icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

weverka11
23. okt 2010

jezisi boze, dajte si tv DOMA ked sa chcete zasmiat, je tam nejaka repriza ze rozvedený so zavazkami, alebo co to je neviem.... ty kokso, jakí dilinovia....

ponyxx
23. okt 2010

@weverka11 my nastastie tv doma nemame 😉 , bol by to ďalší program v rade, ktorý by sme bezmyšlienkovito prepínali 🙄

pepinka79
23. okt 2010

@weverka11 jéjda tak ale zasa u nás nedat pásy nehrozý akurát mm si ich dáva až už vyštartuje 😒
no tak musím si vymysliet niečo lepšie ked už nasrdené ženy nefungujú,skúsim výstrih,myslím žeby to v tej kose na nich mohlo účinkovat 😀 😀 akurát bude horšie ak to bude baba policajtka 😀 😀 😀
čo sa týka žaby nebudem riskovat že ked ju pobozká tak sa skryvý jeho výraz a potom bude škaredý žabiak aj z neho 😀 😀 😀

pepinka79
23. okt 2010

@mikailla hej vačšinou zaspávame spolu....raz do týždna ale zaspí sám pri telke v detskej 🙂 tak mna chutky chytajú len ráno, tak vždy skorej budím mm aby sme to za 5 minut stihli než sa malý zobudí 😀 večer som jak skapatá ryba a ani rozprávat sa mi nehce 😝

danielita13
23. okt 2010

@mikailla a co zabera to bozkavanie ci je to fakt len rozpravka a toho svojho tam radsej ani nepustat 😀 😀 😀 😀

danielita13
23. okt 2010

@weverka11 no konkretne som z Krasna nad Kysucou 🙂 to netus kde je ze? ale kupili sme si byt v cadci a uz tu byvame 5 rokov, tak par ludi poznam, ale musim povedat ze aj na tvojich komentaroch sa vzdy pobavim, tak ani u vas nemozu zit zly ludia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ponyxx
23. okt 2010

ja aj keby som niečo od toho mojho chcela, tak ráno ledva stihne sprchu a letí do práce, a keď dojde z roboty večer, príp v noci, tak sa ledva naje a už aj chúďa spi 😔 Ten si žabku teraz veru neužije, po pôrode sa snáď dočká už peknej princezničky buchtičky 😀

pepinka79
23. okt 2010

@ponyxx no určite sa dočká ale ktovie kedy 😀 ja som po prvom porode ako jediná mala 6 týždnov menzes v kuse a až na další mesiac po nich som sa pozerala na nu ako sa pomali dostáva do poriadku.. 😒 ale tak ja som iný prípad 😀 😀 ale tak prvé mesiace budete obaja asi vlemi vytažený tak ked sa to troška ukludní tak už bude zasa všetko v normále 😉

ponyxx
23. okt 2010

@pepinka79 no snáď na seba slečinka nenechá dlho čakať 😀

mirinda123
23. okt 2010

Mile nastavajuce mamicky, dufam ze ma nebudete odsudzovat za moju prosbu 🙂 chystame jeden projekt pre deti ohladne tehotenstva a potrebovali by sme pozitivny tehotensky test. Nakolko v mojom okoli ziadna tehotna zena nie je, napadlo ma s prosbou o pomoc zavitat sem. Chcem sa teda spytat, ci by bolo niektora nastavajuca mamicka ochotna spravit si test a zaslat nam ho na adresu. Samozrejme za financnu odmenu. Dakujem vopred. V pripade blizsich info mozte reagovat na mail a prilozit hned aj mailovu adresu, na ktoru sa vam ozvem. Dakujem este raz 🙂 Jana

ani_sama_neviem
23. okt 2010

@mirinda123 zaujimava ponuka :D taka nezvycajna :DDDDDD

luckaar
23. okt 2010

baby, ja som takaaaa sprosta ☹ ☹ ☹ ☹ okolo pupka sa mi spravilo par jemnyx strii a vcera vecer ma tak svrbelo cele bruxo, ze som sa musela poriadne poskrabat...velika xyba ☹ teraz mam tie strie krvave...nevite, ci sa to neskor nejak ukludni??? vypada to hrozne ☹

mikailla
23. okt 2010

@ponyxx ja sa nespolieham na to ze po porode bude ina 😒 cierna bude asi stale,velka tiez a navyse ako povedala Nika147 ze aj rozparok bude mat(mozno) 😒 😒 Jedna znama mi hovorila zazitok,ze po porode ju doktor zasil hrozne,ze do kriva a zostala jej tak jazva a po niekolkych rokoch nanho natrafila zas a on sa jej rehotal,ze co za doktora ju zasival 🙄 🙄

pepinka79
23. okt 2010

@luckaar jáj moja treba mastit bruško 😉 určite sa to ukludní ale treba mastit olejíčkom pre tehulky 😉

mikailla
23. okt 2010

@pepinka79 noo este to je celkom dobry napad 😀 😀 ,ze rano si privstat,ale ked rano vtane tak vyspaty nas "kamos" ze ma asi rozbije 😖 😖
@danielita13 to asi bude len v rozpravke,inak by som sa uz aj ja mohla zmenit na princeznu 😉 😉

pepinka79
23. okt 2010

@mikailla no mna zašíval teda starý doktor primár a som sa bála a aj to zo začiatku vyzeralo desivo niekolko tždnov bo som bola nastrihnutá nie raz ale dva krát také véčko mi urobil.....ked to zašil trčal mi tam akokeby chvostík ale naštastie do pár mesiacov to zmizlo 😀 😀 😀

luckaar
23. okt 2010

@pepinka79 to ja mastim uz od 4 mesiaca olejom, ale ked sa mi minul, pouzivala som krem a asi nebol taky dobry, jak ten olej:( tak teraz znasam nasledky:(

ponyxx
23. okt 2010

@mikailla inak moju kamošku tiež strašne zašili, dúfam, že v mojej poredke budú tí doktorkovia rozumní a budu spolusúcitiť s ďalším chlapom 😎

pepinka79
23. okt 2010

@luckaar krém veru sa vrstebe hned preto sú lepšie olejíky a práveže zo začiatku som sa ja nemazaal vobec len teraz na konci ked ma kúše bruško a cítim že tá koža sa už fakt chuderka natahuje s posledných síl tak teraz sa mastím a pomáha to... 🙂 tak skús aj olej na vysmážanie 😉

ponyxx
23. okt 2010

SOM HLADNAAAAAAAAAAAAAAAA 😀

danielita13
23. okt 2010

@ponyxx ja uz mam v rure dve strudle orechovu a jablkovu a tak vonaju po celom byte ze chodim okolo a slintam ako bernardin 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

weverka11
23. okt 2010

ja som zas dala krupicovu kasu, boze to neni mozne aby mi tak chutila 😀 ja chvala bohu nemam zatial ani jednu striu - klop klop, ale mazem nezodpovedne tak kazdy druhy den 😕 iba mlieckom... Dufam, ze uz sa mi ani ziadna nespraví, kedze brusko zas nejake extra velikééé nemam.... jooj, nudim sa....

ponyxx
23. okt 2010

@danielita13 jeeej štúúdl, ale ja som hladná 😀 . urobila som si narýchlo chlebík vo vajíčku . Chvíľku pri vás posedím, kým to zjem a idem pokračovať v upratovní 🙂

ponyxx
23. okt 2010

@weverka11 fuuha ty sa nudíš? 😀 tak to je čo povedať...žiadne upratovanie ani varenie ani kavička ani naávšteva...ccc no je to s tebou zle už 😀 😀 😀

weverka11
23. okt 2010

@ponyxx veru.... Upratovat uz nemam jaksi co, uz som dnes umyla riad, ustlala a poskladala veci do skrine... Akoze mohla by som varit, ale to sa mi nechce a aj by som teoreticky mohla povysavat, ale bolí ma ten trtol, tak na to nemam chut a na tie okna si uz duplom netrufnem... uvidim, co vymysli manzel, o chvilku pride domov, tak nieco podnikneme...

mikailla
23. okt 2010

@pepinka79 do Vecka ? 😕 au,au au.... nechcem si to ani predstavit... ☹ ja ked budem rodit na SR tak sa budu musiet drzat porodneho planu inak ich tam postriham ja 😀 a v plane bude ze ziadne nastrihnutie kym nepoviem 😀

zulok
23. okt 2010

ahojte tehulky, prepazte, ze som sem len tak vpadla..tiez cakame drobca v novembri a neviem, ako velku kombinezu na zimu kupit.. 56, alebo rovno 62??? asi ste to tu uz riesili, ale nejako sa neviem dopatrat, dakujem za radu 🙂

ponyxx
23. okt 2010

@weverka11 no mňa čaká vysávač uprostred obyvky, pradlo mi treba zvešať a ďalšie hodiť do práčky a normál jedlo až na večeru....ak vydržím 😀

ponyxx
23. okt 2010

@zulok ja som kupila 62

pepinka79
23. okt 2010

@weverka11 téda to je sviatok ked máš mm doma tak to si ho poriadne uži 😉 veru nerob nič ked ta niečo bolí nato bude čas pred porodom ked nebudeš chciet prenášat tak vtedy možeš upratovat o sto šest 😀
@mikailla no práveže ma mohli nastrihnút skorej a nie až ho išli tahat tou pumpou...keby to urobili skorej tak možno by aj sám vyšiel....ja budem asi hned kryčat kde je ten nožnicovoruký eduard,strihaaaaj 😀 😀