November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@cistko veď mne sa tiež nijak raz nepozdáva, že by som už čerstvé novorodeniatko mala napchať do vajka, mm som povedala, že odmietam ju tam dať, keď budeme ísť z pôrodnice, dám ju do vaničky a na vajko má potom ešte čas..veď aj tak budeme domka do krstu, maximálne, keď tak, tak sa budeme voziť v kočiari...
kúrnik to len ja mam takú malu vaničku? a to som si myslela, že je z tých väčších 😠 ja to ser..m 🙄
@nika147 no su ale mamicky co perinky vobec nepraktizuju a niektore ani zavinovacky na mna to pride ohromne malinke ked si predstavim ze Jakubko bol "celkom chlap" ale svagrina co teraz porodila alebo kamoska babatka mali cca 2800 gramov a ja som Jakubka nechcela dat do sedacky nie este take drobatko. Pekne do perinky do vanicky a tolko sme domov presli autom a potom sme tiez autom nesli nikam az ku svokrovcom prvy krat po vyse dvoch mesiacoch ked som ho dala do vajicka...
@weverka11 to je super mate uz tie nove kociariky ked som ja kupovala tak este take neboli teda boli ale neeeeeeuveritelne drahe a mali strasne male vanicky a kedze my sme pod tatrami tak si neviem predstavit ze by som vanicku zrusila pri malom babatku a dala do sportaka v nasom case necase:D
dievčatá opúšťam vás, práčka doprala, vešať mi treba a idem si na chvíľu ľahnúť, lebo už ma bolí od toho posedávania za PC chrbát... 😖
@nika147 no hej jasne kym nebude mala perinka kym sa nebude rozkopavat ze bude mat silne nozicky a budu jej vytrcat 😀 ale nas Jakubko si tak zvykol na to pevne balenie ze potom nevedel zaspinkat ked mal volne rucicky 😀 tak aj ked sa zospodu rozkopal v perinke spinkal a nozky sme prikryvali dokonca som ho isty cas potom balila aj ako husenicu do deky lebo mu tak lepsie bolo 😀
@cistko no ja to vobec s tymi perinkami neovladam. Aj ja mam prichystané 3 a chcela by som zavinovat, ale viem, ze niektoré babatka to neznasaju... Moja mama hovorila, ze ja som strasne vrestala, ked ma chcela dat do perinky a pamatam si, ze ani neterka nechcela byvat zavinuta, tak uvidim...

@ponyxx nejako nestíham čítať 😀 , behám do kuchyne a späť k PC aby mi nič neušlo 😀 😀 😀
moja vanička má vnútro 77cm, ale myslím že to bude stačiť, teda dúfam 😅