidím modrú oblohu 🙂 To zasa bude kosa, keď pojdem so psinou von. Včera sme boli okolo nejakej pol jedenástej prvý krát a normálne poletoval sneh 😨 Len dúfam, že si tento rok dá sneh načas. Nech vydrží aspoň do druhého decembrového týždňa. Potom už môžme nahodiť radlice na kočíky a privyrábať si odhŕňaním chodníkov 😀

ponyxx
22. okt 2010

@jenta no s radlicami by som sa u nás na ulici uživila 😎 stačil by mierny poplatok a cez zimu som v balíku 🙂 U nás ulicu odhrňajú iba jedným smerom, lebo šak úzka cesta medzi domčekami. Prúser je v tom, že furt na našu stranu 😠 😠 . Tak so si ja asi frézu namontujem 🙂 Ešte toho roku z toho stihli spraviť jednosmerku, tak už ani inak odhrňať nebudú ..vrr
Keď si spomeniem, tak vám baby v zime odfotím našu ulicu, čím sa ja musím trepať.... V pár domčekoch už býva len babka, a tie si chudinky už nevládzu moc pozametať pred domom, ale minulého roku som sa jak mech bandurckoch vysypala u nás na ulici pred obchodom na ľade 😠 lebo tie svine lenivé nie sú schopne dodržiavať nariadenia... 😠

ponyxx
22. okt 2010

takéto je u nás krásne ráno

pepinka79
22. okt 2010

@weverka11 dobré ránko,inak to máš teda fakt super tie 4 poschodia,ja som dva krát tak išla kamoške do baráku vedla zelovocu a ona že býva na 4 a bez výtahu ma skoro porazilo som došla na dvojku a kryčala nech sa prestahuje nižšie 😀
tak ked už tie dýchania máš nacvičené to veru moja nezabudneš už nikdy v živote 😉 takže už to nehajte na druhé nech si pofučia 🙂
ja som mala teda zlú noc a ešte aj dnes mi je strašne,také bolesti som dostala už od večera,že som pokukovala po cestovke a rozmýšlala čo ešte do nej keby som náhodou išla....to mám za to že som včera makala už od rána,že som sa kolenačkovala a preto mi to vrazilo aj do chrbta a aj do trtola ☹ som si musela dat magnésko aj v noci....už nerobím nič som povedla,okrem jedla nič 😉

pepinka79
22. okt 2010

@ponyxx tak to je u vás krásne stále takéto pekné prostredie....ja vidím z okna velké komíny a další barák....no už aby sme si ten domček niekde zbudovali... 😉

ponyxx
22. okt 2010

pepinka79 no pohľad do záhrady je fakt boží 🙂

ponyxx
22. okt 2010

@pepinka79 skúsim nájsť ešte jednu takú letnú a hneď kopeš základy 😀 , ale o všetko sa stará svokra, záhrada je jej najlepšia kámoška 😀

pepinka79
22. okt 2010

@ponyxx no to mi nerob 😀 šak teraz ked som taká citlivá sa aj rozplačem a budem mojmu pílit uši nech už dačo s tým domom robí 😀 😀 ved aj ja túžim po záhrade kde sa budem hrabat v hline 😎

pepinka79
22. okt 2010

@ponyxx akurát neviem čo urobím ak natrafím na červa bo tých nemusím😀 😀

ponyxx
22. okt 2010

namiesto kopečka hliny je už trávniček

ponyxx
22. okt 2010

@pepinka79 no čo, no čo? budeš jačať ako sa na poriadnu ženskú patrí 😀 😀

pepinka79
22. okt 2010

@ponyxx tak mat takú záhradku to ani ten dom nemusím mat 😀 😀 😀 postavím si v lete stan v zime iglo 😀 😀
jáj nádhera už jačím,ale čo ked nieje muž doma dojde až večer a to šup ho na tréning bo zajtra zasa zápas... 😉

ponyxx
22. okt 2010

no nech sa ozve ta čo ma doma manžela okrem toho, že sa dojde domov vyspať 🙂

sofhia
22. okt 2010

dobre ranko, no ja nechcem provokovat, ale momentalne mam doma manzela, ktory doma nielen prespava. preco? 😲

ponyxx
22. okt 2010

@sofhia lebo mám pocit, že väčšina našich polovičiek je častejšie v robote, na treningoch abo s kamaratmi ☹ mi to príde jak nejaky sprievodny jav tehotenstva novembroviek 😉