icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

pepinka79
22. okt 2010

@kraviatko no ja mám od začiatku tehu tlak 120/70 stále rovnaký každú poradnu 🙂 tak už to nemáš daleko tak ked to bude troška skorej tak to bude ok 😉

ponyxx
22. okt 2010

@kraviatko baritus ta včera došla s oktobrovým datumom 😀

pepinka79
22. okt 2010

@kraviatko rezance s tvarohom to je mojho mm oblúbené jedlo asi mu ho urobím a potom ma bude aspon na rukách nosit 😀 😀
ja mám v celku poriadok šak som si včera upratala a muž došiel až v noci sa len vyspat a malý mi až tak neporiadok nerobí 😀 😀 😀

peha81
22. okt 2010

no konečne som dočítala,,,uz uz myslím ze bude koniec a dam obnoviť stránku a toť dalsia strana predo mnou 😀
môj mm naštastie neni mäsový typ,,tak ja varím mäso maximáln 2xdo týzdna,,,ale zas ma ide rozhodiť vymýšlať stále nejaké zeleninové jedlá,,stále točím dokola to isté.
kočky a vaši mm varia? môj ani nie,,mozno by niekedy aj dačo uvaril,,ale ja ked vidím aké on má postupy a celá kuchyna ako po výbuchu tak to radsej sama 😖

pepinka79
22. okt 2010

@weverka11 jáj to ja o siedmej už budem pokukovat po postielke 😀 😀 od kedy mám jedno dieta chodím spáavat so sliepkami,možno aj skorej,bo zaa ráno je skorý budíček 😉 tak bacha nieže skončí oslava predčasným odchodom do porodky 😀

weverka11
22. okt 2010

@pepinka79 tak som tu barilu uz zozrala celúúú 😝 hovado jedno 😀

boze dnes som taká nervozna, moja mamina má pohovor do super robotky, vybrali z moooc uchadzacov iba 3 a medzi nimi je aj ona 🙂 strasne by som jej to priala, lebo ta robota je uuuplne pre nu 🙂 Keby to dostala, tak porád bachnem sampus, lebo ja tým strasne trpím, ze ona nemá robotu... Ja som z toho mala vacsie depky ako ona 😖 jeeeej, keby sa to podarilo......

pepinka79
22. okt 2010

@peha81 zo začiatku sa o varenie pokúšal,ale strašne to potom vyzeralo v kuchyni a trvalo to dlhšie ako ked varím sama tak ho radšej z kuchyne vyhánam,akurát že on si vždy vymyslí zrovna niečo majstrovat doma a ked varím mi zavadzia v kuchyni a najlepšie je ked ja tam varím a on tam ide vrtat abo smradit lepidlom 😉

pepinka79
22. okt 2010

@weverka11 držkáme palce nech to víde 😉
no bože co to je celá barila pre dvoch😀 😀 😀

peha81
22. okt 2010

@pepinka79 no ved toto ten bordel v kuchyni,,joj ale tak by som rada bola kebyže je muž variaci,,ale fakt ked to vidím, celý ten jeho postup a bordel,,potom ked ho začnem upozornovať ze to sa nerobí takto ale takto tak sa mi na to vyse...e,,ze si mám urobiť sama 😠 a ja ho to chcem pritom iba naučiť správne,,a on ze to kto vymyslel nejake postupy,,ze výsledok je ten istý, tak prečo by to nemohol robiť po svojom,,,ale ja sa fakt neviem udrzat ked to vidím 😖 on napríklad varí cestoviny tak ze ich vysype do studenej vody a čaká kým zovrú a mna ide rozhodiť 😅 😠

weverka11
22. okt 2010

@peha81 moj absolutne nevarí, bola som rada, ze som ho po osmych rokoch vztahu naucila robit kávu 😀... Jeho to proste vobec neberie, ale mne to ani nevadí, lebo ked si predstavim ten bordel, co by po nom ostal. 😲 😲 😲 😲 ... Ja rada varím, takze s tym nemam problem... Mne by stacilo, keby si upratal po sebe oblecenie do skrine ked dojde z roboty a obcas povysaval a raz za cas poumyval riad... Viac od neho nevyzadujem.

ponyxx
22. okt 2010

@peha81 moj vari a straasne dobre, iba cestoviny furt pokazi 😀 , na cetoviny som profik u nas ja 🙂 je sice kusek bordel ale my to mame tak, ze on ma nastarosť kuchyňu a ja zvyšok. takže popri varení aj uprace 😎 škoda, že nevarí častejšie 😉

peha81
22. okt 2010

@weverka11 no ved, kebyze aspon tie veci da tam kam patria,,môj ich má tiez rozlozené po celom byte,,,a vzdy ked dá spinavé prádlo na kôs tak mu hovorím,ze ja neviem čo to znamená, ze ked chce aby som to oprala nech to strčí do prádelneho kosa,,bo ja neviem ze či si to tam iba položil 😀 ved ja tiez rada varím, len niekedy nemám inspiráciu a sa mi vôbec nechce,,a ked sa ho spýtam ze čo by si dal, tak mu je to jedno 😖

@ponyxx to más super ze más muža variaceho 😵 a teba vôbec netahá variť? mne by to vyhovovalo tak fifty-fifty

kraviatko
22. okt 2010

@peha81 môj muž tiež nevarí, nemá k tomu vzťah, ale zato povysáva, požehlí keď treba, umyje podlahy .... 🙂 , riad neumýva ani ja 😀 , chvalabohu máme myčku 😎 , na túto činnosť som si veru rýchlo odvykla 😀

pepinka79
22. okt 2010

@peha81 😀 s tým košom to máme doma tak isto 😀 😀

@weverka11 a stým oblečením mi poobkladá celý gauč 😀 😀 teraz sa smejem ale inak ma to vytáča 😅

cistko
22. okt 2010

@ponyxx hej pamatam na casy ked sme este nemali Jakubka 🙂 to on koncil o druhej a ja som sa domov skor ako o siedmej osmej nedostala a vynimkou neboli ani polnocne prichody v case uzavierok 🙂 🙂 joj to mu bolo sveta zit 😀
ale uz som tri roky doma na materskej s jakubkom teraz som nastupila na dalsiu matersku a on medzi tym zmenil pracu uz druhy krat tak si zvykame...niekey mi chyba ze uz nerobi na zmeny ako ked sa narodil Jakubko bolo to stale ine, ziaden stereotyp ked siel tyzden rano tyzden poobede tyzden v noci kazdy tyzden bol iny 🙂

cistko
22. okt 2010

@kraviatko tak budeme dve zehliace, ja ulozim na obed jakukba pustim panelak z archivu a budem zehlit az kym lopovicka domov nepride 😵

kraviatko
22. okt 2010

@cistko no tak to teda máš riadnu kopu žehlenia 😀 , ja nemám toho veľa pár kúskov....

cistko
22. okt 2010

@peha81 hej moj manzel vari, sice teraz nie casto kedze som doma uz tak dlho tak povacsine ja ale su jednoducho jedla ktore ja rozhodne nevarim lebo ich tak dobre ako on uvarit neviem🙂 napriklad halusky alebo speciality co vari svokra a dostaneme na ne chut🙂a tiez jedla ktore zboznujem ja lebo ak si ich mam aj uvarit aj jest tak si na nich neviem pochutit, cize vyprazany syr, sampiony, karfiol, plnenu papriku kolozvarsku:D:D to je jeho parketa🙂 a ked pride vikend a sme doma tak si pomahame - ja sa tomu velmi tesim a aj ked som zo zaciatku tiez tak hovorila ze ked vari tak to v kuchyni vyzera ako keby bomba vybuchne ale svokra mi poradila ze mam nechat tak radsej bordel po vareni ako ho anucit ze nemusi vobec a lahko si na to zvykne, ved on si ten bordel aj uprace 😉 tak som sa nechala ukecat co somt eraz rada lebo je to super ak niekto iny pripravi jedlo a nemusim stale len ja 😉

cistko
22. okt 2010

@weverka11 oj to oblecenie - to ma irituje 😀 😀 v kuchyni na stolicke lezi od vcera jeho biely sveter ojoooj ale neodlozim ani panecku 😀 to ma tiez svokra naucila, kupila som mu sluhu na jeden z prvych manzelskych spolocnych sviatkov tusim to boliv ianoce a tam si vesia veci ja mu maximalne pozbieram co najdem po byte a povesam na sluhu a ked uz pada tak ich odprace-sice povacsine do kosa na pranie lebo su pokrkvane ako krave z pysku ale to uz neriesim....radsej na pranie ako mi to ma skladat ako som ho nacapala v lete a odlozit do skrine 😀 jednak to neposkalda ako si predstavujem ja a jednak ked mi tam rafne napotenu koselu sice s deodorantom perstriekanu tak potom chodim okolo skrine a nucham co mi tam vadi 😀 😀 ja som uchyl 😀

cistko
22. okt 2010

@pepinka79 o ktorej rano vstavate?

cistko
22. okt 2010

@kraviatko ja som dostala mycku za porod len stale nechapem preco ju uz pouzivam ked babatko stale vbrusku 😀 😀 😀 a neviem si ju vynachvalit naozaj nerozumiem preco som ju nechcela hned ako sme sa zobrali 😀 teraz ma manzel ukecava na susicku ale tiez nie som nejaky zastanca ... poprosim si za treti porod 😀 😀 😀

cistko
22. okt 2010

@kraviatko hej pozehli - leto bolo krasne neznaaaaaaaaaaaaasam zehlenie kosiel a on ako zmeni lpracu tak potreboval kazdy den cistu och joooj biedacikr ano si sam zehlil 😀 niekedy som ich len prala a vesala na Ivana/eliptical/ a raz za cas som kupila mamke horku cokoladu a dosla aj s koselami nech ozehli 😀 😀 😀 nastastie prislo obdbobie svetrov 😀 tak kosele visia v skrini a dufam, ze tam povisia kym neskonci plienkove obdobie hahaha 😀

cistko
22. okt 2010

@pepinka79 persne aj mna to zvykne vytacat ale v taku kludnu chvilku ako teraz si poviem ojoooj su aj horsi a tak aspon kustik pomoze co moze ale je pravda vela veci sme si na zaciatku manzelstva delili aj upratovali sme spolu odkedy som na materskej pracem vacsinou sama len pred vianocami a velkou nocou mi pomaha to klobuk dole 😀 ale ved dobre som doma on chodi do prace ja sa budem tesit ak sa bude poobede venovat detickam a navari cez vikend to postaci 😀 😀 😀 😀

ale musim ho pochvalit do nedavna piekol kazde sviatky 😀 😀

cistko
22. okt 2010

@kraviatko bodaj by nie, ked som vcera oprala dve varky tmaveho, jednu bieleho a potom dorazil balik so supravou na postielku, obliecky, baldachyn.... no za dve casti to hadam zmaknem ja som nepodstiva zehliacka ja to len tak latam aby to cim skor zmizlo:D

cistko
22. okt 2010

a kdeze ste? clovek vas akurat docita a vas uz nikde 😀 😀 😀 😀 😀

pepinka79
22. okt 2010

@cistko no malý sa preberá tak o pol piatej to od mala,do roka sa budil o 4 ráno...ale tak ešte ho vždy donútim spat tak tak do tej šiestej sme v pelíšku 🙂 on sa ide potom hrat a ja sa ešte pretáčam trocha 😀

pepinka79
22. okt 2010

@cistko piekol???? teda to máš doma poklad 😉 to zasa ja milujem pečenie to by som mu nedovolila ani omylom 😀 😀 😀 ale zasa každé ráno ked je doma sa ma opýta či chcem ranajky a kapučínko a či mi neskočí dačo kúpit...tak zasa niesom natom tak zle 😉

cistko
22. okt 2010

@pepinka79 paaaaaaaaaaaaani take skore vstavanie 😨 😨 😨 ojoooj tak ja uz nehundrem ze Jakubko zacal vstavat tak skoro 😅 lebo odkedy ma vlastnu izbu tak uz nevyspava ako niekedy, uz je hore rano o osmej najneskor az teraz ked je chory tak spinka do tej pol 10. A dufam ze aj nase nove babatko bude taky spachtos. My sme seste do leta spavali do deviatej desiatej 😀 a to ma tak od malicka🙂

ponyxx
22. okt 2010

no tak jaaaa nezehliim, ano? 😎 Lebo v tej skrini sa to aj tak dokrkve. Mm si vie kosele pozehlit aj sam, tricka mu dokrkvane nevadia, ked si nieco beriem na seba tak az potom si to ozehlim....a to ma pekne prosim svokra naucila 😀 .
A ked sa perie, teda ja periem, tak zahlasim, ze nech si vsetko co potrebuje pozhadzuje ku pracke 😀 . Minule som mu este spravila kontrolnu obchodzku, ze ci ozaj pozhadzoval vsetko, lebo som vedela, ze ma papadane veci pod posilovacou lavickou a aj som ich tam nasla 😀 straaasne som sa potom na tom bavila 😀 😀 . Jak maleho decka som sa ho pytala: A toto je co? A toto a veci na hokej a na behanie? Skodoradost najvacsia radost 😀
@weverka11 z veci hodenych pri kosi na pradlo sa uz nevzrusujem, teraz mi je to dokonca pohodlnejsie, ze sa donho nemusim zohybat. Ja si zoberiem stokrlatko do kupelne, sadnem ku kope a triedim 🙂 mam to blizsie a nemusim sa s bruchom zohybat 😎

cistko
22. okt 2010

@pepinka79 no my ked sme sa vzali ja som nevedela upiect ani bublaninu 😀 😀 aj ked som vsetko robila podla receptu tak mi to nikdy nevyslo 😀 recept som musela mat ako pre debilka popisany presne co s cim kam a ako inak som to domotala 😀 na prve vianoce piekol sam vsetky kolace ja som len upratovala 😝 aj vsetky prve kolaudacky odpiekol pre navstevy na druhe dokonca piekol aj pre nas aj pre nasich lebo mamka bola v nemocnici mne nechal akurat suhajdy robit aj tie som posrala 😀 😀 😀 😀 no a potom sa nam narodil Jakubko a ja som chytila maniu najprv na torty lebo som mu velmi chcela na sviatky piect vlastnorucne vyrobene 😀 tak doteraz pamatam ako ma kamoska doma u nich ucila jeho prvu meninovu som robila spolu s nou a potom na narodky uz sama doma a tak je to rok co rok lepsie a lepsie aj ked stale nie tiptop a vzdy nieco poserkam no snaha sa ceni 😀