November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahojte dievčence 🙂 , no tak pekne ste sa opäť rozpísali 😀 , ale nechce sa mi to celé veru čítať, dnes som nemala času sem prísť skôr, až teraz keď moj pozerá na telku ... konečne som sa v noci vyspala po dlhom čase 😉 bola som cikať iba 1 krát v noci tak pohodička, ale ráno som sa zobudila v strese, že tá moja slečna tiež spala a si celú noc, lebo som ju vôbec necítila 😅 , takže ma chytila panika, ale potom sa prebrala a dala mi slušný kopanec do rebier 😎 tak som sa upokojila ....
dúfam, že ste všetky v pohodičke a pekne víkendujete 😀
@kraviatko ahooj...no ten kopancek si si asi zasluzila ze na co to zase maminka mysli 🙂 🙂 ja v noci som vkuse hore a vtedy aj malinkej zle robim lebo sa prehadzujem z boku na bok a ona sa stale v busku premiestnuje a hlada polohu 🙂 🙂 my buvame vzdy spolu 🙂 🙂
ja ani neviem ze je vikend...smutno mi je...som sama doma skoro cely dnik 😢 😢 😢
veru veru 🙂 🙂 uz mas vsetko pobalene do nemocky.???asi blba otazka 🙂
jooj babule, mne zas zacinaju kríííze boliet ☹ a mi to vystreluje do toho trtolu zas - sediet nemozem ani na vankusi a lezat tiez nie, lebo krpate strasne kope do bokov ☹
@luckaar ty si spominala, ze si si rozkriabala strie, ja som si popalila pupok pri vareni o sporák vo stvrtok 🙄 mam tam asi 2,5 cm pluzgier - taku mokvavu jazvu a teraz som si to prave rozkriabala tiez 🙄
@weverka11 juuj a to ta z coho tak bolka??nieco si robila ?? bo ja som dnes okno umyla a pak mi nebolo najlepsie ale preslo to rychlo...a sprska nepoomoze?? 😒 popalila si si pupcok??fuuh ja som si minule ruku o zehlicku a mam tam aj jazvu...moja mamka ma strasila ze si na popaleniny tehotne maju davat bacha lebo aj male bude mat niekde maly fliacik vraj...
kde ste vsetky???? co pozerate talent??? 🙂 mne je cmuuutnooo 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@vlastusss jezis daj pokoj, nestras 😕 no ja som sprostá, lebo ja som varievala iba v gaťkácha podprde, ale uz som sa poucila, uz mam furt nieco na brusku!...... mna uz ten trtol bolí asi dva tyzdne, ale posledné teké 3 dni sa k tomu pridavaju aj tie kríze a tlaky, hold porod sa blízi...
ahojte kočky, ja som tu dnes len na skok, bo som hrozne unavená 😒 Sme boli u kamaráta v garáži prezúvať auto, tak asi z toho, ako som chlapov kontrolovala, či to dobre robia 😀
Pekné brušinká máte 🙂 Ja dám foto hádam zajtra ak bude čas.
A čo sa týka zamknutia témy, tak kludne, ak ma teda nevylúčite z klubu 😉
Idem sa ja natiahnuť na gauč k telke a asi si dám aj nejakú maškrtku 😅 Tak sa tu opatrujte a pak dobrú noc prajem 🙂
@weverka11 joooj to ta ako napadlo varit tak na lahko...erotise.... 🙂 to ked moj muz vidi ze mi trci pupcok a idem ku panvici alebo nieco hned ho dviha zo stolicky...no a je na tom nieco pravdy na tych popaleninach a ranach aj moj brat ma na kolienku taky fliacik nedy nic velke a to mamka sa popalila ked bola tehu..a kamoskina mala velku chut na ceresne tak liezla na strom a neviem co si spravila tak ma tiez na nohe taky fliacik ako ceresna... 😒 aj ja som sa zlakla ked mi to mama vrvela lebo ja ako som tehu som nemotorna stale mi nieco zavadzia v ceste a hlavne zarubne a rohy stola... 😅
@weverka11 jeezkove vocicka 😔 😔 toto je moj strach cele tehu stat pri sporaku a aj zehlit (a chodit cez prechody )😖 😖 😖 zahoji sa,natieraj si rybacou mastou ak mas pre babatko nachystanu.
Ja uz som tiez sama,napodiv som stihla aj dost roboty urobit,ale zas po dvoch ludoch neni toho vela. A zas sama budem na telke do pol noci 😔 😔
🙂 🙂 tak to ma byt..to zas ked sme nahodou v meste alebo tu bol jarmok tak som chodila z rukami pred sebou a poviem ti ze keby do mna dakto narazil tak neviem ci od tych nervou moja pasticka napuchnuta nenarazi na jeho tvar 😀 😀 no podla toho kto by to bol..uz daku tetu by som isto nebila...heheh...tak lebo niektori ludia su tak drzi a nevsimavi ze idu ako keby patril cely svet im... 😠
😀 😀 trebaaa..to zahanam tu smotu..ja sa zvknem aj sama tu smiat ked ma volaco napadne..heh.. 😀
HURAAA PRILA MI NAVSTEVA 😀 😀

@vlastusss ja som z nasej triedy prva, co bude mat babo......no to je fakt, tie vystupenia pre mamy a ked ti donese nejaky obrazok, co nakreslil iba pre teba...krasne 🙂