November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Fakt sa tu zacinate nejako otvarat 😕 😕 ja sa asi zmeriam sama daakym pravitkom 😎 😎
@kraviatko @nika147@weverka11 Jeeee baby, ona taka ze vidim to tak do tyzdna a ja na nu ze co...ale to je este oktober 😎 ona tak pozerala, ze co to ma s tym spolocne 😀 ...tak uvidime, akoze ked som tak prudko zareagovala, tak pozera, ze no akoze teoreticky to mozete este potiahnut, ale nechcem vam davat falosne nadeje 🙄 no tak uvidime....inak bolesti zatial ziadne, len brusko mam fakt ze padnute dakde ku kolenam mam pocit 😅 a sem tam citim take tlaky, ale nie je to bolave, ani nejake ze vyslovene neprijemne....a brusko tvrdne
A mne preco prestalo tvrdnut brusko 😠 😠 cele tehu mi tvrdlo a teraz ked uz ma tak nic ... 😠
@mikailla Mozno ked zacnete napustat 😀 😀 😀
@majulienka333 😀 😀 😀 😀 som zvedava 😀 a ci budem mat s skym vobec napustat 😀
@majulienka333 dobrá rada ja som mm pripravila že tento víkend budeme masírovat tú hrádzu a že to asi skončí napúštaním 😀 😀 šak už ani neviem čo to je 😀
@pepinka79 😀 dakujem za radu...uvidime, som v rozpakoch, uz neviem co chcem, ci uz aby to bolo za mnou, alebo ci este ho tam trosku ponatriasat 😀 daky stress na mna prisiel 😲
@mikailla 😀...hadam sa necha nahovorit....dajaky tancek este skus nanho 😀 alebo tu masaz hradze navrhni, to neverim ze sa o nic nepokusi 😉 ja cvicim na fit lopte 🙂 tak mozno aj to zaberie
fiii tu je dnes den otvorenych dveri????? 😀 😀 😀
@majulienka333 tak to ti verím mna už stres chytá teraz 😀 ked sme pri tej fitlopte všetkým vraj pomáhala ale ja som na nu ani sadnút nemohla to bolo ešte vačšie utrpenie 😖
@pepinka79 ja som sa na zaciatku skor bala, to ja uz som sa videla ako vypadujem z nej na strany 😀 ale teda ja len fakt tak jemnucko aby som este na nej nakoniec aj neporodila 😀
@majulienka333 no ved to 😀 ale ved ty už možeš rodit,moja mama brášku rodila v 37tt a bol normálny...teda ked bol malý,teraz je z neho riadne nedospelé 35ročné dieta 😀 😀 😀
@pepinka79 😀 hehe no to ja nemam stress, ze je to skoro....len to ze nejako zlyham ☹ alebo nebudem vediet, ze co robit 😨 no ale hadam to dajak zvladnem 😎
@majulienka333 neboj sa ked to príde budeš vediet presne čo robit...tlačit a dýchat 😀 a telo to bude aj tak v podstate robit za teba a tvojou úlohou bude to vydržat 😎
@e.l.i.e.n.k.a teda neviem čím to tam je tá 22ka napísaná ale teda ked sa bavíme o tom napúštaní tuším sa niekto netrafil 😀 😀 😀 😀 jáj že s kámoškou na kávičke čo to je? 😕
@pepinka79 veru, to by musel mat statneee zasoby!!! 😀 😀 😀 a to my sme cele tehu masirovali hradzu 😀 az teraz som dostala tabletky pri ktorych masirovat mozeme len rucne! 😀 takze 12 dni zakaz triafania do tercu! 😀
boli aj jej dvaja synovia, takze sme aj pexeso zvladli, lepili sme zvieratka do zositu, ale stihli sme pokecat o vsetkom, my zeny mame talent robit veci sucasne 😀
@e.l.i.e.n.k.a 😀 😀 😀 jéjda no ved toho sa bojím že v pondelok povie žiaden sexík iba kesík tak už moc času nemám na to tak tento víkend asi bude perný 😀 😀 😀
tak to áno my sme ako chobotnice akurát len s dvomi rukami 😉 všeto stihneme a zvládneme 😎
@pepinka79 miesto keksika vyskemri aspon bagetu!!! 😀 a zatiahli roletu!!! 😀
takze tento vikend ta nemame ocakavat na nete, ci zvladas jednou rukou? 😀
@e.l.i.e.n.k.a no uvidíme čo sa podarí a či sa zadar vobec,bo ked si človek plánuje tak prdka z toho 😝
no tak určite sem stihnem zablúdit hlavne zajtra ked mm pojde na zápas 😀
teraz sa išli chalani vyvenčit tak som sem kukla že čo sa tu deje a tu ništ... 🙂 ná kde ste všetky,chystáte sa na disku či čo ? 😀
@pepinka79 cauki, no ja som sa vratila z predporodnej pripravy, no fakt je to u nas trosku o nicom. ale ako som rano ci kedy citala ani kocky v Senici to uz nebavi niektore...
my tam skoro hodinu normalne cvicime na fitloptach, co by nebol az taky problem, keby som nebola jedina, kt. ma termin o 4 tyzdne, ostatne su az v novom roku 😒 cize dovtedy maju casu postihat dychanie a vsetko.
ja som si spravila oblubene zemiakove placky, a teraz uz len relax
krupicaaaaaaaaaaaaaaaa 😝

@camilapo no tak podľa mikaily treba napúšťať pipku 😀 😀 😀 a možno to bude skôr 😎