icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

kraviatko
22. okt 2010

@ponyxx nejako nestíham čítať 😀 , behám do kuchyne a späť k PC aby mi nič neušlo 😀 😀 😀
moja vanička má vnútro 77cm, ale myslím že to bude stačiť, teda dúfam 😅

nika147
22. okt 2010

@cistko veď mne sa tiež nijak raz nepozdáva, že by som už čerstvé novorodeniatko mala napchať do vajka, mm som povedala, že odmietam ju tam dať, keď budeme ísť z pôrodnice, dám ju do vaničky a na vajko má potom ešte čas..veď aj tak budeme domka do krstu, maximálne, keď tak, tak sa budeme voziť v kočiari...

weverka11
22. okt 2010

@nika147 tak so stieskou na nasom vajku som mala problém aj ja, tam to bolo dooost zlozite @cistko my nanoznik nemame ani na vajko, ale zasa je tam origos neporemokavý fusak, tak snad to bude stacit...
@ponyxx aky to mas kočík? pozerala som v albume..

kraviatko
22. okt 2010

@cistko ja mám tiež komplet striešku aj nánožník k vajíčku vlastne ten istý nánožník je pužiteľný aj k vaničke takže 2v1 😀

katka14
22. okt 2010

@weverka11 ahoj veverka, nič si z toho nerob, aj ja som si dnes poplakala pri tom krasnom konci filmu. citila som sa divno, ze tu takto plačem, ale čo uz. aspon ma nikto nevidel !!! 😉
a keby aj hej, no a čo !!! 😀

ponyxx
22. okt 2010

kúrnik to len ja mam takú malu vaničku? a to som si myslela, že je z tých väčších 😠 ja to ser..m 🙄

nika147
22. okt 2010

@kraviatko našu som tiež pred chíľou pomerala, tak má 78cm a si myslím, že je to dosť 🙂 a v poho sam tam vmestí aj fusak s malou 🙂

nika147
22. okt 2010

@weverka11 a ako si potom prišla na to, že ako ju tam máš namontovať, hm? ... 🙂 ja musím počkať na manžela, nech na to príde 🙂

kraviatko
22. okt 2010

@ponyxx ale neboj sa ja si myslím, že je to postačujúce, však narodí sa v novembri a v apríli už podľa mňa fusak nebudeš potrebovať 😅 , teda dúfam, že bude fajn počasie, dáš overalík, deku pod bábo a na bábo a je 😀

ponyxx
22. okt 2010

@weverka11 kočiarik mame Nestor -Quenne, asi začnem ľutovať, že som sa nedala ukecať mm na iný ☹

nika147
22. okt 2010

@ponyxx už som prehľadala celé vajko, nechám to na môjho experta 🙂

nika147
22. okt 2010

@ponyxx ale veď máš pekný kočiarik 🙂 prečo by si chcela iný 😉

ponyxx
22. okt 2010

@nika147 možno zabudli na to vajko tie cvočky dať 😀 , ale nie muži sú vynaliezaví. Aj keď u nás som na techniku ja 😎

ponyxx
22. okt 2010

@nika147 tak, trucujem 😎

weverka11
22. okt 2010

@nika147 podľa návodu 😀
@ponyxx tak som asi klamala, mozno ze som to zle odmerala, lebo na nete uvadzaju tiez dlzku vanicky 74 cm, nemala som dole nánožník a merala som narychlo, takze to je mozné 🙂 ale zasa na nete uvádzajú ze pre deti do 8 mesiacov 😀 tak neviem... Kazdá stránka má nieco ine...

cistko
22. okt 2010

@nika147 no su ale mamicky co perinky vobec nepraktizuju a niektore ani zavinovacky na mna to pride ohromne malinke ked si predstavim ze Jakubko bol "celkom chlap" ale svagrina co teraz porodila alebo kamoska babatka mali cca 2800 gramov a ja som Jakubka nechcela dat do sedacky nie este take drobatko. Pekne do perinky do vanicky a tolko sme domov presli autom a potom sme tiez autom nesli nikam az ku svokrovcom prvy krat po vyse dvoch mesiacoch ked som ho dala do vajicka...
@weverka11 to je super mate uz tie nove kociariky ked som ja kupovala tak este take neboli teda boli ale neeeeeeuveritelne drahe a mali strasne male vanicky a kedze my sme pod tatrami tak si neviem predstavit ze by som vanicku zrusila pri malom babatku a dala do sportaka v nasom case necase:D

cistko
22. okt 2010

@weverka11 zbytocne to teraz riesit a lamat si hlavicky dolezite je ako deticky porastu a ake nam prnesie buduci rok pocasie ved tento rok uz v marci bola jar 😀

ponyxx
22. okt 2010

@weverka11 oni pekne odrbkavajú na tom internete 😠 . A každe mimi aj tak inak rastie 🙂

nika147
22. okt 2010

@ponyxx ani ja nie som až taký mechanický antitalent, ale na toto som fakt nijako neprišla, ale sa stavím, že nakoniec som to mala celý čas pod nosom 🙂

weverka11
22. okt 2010

@ponyxx tak som z nej predsa len vsetko povytahovala - lebo uz tam mam aj deku aj fusak naaranzovaný a majú pravdu - 74 cm 😀 tak sme na tom rovnako 😀 😀 a uz viem aj preco, lebo som ju merala zvrchu a nie spodok vanicky a ona sa trosku rozsiruje smerom hore...

nika147
22. okt 2010

@weverka11 to, že ja mám blbý návod, fakt by sa mi zišiel obrázkový 😀 😀 😀

ponyxx
22. okt 2010

dievčatá opúšťam vás, práčka doprala, vešať mi treba a idem si na chvíľu ľahnúť, lebo už ma bolí od toho posedávania za PC chrbát... 😖

nika147
22. okt 2010

@cistko tak ja chcem čo najdlhšie nosiť malú v perinke, len to je do vtedy, pokiaľ jej nebude malá perinka, nie? dovtedy by sa mali nosiť či?

ponyxx
22. okt 2010

@weverka11 😀

cistko
22. okt 2010

@nika147 no hej jasne kym nebude mala perinka kym sa nebude rozkopavat ze bude mat silne nozicky a budu jej vytrcat 😀 ale nas Jakubko si tak zvykol na to pevne balenie ze potom nevedel zaspinkat ked mal volne rucicky 😀 tak aj ked sa zospodu rozkopal v perinke spinkal a nozky sme prikryvali dokonca som ho isty cas potom balila aj ako husenicu do deky lebo mu tak lepsie bolo 😀

nika147
22. okt 2010

@cistko tak to je dobre, aj ja by som bola rada, keby vydržala dlho v perinke, je to dobré aj na ich chrbticu 🙂

cistko
22. okt 2010

@nika147 svata pravda som rada ze nie som sama perinkova 😉

baritus
22. okt 2010

@cistko Aj ja mám prichystané perinky a dúfam veľmi,že malá sa bude vtom cítiť dobre 🙂.

kraviatko
22. okt 2010

@baritus @cistko @nika147 aj jááá mám perinky 😀

weverka11
22. okt 2010

@cistko no ja to vobec s tymi perinkami neovladam. Aj ja mam prichystané 3 a chcela by som zavinovat, ale viem, ze niektoré babatka to neznasaju... Moja mama hovorila, ze ja som strasne vrestala, ked ma chcela dat do perinky a pamatam si, ze ani neterka nechcela byvat zavinuta, tak uvidim...