icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

vlastusss
23. okt 2010

???? babenky na sto percent zistim ze mi uz padlo brusko?? co ked si to vobec nevsimnem??? 😕 😕 😕 😕

majulienka333
23. okt 2010

@vlastusss joj vies co...uz aj tak kazdych 5 minut v noci vstavam ci nemam vodu pod sebou 😀 uplne som z toho vysinuta 🙄

letenka
23. okt 2010

ahoj dievcata....v pondelok som sla do poradne a dnes som sa dnes vratila z nemocnice ale uz nie ako 2 in 1 ale 1+1....narodila sa nam uzasna dcerka Viktoria...drzime Vam vsetkym palce 🙂

majulienka333
23. okt 2010

@mikailla asi tak 5 dni co kleslo, aspon tak co ja som si vsimla a co si vsimlo okolie 😀 kamoska v piatok, ze pocuvaj...daco sa zmenilo... 😨 ja ze co, ze som pribrala a ona, ze nie ale uz taka vyzeras...ja ze brusko nizsie co...ona ze hej aj mne sa zda
@vlastusss vsimlo si aj okolie, ze kleslo, akoze ja aj podla fotiek co som si pozerala tak vidim, ze je inak 🙂 to si myslim, ze urcite spozorujes

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla no ved ja sa zvyknem na neho tak trochu vyvalit a pytam sa ho tazka som?? a on ze niee vpohode...a videla som ako mu licka zacali cerveniet 😀 😀 co sa spuucal a nevladal..heh 😀

majulienka333
23. okt 2010

@letenka GRATULUJEMEEE!!! Vsetko dobre prajeme a hlavne vela zdravicka 🙂 Nadherna 😉

vlastusss
23. okt 2010

@letenka jeeej gratulujem... 😀 😀 nadherna je 😀 prajem vela zdravicka

mikailla
23. okt 2010

@letenka GRATULUJEEEEM neskutocnu husiu kozu mam a slzicky v ociach od stastia z Vas ! Tak prva nasa novembrovka je na svete ! Vela zdravicka prajem,je prekrasna !

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 no tak to uz pride..kamoska ta sa budila v noci alebo rano s tym ze kukala do postielky ci tam uz nieje babo lebo mala sny, a nevedela ci to bol ozaj sen alebo skutocnost 😀 a o par dni to mala za sebou... 😀

mikailla
23. okt 2010

@vlastusss ono klesnut vraj ani nemusi 😒 ja sa obzeram kazdy den ci nekleslo ale nic ☹ zistis to podla mna aj tym,ze budeme mat ine tlaky tam dole,aj ako pise majulienka ze sa rozpada dole aj ine baby ze to citia dole 😀
@majulienka333 tak ty uz vyzeras plodovku,eeejha, tak sa tu hlas zakazdym,ze ci si este cela 😀

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 no ja sa ani nefotim (pre istotu) 😀 tak neviem 😀 😀 😀 ale ze sa mi bude lepsie dychat, lebo tym ze klesne klessne aj vsetko vo vnutri takze sa mi uvolni tlak na pluca...ci??

majulienka333
23. okt 2010

@mikailla heeej, neboj budem podavat spravy o stave toku vody 😀 ze ci je skrupinka este cela, ci uz utekame 😀
@vlastusss no je to tak, odkedy kleslo tak sa mi lahsie dycha, to bol taky prvy znak ked som si zacala mysliet, ze uz asi kleslo, lebo nemam uz taky tlak na tie pluca 😉

vlastusss
23. okt 2010

a tak ja dole citim nieco od minuleho tyzdne..bola som na prechadzku s kamoskinou malou a boli sme 4hodiny na nohach a ked som dosla domov a sadla som si tak take pichanie do podbruska a ked som sa postavila tak som citila pichanie az tam dole...ale pak som bola v poradni hned na to anic mi na to doktooore nepovedal tak neviem...v knizke mam napisane daco ze 1.5cm...ta kamoska co ma babo vravi ze to som na tolko otvorena ze to aj ona mala...ale ona tak aj skoncila 😒 no a citim tu bolest vzdy ked nieco tazke robim..dnes som umyvala okno tak pak som to tiez citila...no neviem 😖

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 noo tak na to sa tesim najviac..niekedy mam v noci az taky zachvat ze mi muz potom hovori ze som v noci velmi rychlo dychala ze sa kukal ze co mi je 😀 alebo ze co sa mi sniva 😀 😀

majulienka333
23. okt 2010

@vlastusss to v knizke nemas zapisane ze nieco ako 1.5 cm cervix, alebo tak...to moze byt aj ze na tolko sa ti uz skratil krcok ci co to vlastne, ja som to mala zaznacene pred tyznom v knizke ze 2 cm, ale tento piatok uz povedala, ze som otovrena na 1 cm, to keby si bola otvorena iste by ti povedal 🙂

vlastusss
23. okt 2010

🙂 aha??no to si ma aspon upokojila...kolko ten krcek vlastne meria to by ma zajiimalo..ze koko mi este chyba 😀 inak neviem ci mi ribi dobre ze tu tak do noci citam tieto temy a stale myslim na porod a stale okolo toho..ja potom totizto neviem zaspat a riadne rozmyslam co si mam nabalit do tasky este a tak 🙂 asi mi s toho prdne v bedni 😀 😀 😀

mikailla
23. okt 2010

@vlastusss tak take bolenie mam aj ja a pri pohybe uz duplom,ale myslim si ze ked bude hlavicka dole tlacit tak to bude nieco inaksie.... vacsinou to tu opisuju ze sa im rozpada podvozok 😀 tak take zatial nemam. 😀

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 aha??no to si ma aspon upokojila...kolko ten krcek vlastne meria to by ma zajiimalo..ze koko mi este chyba inak neviem ci mi ribi dobre ze tu tak do noci citam tieto temy a stale myslim na porod a stale okolo toho..ja potom totizto neviem zaspat a riadne rozmyslam co si mam nabalit do tasky este a tak asi mi s toho prdne v bedni

mikailla
23. okt 2010

@vlastusss boze tak toto si napisala presne !! a vystizne aj za mna !!! tiez tu len citam a snorim a vsetko chcem vediet a to ma potom depta ked idem spat rozmyslam nad vsetkym 🙄 🙄 🙄

vlastusss
23. okt 2010

@mikailla 😒 😒 tak to ani ja nie.. 😀 zatial som cela..tak ale u nich prvy znak ze sa zacali rozpadat bude ze im z podvozku zacne nieco vytekat 😀 😀

majulienka333
23. okt 2010

@vlastusss hehe tak rozmery neviem, ale ked mas z toho stress, tak zmenme temu na noc...aby si potom mohla pokojnejsie spat 😀 co si dnes varila?

vlastusss
23. okt 2010

😅 presne lebo rozmyslam co som tu citala, potom ze co som sa chcela este opytat a porovnat s inymi babenkami...a neda sa mi zaspat...ked zaspim sniva sa mi o babatku a zobudim sa z rukou na brusku a usmievam sa..minule som kricala nieco ze "mamiiii zachranil mi zivoot" a kuknem na muza ci som ho nezobudila a on spal ako drevo 😀 no ale to som tym chcela povedat ze som uz pomaly ale isto mimo 😀

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 oki 😀 😀 varila??? mm...okrem caju...noooo nic 😀 😀 este zvyknem parky muzovi 😀 😀 niee my to mame podelene...muz vari a ja mam na starosti poriadok...to mam muza cooo?? len pruser ze ked nepride domov a ma vela roboty tak mrem hladom a tm padom som prinutena nieco kuchtit 😀 😀

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 uz som cakala ze aku temu chces nahodit 😀 este ze o vareni..xi

majulienka333
23. okt 2010

@vlastusss 😀 nooo hlavne ze ani ja som dnes nic nevarila 😀 ale ina tema ma na rychlo nenapadla, sak kludne nahod nieco ty, hlavne aby si potom nemala z toho tazke sny 😎
@mikailla a ty co si varila dnes 😀 ?

vlastusss
23. okt 2010

pozerate particku?? 😀 😀

vlastusss
23. okt 2010

@majulienka333 ved to ze ani mna nic nenapada take lajtove, s coho nebudem mat tazke..alebo mokre sny 😀 😀 😀

majulienka333
23. okt 2010

@vlastusss 😀 😀 😀 hej

vlastusss
23. okt 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 ted sa smejeeeem

mikailla
23. okt 2010

@vlastusss joj no presne ako pises! 😀 tiez len rozmyslam,ze co som sa chcela opytat co som citala... ale ja myslim,ze to je uz normalne,nasa psychika sa pripravuje na zmenu v zivote 😀 😀
@majulienka333 ja som detviansku naturu s kasou 😉 neviem ci sa to tak odborne vola alebo je to privlastnene nasou dedinou 😀 ale nie je dobra tema zacat sa bavit o vareni,lebo ma chyti hlad a koniec 😒 😒 😀