November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@weverka11 jéjda tak ale zasa u nás nedat pásy nehrozý akurát mm si ich dáva až už vyštartuje 😒
no tak musím si vymysliet niečo lepšie ked už nasrdené ženy nefungujú,skúsim výstrih,myslím žeby to v tej kose na nich mohlo účinkovat 😀 😀 akurát bude horšie ak to bude baba policajtka 😀 😀 😀
čo sa týka žaby nebudem riskovat že ked ju pobozká tak sa skryvý jeho výraz a potom bude škaredý žabiak aj z neho 😀 😀 😀
@mikailla a co zabera to bozkavanie ci je to fakt len rozpravka a toho svojho tam radsej ani nepustat 😀 😀 😀 😀
@weverka11 no konkretne som z Krasna nad Kysucou 🙂 to netus kde je ze? ale kupili sme si byt v cadci a uz tu byvame 5 rokov, tak par ludi poznam, ale musim povedat ze aj na tvojich komentaroch sa vzdy pobavim, tak ani u vas nemozu zit zly ludia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ja aj keby som niečo od toho mojho chcela, tak ráno ledva stihne sprchu a letí do práce, a keď dojde z roboty večer, príp v noci, tak sa ledva naje a už aj chúďa spi 😔 Ten si žabku teraz veru neužije, po pôrode sa snáď dočká už peknej princezničky buchtičky 😀
@ponyxx no určite sa dočká ale ktovie kedy 😀 ja som po prvom porode ako jediná mala 6 týždnov menzes v kuse a až na další mesiac po nich som sa pozerala na nu ako sa pomali dostáva do poriadku.. 😒 ale tak ja som iný prípad 😀 😀 ale tak prvé mesiace budete obaja asi vlemi vytažený tak ked sa to troška ukludní tak už bude zasa všetko v normále 😉
Mile nastavajuce mamicky, dufam ze ma nebudete odsudzovat za moju prosbu 🙂 chystame jeden projekt pre deti ohladne tehotenstva a potrebovali by sme pozitivny tehotensky test. Nakolko v mojom okoli ziadna tehotna zena nie je, napadlo ma s prosbou o pomoc zavitat sem. Chcem sa teda spytat, ci by bolo niektora nastavajuca mamicka ochotna spravit si test a zaslat nam ho na adresu. Samozrejme za financnu odmenu. Dakujem vopred. V pripade blizsich info mozte reagovat na mail a prilozit hned aj mailovu adresu, na ktoru sa vam ozvem. Dakujem este raz 🙂 Jana
@mirinda123 zaujimava ponuka :D taka nezvycajna :DDDDDD
baby, ja som takaaaa sprosta ☹ ☹ ☹ ☹ okolo pupka sa mi spravilo par jemnyx strii a vcera vecer ma tak svrbelo cele bruxo, ze som sa musela poriadne poskrabat...velika xyba ☹ teraz mam tie strie krvave...nevite, ci sa to neskor nejak ukludni??? vypada to hrozne ☹
@ponyxx ja sa nespolieham na to ze po porode bude ina 😒 cierna bude asi stale,velka tiez a navyse ako povedala Nika147 ze aj rozparok bude mat(mozno) 😒 😒 Jedna znama mi hovorila zazitok,ze po porode ju doktor zasil hrozne,ze do kriva a zostala jej tak jazva a po niekolkych rokoch nanho natrafila zas a on sa jej rehotal,ze co za doktora ju zasival 🙄 🙄
@pepinka79 noo este to je celkom dobry napad 😀 😀 ,ze rano si privstat,ale ked rano vtane tak vyspaty nas "kamos" ze ma asi rozbije 😖 😖
@danielita13 to asi bude len v rozpravke,inak by som sa uz aj ja mohla zmenit na princeznu 😉 😉
@luckaar krém veru sa vrstebe hned preto sú lepšie olejíky a práveže zo začiatku som sa ja nemazaal vobec len teraz na konci ked ma kúše bruško a cítim že tá koža sa už fakt chuderka natahuje s posledných síl tak teraz sa mastím a pomáha to... 🙂 tak skús aj olej na vysmážanie 😉
SOM HLADNAAAAAAAAAAAAAAAA 😀
@ponyxx ja uz mam v rure dve strudle orechovu a jablkovu a tak vonaju po celom byte ze chodim okolo a slintam ako bernardin 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ja som zas dala krupicovu kasu, boze to neni mozne aby mi tak chutila 😀 ja chvala bohu nemam zatial ani jednu striu - klop klop, ale mazem nezodpovedne tak kazdy druhy den 😕 iba mlieckom... Dufam, ze uz sa mi ani ziadna nespraví, kedze brusko zas nejake extra velikééé nemam.... jooj, nudim sa....
@danielita13 jeeej štúúdl, ale ja som hladná 😀 . urobila som si narýchlo chlebík vo vajíčku . Chvíľku pri vás posedím, kým to zjem a idem pokračovať v upratovní 🙂
@ponyxx veru.... Upratovat uz nemam jaksi co, uz som dnes umyla riad, ustlala a poskladala veci do skrine... Akoze mohla by som varit, ale to sa mi nechce a aj by som teoreticky mohla povysavat, ale bolí ma ten trtol, tak na to nemam chut a na tie okna si uz duplom netrufnem... uvidim, co vymysli manzel, o chvilku pride domov, tak nieco podnikneme...
ahojte tehulky, prepazte, ze som sem len tak vpadla..tiez cakame drobca v novembri a neviem, ako velku kombinezu na zimu kupit.. 56, alebo rovno 62??? asi ste to tu uz riesili, ale nejako sa neviem dopatrat, dakujem za radu 🙂
@weverka11 téda to je sviatok ked máš mm doma tak to si ho poriadne uži 😉 veru nerob nič ked ta niečo bolí nato bude čas pred porodom ked nebudeš chciet prenášat tak vtedy možeš upratovat o sto šest 😀
@mikailla no práveže ma mohli nastrihnút skorej a nie až ho išli tahat tou pumpou...keby to urobili skorej tak možno by aj sám vyšiel....ja budem asi hned kryčat kde je ten nožnicovoruký eduard,strihaaaaj 😀 😀

jezisi boze, dajte si tv DOMA ked sa chcete zasmiat, je tam nejaka repriza ze rozvedený so zavazkami, alebo co to je neviem.... ty kokso, jakí dilinovia....