icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

nika147
22. okt 2010

čaute žienky, čo ste všetky išli sa "púšťať" ? 😀 😀 😀 ...joooj, ja to mám dnes na h...o, neskutočne som dnes nejaká ubolená, poobede ma tak začali veeľmi bolieť krížiky, čo konec, normálne, že keď urobím napr. dva tri kroky, tak ako keby som dostala elektrický šok do chrbtice... ☹ je to dosť bolestivé... no neviem či mi cez víkend sa budeme napúšťať, keď budeme mať také bolesti, alebo by nám to možno snáď aj troška čosi povolilo 😀 😀 😀

pepinka79
22. okt 2010

@sofhia mnam placky ale to by ma odrovnalo to by bola záha.... 😖
no tak to musí byt super ked si tam sama čo bude čoskoro rodit,asi dost stresujúce by to pre mna bolo 😕

pepinka79
22. okt 2010

@nika147 tak úplne ti rozumiem s tými krížami,ja som sa dnes z domu pohla len vedla do vhode k mame a aj to som ledva dokrývala ako to bolí ☹
no ja idem napúštat aj ked by som jak skapacina mala ležat na postielke 😀 v pondelok idem do poradne tak náhodou doki zakáže všetky radovánky tak aby som ešte čoto stihla 😀 😀 a možno ma potom tie bolesti aj prejdú 😉

vlastusss
22. okt 2010

@nika147 noo potom daj vediet..ja som pocula ze to im tam bud zavolas, na tej stranke by malo byt tc, a oni ti tu ziadost poslu ty ju vyplnis a pak ju das asi tam kde budes rodit..tak sa mi zda ale ...nie som ista 🙂

mikailla
22. okt 2010

@nika147 Baby isli na disco ako pisala pepinka79 😀 😀 ja neznasam vikendy taka strasna nuda v telke 😒 Ved to je dobree ze teraz napustite a povoli Vam miminko, boze ja Vas vsetky navadzam ze tomu dopomozte a nikto nic 😝 😝 som zvedava ako ja budem zalepena o 2 tyzdne ked mi pripomeniete ze som sa chystala to posurit 😀 😀 😀

mikailla
22. okt 2010

@pepinka79 😀 😀 😀 to mas co dohanat do pondelka 😀 ak nahodou zakaze doki 😎 😎 😎

pepinka79
22. okt 2010

@mikailla no jéjda neviem ale či sa moj nezlakne ved už to tam dolu dávno nevidel 😅 😅 aby vobec z toho dačo bolo a aby mne nebolo zasa naprd ako včera a dnes 😠
No všetky sa teraz muckajú s mužíkmi 😀 😀 o tej telke nehovor to je des,my ked chceme dačo pozret tak si to musíme stiahnut..inak sranda ja možem horore a moj zasa romantáky 😀 tak ale moja výdrž aj tak končí po deviatej takže mi je jedno 😀 😀
oj tak to som zvedavá ako sa budem mojkat ked ma večer chytá spánok 😕 😕 a to ešte treba počkat kým zaspí malý 😉

nika147
22. okt 2010

@pepinka79 dala som si super teplú sprchu a mm mi sprchoval krížiky, tak fajne, len som sa potom krémovala a už som sa nemohla postaviť zo stoličky 😒 😒 ale ked sedím je to zatiaľ v poho a ešte k tomu to tvrdnutie bruška, ufff ...

nika147
22. okt 2010

@vlastusss v utorok idem do poradne tak sa opýtam doktora, že čo a ako, možno to on vybaví za mňa, lebo keď som bola uňho na usg, tak mal tam ľudí z Ceptry, uvidím, no 🙂

nika147
22. okt 2010

no nič žienky, píšte, aby som na zajtra mala čo čítať 🙂 a my s mm ideme kukať panelák a možno ešte film, tak sa pekne púšťajte 😀 😀 😀 a som zvedavá ako to bude cez týždeň, že už koľko vás tu bude, že "otvorených" 😀 😀

pepinka79
22. okt 2010

@nika147 no tak teplá sprcha ti pomže tak akurát na spustenie ešte vačších bolestí...na to treba dávat pozor,ja som tak včera bola v teplej sprche dlhšie a potom som sa nemohla skoro ani pohnút a moja mama vraví že teplé ti skorej vyvolá kontrakcie 😒 tak s tým radšej opatrne skorej sa doporúča suché teplo na chrbát ako teplá voda.....to vrdnutie ma už štve ved beriem nagnésko 3 krát za den a stále tvrdne 😖
ale hlavne že detičky v brušku sú v poriadku a veselo si kopkajú a my to už dáko dokopeme tento fucik 😀

b.bardyova
22. okt 2010

ahojte chcela by som sa k vam pridat .....s manzelom sme sa zacali snazit na babatku, teda uz by sme ho aj uvitali ...v pondelok uvidime co a ako ....ci sa buduci mesiac viac posnazime

vlastusss
22. okt 2010

@pepinka79 to ozaj ti moze tepla voda spustit kontrakcie??ja sa od zatiatku tehu sprchujem v teplej vode..kupele horuce som si odpustila lebo som bola na to strasne naucena ale sprcha....hmm to mi nedaaaa 😲

peha81
22. okt 2010

@vlastusss hej je to pravda,,ale iba pred koncom tehu,,uz pomaly na termín,,moja mamča tak urýchlila moju segru o mesiac,,cez den makala jak divá a potom sa naložila do teplej vane a do rána bola segra vonku 🙂

peha81
22. okt 2010

@b.bardyova no ale tu sa uz budúci mesiac bude rodiť a nie sa snažiť 😉

vlastusss
22. okt 2010

@b.bardyova jeeej ahooj....no tak drzim palceky 😀

vlastusss
22. okt 2010

@peha81 coo to som nevedela...akoze pocula som nieco o tom ale nejak som to brala na lahku vahu 😒 ale sprcha nemoze tak ublizit ako kupel vsak?? juj mna tak nozky bolia zeeee aaazzz na plac 😢

marienkaz
22. okt 2010

halo halo 🙂 som tu nova a veru nemam energiu citat vsetkych 418 stran 😅
uz ste to tu mozno rozoberali, ale chcela by som sa opytat, ci sa tu najde mamina, ktora bude rodit okolo 20. novembra na antolskej 😉

peha81
22. okt 2010

@vlastusss sprcha asi nie,,tú mas použiť aj aby si rozlíšila falošné k ontrakcie-poslíčkov od tých pravých,,že ked sa osprchujes teplou vodou ak prejdu sú to poslíčkovia a ak nie tak sú to kontrakcie,,,aspon toť moja teória 🙂 a nôžky nech pomasíruje manžel 😉 ja už idem tiež do hajan,bo som dáka unavená 😔

jenta
22. okt 2010

teda kočeny vy sa tu otvárate a napúšťate 😀 a ja som sa dnes večer akurát nakotila 😝 😀 mala som chuť na pizzu, tak mm objednal domkov, ale to je tak, keď niekto nevie, kedy má dosť. Pažravec jeden!!!
Teda ja idem v pondelok na poradňu k svojej doktorke na ten ster a pak do nemocky na prietoky, tak som zvedavá, či sa dozviem niečo nové 🙂 Dúfam, že v nemocke aspoň budú mať čas na mňa a aj my povedia koľko malý meria a váži. A tiež by som si chcela pozrieť pôrodnicu, keď už tam budem aj s mm, tak nech vieme do čoho ideme 😀

vlastusss
22. okt 2010

@peha81 juuj by som sa potesila takej masazi...len moj manzel vlastni bar a dnes je tam akcia takze robi za barom ☹ ☹ budem sama zaspavat... 😢 nemam ani do postielky chut ist...

mikailla
22. okt 2010

@pepinka79 😀 😀 😀 tiez som zvedava,ci sa tam este trafi vobec ten moj 😀 😀 No ked vravis ze uz o deviatej si hotova,tak asi skor zaspite vy s drahym ako maly 😀 to bude este len zaujmave,ako budeme sexovat s drahym ked budeme mat take vacsie dietatko ako Ty teraz 😕 😕 😕

mikailla
22. okt 2010

@vlastusss jeej akcia 😀 co si nesla Dianke ukazat ako to chodi na party 😀 😀 Kukam,ze vlastnite bar vo VK dakedy sa stavime na party u Vas. 😝

vlastusss
22. okt 2010

@mikailla jeeej to kludne 😀 😀 ja budem rada..nooo vlastnime..zo zaciatku som chodila , kym tam neboli luudia a nebolo nafajcene, a tancovala som z bruchom bolo to fakt komicke, len uz sa mi to prestalo pacit lebo diaka len tak zblnkala hore dole 😀 😀

vlastusss
22. okt 2010

babenky uz vsetky hajaate???

mikailla
23. okt 2010

Ja este nespiiiim 😖 hladala som do teraz bratovi na nete lacne kociky a znacky ake ficia a vypisovala zoznam mojej mame ze ktore kociky z polska su obchod.inspekciou stiahnute a nebezpecne,tiez hladam kde zozenu v polsku nejake fusaky a postielku som lacnu hladala lebo viem ze mali v Ikei a oni mi tvrdia ze neni uz 😠 co sa mam po nu dotrepat aby chudatko male malo 😠 😠 a krasna noc za mnou 😎 zeny vy vsetky uz odfukujete, ja som sa najedla vajickovej pomazanky 😝 kukam v posteli telku a vypisujem drahemu tomu sa povie "zivot" 😝 este mesiac si ho uzijem 😀

klaudialip
23. okt 2010

Dobre ranko prajem vsetkym.Vacsina tu este asi spinka a ja uz treti den hore vzdy na minutu v rovnakom case. to nase male sidlo,ma uz asi spraveny biorytmus,dufam,ze jej ostane aj po porode taky 😀 😀 😀

Chcela som sa opytat,tie co ste na MD ako to vyzera s peniazmi?co vam povedali na socialke?Bo ja na MD sice iba od utorka,ale bola som na PN platenej-kedze som bola v ochrannej lehote,a este mi stale nic neprislo,tak preto sa pytam,ci tu nema niekto podobnu skusenost

matkoj
23. okt 2010

@klaudialip Ahoj.Ja som cely september bola na PN,peniazky prisli az v oktobri na vyplatny termin,cize vyplacaju mesiac po.No a MD mi zacala od 1.okt. takze z toho peniazky cakam az v novembri.Mala som aj dobrovolne pripoistenie a oplatilo sa byt domka.

peha81
23. okt 2010

caute kočky,,,fúú to bola noc,,,ale tiež preto ze som pažravá,,som pojedla večer čo som videla a na čo som mala chuť no a tak to dapadlo 😖 som myslela ze porodím,,nikdy viac,,musím dávať bacha že čo do seba natlačím.
dnes to tu bude asi také kludnejsie, kedže je víkend,,,a môj mm robí aj cez vikend ☹
@klaudialip hej materska sa vyplaca mesiac po ako píse matkoj,,takze mne tiez prvá príde az v novembri,,ale uz som zvedavá,,nech uz tu je 😀

klaudialip
23. okt 2010

No tak to som aj ja yvedava,ale hneva ma ta PN,pretoze cakam na peniaze a stale nic,i ked to bude velmi malo,ale predsa.mne ked pride prva materska mozno uz budem aj v porodnici :D