icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

luckaar
23. okt 2010

@vlastusss ja som z nasej triedy prva, co bude mat babo......no to je fakt, tie vystupenia pre mamy a ked ti donese nejaky obrazok, co nakreslil iba pre teba...krasne 🙂

kraviatko
23. okt 2010

ahojte dievčence 🙂 , no tak pekne ste sa opäť rozpísali 😀 , ale nechce sa mi to celé veru čítať, dnes som nemala času sem prísť skôr, až teraz keď moj pozerá na telku ... konečne som sa v noci vyspala po dlhom čase 😉 bola som cikať iba 1 krát v noci tak pohodička, ale ráno som sa zobudila v strese, že tá moja slečna tiež spala a si celú noc, lebo som ju vôbec necítila 😅 , takže ma chytila panika, ale potom sa prebrala a dala mi slušný kopanec do rebier 😎 tak som sa upokojila ....
dúfam, že ste všetky v pohodičke a pekne víkendujete 😀

vlastusss
23. okt 2010

@luckaar spoluziacka, ktora bola prva mamickou tak jej maly bude mat teraz dva roky..strasne rychlo uteka tento cas 🙂

vlastusss
23. okt 2010

@luckaar a tie obrazky na chlanicke.....kym budu na chladnicke bude to ok...ale ak budu na fotelke nakreslene alebo na stene tak budem tiez plakat, ale neviem ci od toho ze akee milee 🙂 🙂

vlastusss
23. okt 2010

@kraviatko ahooj...no ten kopancek si si asi zasluzila ze na co to zase maminka mysli 🙂 🙂 ja v noci som vkuse hore a vtedy aj malinkej zle robim lebo sa prehadzujem z boku na bok a ona sa stale v busku premiestnuje a hlada polohu 🙂 🙂 my buvame vzdy spolu 🙂 🙂
ja ani neviem ze je vikend...smutno mi je...som sama doma skoro cely dnik 😢 😢 😢

luckaar
23. okt 2010

@vlastusss to je vidiet na tyx detox, ako ryxlo starneme🙂

vlastusss
23. okt 2010

veru veru 🙂 🙂 uz mas vsetko pobalene do nemocky.???asi blba otazka 🙂

weverka11
23. okt 2010

jooj babule, mne zas zacinaju kríííze boliet ☹ a mi to vystreluje do toho trtolu zas - sediet nemozem ani na vankusi a lezat tiez nie, lebo krpate strasne kope do bokov ☹

@luckaar ty si spominala, ze si si rozkriabala strie, ja som si popalila pupok pri vareni o sporák vo stvrtok 🙄 mam tam asi 2,5 cm pluzgier - taku mokvavu jazvu a teraz som si to prave rozkriabala tiez 🙄

vlastusss
23. okt 2010

@weverka11 juuj a to ta z coho tak bolka??nieco si robila ?? bo ja som dnes okno umyla a pak mi nebolo najlepsie ale preslo to rychlo...a sprska nepoomoze?? 😒 popalila si si pupcok??fuuh ja som si minule ruku o zehlicku a mam tam aj jazvu...moja mamka ma strasila ze si na popaleniny tehotne maju davat bacha lebo aj male bude mat niekde maly fliacik vraj...

vlastusss
23. okt 2010

kde ste vsetky???? co pozerate talent??? 🙂 mne je cmuuutnooo 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

weverka11
23. okt 2010

@vlastusss jezis daj pokoj, nestras 😕 no ja som sprostá, lebo ja som varievala iba v gaťkácha podprde, ale uz som sa poucila, uz mam furt nieco na brusku!...... mna uz ten trtol bolí asi dva tyzdne, ale posledné teké 3 dni sa k tomu pridavaju aj tie kríze a tlaky, hold porod sa blízi...

jenta
23. okt 2010

ahojte kočky, ja som tu dnes len na skok, bo som hrozne unavená 😒 Sme boli u kamaráta v garáži prezúvať auto, tak asi z toho, ako som chlapov kontrolovala, či to dobre robia 😀
Pekné brušinká máte 🙂 Ja dám foto hádam zajtra ak bude čas.
A čo sa týka zamknutia témy, tak kludne, ak ma teda nevylúčite z klubu 😉
Idem sa ja natiahnuť na gauč k telke a asi si dám aj nejakú maškrtku 😅 Tak sa tu opatrujte a pak dobrú noc prajem 🙂

vlastusss
23. okt 2010

@weverka11 joooj to ta ako napadlo varit tak na lahko...erotise.... 🙂 to ked moj muz vidi ze mi trci pupcok a idem ku panvici alebo nieco hned ho dviha zo stolicky...no a je na tom nieco pravdy na tych popaleninach a ranach aj moj brat ma na kolienku taky fliacik nedy nic velke a to mamka sa popalila ked bola tehu..a kamoskina mala velku chut na ceresne tak liezla na strom a neviem co si spravila tak ma tiez na nohe taky fliacik ako ceresna... 😒 aj ja som sa zlakla ked mi to mama vrvela lebo ja ako som tehu som nemotorna stale mi nieco zavadzia v ceste a hlavne zarubne a rohy stola... 😅

luckaar
23. okt 2010

@weverka11 no ty si teda...ja uz si nedovolim nic tak hnusne skrabat, som sa poucila:( tak strasne dufam, ze sa to upokoji troxu, lebo to mam cele cervene ☹

vlastusss
23. okt 2010

@jenta aj tebe dobru nocku..ja mam maskrt uz az az 🙂 a uz neviem co zo sebou..sa nudim, cakam ze brat pride ku mne, ale kym sa dovali tak aj zaspim ☹

luckaar
23. okt 2010

@vlastusss ja uz nemam odhad, tak kazdu xvilu nekde narazim bruskom:( a ked sme v meste alebo v obxode, tak moj mi furt dava ruku pred bruxo, sa boji, aby do mna nekdo nenarazil🙂)) sa stara o maleho aj ked je este v brusku🙂

weverka11
23. okt 2010

@luckaar skus nieco prirodne, rumanček, alebo nejaku bylinku na upokojenie...

mikailla
23. okt 2010

@weverka11 jeezkove vocicka 😔 😔 toto je moj strach cele tehu stat pri sporaku a aj zehlit (a chodit cez prechody )😖 😖 😖 zahoji sa,natieraj si rybacou mastou ak mas pre babatko nachystanu.

Ja uz som tiez sama,napodiv som stihla aj dost roboty urobit,ale zas po dvoch ludoch neni toho vela. A zas sama budem na telke do pol noci 😔 😔

mikailla
23. okt 2010

@luckaar ja mam radu,kup si take vacsie koleso nafukovacie a napchaj sa donho,to ked narazis bruskom budes perovat chi chi 😀 😀

vlastusss
23. okt 2010

🙂 🙂 tak to ma byt..to zas ked sme nahodou v meste alebo tu bol jarmok tak som chodila z rukami pred sebou a poviem ti ze keby do mna dakto narazil tak neviem ci od tych nervou moja pasticka napuchnuta nenarazi na jeho tvar 😀 😀 no podla toho kto by to bol..uz daku tetu by som isto nebila...heheh...tak lebo niektori ludia su tak drzi a nevsimavi ze idu ako keby patril cely svet im... 😠

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla suuper napadik..heh..a vyrbaju take velke,??ci dusu s traktora si nafukam 😀 😀 😀

mikailla
23. okt 2010

@vlastusss 😀 😀 😀 sa smejeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla noo asi tak ako ja...sama samucicka..a tak zvyknem sa s malou rozpravat 🙂 🙂 aspon sa ted mam na co vyhovarat..ze ja netrpim samomluvou..ja cakam babatko 😀 😀

luckaar
23. okt 2010

@mikailla no nevim, ci by som nasla koleso s takym otvorom, aby som sa do neho napxala 😀 ale napad je to dobry🙂

luckaar
23. okt 2010

@vlastusss to je pravda, niektorym je jedno ci si tehotna, sa tlacia v obxode, jak nenormalni:(

weverka11
23. okt 2010

@mikailla no im poradis koleso a ja co si mam dat azbestovu vestu???????? 😕 😕 😕 😕

vlastusss
23. okt 2010

😀 😀 trebaaa..to zahanam tu smotu..ja sa zvknem aj sama tu smiat ked ma volaco napadne..heh.. 😀

vlastusss
23. okt 2010

@weverka11 staci byt oblecena 😀 😀 😀

luckaar
23. okt 2010

@weverka11 vyskusam, lebo v poslednej dobe ma zacina svrbet cele telo, hlavne dlane a xodidla...nevim, co to ma znamenat ☹

vlastusss
23. okt 2010

HURAAA PRILA MI NAVSTEVA 😀 😀